✔️ Informasjon gjennomgått og oppdatert i juni 2024 av Pedro Martínez González

Te informaremos si creemos que Novatos Trading Club es una empresa segura o poco confiable en esta sección. ¡No te pierdas nuestro análisis completo para obtener toda la información necesaria!

Vi analyserer nettsiden, observerer hver detalj og undersøker hovedegenskapene som tas i betraktning når vi velger en god megler, for eksempel beliggenheten, selskapet den tilhører, reguleringen, omdømmet...

A continuación te mostraremos información esencial sobre Novatos Trading Club y te diremos porqué llegamos a tal conclusión:

Grunnleggende informasjon

🌐 nettstednovicetradingclub.com
🏠 selskap*Menciona ser parte de Novatos Trading Club
🇧🇷 regulering Nevner ikke å være regulert
📧 Epost [e-postbeskyttet] - [e-postbeskyttet]
📈 Plattformegen plattform
📌 adresseMenciona estar ubicado en Av. de Lamadosa, 14 Bajo Derecha 15009 La Coruña, España
🕑 Nettstedets alderNettsted registrert på: 2010-03-01
firma typeKryptovaluta megler

Empresa: ⚠️ Novatos Trading Club es propiedad de Novatos Trading Club.

Sted: ⚠️ La empresa menciona estar ubicada en España, pero creemos que este es un dato falso.

Etter en grundig analyse har vi identifisert flere kjennetegn ved dette selskapet som angår oss.

¿Qué es Novatos Trading Club?

Etter å ha gjennomført en analyse av selskapets hjemmeside kan vi si det Novatos Trading Club es un: broker de criptomonedas .

Kontotyper

Selskapet gir ikke informasjon om å ha ulike typer kontoer.

Informasjon på nettet

Nybegynnere Trading Club nettsted

Aquí te damos a conocer una captura del sitio web de Novatos Trading Club, el cual es novatostradingclub.com . La captura fue hecha en junio del 2024.

Kontakt: telefonnumre og e-post

Etter å ha utført en analyse av nettstedet:

– Hemos encontrado el siguiente número de teléfono:  900 52 52 2 y por WhatsApp al +34 604 06 16 25

– Vi har funnet følgende e-post:  [e-postbeskyttet] - [e-postbeskyttet]

Regulación de Novatos Trading Club

Vi har analysert i dybden den nåværende ⚖️ regulatoriske situasjonen ⚖️ som dette selskapet befinner seg i, og vi har kommet til følgende konklusjon:

Situasjonen som megleren presenterer for oss er ekstremt alarmerende; Den gir ikke informasjon om reguleringen. Hva får dette oss til å tenke? Vi står overfor en megler som opererer uten regulering. Hva innebærer dette? Det innebærer at meglerens kunder og deres midler er fullstendig ubeskyttet. Dette betyr at hvis megleren har uredelige hensikter, kan det hende du ikke kan få pengene tilbake. Vær svært forsiktig når du arbeider med denne typen selskaper. Tenk deg godt om før du sender penger, du stoler på et selskap uten regulering eller beskyttelse!

🚫 Sluttevaluering av Novatos Trading Club 🚫

Como puedes notar hemos realizado un análisis detallado y completo sobre las características más importantes de Novatos Trading Club y hemos llegado a las siguientes conclusiones sobre esta empresa:

Plassering: Menciona estar ubicada en un lugar considerado como seguro como es España, pero creemos que este es un dato falso con el que intentan engañar a los clientes.

regulering: Ved å ikke gi informasjon om reguleringen, presenterer dette selskapet seg selv som uregulert, noe som indikerer en betydelig mangel på klarhet og profesjonalitet.

Novatos Trading Club se autodenomina como un broker de criptomonedas, pero existen preocupaciones significativas sobre la veracidad de su información. Aunque afirman estar ubicados en España, existe una creciente desconfianza sobre la autenticidad de este dato, lo que sugiere una posible estrategia de engaño hacia los clientes. La falta de transparencia en cuanto a su ubicación plantea interrogantes sobre la credibilidad de Novatos Trading Club y sus operaciones.

Además, la ausencia de detalles sobre su regulación indica que la empresa opera sin supervisión regulatoria. Esta falta de claridad y profesionalismo en términos de regulación aumenta los riesgos asociados con cualquier relación comercial con Novatos Trading Club. Los inversores deben ejercer una precaución extrema al considerar cualquier forma de inversión con esta empresa, ya que la falta de regulación puede dejarlos expuestos a posibles prácticas poco éticas o incluso fraudulentas.

🚨🚨 Resumen: Según lo discutido, nuestra conclusión es que esta empresa no es muy seria ni segura. Se recomienda tomar medidas cautelosas ante las diversas señales preocupantes que hemos observado. 🚨🚨

Oppdateringer

Novedades sobre Novatos Trading Club: no hay actualizaciones de Novatos Trading Club.

Opiniones de los usuarios

[demokrati id=”8921″]

Hva er din mening? Vi inviterer deg til å samarbeide med oss ​​og stemme. Du kan også legge igjen en kommentar om opplevelsen din med Novatos Trading Club.

På slutten av anmeldelsen finner du kundekommentarer.


Fremgangsmåte for å kreve midler i tilfelle svindel Novatos Trading Club

Hvis det du ønsker er å vite hvordan du kan kreve kapitalen din, hvis du har blitt svindlet, lenger ned i FAQ-delen kan du finne rådene våre.

Cómo Denunciar a Novatos Trading Club

Hvis du føler deg misfornøyd med tjenesten som tilbys av selskapet, og av en eller annen grunn vil rapportere det, nedenfor, i FAQ-delen, kan du finne den beste måten å rapportere dette selskapet på.

Preguntas Frecuentes

¿Hay alternativas (recomendadas) a Novatos Trading Club?

Ja, selvfølgelig finnes det bedre og tryggere alternativer! Her kan du se meglerne vi anbefaler: rangering av de beste meglerne.

¿Cómo puedo denunciar a Novatos Trading Club?

Dette avhenger av hvor du er, du bør gå til finanstilsynet i landet ditt. Skriv oss en kommentar til denne anmeldelsen, så hjelper vi deg.

Er Novatos Trading Club pålitelig?

No. Novatos Trading Club no es confiable, es una empresa muy poco segura: aunque afirma estar ubicada en España, un país considerado seguro, existe la sospecha de que esta información podría ser falsa, lo que genera dudas sobre su transparencia. Además, al no proporcionar detalles sobre su regulación, la empresa sugiere no estar sujeta a ninguna supervisión oficial, lo que revela una falta de transparencia y profesionalismo en su funcionamiento.

¿Cómo recuperar dinero de Novatos Trading Club?

Hvis du vil vite hvordan du kan få tilbake kapitalen din, kan du se det her. Vi forklarer i detalj prosessen med å gjenopprette penger fra et svindelselskap, trinn for trinn.

Om forfatteren: Pedro Martinez Gonzalez

Jeg skal fortelle litt om meg selv! Jeg er finansanalytiker og økonom med en mastergrad i finans.
Om studiene mine: Jeg studerte ved universitetet i Salamanca for en grad i økonomi og tok deretter en mastergrad i finans i Madrid.
Ønsker du mer informasjon? Du kan lese mer om meg her i min biografi.

8 kommentarer til «Novatos Trading Club: opinión y comentarios – ¿Es estafa?»

 1. Stefan Alegue Svar

  De har ikke ønsket å returnere penger på lenge.

  Jeg er journalist og gjør en svindelundersøkelse.

  Jeg ville vært interessert om du kunne se gjennom denne artikkelen og oppdatere den med informasjonen du kan finne på Internett, som ikke er liten, at det er en svindel. Det er flere vitnesbyrd

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Stefan, takk for at du skrev om Novatos Trading Club. Denne megleren/skolen er en svindel. Ikke send dem penger, de ønsker å få så mye penger som mulig fra deg med løgner, de ender opp med å sende deg til en alliert megler der operasjonene ikke er ekte, de setter ikke pengene i markedet, de viser det bare og til slutt forteller de deg at du har tapt, og de beholder det.
   Hvis du har mer informasjon om selskapet, ber vi deg om å dele den med oss, spesielt hvis det er informasjon du tror kan hjelpe andre mennesker med å investere i dette selskapet.

   Har du navn på rådgivere, numre, e-poster som de har kontaktet deg fra? Husker du hvordan du fant denne megleren i utgangspunktet?

   For å få pengene tilbake, prøv chatten vår eller denne lenken: KREV DINE PENGER, VI HJELPER DEG

   Hilsen

 2. Carol Svar

  Hei, jeg har vært med dem i flere måneder. De gir ikke i nærheten av tjenesten de lover. Kurset er ikke verdt det, og det er heller ikke verdt prisen de ber om. Jeg føler meg totalt lurt. De forteller deg at de skal lære deg hvordan du opererer med dem i sanntid, og det er ikke sant. Løgn bidrar ikke med noe. Hvilke spørsmål har du, og noen ganger svarer de deg ikke engang. Jeg har brukt timer på YouTube for å finne ut hva futures eller cfds er fordi de ikke engang forklarer det for deg. De har anbefalt meg en megler, uten å forklare meg noe, og etter å ha registrert seg visste professoren ikke engang at ikke alle bestillinger kan legges inn med aksjer og ETFer. De forteller deg at de kommer til å sende deg. Jeg vet ikke hvilke indikatorer designet av dem, og det er ikke sant. Og forklaringene hans er bare lenker til bloggen hans...

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Carol, de er ikke til å stole på, hvilken megler har de anbefalt deg?

   Hilsener.

   • Carolina

    Xtb og jeg forteller deg allerede at læreren ikke visste hvordan han skulle bruke den. Jeg setter stop loss og det stopper når det ikke lar meg legge inn utgangsordren for fortjeneste. Jeg har ikke så mye peiling fordi de etter måneder ikke har forklart meg det. Fyren gadd ikke engang å finne ut hva som skjedde og så på videoer fant jeg ut at det bare var mulig for CFD-er. Jeg skriver til ham for å fortelle ham det, og han ber meg prøve CFD-er. Jeg har ingen anelse om CFD-er, jeg vet at de er flate, men jeg vet ikke hvordan jeg skal betjene dem

   • Anbefaltbrokers.com

    Hei Carolina, takk for informasjonen.

    Hilsener.

 3. Diego Svar

  Hei, jeg vil gjerne vite flere meninger om selskapet, for å se om noen kan dele sine erfaringer med meg. Takk på forhånd.

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Diego, takk for at du skrev om Novatos Trading Club. For øyeblikket har vi ingen flere meninger om Novatos Trading Club, men vi venter på nye kommentarer.

   Hilsener.

Legg igjen svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *