✔️ Informasjon gjennomgått og oppdatert i juni 2024 av Pedro Martínez González

I denne delen vil vi fortelle deg hvorfor Du bør IKKE investere i KingAI. Vi analyserer nettstedet, vi observerer hver eneste detalj og vi undersøker hovedegenskapene som tas i betraktning når du velger en god megler, for eksempel plasseringen, selskapet det tilhører, dets regulering, dets rykte...

Kort sagt VI ANBEFALER DET IKKE. Nedenfor vil vi vise deg viktig informasjon om KingAI, og vi vil fortelle deg hvorfor vi kom til en slik konklusjon:

Grunnleggende informasjon

🌐 nettstedkingai.ai
🏠 selskap*egen plattform
🇧🇷 reguleringIkke regulert
📧 Eposthar ikke
📈 Plattformnevner ikke det
📌 adressenevner ikke det

⚠️ KingAI nevner ikke hvem som eier det, selskapet nevner ikke hvor ligger, potensielt farlig for sine klienter på grunn av mangel på regulering og mangel på seriøsitet. Klienter er ubeskyttet. Selskapet er lokalisert på et svært utrygt sted, vær forsiktig. ⚠️

Kontotyper

Nå skal vi analysere hvilke typer kontoer som KingAI tilbyr, i dette tilfellet ser vi at det tilbyr 3 forskjellige typer kontoer:

KontotypeMinimum første innskudd
Måned$47 
År$297 
Lifetime$997

Informasjon på nettet

King AI nettsted

KingAI gir en grunnleggende forklaring om de finansielle produktene den tilbyr, informative videoer, egentlig ikke så mye mer enn dette.

Liste over telefonnumre

For øyeblikket har vi ikke funnet telefonnumre.

🚫 KingAI Final Rating 🚫

Til slutt, og med noen få ord, vår anbefaling er: IKKE INVESTER MED KingAI.

Som vi nevnte tidligere, er det et finansselskap lokalisert på et sted hvor du ikke vil ha beskyttelse fra loven i tilfelle du blir skadet, det vil si at du ikke vil kunne kreve noen hvis en uheldig hendelse inntreffer som det plutselige tapet av midlene dine eller nedleggelse av selskapet.

I tilfelle problemer er det mest sannsynlig at myndighetene i landet ditt ikke vil være i stand til å gjøre noe. Som kunde av dette selskapet er du ubeskyttet!

Å investere med uregulerte meglere eller meglere basert i slike land er svært risikabelt. Det er best å investere hos en regulert megler, basert i et seriøst land.

Oppdateringer

Nyheter om KingAI:

Dato Oppdatering – nyheter
Mars 2023Vi mottar et stort antall meldinger fra KingAI-kunder som hevder at de ikke kan ta ut kapitalen sin.

Opiniones de los usuarios

[demokrati id=”7083″]

Hva er din mening? Vi inviterer deg til å samarbeide med oss ​​og stemme. Du kan også legge igjen en kommentar om opplevelsen din med KingAI.

På slutten av anmeldelsen finner du kundekommentarer.


Hvordan kreve penger svindlet av KingAI

Hvis det du ønsker er å vite hvordan du kan kreve kapitalen din, hvis du har blitt svindlet, lenger ned i FAQ-delen kan du finne rådene våre.

Slik rapporterer du KingAI

Hvis du føler deg misfornøyd med tjenesten som tilbys av selskapet, og av en eller annen grunn vil rapportere det, nedenfor, i FAQ-delen, kan du finne den beste måten å rapportere dette selskapet på.

Preguntas Frecuentes

Hvordan kan jeg rapportere KingAI?

Dette avhenger av hvor du er, du bør gå til finanstilsynet i landet ditt. Skriv oss en kommentar til denne anmeldelsen, så hjelper vi deg.

Er KingAI en svindel - er det en svindel?

Ja. Vi tror KingAI er svindel. Vi har mottatt meldinger fra kunder som nevner at de ikke kan ta ut kapitalen, dette bidro til andre svært negative egenskaper ved selskapet.

Er KingAI pålitelig?

Nei. KingAI er ikke til å stole på, det er et veldig usikkert selskap: 1) er basert i utrygge land, 2) har et veldig dårlig rykte 3) har mange klager 4) Det er en relativt ny megler uten ansiennitet. Disse egenskapene gjør selskapet svært upålitelig.

Hvordan få tilbake penger fra KingAI?

Hvis du vil vite hvordan du kan få tilbake kapitalen din, kan du se det her. Vi forklarer i detalj prosessen med å gjenopprette penger fra et svindelselskap, trinn for trinn.

Finnes det (anbefalt) alternativer til KingAI?

Ja, selvfølgelig finnes det bedre og tryggere alternativer! Her kan du se meglerne vi anbefaler: rangering av de beste meglerne.

Om forfatteren: Pedro Martinez Gonzalez

Jeg skal fortelle litt om meg selv! Jeg er finansanalytiker og økonom med en mastergrad i finans.
Om studiene mine: Jeg studerte ved universitetet i Salamanca for en grad i økonomi og tok deretter en mastergrad i finans i Madrid.
Ønsker du mer informasjon? Du kan lese mer om meg her i min biografi.

2 kommentarer til «Er KingAI en svindel? Meninger fra 2023»

 1. Engler Svar

  Dette selskapet er en bløff. Jeg får ikke betalt ennå, ikke gjør det, du vil takke meg senere. Hilsener.

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Angeles, takk for at du skrev om KingAI. For øyeblikket regnes denne megleren som en SCAM.

   Hvis du er en klient, ikke gi flere bidrag, deres eneste mål er å stjele fra deg, de manipulerer operasjoner manuelt, de beholder pengene fra når de når deres kontoer, de kommer ikke inn i markedet, alt er forberedt for deg tape eller få deg til å tape pengene dine for å ha en unnskyldning for å beholde dem.

   Hvis du bestemmer deg for å trekke deg og de ber om løsepenger i form av provisjoner, skatter, avgifter, legaliseringer, etc. Betal aldri det! Det er advarselen, fra det øyeblikket må du vite at du er klient hos en svindelmegler, og uansett hvor mye du betaler vil du aldri se pengene dine.

   For å hjelpe andre brukere eller kunder, oppgi så mye informasjon som mulig, forklar hvordan alt skjedde, hvor du så reklamen, hvem som ringte deg, numre du ble oppringt fra, e-poster og alt du tenker på.

   Hvis du ønsker å få tilbake pengene dine, gå til chatten vår eller sjekk skjemaet i denne lenken: KREV DINE PENGER

   Hilsener.

Legg igjen svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *