✔️ Informasjon gjennomgått og oppdatert i juni 2024 av Pedro Martínez González

I denne delen vil vi fortelle deg om vi anser at selskapet MOHAMMAD Y ASOCIADOS er et trygt selskap eller et upålitelig selskap. Les hele analysen vår for å finne ut alt!

Vi analyserer nettsiden, observerer hver detalj og undersøker hovedegenskapene som tas i betraktning når vi velger en god megler, for eksempel beliggenheten, selskapet den tilhører, reguleringen, omdømmet...

Nedenfor vil vi vise deg viktig informasjon om MOHAMMAD Y ASOCIADOS, og vi vil fortelle deg hvorfor vi kom til en slik konklusjon:

Grunnleggende informasjon

🌐 nettstedmohammadcyasociados.ar
🏠 selskap*Mohammad Sør
🇧🇷 reguleringIkke regulert
📧 EpostHar ikke
📈 Plattformegen plattform
📌 adresseArgentina
🕑 Nettstedets alderNettsted registrert: 8. juli 2021
firma typeOnline investeringsakademi

selskap: ⚠️ MOHAMMAD Y ASOCIADOS er eiendom til Mohammad Sur med CUIT 30717170772.

Plassering: MOHAMMAD Y ASOCIADOS nevner å være lokalisert i Argentina, et sted som absolutt IKKE ANBEFALES. Hvis du bestemmer deg for å stole på et selskap basert her, må du vite at pengene dine ikke har noen form for beskyttelse, det er veldig risikabelt, tenk deg om to ganger før du stoler på dette selskapet. Vi kan allerede fortelle deg at vi er bekymret for flere egenskaper ved dette selskapet.

Hva er MOHAMMAD AND ASSOCIATES?

Etter å ha gjennomført en analyse av selskapets hjemmeside kan vi si det MOHAMMAD Y ASOCIADOS er et nettbasert investeringsakademi.

Kontotyper

Selskapet gir ikke informasjon om å ha ulike typer kontoer.

Type kontoMinimum førsteinnskudd
Gull$3.999
Platina$4.999
Diamante$9.999

Informasjon på nettet

Mohammad and Associates nettsted

Her presenterer vi et skjermbilde av nettstedet MOHAMMAD Y ASOCIADOS, som er mohammadcyasociados.ar. Fangsten ble gjort i SEPTEMBER 2022..

Kontakt: telefonnumre og e-post

Dette selskapet oppgir ingen kontaktinformasjon; Ingen e-post eller telefonnummer. Hva betyr dette? At en bedrift ikke oppgir kontaktinformasjon er et veldig dårlig tegn. Tenk deg at du har et problem eller en klage, og du har ingen mulighet til å kontakte dem. Det høres virkelig ille ut, ikke sant?

* Regulering av MOHAMMAD OG ASSOSIATES

Vi har analysert i dybden den nåværende ⚖️ regulatoriske situasjonen ⚖️ som dette selskapet befinner seg i, og vi har kommet til følgende konklusjon:

Selskapet Mohammad og medarbeidere, ikke å være megler, trenger ikke regulering som enheter som tilbyr finansielle produkter trenger.

🚫 Sluttevaluering av MOHAMMAD Y ASOCIADOS 🚫

Som du kan se, har vi utført en detaljert og fullstendig analyse av de viktigste egenskapene til Mohammad y Asociados, og vi har kommet til følgende konklusjoner om dette selskapet:

Plassering: De nevner å være lokalisert på et VELDIG UTRYGT sted

regulering: Regulering er ikke nødvendig i denne typen virksomheter.

Det er viktig å vurdere åpenheten og tilgjengeligheten til et selskap når man vurderer dets pålitelighet. Når det gjelder Mohammad and Associates, et nettbasert investorakademi, reiser mangelen på informasjon om kontaktmidler alvorlige spørsmål om hvordan man skal håndtere enhver nødsituasjon eller løse viktige spørsmål. Fraværet av dette kommunikasjonsmiddelet er bekymringsfullt, da det begrenser brukernes mulighet til å søke hjelp eller løse problemer på en effektiv og rettidig måte.

Det faktum at selskapet nevner å være lokalisert i et område som anses å ha lav sikkerhet, slik som Argentina, og mangelen på informasjon om reguleringen, vekker bekymring for dets åpenhet og legitimitet som finansiell enhet. Mangelen på regulatoriske detaljer kan indikere at de opererer uten tilsyn, noe som kan utgjøre ytterligere risiko for investorer.

I denne forstand er det viktig for potensielle kunder eller investorer å vurdere mangelen på informasjon om plassering, regulering og kontaktmidler når de evaluerer påliteligheten til Mohammad og Asociados. Det anbefales på det sterkeste å undersøke grundig og se etter alternativer som gir større åpenhet og sikkerhetsgarantier for å beskytte økonomiske interesser.

🚨🚨 Konklusjon: av de nevnte grunnene er konklusjonen vår at det er et veldig lite seriøst og veldig usikkert selskap. Tenk deg nøye om hvis du ønsker å sende penger til et selskap med disse egenskapene. 🚨🚨

MOHAMMAD OG MEDLEDE-video

Oppdateringer

Nyheter om MOHAMMAD AND ASSOCIATES:

Dato Oppdatering – nyheter
September 2022Vi mottar et stort antall meldinger fra kunder av Mohammad y Asociados som hevder at de ikke kan ta ut kapitalen sin.

Opiniones de los usuarios

[demokrati id=”8921″]

Hva er din mening? Vi inviterer deg til å samarbeide med oss ​​og stemme. Du kan også legge igjen en kommentar om opplevelsen din med MOHAMMAD Y ASOCIADOS.

På slutten av anmeldelsen finner du kundekommentarer.


Hvordan kreve penger svindlet av MOHAMMAD Y ASOCIADOS

Hvis det du ønsker er å vite hvordan du kan kreve kapitalen din, hvis du har blitt svindlet, lenger ned i FAQ-delen kan du finne rådene våre.

Hvordan rapportere MOHAMMAD OG MEDLEDE

Hvis du føler deg misfornøyd med tjenesten som tilbys av selskapet, og av en eller annen grunn vil rapportere det, nedenfor, i FAQ-delen, kan du finne den beste måten å rapportere dette selskapet på.

Preguntas Frecuentes

Finnes det (anbefalt) alternativer til MOHAMMAD Y ASOCIADOS?

Ja, selvfølgelig finnes det bedre og tryggere alternativer! Her kan du se meglerne vi anbefaler: rangering av de beste meglerne.

Hvordan kan jeg rapportere MOHAMMAD Y ASOCIADOS?

Dette avhenger av hvor du er, du bør gå til finanstilsynet i landet ditt. Skriv oss en kommentar til denne anmeldelsen, så hjelper vi deg.

Er MOHAMMAD AND ASSOCIATES pålitelige?

Nei. MOHAMMAD Y ASOCIADOS er ikke pålitelig, det er et veldig usikkert selskap: beliggenheten i Argentina og mangelen på regulering skaper usikkerhet og økonomisk usikkerhet. Nettsiden deres er relativt ny og dette markerer selskapets korte historie. Skaper dette tillit hos deg? VÆR VELDIG FORSIKTIG

Hvordan få tilbake penger fra MOHAMMAD Y ASOCIADOS?

Hvis du vil vite hvordan du kan få tilbake kapitalen din, kan du se det her. Vi forklarer i detalj prosessen med å gjenopprette penger fra et svindelselskap, trinn for trinn.

Om forfatteren: Pedro Martinez Gonzalez

Jeg skal fortelle litt om meg selv! Jeg er finansanalytiker og økonom med en mastergrad i finans.
Om studiene mine: Jeg studerte ved universitetet i Salamanca for en grad i økonomi og tok deretter en mastergrad i finans i Madrid.
Ønsker du mer informasjon? Du kan lese mer om meg her i min biografi.

27 kommentarer til «Mohammad and Associates: mening og kommentarer - Er det en svindel?»

 1. NATIVIDAD RODRIGUEZ Svar

  HOLA QUERIA SABER SI LA ACADEMIA MINED/ Y EVOGLOBAL ES CONFIABLE? HACEN E-COMMERCE Y TRAIDING.GRACIAS

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hola NATIVIDAD, no son confiables, las 2 son estafa.

   Hilsener.

 2. Mary Angels Svar

  Jeg vil uttrykke min takknemlighet for analysen og gjenvinningen av investeringen min.

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Maria, FANTASTISK!!!, så glad du gir oss, en til som har oppnådd det, fra nå av hvis du bestemmer deg for å investere, undersøk meglerne før du betaler med kortet ditt, på vår nettside finner du dem alle, les anmeldelse og kommentarene du finner.

   Hvis du har blitt rammet av samme svindel, vet du allerede veien til gjenoppretting, kontakt CHAT eller klikk her: KREV DINE PENGER

   Hvis du ser etter våre anbefalinger, klikk HER

   Hilsen og flaks.

   • Yamila Andrada

    Hei god. Jeg fant ut om akademiet gjennom Instagram, jeg betalte 12000 XNUMX tusen for å starte, de gir deg kursene men du må klare det selv, jeg har vært der i to uker. Jeg vil dø, det er en svindel, for en skuffelse.

   • Anbefaltbrokers.com

    Hei Yamila, hvis du ønsker å få tilbake pengene dine, gå til chatten vår eller sjekk skjemaet i denne lenken: KREV DINE PENGER

    Hilsener.

 3. Melanie Flores Svar

  Publikasjonen av Mohamed Asociados dukket opp for meg gjennom Instagram, derfra tok jeg kontakt med mannen, som jeg ikke ønsker å oppgi navnet hans. De har Telegram-kontoer og slike ting som de bruker den antatte fortjenesten med. Og også andre mentorer og medarbeidere til Mohamed. Jeg tror du allerede kjenner e-posten. Det er ikke noe mobiltelefonnummer eller noe, de er ikke oppført. Send en melding til Mohameds støtte, det er åpenbart at hvis jeg sender dette til mannen som solgte meg dette vil han ikke returnere pengene.

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Melanie, du har falt i en svindel, du bør prøve å få tilbake pengene dine og for å få fred i sinnet, endre bankkontonummer og kort. Ikke hør på noe de forteller deg, de lyver alle. Takk for at du kommenterer Mohammad and Associates. Denne megleren er en SCAM. Ikke send dem penger, de ønsker å få så mye penger som mulig fra deg med løgner, operasjonene er ikke ekte, de setter ikke pengene i markedet, de viser det bare og til slutt forteller de deg at du har tapt og de beholder den.

   Hvis du vil ta ut pengene dine, ber de deg om mer for å betale skatt, avgifter, legaliseringer etc. IKKE gjør det! Det er et tydelig tegn på at de vil stjele pengene dine, og de vil ikke returnere noe selv om du betaler.

   Hvis du har mer informasjon om selskapet, ber vi deg om å dele den med oss, spesielt hvis det er informasjon du tror kan hjelpe andre mennesker med å investere i dette selskapet.

   Har du navn på rådgivere, numre, e-poster som de har kontaktet deg fra? Husker du hvordan du fant denne megleren i utgangspunktet?

   For å få pengene tilbake, prøv chatten vår eller denne lenken: KREV DINE PENGER, VI HJELPER DEG

   Hilsener.

  • Sabrina Svar

   Hei, jeg er med i gullmedlemskapet, og jeg skal på jobb og se hvordan det går.
   Alt handler om mentor og opplæring

   • Anbefaltbrokers.com

    Hei Sabrina, du har falt i en svindel, du bør prøve å få tilbake pengene dine og for å være trygg, endre bankkontonummer og kort. Ikke hør på noe de forteller deg, de lyver alle. Takk for at du kommenterer Mohammad and Associates. Denne megleren er en SCAM. Ikke send dem penger, de ønsker å få så mye penger som mulig fra deg med løgner, operasjonene er ikke ekte, de legger ikke pengene i markedet, de viser det bare og til slutt forteller de deg at du har tapt og de beholder den.

    Hvis du vil ta ut pengene dine, ber de deg om mer for å betale skatt, avgifter, legaliseringer etc. IKKE gjør det! Det er et tydelig tegn på at de vil stjele pengene dine, og de vil ikke returnere noe selv om du betaler.

    Hvis du har mer informasjon om selskapet, ber vi deg om å dele den med oss, spesielt hvis det er informasjon du tror kan hjelpe andre mennesker med å investere i dette selskapet.

    Har du navn på rådgivere, numre, e-poster som de har kontaktet deg fra? Husker du hvordan du fant denne megleren i utgangspunktet?

    For å få pengene tilbake, prøv chatten vår eller denne lenken: KREV DINE PENGER, VI HJELPER DEG

    Hilsener.

 4. Debora Mino Svar

  Hei, jeg har også registrert meg for mohammad og medarbeidere, og jeg burde egentlig ha googlet først, hvordan får jeg pengene tilbake, takk

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Débora, du har falt i en svindel, du må prøve å få tilbake pengene dine og for å være rolig, endre bankkontonummer og kort. Ikke hør på noe de forteller deg, de lyver alle. Takk for at du kommenterer Mohammad and Associates. Denne megleren er en SCAM. Ikke send dem penger, de ønsker å få så mye penger som mulig fra deg med løgner, operasjonene er ikke ekte, de setter ikke pengene i markedet, de bare får det til å se ut og til slutt forteller de deg at du har tapt og de beholder det.

   Hvis du vil ta ut pengene dine, ber de deg om mer for å betale skatt, avgifter, legaliseringer etc. IKKE gjør det! Det er et tydelig tegn på at de vil stjele pengene dine, og de vil ikke returnere noe selv om du betaler.

   Hvis du har mer informasjon om selskapet, ber vi deg om å dele den med oss, spesielt hvis det er informasjon du tror kan hjelpe andre mennesker med å investere i dette selskapet.

   Har du navn på rådgivere, numre, e-poster som de har kontaktet deg fra? Husker du hvordan du fant denne megleren i utgangspunktet?

   For å få pengene tilbake, prøv chatten vår eller denne lenken: KREV DINE PENGER, VI HJELPER DEG

   Hilsener.

 5. David Svar

  Jeg registrerte meg i dag, jeg foretok en overføring på 5000, og det virket som om det var en svindel fordi alt virket rosenrødt, de har all informasjonen min. De kan få penger fra meg eller gjøre noe. Jeg begynte akkurat å undersøke, og dette kom ut

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei David, du har falt i en svindel, du må prøve å få tilbake pengene dine og for å være rolig, endre bankkontonummer og kort. Ikke hør på noe de forteller deg, de lyver alle. Takk for at du kommenterer Mohammad and Associates. Denne megleren er en SCAM. Ikke send dem penger, de ønsker å få så mye penger som mulig fra deg med løgner, operasjonene er ikke ekte, de setter ikke pengene i markedet, de bare får det til å se ut og til slutt forteller de deg at du har tapt og de beholder det.

   Hvis du vil ta ut pengene dine, ber de deg om mer for å betale skatt, avgifter, legaliseringer etc. IKKE gjør det! Det er et tydelig tegn på at de vil stjele pengene dine, og de vil ikke returnere noe selv om du betaler.

   Hvis du har mer informasjon om selskapet, ber vi deg om å dele den med oss, spesielt hvis det er informasjon du tror kan hjelpe andre mennesker med å investere i dette selskapet.

   Har du navn på rådgivere, numre, e-poster som de har kontaktet deg fra? Husker du hvordan du fant denne megleren i utgangspunktet?

   For å få pengene tilbake, prøv chatten vår eller denne lenken: KREV DINE PENGER, VI HJELPER DEG

   Hilsener.

   • Melanie Flores

    Hei god morgen. Jeg gjorde en investering for medlemskapene de tilbyr, jeg brukte 12.000 3 argentinske pesos, jeg vil drepe meg selv. På toppen av det forstår jeg ikke de antatte kursene. Og jeg tør ikke spørre den som er min «mentor» om han kan gi det tilbake til meg. Jeg er veldig lei meg, og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. De får deg til å velge mellom 12 medlemskap diamant, platina og gull. Jeg fikk gull som er verdt XNUMX tusen.

   • Anbefaltbrokers.com

    Hei Melanie, du har falt i en svindel, du bør prøve å få tilbake pengene dine og for å få fred i sinnet, endre bankkontonummer og kort. Ikke hør på noe de forteller deg, de lyver alle. Takk for at du kommenterer Mohammad and Associates. Denne megleren er en SCAM. Ikke send dem penger, de ønsker å få så mye penger som mulig fra deg med løgner, operasjonene er ikke ekte, de setter ikke pengene i markedet, de viser det bare og til slutt forteller de deg at du har tapt og de beholder den.

    Hvis du vil ta ut pengene dine, ber de deg om mer for å betale skatt, avgifter, legaliseringer etc. IKKE gjør det! Det er et tydelig tegn på at de vil stjele pengene dine, og de vil ikke returnere noe selv om du betaler.

    Hvis du har mer informasjon om selskapet, ber vi deg om å dele den med oss, spesielt hvis det er informasjon du tror kan hjelpe andre mennesker med å investere i dette selskapet.

    Har du navn på rådgivere, numre, e-poster som de har kontaktet deg fra? Husker du hvordan du fant denne megleren i utgangspunktet?

    For å få pengene tilbake, prøv chatten vår eller denne lenken: KREV DINE PENGER, VI HJELPER DEG

    Hilsener.

 6. Johanna Svar

  Hallo!!!! Jeg registrerte meg for Mohammad og medarbeidere og nå ser jeg at det hele er en svindel?????? Jeg betalte bare et gebyr som de ba meg om, men jeg skrev inn dataene mine... Hvordan kan jeg gjøre for å melde meg av???? Jeg vil ikke ha noe problem!!

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Johanna, blokker alle kontaktveier og ikke hør på noe de forteller deg. Takk for at du kommenterer Mohammad and Associates. Denne megleren er en SCAM. Ikke send dem penger, de ønsker å få så mye penger som mulig fra deg med løgner, operasjonene er ikke ekte, de setter ikke pengene i markedet, de bare får det til å se ut og til slutt forteller de deg at du har tapt og de beholder det.

   Hvis du vil ta ut pengene dine, ber de deg om mer for å betale skatt, avgifter, legaliseringer etc. IKKE gjør det! Det er et tydelig tegn på at de vil stjele pengene dine, og de vil ikke returnere noe selv om du betaler.

   Hvis du har mer informasjon om selskapet, ber vi deg om å dele den med oss, spesielt hvis det er informasjon du tror kan hjelpe andre mennesker med å investere i dette selskapet.

   Har du navn på rådgivere, numre, e-poster som de har kontaktet deg fra? Husker du hvordan du fant denne megleren i utgangspunktet?

   For å få pengene tilbake, prøv chatten vår eller denne lenken: KREV DINE PENGER, VI HJELPER DEG

   Hilsener.

  • Sabrina Svar

   Hei, du kan trene deg selv i det første medlemskapet som lærer deg hvordan du kan utvide virksomheten din eller generere penger, anbefalt en av pakkene deres

   • Anbefaltbrokers.com

    Hei Sabrina, du har falt i en svindel, du bør prøve å få tilbake pengene dine og for å være trygg, endre bankkontonummer og kort. Ikke hør på noe de forteller deg, de lyver alle. Takk for at du kommenterer Mohammad and Associates. Denne megleren er en SCAM. Ikke send dem penger, de ønsker å få så mye penger som mulig fra deg med løgner, operasjonene er ikke ekte, de legger ikke pengene i markedet, de viser det bare og til slutt forteller de deg at du har tapt og de beholder den.

    Hvis du vil ta ut pengene dine, ber de deg om mer for å betale skatt, avgifter, legaliseringer etc. IKKE gjør det! Det er et tydelig tegn på at de vil stjele pengene dine, og de vil ikke returnere noe selv om du betaler.

    Hvis du har mer informasjon om selskapet, ber vi deg om å dele den med oss, spesielt hvis det er informasjon du tror kan hjelpe andre mennesker med å investere i dette selskapet.

    Har du navn på rådgivere, numre, e-poster som de har kontaktet deg fra? Husker du hvordan du fant denne megleren i utgangspunktet?

    For å få pengene tilbake, prøv chatten vår eller denne lenken: KREV DINE PENGER, VI HJELPER DEG

    Hilsener.

 7. Angie Svar

  Hei, jeg ville spørre deg om du vet om UOCA-virksomhet er ekte eller er det også en svindel?
  Takk for at du delte denne informasjonen om Mohammad og medarbeidere, de reddet meg fra svindel fordi jeg skulle investere i det!!
  Men sannheten stoler aldri mye på.
  Virkelig, takk.
  Jeg håper du kan svare på spørsmålet mitt 😀

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Angie, vi vurderer flere anmeldelser for øyeblikket, men vi vil sette din som en prioritet for å vurdere denne megleren. Kan du gi oss nettsiden? Takk skal du ha.

 8. Wonders Alcaraz Svar

  Jeg ønsker å få tilbake pengene mine, de gir deg ikke råd om noe. PASS PÅ

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Maravillas Alcaraz, takk for kommentaren om Mohammad y Asociados. Denne megleren er en SCAM. Ikke send dem penger, de ønsker å få så mye penger som mulig med løgner, operasjonene er ikke ekte, de setter ikke pengene i markedet, de bare får det til å se ut og til slutt forteller de deg at du har tapt og de beholder den.

   Hvis du vil ta ut pengene dine, ber de deg om mer for å betale skatt, avgifter, legaliseringer etc. IKKE gjør det! Det er et tydelig tegn på at de vil stjele pengene dine, og de vil ikke returnere noe selv om du betaler.

   Hvis du har mer informasjon om selskapet, ber vi deg om å dele den med oss, spesielt hvis det er informasjon du tror kan hjelpe andre mennesker med å investere i dette selskapet.

   Har du navn på rådgivere, numre, e-poster som de har kontaktet deg fra? Husker du hvordan du fant denne megleren i utgangspunktet?

   For å få pengene tilbake, prøv chatten vår eller denne lenken: KREV DINE PENGER, VI HJELPER DEG

   Hilsener.

  • Sabrina Svar

   Hei, hvordan har du det? Jeg er på akademiet?
   Vet du hvem din mentor er?

   • Anbefaltbrokers.com

    Hei Sabrina, du har falt i en svindel, du bør prøve å få tilbake pengene dine og for å være trygg, endre bankkontonummer og kort. Ikke hør på noe de forteller deg, de lyver alle. Takk for at du kommenterer Mohammad and Associates. Denne megleren er en SCAM. Ikke send dem penger, de ønsker å få så mye penger som mulig fra deg med løgner, operasjonene er ikke ekte, de legger ikke pengene i markedet, de viser det bare og til slutt forteller de deg at du har tapt og de beholder den.

    Hvis du vil ta ut pengene dine, ber de deg om mer for å betale skatt, avgifter, legaliseringer etc. IKKE gjør det! Det er et tydelig tegn på at de vil stjele pengene dine, og de vil ikke returnere noe selv om du betaler.

    Hvis du har mer informasjon om selskapet, ber vi deg om å dele den med oss, spesielt hvis det er informasjon du tror kan hjelpe andre mennesker med å investere i dette selskapet.

    Har du navn på rådgivere, numre, e-poster som de har kontaktet deg fra? Husker du hvordan du fant denne megleren i utgangspunktet?

    For å få pengene tilbake, prøv chatten vår eller denne lenken: KREV DINE PENGER, VI HJELPER DEG

    Hilsener.

   • joha

    Hola como estas? Es realmente como dicen ahí o no?

Legg igjen svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *