✔️ Informasjon gjennomgått og oppdatert i juni 2024 av Pedro Martínez González

I denne delen vil vi fortelle deg om vi anser at selskapet Choice Sigma Trade er et trygt selskap eller et upålitelig selskap. Les hele analysen vår for å finne ut alt!

Vi analyserer nettsiden, observerer hver detalj og undersøker hovedegenskapene som tas i betraktning når vi velger en god megler, for eksempel beliggenheten, selskapet den tilhører, reguleringen, omdømmet...

Nedenfor vil vi vise deg viktig informasjon om Sigma Trade Option, og vi vil fortelle deg hvorfor vi kom til en slik konklusjon:

Grunnleggende informasjon

🌐 nettstedoptionssigma.trade
🏠 selskapSigma Option Trade LLC
🇧🇷 reguleringFINRA – SIPC
📧 Epost[e-postbeskyttet]
📈 Plattformegen plattform
📌 adresseUSA
🕑 Nettstedets alderNettstedet registrert: 01. april 2023
firma typeETFer, indekser og aksjemegler

Firma: Sigma Option Trade drives av Sigma Option Option Trade LLC.

Sted: Sigma Option Trade LLC er et selskap lokalisert i USA.

Hva er Sigma Trade Option?

Etter å ha gjennomført en analyse av selskapets hjemmeside kan vi si det Sigma Trade Option er en megler av ETFer, indekser og aksjer.

Kontotyper

Plattformen tilbyr 2 forskjellige kontoer for å utføre operasjoner:

Informasjon på nettet

Sigma Trade Option nettsted

Her viser vi deg et skjermbilde av nettstedet Opción Sigma Trade, som er Opción Sigma Trade.com. Fangsten ble gjort i MARS 2024.

Kontakt: telefonnumre og e-post

– Vi har ikke funnet telefonnumre.

– Vi har funnet følgende e-post: [e-postbeskyttet]

Sigma Trade Option Regulation

Vi har analysert i dybden den nåværende ⚖️ regulatoriske situasjonen ⚖️ som dette selskapet befinner seg i, og vi har kommet til følgende konklusjon:

Megleren presenterer oss for en svært bekymringsfull situasjon; Den nevner absolutt ingenting om reguleringen. Hva får dette oss til å tenke? Vi snakker om en uregulert megler. Hva betyr det? Dette betyr at meglerens kunder og alle pengene deres er uten noen form for beskyttelse. Det vil si at hvis megleren har dårlige intensjoner, vil du mest sannsynlig ikke kunne gjøre noe for å få tilbake pengene dine. Vær veldig forsiktig med denne typen selskaper. Tenk deg godt om før du sender penger, du sender dem til et selskap uten noen form for regulering eller beskyttelse!

Endelig verdivurdering av Sigma Trade Option

Da jeg undersøkte Sigma Trade Option, oppdaget jeg at de er forpliktet til å gjøre investering i ETFer, indekser og aksjer tilgjengelig for alle. Partnerskapet deres med Tradier Brokerage lar dem tilby verktøy og tjenester på forskjellige språk, noe som gjør det lettere for spansktalende investorer å navigere sømløst i investeringsprosessen.

Noe av det mest attraktive med Sigma Trade Option er kostnadsstrukturen. De tilbyr muligheten til å investere i aksjer og opsjoner med svært lave provisjoner, og til og med uten minimumskostnader per operasjon. I tillegg tilbyr de indeksalternativer til konkurransedyktige priser i markedet, noe som kan være svært attraktivt for de som ønsker å maksimere fortjenesten.

Når det gjelder teknologi, er plattformen designet med tanke på brukervennlighet for nye investorer, men tilbyr også avanserte analyseverktøy for mer erfarne investorer. Dette betyr at uansett nivå av investeringserfaring, vil du finne en vennlig og funksjonell plattform som passer dine behov.

Det er viktig å merke seg at Sigma Option Trade er regulert av FINRA og SIPC, som gir et visst nivå av sikkerhet og beskyttelse for investorer. Det er imidlertid alltid tilrådelig å gjøre ytterligere undersøkelser og sikre at du fullt ut forstår risikoen før du begynner å handle med en investeringsplattform.

Oppdateringer

Sigma Trade Option News:

Dato Oppdatering – nyheter
-Ingen nyheter for øyeblikket

Opiniones de los usuarios

[demokrati id=”8494″]

Hva er din mening? Vi inviterer deg til å samarbeide med oss ​​og stemme. Du kan også legge igjen en kommentar om opplevelsen din med Sigma Trade Option.

På slutten av anmeldelsen finner du kundekommentarer.


Hvordan kreve penger svindlet av Sigma Trade Option

Hvis det du ønsker er å vite hvordan du kan kreve kapitalen din, hvis du har blitt svindlet, lenger ned i FAQ-delen kan du finne rådene våre.

Hvordan rapportere Sigma Trade Option

Hvis du føler deg misfornøyd med tjenesten som tilbys av selskapet, og av en eller annen grunn vil rapportere det, nedenfor, i FAQ-delen, kan du finne den beste måten å rapportere dette selskapet på.

Preguntas Frecuentes

Finnes det (anbefalt) alternativer til Sigma Trade Option?

Ja, selvfølgelig finnes det bedre og tryggere alternativer! Her kan du se meglerne vi anbefaler: rangering av de beste meglerne.

Hvordan kan jeg rapportere Opción Sigma Trade?

Dette avhenger av hvor du er, du bør gå til finanstilsynet i landet ditt. Skriv oss en kommentar til denne anmeldelsen, så hjelper vi deg.

Er Sigma Trade Option pålitelig?

Siden Option Sigma Trade ikke er regulert, er det en viss usikkerhet med hensyn til påliteligheten. Regulering er en grunnleggende komponent for åpenhet og investorbeskyttelse i finansnæringen. Mangelen på regulering kan reise spørsmål om sikkerheten og rettferdigheten til operasjoner utført gjennom Sigma Trade Option-plattformen. Selv om selskapet kan ha en lang historie i bransjen, kan mangelen på offisielt regulatorisk tilsyn være grunn til forsiktighet for investorer. Det er viktig at investorer nøye vurderer risikoene og vurderer alternativer som har sterk regulatorisk støtte for å beskytte sine økonomiske interesser.

Hvordan gjenvinne penger fra Sigma Trade Option?

Hvis du vil vite hvordan du kan få tilbake kapitalen din, kan du se det her. Vi forklarer i detalj prosessen med å gjenopprette penger fra et svindelselskap, trinn for trinn.

Om forfatteren: Pedro Martinez Gonzalez

Jeg skal fortelle litt om meg selv! Jeg er finansanalytiker og økonom med en mastergrad i finans.
Om studiene mine: Jeg studerte ved universitetet i Salamanca for en grad i økonomi og tok deretter en mastergrad i finans i Madrid.
Ønsker du mer informasjon? Du kan lese mer om meg her i min biografi.

2 kommentarer til «Er Sigma Trade Option en svindel? Meninger»

 1. Isa Svar

  Hei, takk for informasjonen om Sigma, sannheten er at jeg er interessert, men jeg ser dem ikke som en pålitelig plattform. Takk skal du ha.

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Isa, takk for at du skrev om Sigma Trade Option.

   Sannheten er at vi venter på flere meninger om denne megleren. Så langt har vi ikke funnet noen tegn til svindel.

   Hilsener.

Legg igjen svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *