✔️ Informasjon gjennomgått og oppdatert i juni 2024 av Pedro Martínez González

Trading er en veldig populær aktivitet i nyere tid, spesielt siden unge mennesker tiltrekkes av profitt ved å kjøpe og selge finansielle eiendeler. Hvis du vil vite mer om handelsverdenen i dag, vil vi fortelle deg det Hva er de beste handelsplattformene?

De beste handelsplattformene i 2023

Hva er handelsplattformer?

En handelsplattform er en ressurs som vil tillate deg handel i finansmarkedene, alt takket være en Internett-tilkobling. Disse plattformene består av programvare som vil hjelpe deg med å analysere markedet, observere dets bevegelser, se priser i sanntid og all informasjonen som lar deg bestemme om du vil åpne eller lukke posisjoner i din karriere som investor.

Selv om kunnskapen om å investere er den mest verdifulle tingen i handelsverdenen, Det er viktig å velge en plattform riktig, spesielt siden det er den som vil gi deg informasjonen du må vite hvordan du skal håndtere til punkt og prikke. 

I dag skal jeg fortelle deg hva de er de beste plattformene for handel og du kan gjøre ditt beste valg, alt avhengig av hvor komfortabel du føler deg med det, og fremfor alt hvor komplett handelsplattformen er. 

Typer handelsplattformer

Før du starter sammenligningen av de beste plattformene for handel, er det verdt å først analysere hva de forskjellige typene plattformer er? Fordi hver av dem tillater eksklusiv bruk av en megler, eller muligheten til å operere i mer enn én.

Typene handelsplattformer er:

Egen megler

Disse plattformene er utviklet av meglere, så de har eksklusiv bruk.

Eksempler på disse plattformene er IQ Option.

Multimegler

Det finnes også plattformer som lar deg koble til forskjellige meglere, siden de ikke er designet av en megler selv, men administreres av et eksternt selskap, slik at de kan brukes i flere meglere av handelsmenn.

Beste plattformer for netthandel

Når de forskjellige typene plattformer er kjent, er det som følger å fortelle deg egenskapene til hver enkelt, slik at du kan se hvilken som passer best for deg, basert på verktøy som sanntidsinformasjon, nyheter, ressurser, utdanning og teknisk analyse.

Neste vil jeg fortelle deg Hva er de beste plattformene for netthandel:

TradeEu.com (Europa)

Den første plattformen vi skal snakke om i denne sammenligningen av handelsplattformer er tradeeu.com, en plattform grunnlagt i 2007, som har endret navn, men som er en av de mest anerkjente og med flest aktive brukere.

Denne plattformen er en av de mest kjente over hele verden, spesielt fordi de bruker store summer på markedsføring, til og med ved å bruke artister av størrelsen Alec Baldwin, en sann figur i forretningsverdenen i USA.

En av hovedfordelene med denne handelsplattformen er dens funksjonalitet og intuitive design, samtidig som den gir deg informasjon i sanntid og lar deg samhandle med andre brukere.

Capitalix (Latin-Amerika)

Denne plattformen brukes av operatører over hele verden, takket være dens enkle og interaktive bruk.

Den har også en ideell pedagogisk plattform for handelslærlinger, som ønsker å investere i finansmarkedene, men trenger ressurser for å lære.

Deres videoer, webinar og PDF gjør XTB til en av de beste handelsplattformene for nybegynnere.

Handelssyn (handelsplattform)

I denne sammenligningen av handelsplattformer kan vi ikke la TradingView stå bak, ikke bare fordi det er en av de mest brukte plattformene over hele verden, men det er også et utmerket alternativ som et middel for informasjonsanalyse, og har også mye mer spesialisert teknisk analyse. et godt verktøy for å lage strategier og tenke ut bevegelsene dine.

Det som gjør TradingView spesiell og gjør den til en av de beste plattformene for handel er at den også fungerer som et sosialt nettverk i investeringsverdenen, hver dag deler handelene sine erfaringer, og du vil ha alt innen rekkevidde. du trenger i ett sted som diagrammer, indikatorer og priser.

ProRealTime (handelsplattform)

Nå vil vi gå videre til denne handelsplattformen, som har hovedfordelen ved å være en multimegler, og som vi så i typene meglere, vil du kunne handle i flere meglere ved å bruke denne plattformen.

Kanskje dens begrensning er at for å jobbe med sanntidsdata, må du bruke den betalte versjonen, men det er definitivt verdt det fordi den har mer enn 100 tekniske indikatorer og grafiske verktøy som lar deg ta avgjørelser på en bedre måte.

Hvordan velge den beste handelsplattformen?

Nå som du vet hva som er de beste plattformene for handel for oss, lurer du sikkert på hvordan du velger den ideelle for deg? 

Som du kan forestille deg, er ikke dette en lett avgjørelse, men du kan basere deg på følgende aspekter for å ta en god avgjørelse:

 • Det første du må ta i betraktning er transaksjonstidene, siden du mange ganger må kjøpe og selge raskt. I dette tilfellet kan du velge demoversjonene og prøve selv. 
 • Det er også viktig å ta hensyn til provisjonene til hver plattform, siden dette vil være direkte knyttet til lønnsomheten til driften din.
 • For å vite dette kan du basere deg på spredningen eller differensialen som belastes av hver plattform.
 • Det er også viktig å ta hensyn til betalingsmåtene og provisjonene som belastes for innskudd av midler.
 • Når det gjelder provisjoner, må du også ta hensyn til provisjonen for inaktivitet på hver plattform.
 • Hvis du skal handle valuta, se også på provisjonen for å bytte par.

Hvilken er den sikreste?

Når du leser denne sammenligningen av handelsplattformer, lurer du sikkert på hvilken som er den sikreste? Det er imidlertid ikke noe enkelt svar på dette spørsmålet.

Først av alt må du ta i betraktning at megleren du velger er regulert av institusjoner som er vert i land med en viss troverdig juridisk status, dette er en indikator som vil hjelpe deg å vite om handelsplattformen du er i ferd med å bruke er trygg.

Akkurat som du undersøker plattformen, er det viktig at du også undersøker regelverket og om det virkelig er lovlig.

Alle plattformene som vi nevner i denne artikkelen er pålitelige, men du må være forsiktig, for uansett om plattformen er lovlig eller ikke, er Trading en aktivitet som innebærer tap, så du må dokumentere deg selv før du opererer.

avhør Vanlige

 • Hva er den beste handelsplattformen?

Hver plattform har forskjellige egenskaper, og den beste vil være den som passer best for dine behov.

 • Hva er den mest anbefalte handelsplattformen for nye brukere?

Den som gir deg bedre brukervennlighet, du kan inspisere den og velge den beste for deg. Velg også den som gir flere pedagogiske ressurser. 

 • Hvordan velge en handelsplattform?

Du kan basere deg på indikatorer som pris, provisjoner og minimumsinnskudd. Hvis du vil gjøre deg kjent med plattformen, kan du velge en gratis eller demokonto.


Om forfatteren: Pedro Martinez Gonzalez

Jeg skal fortelle litt om meg selv! Jeg er finansanalytiker og økonom med en mastergrad i finans.
Om studiene mine: Jeg studerte ved universitetet i Salamanca for en grad i økonomi og tok deretter en mastergrad i finans i Madrid.
Ønsker du mer informasjon? Du kan lese mer om meg her i min biografi.

En kommentar til «De 6 beste handelsplattformene i 2023»

 1. Miguel Svar

  Veldig god forklaring, det har oppklart mine tvil og jeg har forstått det perfekt!!!. Takk skal du ha!!

Legg igjen svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *