Denne personvernerklæringen fastsetter vilkårene der brokersrecomendados.com bruker og beskytter informasjonen som blir gitt av brukerne når de bruker nettstedet. Dette selskapet er forpliktet til sikkerheten til brukernes data. Når vi ber deg fylle ut feltene med personlig informasjon som du kan identifiseres med, gjør vi det for å sikre at den bare blir brukt i samsvar med vilkårene i dette dokumentet. Imidlertid kan denne personvernpolicyen endres over tid eller oppdateres, så vi anbefaler og understreker at du kontinuerlig gjennomgår denne siden for å sikre at du er enig i nevnte endringer.

Informasjon som samles inn

Nettstedet vårt kan samle inn personlig informasjon som: Navn, kontaktinformasjon som e-postadressen din og demografisk informasjon. På samme måte, når det er nødvendig, kan det kreves spesifikk informasjon for å behandle en ordre eller foreta en levering eller fakturering.

Bruk av samlet informasjon

Nettstedet vårt bruker informasjonen for å tilby best mulig service, spesielt for å opprettholde et register over brukere, bestillinger hvis aktuelt, og forbedre våre produkter og tjenester. Det er mulig at e-post vil bli sendt med jevne mellomrom gjennom nettstedet vårt med spesialtilbud, nye produkter og annen annonseringsinformasjon som vi anser som relevant for deg, eller som kan gi deg noen fordeler, disse e-postene vil bli sendt til adressen du oppgir og kan være kansellert. når som helst.

brokersrecomendados.com er sterkt forpliktet til å oppfylle forpliktelsen om å holde informasjonen din sikker. Vi bruker de mest avanserte systemene og oppdaterer dem kontinuerlig for å sikre at det ikke er uautorisert tilgang.

Cookies

En cookie refererer til en fil som sendes med det formål å be om tillatelse til å bli lagret på datamaskinen din, godta at filen er opprettet, og informasjonskapsel brukes deretter til å ha informasjon angående webtrafikk, og forenkler også fremtidige besøk på en web tilbakevendende. En annen funksjon som informasjonskapsler har, er at nettstedene hos dem kan gjenkjenne deg individuelt og derfor gi deg den beste personaliserte tjenesten på nettstedet ditt.

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler for å kunne identifisere sidene som besøkes og deres frekvens. Denne informasjonen brukes bare til statistisk analyse, og deretter blir informasjonen slettet permanent. Du kan når som helst slette informasjonskapsler fra datamaskinen din. Imidlertid hjelper informasjonskapsler til å gi en bedre tjeneste på nettstedene, du gir ikke tilgang til informasjon fra datamaskinen din eller fra deg, med mindre du vil ha den og gi den direkte. Du kan godta eller nekte bruk av informasjonskapsler, men de fleste nettlesere godtar automatisk informasjonskapsler ettersom det tjener til å få en bedre nettjeneste. Du kan også endre datamaskininnstillingene dine for å avvise informasjonskapsler. Hvis de blir avvist, vil du kanskje ikke kunne bruke noen av tjenestene våre.

Lenker til tredjeparter

Dette nettstedet kan inneholde lenker til andre nettsteder som kan være av interesse for deg. Når du klikker på disse lenkene og forlater siden vår, har vi ikke lenger kontroll over nettstedet du blir omdirigert til, og derfor er vi ikke ansvarlige for vilkårene eller personvernet eller beskyttelsen av dine data på de andre tredjepartssidene. Disse nettstedene er underlagt deres egne personvernregler, så det anbefales at du konsulterer dem for å bekrefte at du er enig med dem.

Kontroll av din personlige informasjon

Når som helst kan du begrense innsamlingen eller bruken av personlig informasjon som gis til nettstedet vårt. Hver gang du blir bedt om å fylle ut et skjema, for eksempel brukerregistrering, kan du merke eller fjerne merket for alternativet for å motta informasjon via e-post. I tilfelle du har merket muligheten til å motta vårt nyhetsbrev eller reklame, kan du når som helst avbryte det.

Dette selskapet vil ikke selge, tildele eller distribuere personlig informasjon som er samlet inn uten ditt samtykke, med mindre det kreves av en dommer med en rettskjennelse.

brokersrecomendados.com forbeholder seg retten til når som helst å endre vilkårene i denne personvernerklæringen

Om forfatteren: Pedro Martinez Gonzalez

Jeg skal fortelle litt om meg selv! Jeg er finansanalytiker og økonom med en mastergrad i finans.
Om studiene mine: Jeg studerte ved universitetet i Salamanca for en grad i økonomi og tok deretter en mastergrad i finans i Madrid.
Ønsker du mer informasjon? Du kan lese mer om meg her i min biografi.