✔️ Informasjon gjennomgått og oppdatert i juni 2024 av Pedro Martínez González

NordFX Feedback

NordFX-analyse

➡️ I denne delen skal vi analysere NordFX (også kalt med navnet: nordfx.com), A Forex, Cryptocurrency og CFD megler. Anbefales NordFX virkelig for en investering? Er det bedre å ikke investere med dette selskapet? Er det en trygg megler? Er en gotcha? Vi hjelper deg med å bestemme det.

deretter finner du følgende: meninger om NordFX ✅, krav, klager, erfaringer, analyse av de viktigste egenskapene til dette selskapet (oppdatert 2022), og viktigst av alt: Er NordFX et trygt nettsted? ⛔ Kan vi stole på dette selskapet? ✅ Vil vi kunne ta ut pengene våre? Alt dette og mer i denne anmeldelsen om dette investeringsselskapet.

Få pengene tilbake - vi hjelper deg

 

ℹ️ Viktig informasjon: Hvem tilhører det? Hvor er du? Er du en regulert megler?

 • NordFX nevner å være en del av NFX Capital Cy Ltd. og NFX Capital VU Inc.
 • Angående din plassering, selskapet er basert på Kypros og Vanuatu.
 • Hvis vi analyserer sikkerheten din, observerer vi at NordFX er regulert av VFSC og CySEC.

MERK FØLGENDE: NordFX har en regulering av LAV KVALITET.

📌 husk: det beste (og sikreste) alternativet er regulerte meglere, da de må oppfylle svært strenge krav. Å jobbe med en uregulert megler er svært risikabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nå fortsetter vi med å analysere kontotyper tilbudt av NordFX, i dette tilfellet merker vi at det tilbyr 3 forskjellige kontotyper:

 • Løs konto: minimum innskudd på $10, spredt fra 2 pips, innflytelse opp til 1: 1000, presisjon av anførselstegn 4 sifre.
 • Pro-konto: minimum innskudd på $250, spredt fra 0.9 pips, innflytelse opp til 1: 1000, presisjon av anførselstegn 5 sifre.
 • Null konto: minimum innskudd på $500, spredt fra 0.0 pips, innflytelse opp til 1: 1000, presisjon av anførselstegn 5 sifre.

La plattform å operere som NordFX tilbyr er: MetaTrader 4.

 

Ressurser | Nettsted

 

Her skal vi undersøke de forskjellige ressurser og hjelpemidler for traderen som NordFX oppgir på sin nettside. Vi tror at ressursene og hjelpen som gis på nettsiden kan være en stor fordel for megleren.

NordFx nettsted
NordFX nettsted

NordFX gir følgende hjelp eller ressurser til tradere eller interesserte parter: en kort forklaring om tjenestene den tilbyr, live-diagrammer, økonomisk kalender, markedsnyheter og analyser, FAQ-seksjon, ikke mye annet.

Få pengene tilbake - vi hjelper deg

 

NordFX Nyheter

I videoen kan du se en nyhet fra en TV-kanal i Peru som navngir meglere som svindlet et stort antall peruanske borgere, blant dem er meglerne: Apolotrade, FXColegio, InvestMarkets, Nordfx Orotrader, TradeGF, Tradeprincipal, Tradeview. VÆR VELDIG FORSIKTIG MED DENNE SLIPPEBEDRIFTERNE.

En annen informasjon NordFX

🔻 Vi vil gi deg litt mer informasjon i tilfelle du ønsker å kontakte selskapet, eller se nettsiden selv. 🔻

 • 🌏 Nettsted: nordfx.com
 • 📞 Telefonnummer: LATAM: + 593-9-80-909032 | Europa: + 357-25030262
 • 📧 E-post: [e-postbeskyttet]

Kanskje du lurer på hvorfor vi vurderer NordFX. Vi gjør denne anmeldelsen og vurderingen, fordi vi mottar forskjellige meldinger og kommentarer som ber om påliteligheten til det aktuelle selskapet. Vi liker å tro at vurderingssiden vår hjelpe investorer, gir nøkkelinformasjon om selskapet, avslører vi informasjon som enhver investor burde vite før du er tilbøyelig eller ikke, ved å investere i et selskap av investering.

Du er en representant for dette selskapet? Vi anbefaler at du legger igjen en kommentar som svarer på kundens bekymringer.

Verdivurdering på NordFX

Avslutter med denne delen, etter vår mening: Tror vi at NordFX-selskapet er pålitelig? Bør du investere pengene dine i selskapet? Er de et anbefalt selskap? ⭐ Analyse av 2022 ⭐

Etter at du har undersøkt det, anbefaler vi vær forsiktig, siden det er et klart etablert selskap å å ta penger fra folk gjennom bedrag og juks. Det er veldig litt gjennomsiktig, hovedkvarteret ligger i anerkjente skatteparadiser, derfor er reguleringen praktisk talt null og risikoen for å tape penger er mye større. ❌


Kort sagt: Det virker ikke som en god idé, vi anbefaler å være forsiktig.


Vårt råd: vi anbefaler alltid å jobbe bare med behørig regulerte selskaper, Er det ikke bedre å ha beskyttelse av en god regulator? Er det verdt risikoen hvis det er mye tryggere alternativer å investere? Hvorfor investere hos en uregulert eller dårlig regulert megler, når du kan investere hos en megler regulert av en seriøs regulator?

📌 Ikke glem: Et av få tiltak som sikrer kundenes penger er meglerreguleringMed andre ord er det sannsynligvis det viktigste trekket for enhver megler; HAR GOD REGULERING. God regulering betyr at det er en myndighet som kunder i tilfelle misforståelser eller problemer kan sende inn en klage. 📌

Hva er din mening? Har du handlet med denne megleren? Er du kunde? Tror du ikke vår mening er riktig? Vi inviterer deg til å samarbeide med oss ​​og stemme også Legg igjen en kommentar på vårt nettsted med din erfaring med denne megleren.

 

🔻🔻 Vi lar en avstemning være åpen slik at handelsmenn, kunder og meglerbrukere kan stemme. 🔻🔻

 

[demokrati id=”4198″]

 

Om forfatteren: Pedro Martinez Gonzalez

Jeg skal fortelle litt om meg selv! Jeg er finansanalytiker og økonom med en mastergrad i finans.
Om studiene mine: Jeg studerte ved universitetet i Salamanca for en grad i økonomi og tok deretter en mastergrad i finans i Madrid.
Ønsker du mer informasjon? Du kan lese mer om meg her i min biografi.

4 kommentarer til «NordFX: Vurdering og kommentarer»

 1. Juan Diego Svar

  Hei, disse tyvene har allerede dukket opp på nyhetene i mitt land (Peru) https://www.youtube.com/watch?v=J8Bx7wWbd9I

  Totalt er selskapene som de nevner som svindel: Apolotrade, FXColegio, InvestMarkets, Nordfx, Orotrader, TradeGF, Tradeglobal, Tradeprincipal, Tradeview

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Juandiego, takk for kommentaren din om NordFX. Denne megleren regnes som en SCAM. Vi foreslår at du IKKE sender penger, de lyver for å stjele fra deg, operasjonene er fiktive, pengene blir aldri krysset med markedet, de simulerer det og til slutt merker de deg og sier at du har mistet alt og de beholder det.

   Hvis når du ber om et uttak, ber de deg om mer penger for å betale provisjoner, skatter, avgifter, legaliseringer osv. Gjør det aldri! Det er en klar advarsel om at du er klient hos en svindelmegler, og selv om du betaler, vil de aldri returnere pengene dine.

   All informasjonen du gir om selskapet vil hjelpe de som er berørt av denne megleren, forklare i detalj hvordan alt skjedde, hvilken reklame du så, navnet på rådgiveren din, numre, e-poster du har blitt kontaktet fra, etc.

   For å få tilbake pengene dine, snakk med CHAT vår eller klikk på denne lenken: KREV DINE PENGER

   Hilsener.

 2. Noelia Svar

  nordfx har lurt meg, nå leter jeg etter en måte å få pengene tilbake

  • Anbefalt Brokers Svar

   Hei Noelia, takk for at du deler opplevelsen din med NordFX. Denne megleren er en ekte svindel, mange klienter har kommentert at de ikke KAN ta ut kapitalen.
   Hvis du har mer informasjon om selskapet, ber vi deg om å dele den med oss, spesielt hvis det er informasjon du tror kan hjelpe andre mennesker med å investere i dette selskapet.

   For å få pengene tilbake, prøv lenken vår: KREV DINE PENGER, VI HJELPER DEG

   Hilsener.

Legg igjen svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *