✔️ Informasjon gjennomgått og oppdatert i juni 2024 av Pedro Martínez González

En FX-kommentar

I denne seksjonen vi vil analysere One FX-megleren (også kalt onefxtrading.com), er en Forex- og CFD-megler. Er One FX virkelig anbefalt å foreta en investering? Eller er det bedre å ikke investere med dette selskapet? Er det en trygg megler? Er en gotcha? Vi hjelper deg med å bestemme det.

➡️ I denne delen finner du: meninger om One FX ✅, hevder 😡, ogxopplevelser 📝, tilanalyse 📊 av de viktigste egenskapene til dette selskapet (oppdatert 2022), og det viktigste: Er det One FX ⚠️ en trygg megler? Kan vi stole på dette selskapet? Kan vi ta ut pengene våre? Alt dette og mer i denne anmeldelsen av dette investeringsselskapet.

Få pengene tilbake - vi hjelper deg

Vi utfører denne gjennomgangen og vurderingen på grunn av det faktum at vi mottar forskjellige meldinger og kommentarer som spør om påliteligheten til det aktuelle selskapet. ¿Du er en representant for dette selskapet? Legg igjen en kommentar som svarer på kundens bekymringer.

Viktig informasjon: Hvem tilhører det? Hvor er du? Er du en regulert megler?

Megleren Nevn å være en del av: De nevner det ikke. I følge kundemeldinger er eierne Bolivar Junior Vasquez Villareal eller Bolívar Vasquez.

Når det gjelder hans plassering, megleren nevner å være basert i: Australia (dette kan være usant fordi vi ikke ser at det er regulert i Australia). 

Hvis vi analyserer reguleringen av megleren: de nevner ingenting om å være en regulert megler, noe som får oss til å tenke at det er en uregulert megler. 

Hvis vi nå analyserer kontotyper tilbudt av One FX, la vi merke til at den tilbyr 4 forskjellige typer kontoer / planer: Micro Account, Mini Account, Standard Account og VIP Account. Vi legger igjen et bilde med litt informasjon om hver type konto.

Micro-konto- Minimum innskudd på $ 10, gir inntil 1: 1000, minimum handelsvolum 0.01 partier, alle tilgjengelige instrumenter.

Minikonto- Minimum innskudd på $ 100, gir inntil 1: 500, minimum handelsvolum 0.01 partier, alle tilgjengelige instrumenter.

Standard konto- Minimum innskudd på $ 1.000, gir inntil 1: 200, minimum handelsvolum 0.01 partier, alle tilgjengelige instrumenter.

VIP-konto: Minimum innskudd på $ 10.000, innflytelse opp til 1: 100, minimum handelsvolum 0.01 partier, alle tilgjengelige instrumenter.

Én FX-kontotype
Én FX-kontotype

I det følgende bildet kan du ha mer informasjon om kontotype. Klikk her for å se bildet i full størrelse.

Las plattformer å operere One FX tilbyr er: MT4-plattformen.

Vi vil nå analysere de forskjellige ressursene og hjelpemidlene for den næringsdrivende som One FX tilbyr på sin nettside. Vi tror at ressursene og hjelpen som tilbys på nettstedet kan være et punkt i meglernes favør.

Ett FX-nettsted
Ett FX-nettsted

One FX gir følgende hjelpemidler eller ressurser til handelsmenn eller interessenter: noen diagrammer, kalkulatorer, egentlig ikke mye mer enn dette.

Få pengene tilbake - vi hjelper deg

| Annen informasjon om En FX |

Vi gir deg litt mer informasjon i tilfelle du vil kontakte selskapet, eller se nettstedet for deg selv.

Nettsted: onefxtrading.com

Telefon: har ikke.

elektronisk post: [e-postbeskyttet]

Du lurer kanskje på hvorfor vi gjorde en anmeldelse av One FX. Det er fordi vi har mottatt noen meldinger fra klienter som spør om selskapet, og vi liker å tro at siden vår om anmeldelser hjelper investorer, ved å gi nøkkelinformasjon om selskapet, avslører vi informasjon som alle investorer bør vite før de lener seg eller ikke, for Invest med et investeringsselskap.

>>> Vurdering på En FX <<

Avslutter med denne delen, etter vår mening Synes vi One FX-selskap er pålitelig? Bør du investere pengene dine med selskapet?

Sannheten er at vi anbefaler å være forsiktig, fordi: det er en uregulert megler, dette er nok til å tro at Australia ikke er den virkelige plasseringen, og det er faktisk en offshore-megler når vi leter etter anmeldelser om One FX vi gjorde ikke finner noen annen anmeldelse, vi tror at det er en ny megler, uten banerekord. Vi foreslår å bruke forsiktighet. 

Vi anbefaler alltid å jobbe bare med riktig regulerte selskaper, er det ikke bedre å ha beskyttelse av en god regulator? Er det verdt risikoen hvis det er mye tryggere alternativer å investere?

MERK FØLGENDE!: denne megleren er promotert av Luis Esteban Salinas Montalvo og er knyttet til gfinancialfx. VI FORESLÅR FORSIKTIGHET.

Du må forstå at et av de få tiltakene som virkelig sikrer kundenes penger, er reguleringen av megleren, det vil si at det sannsynligvis er det viktigste i enhver megler; AT DET HAR EN GOD REGULERING, IKKE LATES. God regulering betyr at det er en autoritet som kunder i tilfelle misforståelser eller problemer kan klage på.

Oppdater: I følge meldinger fra kunder som leter etter selskapets konstitusjon, ved å plassere One fx limited, dukker de 3 eierne av denne svindelmegleren opp, Bolivar Vazquez (panamansk) +507 6673-8980, Jose Gabriel Martinez (ecuadoriansk) +593 99 966 1016 og Jose Cordoba (argentinsk). Vi har mye mer informasjon om hvordan de fanget, det er til og med flere videoer på nettet på dette tidspunktet.

Hva er din mening? Har du handlet med denne megleren? Er du kunde? Tror du vår mening ikke er riktig? Vi inviterer deg til å samarbeide med oss ​​og stemme, du kan også legge igjen en kommentar på nettstedet vårt med din erfaring hvis du er klient hos megleren.

Vi lar en avstemning være åpen slik at handelsmenn, kunder og meglerbrukere kan stemme.

[demokrati id=”525″]
Om forfatteren: Pedro Martinez Gonzalez

Jeg skal fortelle litt om meg selv! Jeg er finansanalytiker og økonom med en mastergrad i finans.
Om studiene mine: Jeg studerte ved universitetet i Salamanca for en grad i økonomi og tok deretter en mastergrad i finans i Madrid.
Ønsker du mer informasjon? Du kan lese mer om meg her i min biografi.

34 kommentarer til «One FX: Rating og kommentarer»

 1. b. saenz Svar

  Det er 3 svindlere, Bolivar Vazquez fra Panama, Jose Gabriel Martinez fra Ecuador, og Jose Cordoba fra Argentina Kontakt meg fordi jeg har mer informasjon, de bør rapporteres til myndighetene, og la dem gå dit de hører hjemme, fengsel.
  I denne lenken kan vi se hvem som har ansvaret.
  1 https://www.vfsc.vu
  2 REGISTRISTJENESTE
  3 registersøk
  4 Angi navn: En fx begrenset
  5 internasjonale selskaper

  Det kommer tydelig frem konstitusjonen til selskapet som er en svindel og de 3 ansvarlige for dette massive ranet kommer ut.

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei b.saenz, vet du hva hans virkelige adresse er, hvorfra reklamene hans kaller for svindel? Linken du har oppgitt gir ikke informasjon, kan du bekrefte det? Takk for at du kommenterer OneFX. Denne megleren er en SCAM. Ikke send dem penger, de ønsker å få så mye penger som mulig fra deg med løgner, operasjonene er ikke ekte, de setter ikke pengene i markedet, de bare får det til å se ut og til slutt forteller de deg at du har tapt og de beholder det.

   Hvis du vil ta ut pengene dine, ber de deg om mer for å betale skatt, avgifter, legaliseringer etc. Ikke gjør det! Det er et tydelig tegn på at de vil stjele pengene dine, og de vil ikke returnere noe selv om du betaler.

   Hvis du har mer informasjon om selskapet, ber vi deg om å dele den med oss, spesielt hvis det er informasjon du tror kan hjelpe andre mennesker med å investere i dette selskapet.

   Har du navn på rådgivere, numre, e-poster som de har kontaktet deg fra? Husker du hvordan du fant denne megleren i utgangspunktet?

   For å få pengene tilbake, prøv chatten vår eller denne lenken: KREV DINE PENGER, VI HJELPER DEG

   Hilsener.

 2. Paul Pereira Svar

  Jeg ble svindlet av ONEFX og jeg hjelper til med å spre informasjonen til personen bak denne antatte megleren, panamanske Bolivar Vasquez: https ://youtu
  .be/MtanOc1qpNw / https:// youtu .be/iRGdyL8q3Gs

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Pablo, takk for kommentaren til One FX. Denne megleren er en SCAM. Ikke send dem penger, de ønsker å få så mye penger som mulig fra deg med løgner, operasjonene er ikke ekte, de setter ikke pengene i markedet, de bare får det til å se ut og til slutt forteller de deg at du har tapt og de beholder det.

   Hvis du vil ta ut pengene dine, ber de deg om mer for å betale skatt, avgifter, legaliseringer etc. Ikke gjør det! Det er et tydelig tegn på at de vil stjele pengene dine, og de vil ikke returnere noe selv om du betaler.

   Hvis du har mer informasjon om selskapet, ber vi deg om å dele den med oss, spesielt hvis det er informasjon du tror kan hjelpe andre mennesker med å investere i dette selskapet.

   Har du navn på rådgivere, numre, e-poster som de har kontaktet deg fra? Husker du hvordan du fant denne megleren i utgangspunktet?

   For å få pengene tilbake, prøv chatten vår eller denne lenken: KREV DINE PENGER, VI HJELPER DEG

   Hilsener.

  • Michelle Svar

   Hallo ! Jeg har mer informasjon, jeg vil gjerne kontakte deg. Jeg er fra Ecuador og her er det mange personer involvert, det er 3 personer som eier megleren.

   • Anbefaltbrokers.com

    Hei Michelle, jeg tror at hvis du virkelig har tenkt å hjelpe, bør du åpent si hvor de befinner seg for å hjelpe de som allerede har blitt svindlet og unngå ny svindel. Du kan skrive til vår seksjon KONTAKT.

    Hilsener.

   • Anbefaltbrokers.com

    Hei belen, vet du hva hennes virkelige adresse er, hvorfra hennes reklamesvindel? Linken du har oppgitt gir ikke informasjon, kan du bekrefte det? Takk for at du kommenterer OneFX. Denne megleren er en SCAM. Ikke send dem penger, de ønsker å få så mye penger som mulig fra deg med løgner, operasjonene er ikke ekte, de setter ikke pengene i markedet, de bare får det til å se ut og til slutt forteller de deg at du har tapt og de beholder det.

    Hvis du vil ta ut pengene dine, ber de deg om mer for å betale skatt, avgifter, legaliseringer etc. Ikke gjør det! Det er et tydelig tegn på at de vil stjele pengene dine, og de vil ikke returnere noe selv om du betaler.

    Hvis du har mer informasjon om selskapet, ber vi deg om å dele den med oss, spesielt hvis det er informasjon du tror kan hjelpe andre mennesker med å investere i dette selskapet.

    Har du navn på rådgivere, numre, e-poster som de har kontaktet deg fra? Husker du hvordan du fant denne megleren i utgangspunktet?

    For å få pengene tilbake, prøv chatten vår eller denne lenken: KREV DINE PENGER, VI HJELPER DEG

    Hilsener.

  • b. saenz Svar

   Det er 3 svindlere, Bolivar Vazquez fra Panama, Jose Gabriel Martinez fra Ecuador, og Jose Cordoba fra Argentina Kontakt meg fordi jeg har mer informasjon, de bør rapporteres til myndighetene, og la dem gå dit de hører hjemme, fengsel.
   I denne lenken kan vi se hvem som har ansvaret.
   1 https://www.vfsc.vu
   2 REGISTRISTJENESTE
   3 registersøk
   4 Angi navn: En fx begrenset
   5 internasjonale selskaper

   Det kommer tydelig frem konstitusjonen til selskapet som er en svindel og de 3 ansvarlige for dette massive ranet kommer ut.

 3. Fernando Svar

  Jeg har vært en av dem som er berørt av denne svindelen, hvor kan jeg sende inn en klage?

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Fernando, takk for kommentaren til One FX. Denne megleren er en SCAM. Ikke send dem penger, de ønsker å få så mye penger som mulig fra deg med løgner, operasjonene er ikke ekte, de setter ikke pengene i markedet, de bare får det til å se ut og til slutt forteller de deg at du har tapt og de beholder det.

   Hvis du vil ta ut pengene dine, ber de deg om mer for å betale skatt, avgifter, legaliseringer etc. Ikke gjør det! Det er et tydelig tegn på at de vil stjele pengene dine, og de vil ikke returnere noe selv om du betaler.

   Hvis du har mer informasjon om selskapet, ber vi deg om å dele den med oss, spesielt hvis det er informasjon du tror kan hjelpe andre mennesker med å investere i dette selskapet.

   Har du navn på rådgivere, numre, e-poster som de har kontaktet deg fra? Husker du hvordan du fant denne megleren i utgangspunktet?

   For å få pengene tilbake, prøv chatten vår eller denne lenken: KREV DINE PENGER, VI HJELPER DEG

   Hilsener.

  • Carlos Rodriguez Svar

   Hei Fernando, vi er i samme rom, jeg har navn, telefonnumre, adresser og en av listene over folk som har investert. Jeg prøver å kontakte dem slik at vi kan bruke makt og sende inn passende klager til de kompetente myndighetene.

   • Michelle

    Hallo ! Jeg har mer informasjon, jeg vil gjerne kontakte deg. Jeg er fra Ecuador og her er det mange personer involvert, det er 3 personer som eier megleren.

   • Anbefaltbrokers.com

    Hei Michelle, jeg tror at hvis du virkelig har tenkt å hjelpe, bør du åpent si hvor de befinner seg for å hjelpe de som allerede har blitt svindlet og unngå ny svindel. Du kan skrive til vår seksjon KONTAKT.

    Hilsener.

 4. Luis Svar

  Hei, jeg vil gjerne snakke med administratoren av denne siden

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Luis, du kan skrive til kontaktseksjonen for å uttrykke bekymringene dine.

   Hilsener.

 5. Cristhian Svar

  VI ER EN GRUPPE INVESTORER SOM GJORDE INN ONEFX MED HENSIKT OM Å SETTE KAPITAL I ARBEID OG FÅ RETNINGSLINJER PÅ RUNDT 5 TIL 12 % PER MÅNED, AVHENGIG AV HVA MEGLER TILBUD, NÅ ETTER ET ÅR OG EN GANG TIL 1. 2 % MÅNEDLIG, HAR DE ENDRET POLITIKKENE I HENHOLD TIL SINE BEKVEMMELIGHET, FØR TILBAKETREKKELSEN VAR FRA 3 TIL 5 VERKDAGER OG UTEN FORHÅNDSVARSEL ØKTE DE DET TIL 15 DAGER.
  IKKE ALT BLIR DER, PÅ SLUTTEN AV ÅRET 2021 TAKK DE AVSLUTNING OM IKKE Å TILLATE UTTAKING AV PENGER FRA DEN INNVESTREDE KAPITALEN (HANDLING SOM DE ALDRI RAPPORTERT), ETTER SÅ MANGE KLAGER TIL DEN FORUTSIKTE LEDERENE. I ÅR 2022 GA DE UT EN KOMMUNIKASJON DER DE RAPPORTERER AT DE PÅ GRUND AV PANDEMIEN BESTEMTER DE Å OMSTRUKTURERE KONTOENE MED DEN INNVESTREDE KAPITALEN OG OPPRETT KONTOER PÅ MT5-PLATTFORMEN FOR Å DRIFTERE GULLET TIL ETTER GULLET. KLIENTENE, (VI KAN FORTSATT IKKE FORSTÅ HVORDAN EN ANTENKT INVESTERINGSENTITET MED 12 ÅRS ERFARING BRUKER PANDEMIKEN SOM EN UNNSKYLDNING). PASS PÅ AT DET FOR AKTUELL FINNES INVESTORER SOM IKKE LAR DEM TA UT PENGENE FRA NOVEMBER 2021.
  OG IKKE ALT SLUTTER HER, NÅ GA DE UT EN KOMMUNIKASJON I SLUTTEN AV FEBRUAR FOR INVESTORENE SOM SOM GODT Å MIGRERE ELLER OVERFØRE KONTOEN SIN TIL MT5-PLATTFORMEN, SOM PÅ GRUNN AV KONFLIKTEN MELLOM RUSSLAND, ACCOUNTSID I WINESSIA OG UK. - MARS.
  DE SOM KAN SE DENNE MELDINGEN OG BLEV INVITERET TIL EN PRESENTASJON VIA ZOOM, VENNLIGST NEI NEI OG NEI INVESTER I ONEFX FORDI DE VIL HJELPE DE ANTATTE LEDENE TIL Å FORTSÄTTE Å TJENE PENGER PÅ ANDRES BEkostning

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei CRISTHIAN, takk for kommentaren til One FX. Denne megleren er en SCAM. Ikke send dem penger, de ønsker å få så mye penger som mulig med løgner, operasjonene er ikke ekte, de setter ikke pengene i markedet, de bare får det til å se ut og til slutt forteller de deg at du har tapt og de beholder den.

   Hvis du vil ta ut pengene dine, ber de deg om mer for å betale skatt, avgifter, legaliseringer etc. Ikke gjør det! Det er et tydelig tegn på at de vil stjele pengene dine, og de vil ikke returnere noe selv om du betaler.

   Hvis du har mer informasjon om selskapet, ber vi deg om å dele den med oss, spesielt hvis det er informasjon du tror kan hjelpe andre mennesker med å investere i dette selskapet.

   Har du navn på rådgivere, numre, e-poster som de har kontaktet deg fra? Husker du hvordan du fant denne megleren i utgangspunktet?

   For å få pengene tilbake, prøv chatten vår eller denne lenken: KREV DINE PENGER, VI HJELPER DEG

   Hilsener.

 6. fran aturbaiz Svar

  Uprofesjonelt, det viser at de ikke vet hva de snakker om, det er en svindel å stjele pengene dine

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Fran, takk for kommentaren til One FX. Denne megleren er en SCAM. Ikke send dem penger, de ønsker å få så mye penger som mulig med løgner, operasjonene er ikke ekte, pengene blir ikke satt på markedet, de bare viser dem og til slutt forteller de deg at du har tapt og de behold det.

   Hvis du vil ta ut pengene dine, ber de deg om mer for å betale skatt, avgifter, legaliseringer etc. Ikke gjør det! Det er et tydelig tegn på at de vil stjele pengene dine, og de vil ikke returnere noe selv om du betaler.

   Hvis du har mer informasjon om selskapet, ber vi deg om å dele den med oss, spesielt hvis det er informasjon du tror kan hjelpe andre mennesker med å investere i dette selskapet.

   Har du navn på rådgivere, numre, e-poster som de har kontaktet deg fra? Husker du hvordan du fant denne megleren i utgangspunktet?

   For å få pengene tilbake, prøv chatten vår eller denne lenken: KREV DINE PENGER, VI HJELPER DEG

   Hilsener.

  • Kerwyn Arias Svar

   De er svindlere, nå tok de ut en annen megler for. Fortsett å lure folk kalles GFinancialFX, de samme personene med et annet navn, i den tiden jeg har drevet har jeg sett folk eller påstått handel som du ikke engang tror at de handler eller de som driver handler, hadde jeg sett hvordan de plasserer negative operasjoner mens du gjør det, du er også et slags pyramideteam godta det, du burde skamme deg over å promotere noe sånt, du vet at fellen de har er å få regnskapet til å vare lenge i negativt når folk ønsker å få pengene sine trekker du fra det negative de ikke taper fordi de er kontoer du manipulerer når det passer deg, ingen investeringsteam med andre meglere manipulerer kontoene slik du gjør, SVINDRE

 7. Veronica Svar

  Hei, kan du gi meg referanser om FXBRAVO? Jeg skrev for å få informasjon, de fortalte meg at investeringen er 250 euro og jeg følte et stort press for å overføre pengene på det tidspunktet, jeg vil gjerne vite om noen allerede har investert hos dem for ikke å falle inn i en svindel
  Takk, jeg håper du kan hjelpe meg.

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Veronica, vi har flere anmeldelser for øyeblikket, men vi vil sette din som en prioritet for å kunne vurdere og oppdatere til FXBRAVO. Det ser ille ut, ikke gå inn for nå, ingen seriøs megler legger press på deg, det er ikke lovlig.

   Hilsener.

  • Kerwyn Arias Svar

   Hei, Veronica, hvordan har du det? Jeg anbefaler at du ikke investerer på noen plattform. Det er meglere som er veldig flinke og ansvarlige. Jeg kjenner ikke den du forteller meg om, men det er nok en markedsfelle Få litt mer informasjon.

 8. Paco Svar

  Disse Onefx-meglerne er en svindel, når de gir bonusen, lar de deg ikke ta ut kapitalen før du oppfyller noen minimumskrav som er umulige, og tilsynelatende blir pengene jeg investerte aldri markedsført, de får deg til å miste dem på plattformer og de holder det, de er svindel, INVESTER ALDRI MED DENNE MEGLEREN, det er et tyveri.

  • Anbefalt Brokers Svar

   Hei Paco, takk for at du delte opplevelsen din med One FX. Denne megleren er svindel. Ikke send dem penger, de vil få så mye penger som mulig med løgner, operasjonene er ikke reelle, pengene blir ikke markedsført, de viser det bare og til slutt forteller de deg at du har tapt og de behold det.

   Hvis du har mer informasjon om selskapet, ber vi deg om å dele den med oss, spesielt hvis det er informasjon du tror kan hjelpe andre mennesker med å investere i dette selskapet.

   Har du navn på rådgivere, numre, e-poster som de har kontaktet deg fra? Husker du hvordan du fant denne megleren i utgangspunktet?

   For å få pengene tilbake, prøv chatten vår eller denne lenken: KREV DINE PENGER, VI HJELPER DEG

   Hilsen

 9. Felix bravo Svar

  Noen som klager? Det er det jeg ikke ser. Ingen, bare en side for å tiltrekke seg kunder

  • Anbefalt Brokers Svar

   Hei Felix, takk for at du delte opplevelsen din med One FX. Denne megleren er svindel. Ikke send dem penger, de vil få så mye penger som mulig med løgner, operasjonene er ikke reelle, pengene blir ikke markedsført, de viser det bare og til slutt forteller de deg at du har tapt og de behold det.

   Hvis du har mer informasjon om selskapet, ber vi deg om å dele den med oss, spesielt hvis det er informasjon du tror kan hjelpe andre mennesker med å investere i dette selskapet.

   Har du navn på rådgivere, numre, e-poster som de har kontaktet deg fra? Husker du hvordan du fant denne megleren i utgangspunktet?

   For å få pengene tilbake, prøv chatten vår eller denne lenken: KREV DINE PENGER, VI HJELPER DEG

   Hilsen

   • ariasdevs

    De klager ikke fordi de helt sikkert ikke vet hvordan de kan gjøre det, de er totalt uansvarlige, de har negative operasjoner åpne i mer enn 2 måneder i negativ retning, og når du klager vil de ikke bli holdt ansvarlige, WhatsApp-gruppene Hvis du kommenterer noe eller klager, tar de deg ut. Kort sagt, et ekte flernivåspill, fordi de tjener prosenter for å henvise folk... Jeg anbefaler det ikke i det hele tatt.

   • Anbefaltbrokers.com

    Hei Ariasdevs, takk for at du kommenterer One FX. Denne megleren er en svindel. Ikke send dem penger, de vil få så mye penger som mulig med løgn, operasjonene er ikke reelle, de setter ikke pengene på markedet, de viser dem bare og til slutt forteller de deg at du har tapt og de beholder det.

    Hvis du vil ta ut pengene dine, ber de deg om mer for å betale skatt, avgifter, legaliseringer etc. Ikke gjør det! Det er et tydelig tegn på at de vil stjele pengene dine, og de vil ikke returnere noe selv om du betaler.

    Hvis du har mer informasjon om selskapet, ber vi deg om å dele den med oss, spesielt hvis det er informasjon du tror kan hjelpe andre mennesker med å investere i dette selskapet.

    Har du navn på rådgivere, numre, e-poster som de har kontaktet deg fra? Husker du hvordan du fant denne megleren i utgangspunktet?

    For å få pengene tilbake, prøv chatten vår eller denne lenken: KREV DINE PENGER, VI HJELPER DEG

    Hilsener.

 10. edgar Svar

  Jeg liker denne megleren fordi den innlemmer en kapitalbonus på 100% når den innlemmes umiddelbart. Ala account ecn in meta trader 4. Som lar deg administrere kapital med en kort brann, de sikrer kapital. Fantastisk, ikke på papir, men i virkeligheten, pluss uttakene blir gjort. Fra inntjening fra. $ 1 uten gebyrer, det er sammensatt rente, alle bevegelser blir sett live 24/7 i metatrader4. Og til slutt kommer en rapport om operasjonene. Til e-posten din. Dette brukes til å administrere inntektene før skatteenheter. For å vise opprinnelsen til midlene ... Vi går bra ...

  • Anbefalt Brokers Svar

   Hei Edgar, takk for at du delte opplevelsen din med One FX. One FX-megleren er en SCAM, den er ikke gjennomsiktig, ingenting er kjent om reguleringen, de lyver når de sier at den er fra Australia siden den ikke vises der. Vi tror at det er en ny megler, uten banerekord. Vi foreslår å bruke forsiktighet.
   Hvis du har mer informasjon om selskapet, ber vi deg om å dele den med oss, spesielt hvis det er informasjon du tror kan hjelpe andre mennesker med å investere i dette selskapet.

   Har du navn på rådgivere, numre, e-poster som de har kontaktet deg fra? Husker du hvordan du fant denne megleren i utgangspunktet?

   For å få pengene tilbake, prøv chatten vår eller denne lenken:  KREV DINE PENGER, VI HJELPER DEG

   Hilsener.

   • Carlos Rodriguez

    God morgen, jeg gjorde en investering med onefx i Panama, som siden pandemien begynte, har de ikke gitt meg en grunn for pengene mine, som er over 30k investert, og jeg har samlet nok bevis på ansiktene bak denne svindelen, jeg har en Excel-fil med en portefølje på mer enn 500 personer som investerte mer enn 400 XNUMX i denne svindelen uten å vite det, og jeg prøver å finne disse menneskene slik at vi kan gruppere oss og sende inn de riktige klagene fordi jeg vet at vi alle gjorde en innsats og trodde på folk som til slutt svindlet oss, og det blir vår tur. Avmasker dem og la rettferdighet skje.

Legg igjen svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *