✔️ Informasjon gjennomgått og oppdatert i juni 2024 av Pedro Martínez González

I denne delen vil vi fortelle deg om vi anser at selskapet NEXUS TRADER er et trygt selskap eller et upålitelig selskap. Les hele analysen vår for å finne ut alt!

Vi analyserer nettsiden, observerer hver detalj og undersøker hovedegenskapene som tas i betraktning når vi velger en god megler, for eksempel beliggenheten, selskapet den tilhører, reguleringen, omdømmet...

Nedenfor vil vi vise deg viktig informasjon om NEXUS TRADER og fortelle deg hvorfor vi kom til en slik konklusjon:

Grunnleggende informasjon

🌐 nettstednexus-trader.com
🏠 selskap*Global Green Ltd
🇧🇷 reguleringIkke regulert
📧 Epost[e-postbeskyttet] - [e-postbeskyttet]
📈 PlattformNexus Trader
📌 adresseTrust Company Complex, Ajeltake Road, Ajeltake Island, Majuro, Marshalløyene MH96960
🕑 Nettstedets alderNettstedet registrert: 19. oktober 2022
firma typeKryptovaluta, CFD-er og valutamegler

selskap: ⚠️ NEXUS TRADER eies av Global Green Ltd

Plassering: NEXUS TRADER nevner å være lokalisert på Marshalløyene, et sted som IKKE ANBEFALES. Hvis du bestemmer deg for å stole på et selskap basert her, må du vite at pengene dine ikke har noen form for beskyttelse, det er veldig risikabelt, tenk deg om to ganger før du stoler på dette selskapet. Vi kan allerede fortelle deg at vi er bekymret for flere egenskaper ved dette selskapet.

Hva er NEXUS TRADER?

Etter å ha gjennomført en analyse av selskapets hjemmeside kan vi si det NEXUS TRADER er en: kryptovaluta, CFD-er og valutamegler

Kontotyper

Selskapet gir ikke informasjon om å ha ulike typer kontoer.

KONTOTYPE MINIMUM INNSTILLING
SølvIkke nevnt
GullIkke nevnt
PlatinaIkke nevnt
VIPIkke nevnt

Informasjon på nettet

Nexus Trader-nettsted

Her presenterer vi et skjermbilde av NEXUS TRADER-nettstedet, som er nexus-trader.com. Fangsten ble gjort i MAI 2023

Kontakt: telefonnumre og e-post

Etter å ha utført en analyse av nettstedet:

– Vi har funnet følgende telefonnumre:

 • Chile: + 56 225829717
 • Costa Rica: + 506 41053718
 • Mexico: + 52 5593027447
 • Panama: + 507 8339240
 • Peru: + 51 17097229

– Vi har funnet følgende e-poster: [e-postbeskyttet] - [e-postbeskyttet]

* NEXUS TRADER-regulering

Vi har analysert i dybden den nåværende ⚖️ regulatoriske situasjonen ⚖️ som dette selskapet befinner seg i, og vi har kommet til følgende konklusjon:

Megleren presenterer oss for en svært bekymringsfull situasjon; Den nevner absolutt ingenting om reguleringen. Hva får dette oss til å tenke? Vi snakker om en uregulert megler. Hva betyr det? Dette betyr at meglerens kunder og alle pengene deres er uten noen form for beskyttelse. Det vil si at hvis megleren har dårlige intensjoner, vil du mest sannsynlig ikke kunne gjøre noe for å få tilbake pengene dine. Vær veldig forsiktig med denne typen selskaper. Tenk deg godt om før du sender penger, du sender dem til et selskap uten noen form for regulering eller beskyttelse!

🚫 Endelig vurdering av NEXUS TRADER 🚫

Som du kan se, har vi utført en detaljert og fullstendig analyse av de viktigste funksjonene til Nexus Trader, og vi har kommet til følgende konklusjoner om dette selskapet:

Plassering: De nevner å være lokalisert på et VELDIG UTRYGT sted

regulering: De nevner ikke noe om reguleringen, det vil si: vi snakker om et uregulert selskap med en påfallende mangel på klarhet og seriøsitet.

Nexus Trader presenterer seg selv som en megler som dekker valuta, kryptovalutaer og CFD-er, men beliggenheten på Marshalløyene, et sted kjent for lite regulering og finansiell åpenhet, reiser alvorlige spørsmål om sikkerheten og påliteligheten. Mangelen på detaljer om reguleringen forsterker bekymringen: vi står overfor et uregulert selskap i finansnæringen.

Å velge et sted som Marshalløyene, med sitt rykte som et fristed for dårlig regulerte finansielle enheter, hever røde flagg om sikkerheten og legitimiteten til Nexus Trader. Denne mangelen på åpenhet over reguleringen og driften antyder mangel på forpliktelse til regulatoriske standarder, noe som setter beskyttelsen og sikkerheten til brukermidler i fare.

Kort sagt, beliggenheten i et usikkert territorium som Marshalløyene og fraværet av informasjon om reguleringen gjør Nexus Trader til et risikabelt alternativ for de som vurderer å involvere seg i finansielle operasjoner med dette selskapet. Disse aspektene understreker viktigheten av forsiktighet og grundig forskning før man vurderer et økonomisk forhold til denne enheten.

🚨🚨 Konklusjon: av de nevnte grunnene er konklusjonen vår at det er et veldig lite seriøst og veldig usikkert selskap. Tenk deg nøye om hvis du ønsker å sende penger til et selskap med disse egenskapene. 🚨🚨

Oppdateringer

Nyheter om NEXUS TRADER:

Dato Oppdatering – nyheter
--

Video om Nexus Trader

Opiniones de los usuarios

[demokrati id=”8921″]

Hva er din mening? Vi inviterer deg til å samarbeide med oss ​​og stemme. Du kan også legge igjen en kommentar om opplevelsen din med NEXUS TRADER.

På slutten av anmeldelsen finner du kundekommentarer.


Hvordan kreve penger svindlet av NEXUS TRADER

Hvis det du ønsker er å vite hvordan du kan kreve kapitalen din, hvis du har blitt svindlet, lenger ned i FAQ-delen kan du finne rådene våre.

Slik rapporterer du NEXUS TRADER

Hvis du føler deg misfornøyd med tjenesten som tilbys av selskapet, og av en eller annen grunn vil rapportere det, nedenfor, i FAQ-delen, kan du finne den beste måten å rapportere dette selskapet på.

Preguntas Frecuentes

Finnes det (anbefalt) alternativer til NEXUS TRADER?

Ja, selvfølgelig finnes det bedre og tryggere alternativer! Her kan du se meglerne vi anbefaler: rangering av de beste meglerne.

Hvordan kan jeg rapportere NEXUS TRADER?

Dette avhenger av hvor du er, du bør gå til finanstilsynet i landet ditt. Skriv oss en kommentar til denne anmeldelsen, så hjelper vi deg.

Er NEXUS TRADER pålitelig?

Nei. NEXUS TRADER er ikke pålitelig, det er et veldig usikkert selskap: Beliggenheten i et skatteparadis som Marshalløyene og mangelen på regulering skaper usikkerhet og økonomisk usikkerhet. I tillegg til dette er nettsiden ny og uten erfaring, genererer dette tillit hos deg? VÆR VELDIG FORSIKTIG.

Hvordan få tilbake penger fra NEXUS TRADER?

Hvis du vil vite hvordan du kan få tilbake kapitalen din, kan du se det her. Vi forklarer i detalj prosessen med å gjenopprette penger fra et svindelselskap, trinn for trinn.

Om forfatteren: Pedro Martinez Gonzalez

Jeg skal fortelle litt om meg selv! Jeg er finansanalytiker og økonom med en mastergrad i finans.
Om studiene mine: Jeg studerte ved universitetet i Salamanca for en grad i økonomi og tok deretter en mastergrad i finans i Madrid.
Ønsker du mer informasjon? Du kan lese mer om meg her i min biografi.

233 kommentarer til «Nexus Trader: mening og kommentarer – Er det en svindel?»

 1. Vi Svar

  Es una estafa por favor no inviertan o caigan por que solo perderan su dinero, no se dejen engañar

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hola Vi, desde nuestro chat puedes recuperar tu dinero. Nexus no te devuelve el dinero aunque pagues, no debes pagar nada y debes denunciar ante la policia local, pero para recuperar el dinero será más rápido contactar con nuestro chat para que valoren tu caso. Son delincuentes, no hay que hacer nada de lo que te pidan, no hacen más que estafar a todos sus clientes. Gracias por escribir sobre Nexus Trader. En la actualidad a este broker se le considera una ESTAFA.

   Hvis du er en klient, ikke gi flere bidrag, deres eneste mål er å stjele fra deg, de manipulerer operasjoner manuelt, de beholder pengene fra når de når deres kontoer, de kommer ikke inn i markedet, alt er forberedt for deg tape eller få deg til å tape pengene dine for å ha en unnskyldning for å beholde dem.

   Hvis du bestemmer deg for å trekke deg og de ber om løsepenger i form av provisjoner, skatter, avgifter, legaliseringer, etc. Betal aldri det! Det er advarselen, fra det øyeblikket må du vite at du er klient hos en svindelmegler, og uansett hvor mye du betaler vil du aldri se pengene dine.

   For å hjelpe andre brukere eller kunder, oppgi så mye informasjon som mulig, forklar hvordan alt skjedde, hvor du så reklamen, hvem som ringte deg, numre du ble oppringt fra, e-poster og alt du tenker på.

   Hvis du ønsker å få tilbake pengene dine, gå til chatten vår eller sjekk skjemaet i denne lenken: KREV DINE PENGER

   Hilsener.

 2. MARÍA GARCÍA RIVERA Svar

  NEXUS TRADER ER RENTE Svindlere, DE KONTAKTER STORST ANDRE VOKSNE, OG DE TRADISERER STÅENDE FOLK FOR Å GI DEM MER PENGER, DE FÅR DEG TIL AT TRO AT DU KOMMER TIL Å FÅ STORE FORTJENESTER, OG DE SPØR DEG MER TIL, SOM HEN BER DEG TIL DRIFT SYSTEMET OG I VIRKELIGHET GJØR DET DET IKKE, ETTER KORT TID FORSVINNER ALT DU HADDE INNVESTERT, IKKE BETAL DEM, RØK FRA DENNE SIDEN, DET ER RENTE SLUMMERE, ALT JEG HADDE "FORSVÅRT" ... VELDIG DÅRLIG...

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei MARÍA, fra chatten vår kan du få pengene dine tilbake. Nexus returnerer ikke pengene dine selv om du betaler, du trenger ikke betale noe og du må melde fra til det lokale politiet, men for å få tilbake pengene vil det gå raskere å kontakte chatten vår slik at de kan vurdere saken din. De er kriminelle, du trenger ikke å gjøre noe de ber deg om, de gjør ingenting annet enn å lure alle sine klienter. Takk for at du skrev om Nexus Trader. For øyeblikket regnes denne megleren som en SCAM.

   Hvis du er en klient, ikke gi flere bidrag, deres eneste mål er å stjele fra deg, de manipulerer operasjoner manuelt, de beholder pengene fra når de når deres kontoer, de kommer ikke inn i markedet, alt er forberedt for deg tape eller få deg til å tape pengene dine for å ha en unnskyldning for å beholde dem.

   Hvis du bestemmer deg for å trekke deg og de ber om løsepenger i form av provisjoner, skatter, avgifter, legaliseringer, etc. Betal aldri det! Det er advarselen, fra det øyeblikket må du vite at du er klient hos en svindelmegler, og uansett hvor mye du betaler vil du aldri se pengene dine.

   For å hjelpe andre brukere eller kunder, oppgi så mye informasjon som mulig, forklar hvordan alt skjedde, hvor du så reklamen, hvem som ringte deg, numre du ble oppringt fra, e-poster og alt du tenker på.

   Hvis du ønsker å få tilbake pengene dine, gå til chatten vår eller sjekk skjemaet i denne lenken: KREV DINE PENGER

   Hilsener.

 3. José Luis Rodríguez Cadena Svar

  NEXUS TRADER ER ET SELSKAP AV Svindlere, DE DELTE PÅ MEG OM 10 MEGLER, SCAMMER CHARLATANS, I følge DEM ER DE URUGUAYANERE, DE SNYTTET MEG 6,000 2023 DOLLAR I MÅNEDENE FRA AUGUSTUS TIL XNUMX. M.XNUMX. SEPTEMBER. MOT DISSE HAMPONENE, SIDEN JEG IKKE KAN BETALE DEM AVGIFTER FORDI JEG LÅNTE PENGER OG FORTSATT SKULD EN STOR DEL AV DEM, PENGER SOM JEG OVERFØRTE DEM TIL NEXUS TRADER. IKKE INVESTER I DETTE SELSKAPET, DISKMEGLERNE DERES ER RENE SLUMPERE.

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei José Luis, fra chatten vår kan du få tilbake pengene dine. Nexus returnerer ikke pengene dine selv om du betaler, du trenger ikke betale noe og du må melde fra til det lokale politiet, men for å få tilbake pengene vil det gå raskere å kontakte chatten vår slik at de kan vurdere saken din. De er kriminelle, du trenger ikke å gjøre noe de ber deg om, de gjør ingenting annet enn å lure alle sine klienter. Takk for at du skrev om Nexus Trader. For øyeblikket regnes denne megleren som en SCAM.

   Hvis du er en klient, ikke gi flere bidrag, deres eneste mål er å stjele fra deg, de manipulerer operasjoner manuelt, de beholder pengene fra når de når deres kontoer, de kommer ikke inn i markedet, alt er forberedt for deg tape eller få deg til å tape pengene dine for å ha en unnskyldning for å beholde dem.

   Hvis du bestemmer deg for å trekke deg og de ber om løsepenger i form av provisjoner, skatter, avgifter, legaliseringer, etc. Betal aldri det! Det er advarselen, fra det øyeblikket må du vite at du er klient hos en svindelmegler, og uansett hvor mye du betaler vil du aldri se pengene dine.

   For å hjelpe andre brukere eller kunder, oppgi så mye informasjon som mulig, forklar hvordan alt skjedde, hvor du så reklamen, hvem som ringte deg, numre du ble oppringt fra, e-poster og alt du tenker på.

   Hvis du ønsker å få tilbake pengene dine, gå til chatten vår eller sjekk skjemaet i denne lenken: KREV DINE PENGER

   Hilsener.

 4. ELSA Svar

  HEI, OPPMERKSOMHET PÅ SELSKAPET, DEN STIER DET ER NEXUS TRADER, ER EN SUMMEL MED RÅDGIVERNE, DE ER VIRKELIGE HJERNEKRIMINALE, DE hevder at KONTORET DER ER I BARCELONA, DE VIL OVERBEVISE DEG VED Å BEHANDLE DEG BESTEMT, , INTERESSERT I DIN HELSE OG VELVÆRE, GIR DE DEG FORTJENESTEMULIGHETER, MEN DET HANDLER ALT OM DETTE. PLANLEGGER SKAMløst Å STJELE FRA DEG PÅ DEN MEST SKULLE MÅTEN VÆR FORSIKTIG MED DISSE MENNESKENE SOM GUD KJENNER I DEG I LAND DE VET IKKE AT TIDEN KOMMER. VÆR FORSIKTIG RENATO BRENES, SEBASTIÁN LEMAN, SEBASTIÁN BELTRAN OG ANDRE. DE VIL BETALE DYRT FOR DET FARLIGE SUPPEL-SELSKAPET. GUDS HÅND ER NÅDELIG.

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei ELSA, takk for at du skrev om Nexus Capital. For øyeblikket anses denne megleren som en SCAM.

   Hvis du er en klient, ikke invester mer penger, deres eneste mål er å stjele fra deg, de manipulerer operasjoner manuelt og beholder pengene fra det øyeblikket de når deres kontoer, de kommer aldri inn i markedet, alt er forberedt slik at de tjener du mister pengene dine for å ha unnskyldningen for å beholde dem.

   Hvis du bestemmer deg for å trekke deg og de ber deg om løsepenger i form av provisjoner, skatter, avgifter, legaliseringer osv. Betal aldri det!, det er varselet, fra det øyeblikket må du vite at du er kunde hos en svindelmegler, og selv om du betaler vil de aldri returnere det til deg.

   For å hjelpe andre brukere eller kunder, oppgi så mye informasjon som mulig, forklar hvordan alt skjedde, hvor du så reklamen, hvem som ringte deg, numre du ble oppringt fra, e-poster og alt du tenker på.

   Hvis du ønsker å få tilbake pengene dine, gå til chatten vår eller fyll ut skjemaet i denne lenken: KREV DINE PENGER

   Hilsener.

Legg igjen svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *