✔️ Informasjon gjennomgått og oppdatert i juni 2024 av Pedro Martínez González

I denne delen vil vi fortelle deg om vi anser at selskapet LFNA er et trygt selskap eller et upålitelig selskap. Les hele analysen vår for å finne ut alt!

Vi analyserer nettsiden, observerer hver detalj og undersøker hovedegenskapene som tas i betraktning når vi velger en god megler, for eksempel beliggenheten, selskapet den tilhører, reguleringen, omdømmet...

Nedenfor vil vi vise deg viktig informasjon om LFNA, og vi vil fortelle deg hvorfor vi kom til en slik konklusjon:

Grunnleggende informasjon

🌐 nettstedlfnai.com
🏠 selskap*FINANSIELL FRIHET NA – INTERNASJONALT
🇧🇷 reguleringIkke regulert
📧 Epost[e-postbeskyttet]
📈 PlattformNevner ikke
📌 adresseColombia
🕑 Nettstedets alderNettsted registrert: 19. februar 2019
firma typeOpplæring i digital markedsføring

selskap: ⚠️ LFNA er eiendom av LIBERTAD FINANCIERA NA – INTERNATIONAL

Plassering: LFNA nevner å være lokalisert i Colombia, et sted som absolutt IKKE ANBEFALES. Hvis du bestemmer deg for å stole på et selskap basert her, må du vite at pengene dine ikke har noen form for beskyttelse, det er veldig risikabelt, tenk deg om to ganger før du stoler på dette selskapet. ||| Vi kan allerede fortelle deg at vi er bekymret for flere egenskaper ved dette selskapet.

Hva er LFNA?

Etter å ha gjennomført en analyse av selskapets hjemmeside kan vi si det LFNA er en: opplæringssystem for digital markedsføring.

Kontotyper

Selskapet gir ikke informasjon om å ha ulike typer kontoer.

Informasjon på nettet

LFNAs nettsted

Her viser vi deg et skjermbilde av LFNA-nettstedet, som er lfnai.com. Fangsten ble gjort i SEPTEMBER 2022.

Kontakt: telefonnumre og e-post

1) Etter å ha utført en analyse av nettstedet:

– Vi har funnet følgende telefonnummer: +57 315 217 9257

– Vi har funnet følgende e-post: [e-postbeskyttet]

*LFNA-regulering

Vi har analysert i dybden den nåværende ⚖️ regulatoriske situasjonen ⚖️ som dette selskapet befinner seg i, og vi har kommet til følgende konklusjon

LFNA er et nettsted og et selskap som tilbyr investeringsopplæring og affiliate markedsføring. I motsetning til en megler, er deres fokus på utdanning i stedet for direkte megling. Derfor trenger den ikke regulering av en megler.

🚫 Sluttvurdering av LFNA 🚫

Som du kan se, har vi utført en detaljert og fullstendig analyse av de viktigste egenskapene til LFNA, og vi har kommet til følgende konklusjoner om dette selskapet:

Plassering: De nevner å være lokalisert på et VELDIG UTRYGT sted

regulering: Det er en nettside som ikke trenger å reguleres siden den ikke er en megler

I tillegg til dette har selskapet pyramidale egenskaper, vær forsiktig.

Husk at selskapet har blitt rapportert av forskjellige finanstilsynsmyndigheter (i dette tilfellet SBS, regulatoren i Peru). Bruk EKSTREMT FORSIKTIGHET.

LFNA har blitt identifisert av finansielle regulatorer, som SBS i Peru, som å ha pyramidale egenskaper, noe som innebærer økonomisk risiko. Denne strukturen, der det oppmuntres til å rekruttere andre for å oppnå fordeler, vekker bekymring for bærekraften og åpenheten. I tillegg, selv om LFNA presenterer seg som et Colombia-basert kurs, kan oppfatningen av sikkerhet i dette landet skape bekymring. Det er viktig å nærme seg ethvert engasjement med selskapet med varsomhet på grunn av disse forbeholdene og hensynene.

🚨🚨 Konklusjon: av de nevnte grunnene er konklusjonen vår at det er et veldig lite seriøst og veldig usikkert selskap. Tenk deg nøye om hvis du ønsker å sende penger til et selskap med disse egenskapene. 🚨🚨

Oppdateringer

Nyheter om LFNA:

Dato Oppdatering – nyheter
November 2023Klage mot LFNA finansregulator SBS

Vi gjør oppmerksom på at selskapet allerede har klager fra finanstilsyn. Vær veldig forsiktig!

Video om finansiell frihet

Opiniones de los usuarios

[demokrati id=”1298″]

Hva er din mening? Vi inviterer deg til å samarbeide med oss ​​og stemme. Du kan også legge igjen en kommentar om opplevelsen din med LFNA.

På slutten av anmeldelsen finner du kundekommentarer.


Hvordan kreve penger svindlet av LFNA

Hvis det du ønsker er å vite hvordan du kan kreve kapitalen din, hvis du har blitt svindlet, lenger ned i FAQ-delen kan du finne rådene våre.

Hvordan rapportere LFNA

Hvis du føler deg misfornøyd med tjenesten som tilbys av selskapet, og av en eller annen grunn vil rapportere det, nedenfor, i FAQ-delen, kan du finne den beste måten å rapportere dette selskapet på.

Preguntas Frecuentes

Finnes det (anbefalt) alternativer til LFNA?

Ja, selvfølgelig finnes det bedre og tryggere alternativer! Her kan du se meglerne vi anbefaler: rangering av de beste meglerne.

Hvordan kan jeg rapportere LFNA?

Dette avhenger av hvor du er, du bør gå til finanstilsynet i landet ditt. Skriv oss en kommentar til denne anmeldelsen, så hjelper vi deg.

Er LFNA pålitelig?

Nei. LFNA er ikke til å stole på, det er et veldig usikkert selskap: Dets antatte beliggenhet i Colombia genererer usikkerhet og mangel på åpenhet. Når du ser nettsiden og dens alder, er det et nytt selskap, genererer dette tillit til deg? I tillegg til dette har selskapet tydelige pyramidale egenskaper og advarsler fra regulatoriske enheter. VÆR VELDIG FORSIKTIG.

Hvordan få tilbake penger fra LFNA?

Hvis du vil vite hvordan du kan få tilbake kapitalen din, kan du se det her. Vi forklarer i detalj prosessen med å gjenopprette penger fra et svindelselskap, trinn for trinn.

Om forfatteren: Pedro Martinez Gonzalez

Jeg skal fortelle litt om meg selv! Jeg er finansanalytiker og økonom med en mastergrad i finans.
Om studiene mine: Jeg studerte ved universitetet i Salamanca for en grad i økonomi og tok deretter en mastergrad i finans i Madrid.
Ønsker du mer informasjon? Du kan lese mer om meg her i min biografi.

114 kommentarer til «LFNA: mening og kommentarer – Er det svindel?»

 1. Pe lollipop Svar

  Jeg har sett at de "rekrutterer" jenter på Tik Toks med setninger som "du er en pen jente og du vil kjøpe dine egne ting? Jeg skal lære deg hvordan du bruker disse to appene" og de lærer "offisiell LFNA" og " japp".

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Chupetin, de bruker dem til å lure kunder, det er trist, men det er slik det er.

   Hilsener.

 2. Juan Robado Svar

  De manipulerer plattformen og resultatene og til slutt gir de deg aldri pengene dine tilbake, det er svindel, vi må rapportere disse svindlerne, de er tyver!!!

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Juan, takk for kommentaren på LFNA. Denne megleren er en SCAM. Ikke send dem penger, de ønsker å få så mye penger som mulig fra deg med løgner, operasjonene er ikke ekte, de setter ikke pengene i markedet, de viser det bare og til slutt forteller de deg at du har tapt og de beholder den.

   Hvis du vil ta ut pengene dine, ber de deg om mer for å betale skatt, avgifter, legaliseringer etc. Ikke gjør det! Det er et tydelig tegn på at de vil stjele pengene dine, og de vil ikke returnere noe selv om du betaler.

   Hvis du har mer informasjon om selskapet, ber vi deg om å dele den med oss, spesielt hvis det er informasjon du tror kan hjelpe andre mennesker med å investere i dette selskapet.

   Har du navn på rådgivere, numre, e-poster som de har kontaktet deg fra? Husker du hvordan du fant denne megleren i utgangspunktet?

   For å få pengene tilbake, prøv chatten vår eller denne lenken: KREV DINE PENGER, VI HJELPER DEG

   Hilsener.

Legg igjen svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *