✔️ Informasjon gjennomgått og oppdatert i juni 2024 av Pedro Martínez González

I denne delen vil vi fortelle deg hvorfor Du bør IKKE investere i Kudos Capital Management. Vi analyserer nettstedet, vi observerer hver eneste detalj og vi undersøker hovedegenskapene som tas i betraktning når du velger en god megler, for eksempel plasseringen, selskapet det tilhører, dets regulering, dets rykte...

Kort sagt VI ANBEFALER DET IKKE. Nedenfor vil vi vise deg viktig informasjon om Kudos Capital Management, og vi vil fortelle deg hvorfor vi kom til en slik konklusjon:

Grunnleggende informasjon

🌐 nettstedkudoscm.com
🏠 selskapdesconocido
🇧🇷 reguleringIkke regulert
📧 Epost[e-postbeskyttet]
📈 Plattformdesconocido
📌 adresse84 Eccleston Square, Pimlico, London, Storbritannia – Via GB Pioda 9, 6900 Lugano, Sveits.

⚠️ Kudos Capital Management nevner ikke det juridiske navnet på selskapet som driver det, og de publiserte adressene tilsvarer ikke noen finansinstitusjon. ⚠️

Kontotyper

Nå vil vi analysere kontotypene som tilbys av Kudos Capital Management, i dette tilfellet observerer vi at den tilbyr 4 forskjellige typer kontoer:

KontotypeMinimum første innskudd
standard$500
Prime$2.000
VIP$20.000

Informasjon på nettet

Kudos nettsted

Kudos Capital Management gir en grunnleggende forklaring på de finansielle produktene den tilbyr, markedsnyheter og analyser, økonomisk kalender, egentlig ikke mye mer enn dette.

Liste over telefonnumre

+ 447418355723

🚫 Kudos Capital Management Endelig verdivurdering 🚫

Til slutt, og med noen få ord, vår anbefaling er: IKKE INVESTER MED Kudos Capital Management.

Som vi nevnte tidligere, er det et finansselskap lokalisert på et sted hvor du ikke vil ha beskyttelse fra loven i tilfelle du blir skadet, det vil si at du ikke vil kunne kreve noen hvis en uheldig hendelse inntreffer som det plutselige tapet av midlene dine eller nedleggelse av selskapet.

I tilfelle problemer er det mest sannsynlig at myndighetene i landet ditt ikke vil være i stand til å gjøre noe. Som kunde av dette selskapet er du ubeskyttet!

Å investere med uregulerte meglere eller meglere basert i slike land er svært risikabelt. Det er best å investere hos en regulert megler, basert i et seriøst land.

Videoanmeldelse av Kudos Capital Management

Oppdateringer

Nyheter om Kudos Capital Management:

Dato Oppdatering – nyheter
November 2022Kudos Capital Management opprettholder et forhold til meglere Blue Tiger Finance, LivingTradeFx, novared y Noventus, alle av dårlig rykte og med klager mot
Februar 2024Klage mot Kudos Capital Management den finansregulator CNMV

Opiniones de los usuarios

[demokrati id=”5773″]

Hva er din mening? Vi inviterer deg til å samarbeide med oss ​​og stemme. Du kan også legge igjen en kommentar om opplevelsen din med Kudos Capital Management.

På slutten av anmeldelsen finner du kundekommentarer.


Hvordan kreve penger svindlet av Kudos Capital Management

Hvis det du ønsker er å vite hvordan du kan kreve kapitalen din, hvis du har blitt svindlet, lenger ned i FAQ-delen kan du finne rådene våre.

Hvordan rapportere Kudos Capital Management

Hvis du føler deg misfornøyd med tjenesten som tilbys av selskapet, og av en eller annen grunn vil rapportere det, nedenfor, i FAQ-delen, kan du finne den beste måten å rapportere dette selskapet på.

Preguntas Frecuentes

Hvordan kan jeg rapportere Kudos Capital Management?

Dette avhenger av hvor du er, du bør gå til finanstilsynet i landet ditt. Skriv oss en kommentar til denne anmeldelsen, så hjelper vi deg.

Er Kudos Capital Management en svindel - er det en svindel?

Ja. Vi tror at Kudos Capital Management er svindel. Vi har mottatt meldinger fra kunder som nevner at de ikke kan ta ut kapitalen, dette bidro til andre svært negative egenskaper ved selskapet.

Er Kudos Capital Management pålitelig?

Nei. Kudos Capital Management er ikke til å stole på, det er et veldig usikkert selskap: 1) er basert i utrygge land, 2) har et veldig dårlig rykte 3) har mange klager 4) Det er en relativt ny megler uten ansiennitet. Disse egenskapene gjør selskapet svært upålitelig.

Hvordan få tilbake penger fra Kudos Capital Management?

Hvis du vil vite hvordan du kan få tilbake kapitalen din, kan du se det her. Vi forklarer i detalj prosessen med å gjenopprette penger fra et svindelselskap, trinn for trinn.

Finnes det (anbefalt) alternativer til Kudos Capital Management?

Ja, selvfølgelig finnes det bedre og tryggere alternativer! Her kan du se meglerne vi anbefaler: rangering av de beste meglerne.

Om forfatteren: Pedro Martinez Gonzalez

Jeg skal fortelle litt om meg selv! Jeg er finansanalytiker og økonom med en mastergrad i finans.
Om studiene mine: Jeg studerte ved universitetet i Salamanca for en grad i økonomi og tok deretter en mastergrad i finans i Madrid.
Ønsker du mer informasjon? Du kan lese mer om meg her i min biografi.

65 kommentarer til «Er Kudos Capital Management en svindel? Meninger fra 2023»

 1. Jennifer Svar

  JEG ANBEFALER IKKE Kudos Capital Management er en ekte svindel og for å gjenopprette alle sidene ber du om en forskuddsbetaling og hvordan den vil bli betalt hvis alle pengene er i Kudos. Jeg fikk IKKE noe. Kommentaren min er offentlig, og jeg tror på kommentarene basert på erfaring.
  Navnene på Pedro López, Santiago Linares, Sofia Arellano og Fernando Camacho er ikke ekte. De jobber for dette selskapet. Jeg ble innlagt på sykehus med veldig dårlig følelsesmessig og psykologisk helse da jeg så virkeligheten av Kudos.
  Hvis det var et reelt selskap som støtter og samler inn på slutten av gjenopprettingsprosessen, ville jeg ikke ha noe imot å betale når gjenoppretting av 50 % og belastning der er gyldig. Trist at selskapene ikke vet hvordan de skal forhandle om betalingen som skal gjenvinnes. Og Chase-banken mottok teoretisk overføringen

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Jennifer, DE HAR INGEN REGULERING, de er en svindel og hvis de truer deg muntlig eller med brev med mulige klager og stevninger, ikke tro på noe, det er slik at du sender mer penger, det er alt et teater som denne megleren setter på for å skremme deg og få deg til å betale penger du aldri vil se igjen, denne megleren er dedikert til å svindle og lyve til alle klientene som går inn på plattformen deres, ingenting vil skje med deg, ikke tro dem, de vil bare stjele fra deg mer enn de allerede har stjålet fra deg, og de bruker hvilken som helst metode for å få det.

   Takk for kommentaren din om Kudos Capital Management. Denne megleren regnes som en SCAM. Vi foreslår at du IKKE sender penger, de lyver for å rane deg, operasjonene er fiktive, pengene blir aldri krysset med markedet, de simulerer det og til slutt merker de deg og sier at du har mistet alt og de beholder det.

   Hvis når du ber om et uttak, ber de deg om mer penger for å betale provisjoner, skatter, avgifter, legaliseringer osv. Gjør det aldri! Det er en klar advarsel om at du er klient hos en svindelmegler, og selv om du betaler, vil de aldri returnere pengene dine.

   All informasjonen du gir om selskapet vil hjelpe de som er berørt av denne megleren, forklare i detalj hvordan alt skjedde, hvilken reklame du så, navnet på rådgiveren din, numre, e-poster du har blitt kontaktet fra, etc.

   For å få pengene tilbake, snakk med vår CHAT eller fyll ut skjemaet på denne lenken: KREV DINE PENGER

   Hilsener.

Legg igjen svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *