Fyll ut dette skjemaet for å få pengene tilbake og kontakt MyChargeBack:


For å få tilbake penger fra et svindelselskap, er det første vi må gjøre å samle alle mulige bevis på at vi vil ha pengene våre, at vi har bedt om det fra selskapet og de svarer ikke, eller at de bare ignorerer uttaksforespørselen vår.

For å gå videre anbefaler vi at du jobber med gjenopprettingseksperter, vi inviterer deg til a prøv denne tjenesten for utvinning av penger. Prøv tjenesten på engelsk.

Hvilke trinn må følges for å gjenopprette penger fra en svindel

Hvis du har blitt svindlet av en megler (eller investeringsselskap) og du vil gjenopprette pengene, er det du bør gjøre å be om gjenoppretting av kapital med gjenopprettingstjenesten vi tilbyr. Fagfolkene i denne tjenesten vil hjelpe deg i prosessen, de vil øke hastigheten, og de vil følge deg i kommunikasjonen med banken eller enheten du sendte pengene gjennom.

Selvfølgelig er det mulighet for å gjøre det på egen hånd, men det er mye mer sannsynlig at tilbakeførselen eller kapitalgjenvinningen ikke vil lykkes, så vi anbefaler å gjøre det med eksperter på feltet.

Få pengene tilbake - vi hjelper deg

Hvordan få tilbake penger fra en megler

For å få tilbake penger fra en megler er det nødvendig å vite at det er stor forskjell (når vi gjenoppretter pengene våre) mellom regulerte og uregulerte meglere. Generelt er det mer komplisert å få penger fra en uregulert megler siden de regulerte må følge en rekke retningslinjer og lover, de uregulerte gjør det ikke. Snakker vi i ditt tilfelle om en regulert megler eller en uregulert?

Et annet viktig faktum er å skille mellom reguleringstypene, det er gode (fra land som Spania, Tyskland, Frankrike, Italia, Portugal, Polen, Nederland, Australia, Sveits, også latinamerikanske land; Argentina, Colombia, Mexico, Ecuador , Peru, Chile) og det er dårlige (fra land som Seychellene, Mauritius, Romania, Estland, Saint Vincent og Grenadinene, De britiske jomfruøyene, Vanuatu - det vi kjenner som skatteparadis).

Hvis megleren har god regulering, vil gjenopprettingsprosessen generelt være enklere. Denne typen meglere følger minst visse retningslinjer og lover som beskytter kundene sine. Det vil også være lettere for oss å innhente data om selskapet bak investeringsselskapet.

Prosessen, forklart på en forenklet måte, er: samle alle bevisene på at vi har blitt svindlet, send inn en klage til banken eller kortutstederen, betalingsprosessoren eller avhengig av hvordan vi har sendt pengene, vanligvis bank, kredittkort eller debet .

Pengene som sendes vil forbli, la oss si, lammet fram til banken, hvis det er tilfelle, bestemmer hva de skal gjøre med det basert på bevisene vi leverer. Hvis det er bevist at vi ble svindlet, vil pengene gå tilbake, og vi vil kunne gjenopprette dem, hvis svindelen ikke kan verifiseres av banken (hvis det er tilfelle), vil vi ikke kunne gjenopprette pengene.

Hvordan få tilbake penger fra en uregulert megler

Meglere som ikke har regulering, også kalt finansielle barer eller uregulerte meglere, er selskaper som, som navnet antyder, ikke har noen form for regulering. De har heller ikke tillatelse til å drive eller motta pengene dine.

Hvis vi for eksempel går til saken om Storbritannia, må en megler som ønsker å jobbe med kunder fra Storbritannia ha autorisasjon og regulering av Storbritannias regulator, FCA (Financial Conduct Authority).Hvis selskapet ikke har denne forskriften, snakker vi om en uregulert (og ulovlig) megler.

Før du forklarer denne metoden for å redde kapital, er sannheten at den ideelle situasjonen er at før du investerer, innser du at det er et usikkert selskap og ikke investerer med det. Ideelt sett bør du unngå å investere i utgangspunktet, enten fordi du legger merke til noe rart, noe som ikke formidler sikkerhet eller av en annen grunn.

Hvordan få pengene tilbake fra en uregulert megler

Hvis du er i den situasjonen der du allerede har sendt penger til megleren, og du har lagt merke til at det kan være en svindel, etter vår mening, er den beste måten å gjenopprette pengene dine med eksperter på kapitalgjenoppretting: gjennom denne KAPITALKRAV-tjenesten. – TILBAKEFØRSEL. Prøv tjenesten på engelsk.

Forenkling av prosessen, det du må gjøre er å be om pengene dine fra megleren eller svindelselskapet, vi vil sikkert bli ignorert, kontakt deretter banken eller kortutstederen og forklare situasjonen, vi sendte penger og ble lurt, og vi vil at de skal returneres til oss. Vi er ofre for svindel.

Pengene, hvis vi gjør alt riktig, vil bli "frosset" eller "blokkert" til banken eller utstederen bestemmer hva de skal gjøre. Det er viktig å bevise at vi faktisk ble svindlet for å få en vellykket tilbakeførsel.

Det er verdt å nevne at i denne typen tjenestetid er avgjørende, husk at du vil ha flere sjanser til å be om en tilbakeførsel, og at det vil lykkes, hvis du ikke lar en stor mengde tid passere.

Hvordan oppdage en uregulert megler

Slik at du lettere kan gjenkjenne dem, er noen andre egenskaper ved denne typen meglere (og generelt selskaper som tilbyr finansielle tjenester uten autorisasjon):

 • De er basert i lite kjente land eller land som anses som skatteparadis: Anguilla, Antigua og Barbuda, Bulgaria, Dominica, Estland, Caymanøyene, Marshalløyene, De britiske jomfruøyene, Mauritius, Nevis, Saint Kitts og Nevis, Saint Vincent og Grenadinene, Seychellene, Vanuatu, for å nevne noen av de mest populære eksemplene
 • De har regulering, men svært lite alvorlig regulering: Kypros, De britiske jomfruøyene, Mauritius, Malta, Saint Vincent og Grenadinene, Seychellene eller Vanuatu
 • De lyver om sin plassering eller regulering
 • De gir ikke nøkkelinformasjon om seg selv: for eksempel beliggenhet, regulering, selskap de tilhører
 • De trakasserer kundene sine med samtaler
 • De forsikrer deg om at det ikke spiller noen rolle om du ikke har erfaring med investeringer, med deres eksperter vil du fortsatt tjene penger
 • De forsikrer deg om at de har et automatisert system som vil hjelpe deg med å tjene penger
 • Press for å investere
 • De er interessert og forstyrrer detaljer om ditt privatliv, de vil prøve å skape tillit og vennskap med deg
 • Du registrerte deg for et elektronisk skjema for å motta informasjon fra et selskap, og nå ringer mange selskaper deg, med telefonnumre fra forskjellige deler av verden som tilbyr deg sine tjenester
 • De vil oppfordre deg til å be om lån eller låne penger fra familie eller venner
 • De lover veldig høy avkastning på kort tid
 • De vil at du skal sende penger i kryptovalutaer (Bitcoin, Litecoin, Ethereum, Bitcoin Cash, osv.)
 • De blir opprørt hvis du spør om deres regulering, plassering
 • De blir opprørt hvis du spør om negative anmeldelser du har lest om dem på nettet

Hvordan få tilbake penger fra en regulert megler

Hvis prosessen gjøres med en regulert megler har vi mer i vårt favør, vil vi ha mye mer data fra megleren og megleren må svare, i det minste delvis, på lovene i landet der den bor. Det er en stor forskjell for en megler som for eksempel mangler regulering og ikke nevner hvor den ligger, hvilket selskap det tilhører, alt dette gjør gjenopprettingsoppgaven mer komplisert.

megler svindel hvordan å gjenopprette penger svindel klage

Enten det er en regulert megler eller ikke, tilbakeførings- eller pengegjenvinningsprosedyren er også mer eller mindre lik, må vi starte en tvist med enheten vi sender penger gjennom. Og vi vil at tvisten skal styre i vår favør, for dette må vi bevise for enheten vi sendte midlene våre gjennom at vi ble svindlet.

Konklusjon

Personlig mottar vi daglig mange meldinger fra kunder av meglere eller investeringsselskaper som dessverre har mistet pengene sine basert på løgner, bedrag og manipulasjon.

Hver dag leser vi hundrevis av meldinger fra meglerklienter som er i en veldig dårlig situasjon, og dette bekymrer oss virkelig. Vi tenker alltid på en måte vi kan hjelpe våre besøkende på nettstedet vårt.

Dermed kommer vi i dag for å ha mer enn 8000 anmeldelser av meglere fra hele verden.

Her har vi forklart etter vår mening den beste måten å få tilbake penger fra en megler. Vi vet at det er noe ekstremt frustrerende og utmattende, det er derfor vi alltid anbefaler før du investerer, å undersøke på egen hånd, ta deg god tid, tenke gjennom det og fremfor alt investere penger som du er villig til å tape, siden i en verden av investeringer mister en stor del av tradere pengene sine, flertallet.

Bare noen få, de med mye erfaring kan virkelig tjene penger på investeringer.

FAQ – Vanlige spørsmål

Hva er en tilbakeførsel?

Det er retur av et beløp gjennom en tvist eller klage (vanligvis) initiert av personen som sendte pengene. 

Hva er reguleringen av en megler?

Det er serien av regler, tiltak og retningslinjer som en megler må følge, vanligvis for å beskytte sine kunder. Jo mer alvorlig meglerens regulering er, jo mer beskyttet er kundene deres.

Hva er en uregulert megler?

Det er en megler som ikke har autorisasjon til å operere, og den må heller ikke følge noen form for regler eller lover, som vanligvis beskytter sine kunder eller klientmidler. Uregulerte meglere er høy risiko, og vi anser dem for å være usikre.

Hvordan vite om en megler er regulert i Mexico?

Det er enkelt, vi må søke på nettstedet, bunnteksten på nettstedet eller en seksjon som snakker om reguleringen, reguleringsnummeret og myndigheten som regulerer megleren. Bekreft deretter dette på den offisielle siden til regulatoren, i dette tilfellet den meksikanske finansregulatoren (CNBV).

Hva er en svindelmegler?

Det er et selskap, dedikert eller relatert til verden av online investeringer som ikke har noen form for autorisasjon eller regulering for å handle, drive eller motta penger fra sine kunder.

Hva betyr piratmegler?

Det er en svindelmegler, vanligvis uregulert (og ikke autorisert til å akseptere kunder og ha aktivitet) som lurer sine kunder og stjeler pengene deres.

2.376 kommentarer til «Hvordan få tilbake penger fra svindel»

 1. Gerardo Svar

  ALL MARKETS PRO
  SON UNOS ESTAFADORES ENTRE MUJERES Y HOMBRES
  COMO PUEDO DENUNCIAR

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hola Gerardo, el dinero lo puedes recuperar con nosotros, pero primero elimina el programa anydesk de cualquier dispositivo, es un espía y te robarán tus contraseñas. Todo lo que te dicen es mentira, no creas una palabra. Gracias por escribir sobre All Markets Pro. En la actualidad a este broker se le considera una ESTAFA.

   Hvis du er en klient, ikke gi flere bidrag, deres eneste mål er å stjele fra deg, de manipulerer operasjoner manuelt, de beholder pengene fra når de når deres kontoer, de kommer ikke inn i markedet, alt er forberedt for deg tape eller få deg til å tape pengene dine for å ha en unnskyldning for å beholde dem.

   Hvis du bestemmer deg for å trekke deg og de ber om løsepenger i form av provisjoner, skatter, avgifter, legaliseringer, etc. Betal aldri det! Det er advarselen, fra det øyeblikket må du vite at du er klient hos en svindelmegler, og uansett hvor mye du betaler vil du aldri se pengene dine.

   For å hjelpe andre brukere eller kunder, oppgi så mye informasjon som mulig, forklar hvordan alt skjedde, hvor du så reklamen, hvem som ringte deg, numre du ble oppringt fra, e-poster og alt du tenker på.

   Hvis du ønsker å få tilbake pengene dine, gå til chatten vår eller sjekk skjemaet i denne lenken: KREV DINE PENGER

   Hilsener.

 2. Eusebio Rosales A Svar

  Quería invertir en binsmarket , pero me puse a investigar, me dí cuenta que no es un sitio confiable,???
  Creo que es un sitio poco seguro ya no voy a poner mi dinero?? no quiero perder??

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   HolaEusebio, haces bien en no invertir allí, hubieras perdido todo tu dinero, siempre es recomendable investigar antes de hacer cualquier cosa, sobretodo si son ofertas que te vienen por teléfono. Gracias por escribir.

   Hilsener.

 3. Martin Bioletti Svar

  Hola. Estoy intentando retirar dinero de Global Market Index Limited (GMI) y me quieren cobrar cada dia un impuesto distinto. Algunos de ellos me dicen que son reembolsables.
  Esta bien? Necesito saber la opinion de otros. Gracias

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hola Martin, todos los impuestos que te comentan son falsos, se los inventan para que aportes más dinero y al final nunca te regresan nada, este broker está pensado desde un inicio para captar clientes y robarles lo máximo posible.

   Si te sientes estafado y quieres recuperar tu dinero ve a nuestro chat o rellena el formulario en este enlace: KREV DINE PENGER

   Hilsener.

 4. Piero Svar

  Investax.com: Jeg ble truffet og "åpnet" en historie som handlet om €250. Fordi jeg har kontaktet en såkalt megler, for eksempel Nicola, som har installert AnyDesk på PC-en min for å veilede meg og fortalte meg at han har vist meg at takket være due light-operasjonene har han mottatt omtrent $85. Når jeg forteller deg at jeg har fortalt deg at jeg har kontaktet deg fra finanskontoret, annet enn det jeg har, takk for veksten til BTC, har jeg sagt at jeg vil bruke rundt $330 til ytterligere $1700 til jeg har solgt dere to priser En "speil"-transaksjon der jeg importerte en BTC-lommebok som jeg syntes var veldig vanskelig.
  Inutile dire che li ho mandati a stendere.

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Piero, takk for at du skrev om Investax. For øyeblikket regnes denne megleren som en SCAM.

   Hvis du er en klient, ikke invester mer penger, deres eneste mål er å stjele fra deg, de manipulerer operasjoner manuelt og beholder pengene fra det øyeblikket de når deres kontoer, de kommer aldri inn i markedet, alt er forberedt slik at de tjener du mister pengene dine for å ha unnskyldningen for å beholde dem.

   Hvis du bestemmer deg for å trekke deg og de ber deg om løsepenger i form av provisjoner, skatter, avgifter, legaliseringer osv. Betal aldri det!, det er varselet, fra det øyeblikket må du vite at du er kunde hos en svindelmegler, og selv om du betaler vil de aldri returnere det til deg.

   For å hjelpe andre brukere eller kunder, oppgi så mye informasjon som mulig, forklar hvordan alt skjedde, hvor du så reklamen, hvem som ringte deg, numre du ble oppringt fra, e-poster og alt du tenker på.

   Hvis du ønsker å få tilbake pengene dine, gå til chatten vår eller fyll ut skjemaet i denne lenken: KREV DINE PENGER

   Hilsener.

   • Elisaul chirino

    BTC INVEST ME PIDIERON HACER UNAS TAREAS Y DEPÓSITO Y ME DEJARON TERMINAR UNA TAREA Y NO TE DAN RESPUESTA

   • Anbefaltbrokers.com

    Hola Elisaul, siempre van incrementando las tarifas de las tareas y al final nunca te regresan tu dinero, es un fraude. Gracias por escribir sobre BTC INVEST. En la actualidad a este broker se le considera una ESTAFA.

    Hvis du er en klient, ikke gi flere bidrag, deres eneste mål er å stjele fra deg, de manipulerer operasjoner manuelt, de beholder pengene fra når de når deres kontoer, de kommer ikke inn i markedet, alt er forberedt for deg tape eller få deg til å tape pengene dine for å ha en unnskyldning for å beholde dem.

    Hvis du bestemmer deg for å trekke deg og de ber om løsepenger i form av provisjoner, skatter, avgifter, legaliseringer, etc. Betal aldri det! Det er advarselen, fra det øyeblikket må du vite at du er klient hos en svindelmegler, og uansett hvor mye du betaler vil du aldri se pengene dine.

    For å hjelpe andre brukere eller kunder, oppgi så mye informasjon som mulig, forklar hvordan alt skjedde, hvor du så reklamen, hvem som ringte deg, numre du ble oppringt fra, e-poster og alt du tenker på.

    Hvis du ønsker å få tilbake pengene dine, gå til chatten vår eller sjekk skjemaet i denne lenken: KREV DINE PENGER

    Hilsener.

Legg igjen svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *