✔️ Informasjon gjennomgått og oppdatert i juni 2024 av Pedro Martínez González

Er MEXC-selskapet trygt eller upålitelig? Vi vil gi deg vår detaljerte mening i denne delen. Sørg for å sjekke ut vår fullstendige anmeldelse for alle detaljene!

Vi analyserer nettsiden, observerer hver detalj og undersøker hovedegenskapene som tas i betraktning når vi velger en god megler, for eksempel beliggenheten, selskapet den tilhører, reguleringen, omdømmet...

Nedenfor vil vi vise deg viktig informasjon om MEXC, og vi vil fortelle deg hvorfor vi kom til en slik konklusjon:

Grunnleggende informasjon

🌐 nettstedmexc.com
🏠Selskap *Det er ikke nevnt
🇧🇷 reguleringDet er ikke regulert
📧 EpostHar ikke
📈Plattformegen plattform
📌AdresseDen nevner ikke plasseringen
🕑 Nettstedets alderNettsted registrert på: 2000-02-27
firma typeKryptovaluta megler

Firma:
🚨 Mangel på klarhet om selskapet som eier MEXC, vekker bekymring for åpenheten.

Sted:
🚨MEXC avslører ikke plasseringen, noe som gir grunn til bekymring.

Vi kan allerede fortelle deg at vi er bekymret for flere egenskaper ved dette selskapet.

Hva er MEXC?

Etter en grundig evaluering av selskapets nettside, konkluderte vi med at MEXC opererer som en kryptovaluta megler.

Kontotyper

Selskapet gir ikke informasjon om å ha ulike typer kontoer.

Informasjon på nettet

MEXC nettsted

Her viser vi deg et skjermbilde av MEXC-nettstedet, som er mexc.com. Fangsten ble gjort i Mai 2024.

Kontakt: telefonnumre og e-post

Ingen kontaktinformasjon er tilgjengelig for dette selskapet; Ingen e-post eller telefonnummer. Hva betyr dette? Fraværet av kontaktinformasjon er et bekymringsfullt tegn. Hva ville skje hvis det oppsto et problem eller du måtte spørre? Mangelen på tilstrekkelige kommunikasjonsmidler skaper usikkerhet og mistillit.

MEXC-forordningen

Vi har analysert i dybden den nåværende ⚖️ regulatoriske situasjonen ⚖️ som dette selskapet befinner seg i, og vi har kommet til følgende konklusjon:

La mangel på informasjon om regulering av denne megleren er en grunn til bekymring. Investorer bør være klar over at handel med en uregulert megler innebærer betydelig risiko. Uten beskyttelsen gitt av regulering, kan klientmidler være i fare. Det er viktig å gjøre grundige undersøkelser før du stoler på et selskap med investeringen din.

🚫 Endelig verdivurdering av MEXC 🚫

Som du kan se, har vi utført en detaljert og fullstendig analyse av de viktigste egenskapene til MEXC, og vi har kommet til følgende konklusjoner om dette selskapet:

Plassering: Det er ikke nevnt hvor den ligger.

regulering: De nevner ikke noe om reguleringen, det vil si: vi snakker om et uregulert selskap med en påfallende mangel på klarhet og seriøsitet.

Husk at selskapet har blitt fordømt av forskjellige finanstilsynsmyndigheter (i dette tilfellet FCA). Bruk EKSTREMT FORSIKTIGHET.

Selskapet nevner heller ikke noen form for kontakt; Hvis du trenger å kontakte dem for en nødsituasjon, hvordan vil du gjøre det? Vær forsiktig.

Dette selskapet nevner ikke hvilket selskap det er en del av, vær forsiktig, det er en klar mangel på seriøsitet og åpenhet.

Etter en grundig analyse av MEXC-nettstedet, har det blitt fastslått at det fungerer som en kryptovaluta-megler. Mangelen på kontaktinformasjon, som e-post eller telefonnummer, er imidlertid et bekymringsfullt tegn. Dette fraværet av tilstrekkelige kommunikasjonsmidler skaper usikkerhet og mistillit blant brukere, som kan få problemer med å løse problemer eller stille spørsmål.

Mangelen på åpenhet angående selskapet som eier MEXC vekker også alvorlige bekymringer om dets troverdighet. Mangelen på klarhet i denne forbindelse etterlater spørsmål om selskapets struktur og ansvar, noe som bidrar til følelsen av usikkerhet blant investorer.

Det er viktig å fremheve at MEXC har vært gjenstand for klager fra finansielle regulatorer, som BCSC, FMA, CNMV og BaFin, som understreker behovet for å utvise ekstrem forsiktighet når du vurderer enhver form for forretningsforbindelse med dette selskapet. Gitt disse bekymringene, anbefales investorer å være forsiktige og vurdere å se etter mer transparente og pålitelige alternativer i kryptovalutamarkedet.

🚨🚨 Oppsummert indikerer vår evaluering at dette selskapet ikke oppfyller de nødvendige seriøsitets- og sikkerhetsstandardene. Vi anbefaler at du er forsiktig når du vurderer enhver form for økonomisk transaksjon med henne. 🚨🚨

Oppdateringer

➡️ Nyheter om MEXC:

Dato Oppdatering – nyheter
August 2023Klage mot MEXC finansregulator BCSC
Oktober 2023Klage mot MEXC finansregulator FMA
Oktober 2023Klage mot MEXC BaFin finansregulator
Mayo 2024Klage mot MEXC finansregulator CNMV, National Securities Market Commission

Vi gjør oppmerksom på at selskapet allerede har klager fra finanstilsyn. Vær veldig forsiktig!

Opiniones de los usuarios

[demokrati id=”8921″]

Hva er din mening? Vi inviterer deg til å samarbeide med oss ​​og stemme. Du kan også legge igjen en kommentar om opplevelsen din med MEXC.

På slutten av anmeldelsen finner du kundekommentarer.


Hvordan kreve penger svindlet av MEXC

Hvis det du ønsker er å vite hvordan du kan kreve kapitalen din, hvis du har blitt svindlet, lenger ned i FAQ-delen kan du finne rådene våre.

Hvordan rapportere MEXC

Hvis du føler deg misfornøyd med tjenesten som tilbys av selskapet, og av en eller annen grunn vil rapportere det, nedenfor, i FAQ-delen, kan du finne den beste måten å rapportere dette selskapet på.

Preguntas Frecuentes

Finnes det (anbefalt) alternativer til MEXC?

Ja, selvfølgelig finnes det bedre og tryggere alternativer! Her kan du se meglerne vi anbefaler: rangering av de beste meglerne.

Hvordan kan jeg rapportere MEXC?

Dette avhenger av hvor du er, du bør gå til finanstilsynet i landet ditt. Skriv oss en kommentar til denne anmeldelsen, så hjelper vi deg.

Er MEXC pålitelig?

Nei. MEXC er ikke pålitelig, det er et veldig usikkert selskap: Nevner ikke reelle data som plassering eller regulering, i tillegg til å ha flere klager fra ulike regulatorer

Hvordan gjenvinne penger fra MEXC?

Hvis du vil vite hvordan du kan få tilbake kapitalen din, kan du se det her. Vi forklarer i detalj prosessen med å gjenopprette penger fra et svindelselskap, trinn for trinn.

Om forfatteren: Pedro Martinez Gonzalez

Jeg skal fortelle litt om meg selv! Jeg er finansanalytiker og økonom med en mastergrad i finans.
Om studiene mine: Jeg studerte ved universitetet i Salamanca for en grad i økonomi og tok deretter en mastergrad i finans i Madrid.
Ønsker du mer informasjon? Du kan lese mer om meg her i min biografi.

6 kommentarer til «MEXC: mening og kommentarer - Er det en svindel?»

 1. Horacio Dapczuk Svar

  Hei... mexc er svindlere... Jeg overførte USDT fra binance til mexc og deres BSC-nettverk da jeg kopierte det og foretok overføringen, det nådde aldri mexc-kontoen min... jeg hevdet det umiddelbart... de fikk meg timer å gi alle kvitteringene de ba om, og de skjønte aldri at feilen var siden deres... med de andre nettverkene ble nummeret deres kopiert riktig... men BSC fortsatte å kopiere en annen konto... Etter 7 dager med klager og ingen som ga meg en løsning... da jeg sjekket BSC-nettverket igjen, kopierte jeg nå den riktige.
  .. de hadde fikset det... men de returnerte aldri de 10 usdtene jeg satt inn... Det er lite, men det koster... (jeg er fra Argentina) det var en test fordi det var første gang jeg skulle reise å bruke mexc... Takk og lov fordi hvis det var Hvis jeg la mer, ville jeg ha mistet alt. Jeg vil aldri bruke det og være forsiktig, de er svindlere .... Feilen er aldri deres. Se etter en seriøs og pålitelig utveksling.
  ### Godt 2024 ###

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Horacio, takk for at du kommenterer MEXC. Denne megleren er en SCAM. FINMA (Sveitsisk finanstilsynsmyndighet) har allerede advart om dem, for svindel og ikke å være regulert (Se FSMA-lenke). Ikke send dem penger, de vil få så mye penger som mulig med løgn, operasjonene er ikke reelle, pengene blir ikke satt på markedet, de viser det bare og til slutt forteller de deg at du har tapt og de behold det.

   Hvis du vil ta ut pengene dine, ber de deg om mer for å betale skatt, avgifter, legaliseringer etc. Ikke gjør det! Det er et tydelig tegn på at de vil stjele pengene dine, og de vil ikke returnere noe selv om du betaler.

   Hvis du har mer informasjon om selskapet, ber vi deg om å dele den med oss, spesielt hvis det er informasjon du tror kan hjelpe andre mennesker med å investere i dette selskapet.

   Har du navn på rådgivere, numre, e-poster som de har kontaktet deg fra? Husker du hvordan du fant denne megleren i utgangspunktet?

   For å få tilbake pengene dine, prøv vår CHAT eller i FORM av denne lenken: KREV DINE PENGER

   Hilsener.

 2. Luca Svar

  FINMA rapporterte dette selskapet, vær veldig forsiktig.

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Luca, takk for kommentaren til MEXC. Denne megleren er en SCAM. FINMA (Sveitsisk finanstilsynsmyndighet) har allerede advart om dem, for svindel og ikke å være regulert (Se FSMA-lenke). Ikke send dem penger, de vil få så mye penger som mulig med løgn, operasjonene er ikke reelle, pengene blir ikke satt på markedet, de viser det bare og til slutt forteller de deg at du har tapt og de behold det.

   Hvis du vil ta ut pengene dine, ber de deg om mer for å betale skatt, avgifter, legaliseringer etc. Ikke gjør det! Det er et tydelig tegn på at de vil stjele pengene dine, og de vil ikke returnere noe selv om du betaler.

   Hvis du har mer informasjon om selskapet, ber vi deg om å dele den med oss, spesielt hvis det er informasjon du tror kan hjelpe andre mennesker med å investere i dette selskapet.

   Har du navn på rådgivere, numre, e-poster som de har kontaktet deg fra? Husker du hvordan du fant denne megleren i utgangspunktet?

   For å få tilbake pengene dine, prøv vår CHAT eller i FORM av denne lenken: KREV DINE PENGER

   Hilsener.

 3. Ian Svar

  Dette selskapet betaler ikke. Jeg sier deg fra min egen erfaring, ikke gjør det, du vil takke meg senere. Hilsener.

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Ian, takk for at du skrev om MEXC. For øyeblikket anses denne megleren som en SCAM.

   Hvis du er en klient, ikke gi flere bidrag, deres eneste mål er å stjele fra deg, de manipulerer operasjoner manuelt, de beholder pengene fra når de når deres kontoer, de kommer ikke inn i markedet, alt er forberedt for deg tape eller få deg til å tape pengene dine for å ha en unnskyldning for å beholde dem.

   Hvis du bestemmer deg for å trekke deg og de ber om løsepenger i form av provisjoner, skatter, avgifter, legaliseringer, etc. Betal aldri det! Det er advarselen, fra det øyeblikket må du vite at du er klient hos en svindelmegler, og uansett hvor mye du betaler vil du aldri se pengene dine.

   For å hjelpe andre brukere eller kunder, oppgi så mye informasjon som mulig, forklar hvordan alt skjedde, hvor du så reklamen, hvem som ringte deg, numre du ble oppringt fra, e-poster og alt du tenker på.

   Hvis du ønsker å få tilbake pengene dine, gå til chatten vår eller sjekk skjemaet i denne lenken: KREV DINE PENGER

   Hilsener.

Legg igjen svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *