✔️ Informasjon gjennomgått og oppdatert i juni 2024 av Pedro Martínez González

I denne delen skal vi analysere selskapet Next Markets, er det trygt?. Vi analyserer nettstedet, vi observerer hver eneste detalj og vi undersøker hovedegenskapene som tas i betraktning når du velger en god megler, for eksempel plasseringen, selskapet det tilhører, dets regulering, dets rykte...

Kort sagt PÅ TIDSPUNKET FOR AT ANMELDELSEN OPPRETTES, SYNET DET IKKE Å VÆRE INGEN TEGN PÅ SVINDEL. Nedenfor vil vi vise deg viktig informasjon om Next Markets, og vi vil fortelle deg hvorfor vi kom til en slik konklusjon:

Grunnleggende informasjon

🌐 nettstednextmarkets.com
🏠 selskapTrading Limited
🇧🇷 reguleringMFSA
📧 Epostkontakt fra nettsiden
📈 Plattformegen plattform
📌 adresseMalta

Next Markets eies av Trading Limited, et selskap lokalisert på Malta og regulert av MFSA.

Kontotyper

Nå går vi videre til å analysere kontotypene som tilbys av Next Markets, i dette tilfellet observerer vi at de ikke tilbyr kontotyper.

Informasjon på nettet

Neste Markets nettsted

Next Markets gir en grunnleggende forklaring om de finansielle produktene den tilbyr, en pedagogisk seksjon, markedsnyheter, informative videoer, ikke mye mer enn dette.

Liste over telefonnumre

 • Så langt har ikke selskapet telefonnumre.

Next Markets endelige verdivurdering

Til slutt, og med noen få ord, vår anbefaling er: Next Markets er et selskap hvor vi ikke har lagt merke til tegn på svindel. Vi foreslår også forsiktighet.

Selv om vi ikke har funnet noen dårlige anmeldelser, negative kommentarer eller andre tegn på svindelselskaper, anbefaler vi deg alltid å være forsiktig i investeringsverdenen og med pengene dine! Det skader aldri å være forsiktig og undersøke selskapet på egenhånd!

Oppdateringer

Nyheter om Next Markets:

Dato Oppdatering – nyheter
For øyeblikket har vi ingen nyheter å dele.

Opiniones de los usuarios

[demokrati id=”6818″]

Hva er din mening? Vi inviterer deg til å samarbeide med oss ​​og stemme. Du kan også legge igjen en kommentar om opplevelsen din med Next Markets.

På slutten av anmeldelsen finner du kundekommentarer.


Hvordan kreve penger til Neste markeder

Hvis det du ønsker er å vite hvordan du kan kreve kapitalen din, lenger ned i FAQ-delen kan du finne våre råd.

Slik rapporterer du neste markeder

Hvis du føler deg misfornøyd med tjenesten som tilbys av selskapet, og av en eller annen grunn ønsker å sende inn en klage, nedenfor, i FAQ-delen, kan du finne den beste måten å rapportere dette selskapet på.

Preguntas Frecuentes

Er Next Markets en svindel – er det en svindel?

Etter vår mening er det ikke svindel, vi har ikke klart å oppdage tegn på svindel.

Er Next Markets pålitelig?

Etter vår analyse mener vi at det er et vanlig/normalt selskap, vi merker ikke tegn til svindel. Husk også å være forsiktig med pengene dine og hvor du investerer dem.

Hvordan rapportere Next Markets?

Hvis du har noen klager mot denne megleren, kan du skrive til dem til støtte for nettstedet deres, vi inviterer deg også til å legge igjen en kommentar i denne anmeldelsen.

Hvordan kreve penger fra Next Markets?

Hvis du ikke kan få pengene tilbake, legg igjen en kommentar, så hjelper vi deg. Du kan også besøke denne siden som forklarer hvordan du får pengene tilbake.

Om forfatteren: Pedro Martinez Gonzalez

Jeg skal fortelle litt om meg selv! Jeg er finansanalytiker og økonom med en mastergrad i finans.
Om studiene mine: Jeg studerte ved universitetet i Salamanca for en grad i økonomi og tok deretter en mastergrad i finans i Madrid.
Ønsker du mer informasjon? Du kan lese mer om meg her i min biografi.

2 kommentarer til «Er Next Markets en svindel? Meninger fra 2023»

 1. Søndag Svar

  Dette selskapet er en svindel. Jeg forsikrer deg, de lot meg ikke trekke meg, ikke gjør det, du vil takke meg senere. Hilsener.

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Domenica, takk for at du skrev om Next Markets. For øyeblikket anses denne megleren som en SCAM.

   Hvis du er en klient, ikke gi flere bidrag, deres eneste mål er å stjele fra deg, de manipulerer operasjoner manuelt, de beholder pengene fra når de når deres kontoer, de kommer ikke inn i markedet, alt er forberedt for deg tape eller få deg til å tape pengene dine for å ha en unnskyldning for å beholde dem.

   Hvis du bestemmer deg for å trekke deg og de ber om løsepenger i form av provisjoner, skatter, avgifter, legaliseringer, etc. Betal aldri det! Det er advarselen, fra det øyeblikket må du vite at du er klient hos en svindelmegler, og uansett hvor mye du betaler vil du aldri se pengene dine.

   For å hjelpe andre brukere eller kunder, oppgi så mye informasjon som mulig, forklar hvordan alt skjedde, hvor du så reklamen, hvem som ringte deg, numre du ble oppringt fra, e-poster og alt du tenker på.

   Hvis du ønsker å få tilbake pengene dine, gå til chatten vår eller sjekk skjemaet i denne lenken: KREV DINE PENGER

   Hilsener.

Legg igjen svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *