✔️ Informasjon gjennomgått og oppdatert i juni 2024 av Pedro Martínez González

I denne delen vil vi fortelle deg hvorfor Du bør IKKE investere i LivingTradeFX. Vi analyserer nettstedet, vi observerer hver eneste detalj og vi undersøker hovedegenskapene som tas i betraktning når du velger en god megler, for eksempel plasseringen, selskapet det tilhører, dets regulering, dets rykte...

Kort sagt VI ANBEFALER DET IKKE. Nedenfor vil vi vise deg viktig informasjon om LivingTradeFX og fortelle deg hvorfor vi kom til en slik konklusjon:

Grunnleggende informasjon

🌐 nettstedlivingtradefx.com
🏠 selskap*ukjent
🇧🇷 reguleringIkke regulert
📧 Epost[e-postbeskyttet]
📈 Plattformegen plattform
📌 adresseDubai

⚠️ LivingTradeFX nevner ikke hvem som eier det, selskapet er lokalisert i Dubai, et potensielt farlig skatteparadis for sine klienter på grunn av dets manglende regulering og mangel på seriøsitet. Klienter er ubeskyttet. Selskapet er lokalisert på et svært utrygt sted, vær forsiktig. ⚠️

Kontotyper

Nå går vi videre til å analysere kontotypene som LivingTradeFX tilbyr, i dette tilfellet merker vi at det ikke tilbyr kontotyper.

Informasjon på nettet

LivingTradeFX nettsted

LivingTradeFX gir en forklaring om tjenestene den tilbyr, markedsnyheter og analyser, utdanning, live-diagrammer, FAQ-seksjon, ikke mye mer.

Liste over telefonnumre

For øyeblikket har vi ikke funnet telefonnumre.

🚫 LivingTradeFX endelig vurdering 🚫

Til slutt, og med noen få ord, vår anbefaling er: IKKE INVESTER MED LivingTradeFX.

Som vi nevnte tidligere, er det et finansselskap lokalisert på et sted hvor du ikke vil ha beskyttelse fra loven i tilfelle du blir skadet, det vil si at du ikke vil kunne kreve noen hvis en uheldig hendelse inntreffer som det plutselige tapet av midlene dine eller nedleggelse av selskapet.

I tilfelle problemer er det mest sannsynlig at myndighetene i landet ditt ikke vil være i stand til å gjøre noe. Som kunde av dette selskapet er du ubeskyttet!

Å investere med uregulerte meglere eller meglere basert i slike land er svært risikabelt. Det er best å investere hos en regulert megler, basert i et seriøst land.

Oppdateringer

Nyheter om LivingTradeFX:

Dato Oppdatering – nyheter
MERK FØLGENDE!: megleren LivingTradeFX er knyttet til novared, 1000extraSvart kjerne, Alpha Assets GroupHåndtak-GPAurora førstBitcoin BankCrypton meglerTrading EmporiumEurobondPlushispamarketsMaximus handelM MeglerMMT Investing GroupMyTradeMMOneXGlobalpoloinvestQSmart LimitedSmartEnevitasummapipsUrustradeApollo ledelse y Vanki Trading, meglere med et forferdelig rykte og klager fra regulatoriske enheter⛔VI FORESLÅR FORSIKTIGHET 
Februar 2024Klage mot LivingTradeFX finansregulator CNMV

Opiniones de los usuarios

[demokrati id=”3743″]

Hva er din mening? Vi inviterer deg til å samarbeide med oss ​​og stemme. Du kan også legge igjen en kommentar om opplevelsen din med LivingTradeFX.

På slutten av anmeldelsen finner du kundekommentarer.


Hvordan kreve penger svindlet av LivingTradeFX

Hvis det du ønsker er å vite hvordan du kan kreve kapitalen din, hvis du har blitt svindlet, lenger ned i FAQ-delen kan du finne rådene våre.

Hvordan rapportere LivingTradeFX

Hvis du føler deg misfornøyd med tjenesten som tilbys av selskapet, og av en eller annen grunn vil rapportere det, nedenfor, i FAQ-delen, kan du finne den beste måten å rapportere dette selskapet på.

Preguntas Frecuentes

Hvordan kan jeg rapportere LivingTradeFX?

Dette avhenger av hvor du er, du bør gå til finanstilsynet i landet ditt. Skriv oss en kommentar til denne anmeldelsen, så hjelper vi deg.

Er LivingTradeFX en svindel - er det svindel?

Ja. Vi tror at LivingTradeFX er svindel. Vi har mottatt meldinger fra kunder som nevner at de ikke kan ta ut kapitalen, dette bidro til andre svært negative egenskaper ved selskapet.

Er LivingTradeFX pålitelig?

Nei. LivingTradeFX er ikke pålitelig, det er et veldig usikkert selskap: 1) er basert i utrygge land, 2) har et veldig dårlig rykte 3) har mange klager 4) Det er en relativt ny megler uten ansiennitet. Disse egenskapene gjør selskapet svært upålitelig.

Hvordan gjenvinne penger fra LivingTradeFX?

Hvis du vil vite hvordan du kan få tilbake kapitalen din, kan du se det her. Vi forklarer i detalj prosessen med å gjenopprette penger fra et svindelselskap, trinn for trinn.

Finnes det (anbefalte) alternativer til LivingTradeFX?

Ja, selvfølgelig finnes det bedre og tryggere alternativer! Her kan du se meglerne vi anbefaler: rangering av de beste meglerne.

Om forfatteren: Pedro Martinez Gonzalez

Jeg skal fortelle litt om meg selv! Jeg er finansanalytiker og økonom med en mastergrad i finans.
Om studiene mine: Jeg studerte ved universitetet i Salamanca for en grad i økonomi og tok deretter en mastergrad i finans i Madrid.
Ønsker du mer informasjon? Du kan lese mer om meg her i min biografi.

88 kommentarer til «Er LivingTradeFX en svindel? 2023 anmeldelser»

 1. anonimo Svar

  Nå er Livingtradefx "Quotix" Jeg vil at alle vi som har blitt svindlet skal sende inn en klage. Jeg legger igjen nummeret deres +52 938 200 0053 + 56 1949 5868 er hvilken app de svindlet meg i fjor med mer enn $300,000.00 XNUMX

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei anonym, vi vurderer flere anmeldelser for øyeblikket, men vi vil sette din som en prioritet for å kunne vurdere denne megleren. Kan du gi oss nettsiden? Takk skal du ha.

 2. A. Svar

  Hilsen

  Jeg heter A., ​​jeg er fra Colombia.

  Jeg startet med dette Livingtradefx-selskapet i juni 2022 og de sluttet ikke å ringe meg for å starte driften, etter flere uker insisterte de hele tiden på at jeg skulle investere mer kapital for å tjene mer penger i driften.

  Jeg fortalte dem at jeg ikke hadde det, de foreslo at jeg skulle ta et lån, noe jeg nektet, de foreslo at selskapet kunne gi meg et lån og at de ville gi meg en bonus slik at jeg kunne se på resultatene og overbevise meg selv om at virksomheten fungerer. .

  Som jeg gikk med på, ga de meg en dato for å betale den antatte kreditten.

  Men før jeg gjorde det ønsket jeg å lese og undersøke mer, og riktignok fant jeg denne siden og kommentarene.

  Da de kontaktet meg igjen, fortalte jeg dem at jeg ikke ville investere mer penger som jeg ikke ville fortsette med, og jeg ville heller ikke gi noe lån for å betale ned det antatte lånet fra selskapet.

  Vel, da fortalte de meg at de hadde informasjonen min, e-posten min, identitetskortet mitt og kontonummeret mitt, og at de ville begynne å ta rettslige skritt mot meg.

  Dette gjør meg redd og forvirret, jeg vil ikke måtte betale dem noe, foruten det antatte lånet, bonusen og også kapitalen jeg startet med er der...

  Jeg vil vite om de kan tvinge meg til å betale det, jeg signerte ikke noe for dem, de har bare et opptak av samtalen der jeg aksepterer "kreditten" til selskapet

  Hva gjør jeg, kan du hjelpe meg?

  Tusen takk.

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei A., de kommer ikke til å saksøke deg, tror de er svindlere, de vil prøve å presse deg og skremme deg til å betale av frykt, men du bør ikke gjøre det, de kommer ikke til å gå inn i juridiske problemer som svindlere . Du må være rolig.

   Hilsener.

  • Laura Svar

   Hallo
   Ikke bekymre deg, de vil bare skremme deg og håndtere deg psykologisk, fylle deg med frykt, men hvis du klarer å betale noe der, hvis du taper, for 5 måneder siden mistet vi alt med familien min, og de elendige ringer for å gjøre det. moro av det.
   Snakk med dem uten frykt, for de kommer til å kalle dere advokater og jeg vet ikke hvilke flere ting som aldri kommer, de skremmer deg bare, ikke vær redd for dem.

   Hilsen

Legg igjen svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *