✔️ Informasjon gjennomgått og oppdatert i juni 2024 av Pedro Martínez González

Kommentarer til Lionsbit

I denne seksjonen Vi vil analysere Lionsbit-megleren, er en kryptovalutamegler (som Bitcoin, Litecoin, Dodgecoin eller annen valuta av denne arten).

Megleren nevner å være en del av TW capital LTD som YFX Capital-megleren, her kan du lese informasjon om YFX Capital.

Når det gjelder hans plassering, megleren nevner å være basert på Marshalløyene. Selv om de også nevner selskapet paguas ou, som er basert i Estland, så meglerens base vil være på Marshalløyene eller Estland.

Få pengene tilbake - vi hjelper deg

Hvis vi analyserer reguleringen av megleren, Det samme skjer med plasseringen av megleren, det er to forskjellige regler, TW Capital Ltd nevner å være regulert på Marshalløyene, og paguas ou nevner å være regulert i Estland, det skal bemerkes at vi ikke kunne finne reguleringen av noen av selskap.

Hvis vi nå analyserer kontotyper som Lionsbit tilbyr, la vi merke til at den tilbyr 3 forskjellige typer: (vi måtte oversette informasjonen, siden denne delen av nettstedet er på spansk) sølvkontoen, gullkontoen og platinakontoen.

Sølvkonto: minimum innskudd på $2.500 1, fast og flytende spredning, fast fra 0,5 pip og variabel fra 1 pips, innflytelse opptil 400:0,1, minimum handelsstørrelse på 30 lot, 3 % bonus ved åpning av konto, uttak i 5 – XNUMX virksomheter dager.

Det blir fulgt av Gullkonto: Minimum førsteinnskudd på $10.000 0,7, fast og flytende spredning, fast fra 0,5 pips og variabel fra 0,1 pips, innflytelse per ordre, minimum handelsstørrelse på 40 lot, 3 % bonus ved åpning av konto, henting innen 5 – XNUMX virkedager.

Den siste typen kontoer er Platinakonto: minimum innskudd på $25.000 0,4, fast og flytende spredning, fast fra 0,3 pips og variabel fra 0,1 pips, innflytelse per ordre, minimum handelsstørrelse på 60 lot, 2% bonus ved åpning av konto, henting innen XNUMX virkedager.

Du kan se enda flere funksjoner om Lionsbit meglerkontotyper i bildet nedenfor:

Lionsbit kontotyper
Lionsbit kontotyper

Las plattformer å operere som Lionsbit tilbyr er: Sirix.

Vi vil nå analysere de forskjellige ressursene og hjelpemidlene for traderen som Lionsbit gir til sine kunder på sin nettside.

Lionsbits nettsted
Lionsbits nettsted

Lionsbit gir følgende hjelpemidler eller ressurser til tradere eller interesserte parter: forklaring av ulike handelskonsepter som fundamental analyse, teknisk analyse, forklaring av instrumenter som kryptovalutaer, de har også en seksjon med analysevideoer (selv om de finnes på engelsk), ikke mye mer enn det.

Få pengene tilbake - vi hjelper deg

Annen informasjon om Lionsbit

Nyheter i media (fra Den dominikanske republikk) om Lionsbit

En video i et nyhetsprogram (fra Den dominikanske republikk) som snakker om selskapet Lionsbit, som nevner mange berørte personer og en mulig svindel fra dette selskapet, vi anbefaler å se den.

Vi gir deg litt mer informasjon i tilfelle du vil kontakte selskapet, eller se nettstedet for deg selv.

Nettsted: www.lionsbit.com/es/

Telefon: +34-91 0479 719 (Spania)

elektronisk post: [e-postbeskyttet]

Avslutter med denne delen, etter vår meningTror vi at Lionsbit-selskapet er pålitelig? Det tror vi ikke, siden det tilhører samme selskap som YFX Capital en megler med et svært negativt rykte, vi anbefaler ikke Lionsbit.

I tillegg til dette har vi mottatt hundrevis av meldinger fra misfornøyde kunder (som kan ses i form av kommentarer på slutten av denne delen, som nevner problemer med uttak eller med kommunikasjon med megler.

Hva er din mening? Har du handlet med denne megleren? Er du kunde? Tror du vår mening ikke er riktig? Vi inviterer deg til å samarbeide med oss ​​og stemme, du kan også legge igjen en kommentar på nettstedet vårt med din erfaring hvis du er klient hos megleren.
forsiktighet mulig megler-svindel

Vi lar en avstemning være åpen slik at handelsmenn, kunder og meglerbrukere kan stemme.

[demokrati id=”85″]
Om forfatteren: Pedro Martinez Gonzalez

Jeg skal fortelle litt om meg selv! Jeg er finansanalytiker og økonom med en mastergrad i finans.
Om studiene mine: Jeg studerte ved universitetet i Salamanca for en grad i økonomi og tok deretter en mastergrad i finans i Madrid.
Ønsker du mer informasjon? Du kan lese mer om meg her i min biografi.

200 kommentarer til «Lionsbit: Vurdering og kommentarer»

 1. Katherina Svar

  Hallo. Jeg ble svindlet av Lionbit i 2018, jeg lette etter Bitcoins for å investere i noe. De kontaktet meg på telefon. Det første innskuddet var €200, så ba de meg om mer. Og da jeg ikke lenger hadde mer, ba de meg om et lån fra banken min på €14.000 5.000, som de ga. De ga meg ikke 15 euro til begravelsen til min mor og far, med papirer, støttedokumenter og studier. På XNUMX minutter ga de ham den uten papirer eller studie. Jeg mistet visstnok alt.
  Nå har jeg blitt kontaktet på telefon av folk som hevder å jobbe for CNMV, og som har fullmakt til å returnere investeringen til de berørte av Lionsbit, etter at de har frigitt regnskapet. Å VÆRE FORSIKTIG ER EN ANNEN SVINDEL, jeg tror det er fra Lionsbit selv eller folk som kjenner dem på grunn av dataene de har. Kontoen min er tømt...

  • Anbefalt Brokers Svar

   Hei Katherina, ja, de er fra samme gruppe og kontor for svindlere, du kan få pengene tilbake. Takk for at du deler din erfaring med Lionsbit Broker. Denne megleren er en SCAM. Ikke send dem penger, de ønsker å få så mye penger som mulig fra deg med løgner, operasjonene er ikke ekte, de setter ikke pengene i markedet, de viser det bare og til slutt forteller de deg at du har tapt og de beholder den.

   Hvis du har mer informasjon om selskapet, ber vi deg om å dele den med oss, spesielt hvis det er informasjon du tror kan hjelpe andre mennesker med å investere i dette selskapet.

   Har du navn på rådgivere, numre, e-poster som de har kontaktet deg fra? Husker du hvordan du fant denne megleren i utgangspunktet?

   For å få pengene tilbake, prøv chatten vår eller denne lenken: KREV DINE PENGER, VI HJELPER DEG

   Hilsen

 2. Javi Svar

  God ettermiddag, jeg ble svindlet, et beløp jeg skammer meg over å nevne. Etter å ha blitt svindlet stolte jeg ikke på noen, det er veldig vanskelig å stole på igjen og jeg forstår perfekt hvis det samme skjer med deg. Du føler deg mistroisk og tåpelig. Men jeg samlet mot og tok kontakt med mychargeback. Jeg stolte ikke på dem, men de forklarte prosessen for meg. I utgangspunktet er det å bevise overfor banken eller kredittkortet at du ble lurt, de vet hva de gjør og er eksperter på å fortelle deg alt du trenger å gjøre for å bevise at det var svindel og kunne reversere betalingen. DET fungerte FOR MEG, OG JEG FÅR TILBAKE EN STOR DEL AV PENGENE SOM DISSE LIONSBIT STÅLET FRA MEG.

  • Anbefalt Brokers Svar

   Hei Javi, flott!!!, tusen takk for at du ga oss beskjed, vi er veldig glade for at du har oppnådd det, nå vær forsiktig hvis du investerer igjen, sjekk meglerne før du stoler på en, vi har nesten alle her.

   For andre som ønsker å få pengene tilbake, bør de prøve å snakke med chatten vår eller klikke på denne lenken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hvis du vil se vår rangering av de anbefalte meglerne 2021, klikk HER

   Hilsen og flaks.

 3. FERBETOR Svar

  Denne megleren er en SCAM og det bitreste ansiktet til nettverket, jeg anbefaler det ikke til noen, de er bare noen
  Innbruddstyver

  • Anbefalt Brokers Svar

   Hei FERBETOR, tusen takk for at du delte din erfaring med Lionsbit... Kan du fortelle oss mer om din erfaring med dette selskapet? Husker du hvordan du fant dem? Har du navn på rådgivere, e-poster? Hvor lenge har du ventet på uttaket?

   Hilsener.

 4. María Svar

  God ettermiddag
  Jeg kan ikke bekrefte at de er samme selskap, men mens jeg fortsatt var i kontakt med Obsbit en dag ringte jeg til et nummer som Obsbit tidligere hadde ringt meg. Da de svarte meg fortalte de meg at de var fra Lionsbit, at jeg hadde tatt feil telefonnummer, men dagen før hadde de ringt meg fra Obsbit dagen før... litt rart...

  • Anbefalt Brokers Svar

   Hei María, tusen takk for at du deler din erfaring med Lionsbit, det er veldig interessant det du nevner om Lionsbit og obbit.

   Hilsener.

 5. María Svar

  God
  Jeg har blitt svindlet av Obsbit, som ser ut til å være det samme som Lionsbit.
  Jeg vil gjerne at du laster opp YouTube-videoene du nevner i kommentarfeltet på nytt hvis du har dem. Jeg har sett det du har postet fra anbefalte meglere, og du har bekreftet mine mistanker om at de opererer fra Den dominikanske republikk. Nå vil jeg gjerne vite om vi kan gjøre noe fra Spania, selv om jeg synes det er veldig vanskelig.
  Tusen takk

  • Anbefalt Brokers Svar

   Hei María, tusen takk for at du delte din erfaring med Lionsbit... Kan du fortelle oss mer om din erfaring med dette selskapet? Husker du hvordan du fant dem? Har du navn på rådgivere, e-poster? Hvorfor sier du at de er de samme som Obsbit?

   Hilsener.

  • Anbefalt Brokers Svar

   Hei Carlos, takk for informasjonen, hvorfor nevner du at de er de samme personene?

   Hilsener.

 6. José Svar

  NY SVINDEL

  TAKKET VÆRE JOURNALIST NURIA PIERA DE, AVDEKKER STRANDBUTIKKER SOM LIONSBIT I DEN DOMINIKANSKE REPUBLIKKEN.

  HER LATER JEG DEG LINKEN TIL NYHETENE
  youtu .be/bY9Xcsq9aUo

  MEN DET VIKTIGSTE MED DENNE NYHETEN ER AT DEN SNAKKER OM ET VELDIG VIKTIG TRINN..

  HVA VIL DEN DOMINIKANSKE REPUBLIKKENS RETTFERDIGHET GJØRE MED DISSE SVINDELIGHETER?

  ET SPØRSMÅL SOM VI ALLE STILLER OG I HENHOLD TIL RAPPORTEN VIL DEN INFORMASJON GIVES OSS SNART.

  NÅR JEG HAR DEN LASTER JEG DEN OPP.

  MEN JEG LURER OGSÅ....

  HVA GJØR DEN SPANSKE JUSTISEN MED ALLE BEVISENE DEN HAR?

  HVA VENTER DU PÅ Å HANDLE?

  DET ER KLART AT JO SENERE JO SENERE, JO MER BERØRT BLIR VI.

  OG DU SOM BERØRT
  HAR DU ALLEREDE HANDLE?

  ELLER SKAL DU FORTELLE MEG AT DU IKKE BRYDER AT DE RÅVER DEG OG LER DET I ANSIKTET?

  VEL, TIL MEG OG MANGE JA.

  VÅKN OPP OG RAPPORTER SAKEN TIL MYNDIGHETENE.

  DE KAN IKKE GÅ UNDERLAGT.

  RETTFERDIGHET

  • Anbefalt Brokers Svar

   Hei José, takk for informasjonen, hvis du legger merke til at vi allerede hadde delt videoen i denne samme delen om Lionsbit.

   Hilsener.

  • Svindlet Svar

   Jeg har blitt svindlet av Obsbit, de har stjålet en enorm sum penger fra meg. Jeg har meldt fra, men jeg har ikke hørt noe mer, de har ikke varslet meg, så de gjør ingenting, det virker som de ikke bryr seg om oss i det hele tatt. Hvis du vet hva mer vi kan gjøre, fortell oss, jeg er desperat, de har ødelagt livet mitt, jeg vet ikke hvordan jeg kunne la meg lure av de upresentable menneskene, men hei, vi må gå videre.. .
   Jeg vet ikke om vi kunne oppnå noe ved å reise et gruppesøksmål, kanskje de ville lyttet til oss, men jeg vet ikke hvordan jeg skal gjøre det.
   Har noen snakket med en advokat? Jeg snakket med et advokatfirma i Barcelona for en tid siden, og de fortalte meg at det ville være veldig vanskelig å få tilbake pengene, og at jeg måtte betale ca €3.000 på forhånd for alt papirarbeidet, så jeg begynte ikke med prosedyrene fordi jeg ikke har de pengene.

 7. Maria Teresa Svar

  Hei Ana, jeg vil gjerne at du deler opplevelsen din siden vi har blitt svindlet av Ángel Miquea selv. Dette er posten min [e-postbeskyttet].

Legg igjen svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *