✔️ Informasjon gjennomgått og oppdatert i juni 2024 av Pedro Martínez González

meline kommentarer

Analyse på MELINE

➡️ I denne delen skal vi analysere MELINE (også kalt med navnet: meline.cc), Det er en plattform hvor du genererer penger til shopping. Er MELINE virkelig anbefalt å foreta en investering? Er det bedre å ikke investere med dette selskapet? Er det et trygt selskap? Er en gotcha? Vi hjelper deg med å bestemme det.

deretter finner du følgende: meninger om MELINE ✅, krav, klager, erfaringer, analyse av de viktigste egenskapene til dette selskapet (oppdatert 2022), og viktigst av alt: Er MELINE et sikkert nettsted? ⛔ Kan vi stole på dette selskapet? ✅ Vil vi kunne ta ut pengene våre? Alt dette og mer i denne anmeldelsen om dette investeringsselskapet.

Få pengene tilbake - vi hjelper deg

 

ℹ️ Viktig informasjon: Hvem tilhører den? Hvor ligger det? Er det et regulert selskap?

 • MELINE nevner å være en del av Ye Weikan (Kina), skaper av plattformer som ShopSEO, Godaily, Sharebook, Meline, Simba Movie, Daimaru, Global Buy, Flexjobs.
 • Angående din plasseringnevner ikke plasseringen.
 • Hvis vi analyserer sikkerheten din, merker vi at MELINE ikke nevner noen regulering.

MERK FØLGENDE: MELINE er et selskap IKKE REGULERT.

📌 husk: det beste alternativet (og det sikreste) er regulerte selskaper, da de må oppfylle svært strenge krav. Å jobbe med et uregulert selskap er svært risikabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nå fortsetter vi med å analysere kontotyper som tilbys av MELINEI dette tilfellet ser vi at den tilbyr 5 forskjellige typer kontoer:

La plattform å operere som MELINE bruker er: sin egen plattform.

 

Ressurser | Nettsted

 

Her skal vi undersøke de forskjellige ressurser og hjelpemidler for næringsdrivende som MELINE oppgir på sin nettside. Vi tror at ressursene og hjelpen som gis på nettsiden kan være en stor fordel for bedriften.

Melinas hjemmeside
MELINE nettsted

MELINE gir ikke informasjon til de som ikke er registrert, som snakker om den lille åpenheten selskapet har.

Meline (svindel) nyheter

I følge denne nyheten fra et medieutsalg i Peru, er den antatte skaperen av plattformen en kinesisk statsborger ved navn Ye Weikan som har laget mange andre plattformer som ShopSEO, Godaily, Sharebook, Meline, Simba Movie, Daimaru, Compra Global og Flexjobs.

Få pengene tilbake - vi hjelper deg

 

En annen informasjon MELINE

 

🔻 Vi vil gi deg litt mer informasjon i tilfelle du ønsker å kontakte selskapet, eller se nettsiden selv. 🔻

 • 🌏 Nettsted: meline.cc
 • 📞 Telefonnummer: har ikke
 • 📧 E-post: har ikke

Kanskje du lurer på hvorfor vi anmelder MELINE. Vi gjør denne anmeldelsen og vurderingen, fordi vi mottar forskjellige meldinger og kommentarer som ber om påliteligheten til det aktuelle selskapet. Vi liker å tro at vurderingssiden vår hjelpe investorer, gir nøkkelinformasjon om selskapet, avslører vi informasjon som enhver investor burde vite før du er tilbøyelig eller ikke, ved å investere i et selskap av investering.

Du er en representant for dette selskapet? Vi anbefaler at du legger igjen en kommentar som svarer på kundens bekymringer.

Verdivurdering på MELINE

Avslutningsvis med denne delen, etter vår mening: tror vi at MELINE-selskapet er pålitelig? Bør du investere pengene dine i selskapet? Er de et anbefalt selskap? ⭐ Analyse av 2022

❌ Etter å ha undersøkt det, vi anbefaler deg å være forsiktig, siden det er et ulovlig selskap, klart etablert for å ta penger fra folk gjennom triks og feller. Det er ikke veldig gjennomsiktig, siden det ikke tilbyr juridisk informasjon, det viser ikke data om registreringen og det mangler også regulering (uregulert selskap). ❌


Kort sagt: virker ikke som en god idé vi foreslår å være forsiktig.


Vårt råd: vi anbefaler alltid å jobbe bare med behørig regulerte selskaper, Er det ikke bedre å ha beskyttelse av en god regulator? Er det verdt å ta risikoen når det er mye tryggere alternativer å investere? Hvorfor investere med et uregulert eller dårlig regulert selskap, når du kan investere med et selskap regulert av en seriøs regulator?

📌 Ikke glem: Et av få tiltak som sikrer kundenes penger er selskapsregulering, det vil si at det sannsynligvis er den viktigste egenskapen i ethvert selskap; HAR GOD REGULERING. God regulering betyr at det er en myndighet som kunder i tilfelle misforståelser eller problemer kan sende inn en klage. 📌

Hva er din mening? Har du operert med dette selskapet? Er du kunde? Mener du at vår mening ikke er riktig? Vi inviterer deg til å samarbeide med oss ​​og stemme også Legg igjen en kommentar på vår nettside med din erfaring med dette selskapet.

 

🔻🔻 Vi lar en avstemning være åpen slik at handelsmenn, kunder og brukere av selskapet kan stemme. 🔻🔻

 

[demokrati id=”4592″]

 

Om forfatteren: Pedro Martinez Gonzalez

Jeg skal fortelle litt om meg selv! Jeg er finansanalytiker og økonom med en mastergrad i finans.
Om studiene mine: Jeg studerte ved universitetet i Salamanca for en grad i økonomi og tok deretter en mastergrad i finans i Madrid.
Ønsker du mer informasjon? Du kan lese mer om meg her i min biografi.

2 kommentarer til «MELINE: evaluering og kommentarer»

 1. Hugo_09 Svar

  Selskapet er hva som helst. De har ikke gitt meg pengene jeg har tjent.

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Hugo, takk for kommentaren til MELINE. Denne megleren er en SCAM. Ikke send dem penger, de ønsker å få så mye penger som mulig med løgner, operasjonene er ikke ekte, de setter ikke pengene i markedet, de bare får det til å se ut og til slutt forteller de deg at du har tapt og de beholder den.

   Hvis du vil ta ut pengene dine, ber de deg om mer for å betale skatt, avgifter, legaliseringer etc. Ikke gjør det! Det er et tydelig tegn på at de vil stjele pengene dine, og de vil ikke returnere noe selv om du betaler.

   Hvis du har mer informasjon om selskapet, ber vi deg om å dele den med oss, spesielt hvis det er informasjon du tror kan hjelpe andre mennesker med å investere i dette selskapet.

   Har du navn på rådgivere, numre, e-poster som de har kontaktet deg fra? Husker du hvordan du fant denne megleren i utgangspunktet?

   For å få pengene tilbake, prøv chatten vår eller denne lenken: KREV DINE PENGER, VI HJELPER DEG

   Hilsener.

Legg igjen svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *