✔️ Informasjon gjennomgått og oppdatert i juni 2024 av Pedro Martínez González

PiùTrading Kommentarer I denne seksjonen vi vil analysere megleren PiùHandel (også kalt piutrading.com)Det er en megler som først trener og deretter investerer i den. Er PiùTrading virkelig anbefalt å foreta en investering? Eller er det bedre å ikke investere med dette selskapet? ⛔ Er det en trygg megler? Er en gotcha? Vi hjelper deg med å bestemme det. ✅ Du lurer kanskje på hvorfor vi vurderer PiùTrading. Det er fordi vi har mottatt noen meldinger fra kunder som spør om selskapet, og vi liker å tro at vurderingssiden vår hjelper investorer, gir nøkkelinformasjon om selskapet, vi avslører informasjon som enhver investor bør vite før de lener seg eller ikke, for å investere med et investeringsselskap. Vi gjennomfører denne gjennomgangen og evalueringen, fordi vi mottar ulike meldinger og kommentarer som spør om påliteligheten til det aktuelle selskapet. hvaDu er en representant for dette selskapet? Legg igjen en kommentar som svarer på kundens bekymringer. Få pengene tilbake - vi hjelper deg Vi utfører denne gjennomgangen og vurderingen på grunn av det faktum at vi mottar forskjellige meldinger og kommentarer som spør om påliteligheten til det aktuelle selskapet. ¿Du er en representant for dette selskapet? Legg igjen en kommentar som svarer på kundens bekymringer.

Viktig informasjon: Hvem tilhører det? Hvor er du? Er du en regulert megler?

✅ Megleren nevner å være en del av: ikke nevnt. ✅ Når det gjelder din plassering, megler nevner basert på: ikke nevnt. ✅ Hvis vi analyserer reguleringen av megleren: de nevner ingenting om å være en regulert megler, noe som får oss til å tenke at det er en uregulert megler. 📌 huske: det beste alternativet (og det sikreste) er regulerte meglereda de må oppfylle veldig strenge krav. Arbeid med en uregulert megler, det er veldig risikabelt, ikke ta den risikoen. 📌
Hvis vi nå analyserer kontotyper tilbudt av PiùTrading, la vi merke til at siden ikke gir detaljer om å ha forskjellige typer kontoer. Las plattformer å operere at PiùTrading-tilbud er: ikke nevnt, det er sannsynlig at de bruker sin egen plattform. Vi vil nå analysere de forskjellige ressursene og hjelpemidlene for handelsmenn som PiùTrading tilbyr på nettstedet. Vi tror at ressursene og hjelpen som tilbys på nettstedet kan være et godt poeng i meglernes favør.
PiùTrading nettsted
PiùTrading nettsted
PiùTrading gir ikke virkelig hjelp eller ressurser til handelsmenn eller interesserte parter.

Få pengene tilbake - vi hjelper deg

| Annen informasjon om PiùHandel |

Vi gir deg litt mer informasjon i tilfelle du vil kontakte selskapet, eller se nettstedet for deg selv. Nettsted: piutrading.com Telefon: har ikke. elektronisk post: kontakt fra nettstedet.

>>> Vurdering på PiùHandel <<

Avslutter med denne delen, etter vår mening Tror vi at selskapet PiùHandel er pålitelig? Bør du investere pengene dine med selskapet? Når vi ser alt dette, anbefaler vi å være forsiktig, fordi: det er en uregulert megler hvis beliggenhet vi ikke vet helt, mye informasjon mangler på nettstedet; Også når du leter etter anmeldelser om PiùHandel Vi fant ingen andre gjennomganger, vi tror at det er en ny megler, uten track record. Vi foreslår å bruke forsiktighet. Vi anbefaler alltid å jobbe bare med riktig regulerte selskaper, er det ikke bedre å ha beskyttelse av en god regulator? Er det verdt risikoen hvis det er mye tryggere alternativer å investere? Du må forstå at et av de få tiltakene som virkelig sikrer kundenes penger, er reguleringen av megleren, det vil si at det sannsynligvis er det viktigste i enhver megler; AT DET HAR EN GOD REGULERING, IKKE LATES. God regulering betyr at det er en autoritet som kunder i tilfelle misforståelser eller problemer kan klage på.

Oppmerksomhet ⛔: i juni 2023 har CNMV lagt til PiùTrading til listen over falske finansielle selskaper, for å handle uten autorisasjon. ⛔ VI FORESLÅER EKSTRE FORSIKTIG

➡️ Link til CNMV juni 2023 advarsel

Hva er din mening? Har du handlet med denne megleren? Er du kunde? Tror du vår mening ikke er riktig? Vi inviterer deg til å samarbeide med oss ​​og stemme, du kan også legge igjen en kommentar på nettstedet vårt med din erfaring hvis du er klient hos megleren.
Vi legger igjen en åpen avstemning slik at tradere, kunder og brukere av megleren kan stemme. [demokrati id=”707″]
Om forfatteren: Pedro Martinez Gonzalez

Jeg skal fortelle litt om meg selv! Jeg er finansanalytiker og økonom med en mastergrad i finans.
Om studiene mine: Jeg studerte ved universitetet i Salamanca for en grad i økonomi og tok deretter en mastergrad i finans i Madrid.
Ønsker du mer informasjon? Du kan lese mer om meg her i min biografi.

4 kommentarer til «PiùTrading: Vurdering og kommentarer»

 1. pablo2 Svar

  CNMV fordømte dette selskapet, hva gjør jeg?

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Pablo, takk for at du kommenterer PiuTrading. Denne megleren er en SCAM. CNMV (Financial Regulator of Spain) har allerede advart om dem, for svindel og ikke å være regulert (Se CNMV-lenke). Ikke send dem penger, de vil få så mye penger som mulig med løgn, operasjonene er ikke reelle, pengene blir ikke satt på markedet, de viser det bare og til slutt forteller de deg at du har tapt og de behold det.

   Hvis du vil ta ut pengene dine, ber de deg om mer for å betale skatt, avgifter, legaliseringer etc. Ikke gjør det! Det er et tydelig tegn på at de vil stjele pengene dine, og de vil ikke returnere noe selv om du betaler.

   Hvis du har mer informasjon om selskapet, ber vi deg om å dele den med oss, spesielt hvis det er informasjon du tror kan hjelpe andre mennesker med å investere i dette selskapet.

   Har du navn på rådgivere, numre, e-poster som de har kontaktet deg fra? Husker du hvordan du fant denne megleren i utgangspunktet?

   For å få tilbake pengene dine, prøv vår CHAT eller i FORM av denne lenken: KREV DINE PENGER

   Hilsener.

 2. Caesar Svar

  Dette selskapet vil ikke la deg trekke deg. Jeg forsikrer deg, jeg prøver fortsatt å trekke meg og jeg kan ikke, ikke gjør det, du vil takke meg senere. Hilsener.

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei César, takk for at du skrev om PiùTrading. For øyeblikket regnes denne megleren som en SCAM.

   Hvis du er en klient, ikke gi flere bidrag, deres eneste mål er å stjele fra deg, de manipulerer operasjoner manuelt, de beholder pengene fra når de når deres kontoer, de kommer ikke inn i markedet, alt er forberedt for deg tape eller få deg til å tape pengene dine for å ha en unnskyldning for å beholde dem.

   Hvis du bestemmer deg for å trekke deg og de ber om løsepenger i form av provisjoner, skatter, avgifter, legaliseringer, etc. Betal aldri det! Det er advarselen, fra det øyeblikket må du vite at du er klient hos en svindelmegler, og uansett hvor mye du betaler vil du aldri se pengene dine.

   For å hjelpe andre brukere eller kunder, oppgi så mye informasjon som mulig, forklar hvordan alt skjedde, hvor du så reklamen, hvem som ringte deg, numre du ble oppringt fra, e-poster og alt du tenker på.

   Hvis du ønsker å få tilbake pengene dine, gå til chatten vår eller sjekk skjemaet i denne lenken: KREV DINE PENGER

   Hilsener.

Legg igjen svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *