✔️ Informasjon gjennomgått og oppdatert i juni 2024 av Pedro Martínez González

I denne delen vil vi fortelle deg hvorfor Du bør IKKE investere i Primus LTD. Vi analyserer nettstedet, vi observerer hver eneste detalj og vi undersøker hovedegenskapene som tas i betraktning når du velger en god megler, for eksempel plasseringen, selskapet det tilhører, dets regulering, dets rykte...

Kort sagt VI ANBEFALER DET IKKE. Nedenfor vil vi vise deg viktig informasjon om Primus LTD, og ​​vi vil fortelle deg hvorfor vi kom til en slik konklusjon:

Grunnleggende informasjon

🌐 nettstedprimusltd.net | primus-ltd.net/en/index.php
🏠 selskapPrimus LTD (falsk)
🇧🇷 reguleringIkke regulert
📧 EpostHar ikke (kontakt fra nettskjema)
📈 Plattformegen plattform
📌 adresse133 Houndsditch London EC3A 7BX (falsk)

⚠️ Primus LTD er ikke oppført i noe register og den publiserte adressen tilsvarer ikke noe finansselskap. Klienter er ubeskyttet. ⚠️

Kontotyper

Primus LTD tilbyr ikke separate kontoer for handel.

Informasjon på nettet

Primus Ltd nettsted

Primus LTD gir en grunnleggende forklaring om de finansielle produktene den tilbyr, markedsnyheter og analyser, økonomisk kalender, aktivakalkulator, personlige erfaringer, egentlig ikke mye mer enn dette.

Liste over telefonnumre

 • + 44 (0) 20 7170 8200

🚫 Sluttevaluering av Primus LTD 🚫

Til slutt, og med noen få ord, vår anbefaling er: IKKE INVESTER MED Primus LTD.

Som vi nevnte tidligere, er det et finansselskap lokalisert på et sted hvor du ikke vil ha beskyttelse fra loven i tilfelle du blir skadet, det vil si at du ikke vil kunne kreve noen hvis en uheldig hendelse inntreffer som det plutselige tapet av midlene dine eller nedleggelse av selskapet.

I tilfelle problemer er det mest sannsynlig at myndighetene i landet ditt ikke vil være i stand til å gjøre noe. Som kunde av dette selskapet er du ubeskyttet!

Å investere med uregulerte meglere eller meglere basert i slike land er svært risikabelt. Det er best å investere hos en regulert megler, basert i et seriøst land.

Primus LTD videoanmeldelse

Oppdateringer

Nyheter om Primus LTD:

Dato Oppdatering – nyheter
September 2023Klage mot Primus LTD CNMV.

Opiniones de los usuarios

[demokrati id=”7708″]

Hva er din mening? Vi inviterer deg til å samarbeide med oss ​​og stemme. Du kan også legge igjen en kommentar om opplevelsen din med .

På slutten av anmeldelsen finner du kundekommentarer.


Hvordan kreve penger svindlet av Primus LTD

Hvis det du ønsker er å vite hvordan du kan kreve kapitalen din, hvis du har blitt svindlet, lenger ned i FAQ-delen kan du finne rådene våre.

Hvordan rapportere Primus LTD

Hvis du føler deg misfornøyd med tjenesten som tilbys av selskapet, og av en eller annen grunn vil rapportere det, nedenfor, i FAQ-delen, kan du finne den beste måten å rapportere dette selskapet på.

Preguntas Frecuentes

Hvordan kan jeg rapportere Primus LTD?

Dette avhenger av hvor du er, du bør gå til finanstilsynet i landet ditt. Skriv oss en kommentar til denne anmeldelsen, så hjelper vi deg.

Er Primus LTD en svindel - er det en svindel?

Ja. Vi tror Primus LTD er svindel. Vi har mottatt meldinger fra kunder som nevner at de ikke kan ta ut kapitalen, dette bidro til andre svært negative egenskaper ved selskapet.

Er Primus LTD pålitelig?

Nei. Primus LTD er ikke pålitelig, veldig usikkert selskap: 1) er basert i utrygge land, 2) har et veldig dårlig rykte 3) har mange klager 4) Det er en relativt ny megler uten ansiennitet. Disse egenskapene gjør selskapet svært upålitelig.

Hvordan få tilbake penger fra Primus LTD?

Hvis du vil vite hvordan du kan få tilbake kapitalen din, kan du se det her. Vi forklarer i detalj prosessen med å gjenopprette penger fra et svindelselskap, trinn for trinn.

Finnes det (anbefalt) alternativer til Primus LTD?

Ja, selvfølgelig finnes det bedre og tryggere alternativer! Her kan du se meglerne vi anbefaler: rangering av de beste meglerne.

Om forfatteren: Pedro Martinez Gonzalez

Jeg skal fortelle litt om meg selv! Jeg er finansanalytiker og økonom med en mastergrad i finans.
Om studiene mine: Jeg studerte ved universitetet i Salamanca for en grad i økonomi og tok deretter en mastergrad i finans i Madrid.
Ønsker du mer informasjon? Du kan lese mer om meg her i min biografi.

30 kommentarer til «Er Primus LTD en svindel? Meninger fra 2023»

 1. Xavier Svar

  God ettermiddag, de er svindlere, de opptrer som de forrige trio-spiserne sier, de starter med små mengder penger, så får de deg til å se at de er lønnsomme, de foreslår et veldig attraktivt prosjekt, som å operere i gull eller olje, de kreve en stor sum penger fra deg. beløp for å kunne gå inn i prosjektet, som varer en måned, de får deg til å se kapitalgevinstene deres på plattformen deres (sikkert er det falskt og manipulert av dem) det er en fortjeneste som 100% investert, ah ok det er da problemet kommer, når du bestemmer deg for å ta ut "dine kapitalgevinster" begynner det å legge hindringer i veien for deg, at du må betale skatt på de britiske øyer før du kan ta ut pengene, 20% skatt , de sier at siden du ikke er bosatt på de britiske øyer, må du betale skatten før fortjenesten mottas, og når du begynner å si at de er svindlere, blokkerer de telefonen din og WhatsApp, du kan ikke lenger kontakte dem , verken på telefon eller WhatsApp, og siden de ikke har et nettsted eller elektronisk e-post, er svindelen allerede fullbyrdet, uansett, noen tispe som ikke har noe hjerte, prøver å stikke ut øynene dine, ""DET ER EN SCAM"' og jeg publiserer det her, slik at ikke flere som oss faller for det, nå har jeg sendt inn en klage til Rikspolitiet, i teknologisk svindelavdelingen.

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Javier, takk for at du gir disse detaljene om hvordan alt skjedde, med dette hjelper du mange mennesker. Takk for at du skrev om Primus LTD (eier av svindelen kalt Billionaire Trade). For øyeblikket anses denne megleren som en SCAM.

   Hvis du er en klient, ikke gi flere bidrag, deres eneste mål er å stjele fra deg, de manipulerer operasjoner manuelt, de beholder pengene fra når de når deres kontoer, de kommer ikke inn i markedet, alt er forberedt for deg tape eller få deg til å tape pengene dine for å ha en unnskyldning for å beholde dem.

   Hvis du bestemmer deg for å trekke deg og de ber om løsepenger i form av provisjoner, skatter, avgifter, legaliseringer, etc. Betal aldri det! Det er advarselen, fra det øyeblikket må du vite at du er klient hos en svindelmegler, og uansett hvor mye du betaler vil du aldri se pengene dine.

   For å hjelpe andre brukere eller kunder, oppgi så mye informasjon som mulig, forklar hvordan alt skjedde, hvor du så reklamen, hvem som ringte deg, numre du ble oppringt fra, e-poster og alt du tenker på.

   Hvis du ønsker å få tilbake pengene dine, gå til chatten vår eller sjekk skjemaet i denne lenken: KREV DINE PENGER

   Hilsener.

 2. Ruben Simon Svar

  Jeg forklarer saken min til deg, jeg kontaktet dem via Facebook, de tildelte meg en rådgiver kalt Leyna, startavgiften var €250, etter 3 dager gikk jeg inn på plattformen for €1000 (gjennom Binance); Jeg har erfaring i den kryptografiske verdenen og i løpet av noen få timer vant jeg €100.000 20000, og for å ta det ut forteller de meg at jeg må betale €20 100.000, hvis ikke kan jeg ikke ta det ut (jeg ber dem om å ta 100.000 tusen av disse XNUMX XNUMX) og de sier nei til meg at det må være fra banken min for å rettferdiggjøre fortjenesten på €XNUMX XNUMX
  Det virker veldig rart for meg at det må være slik, investeringsplattformen er https://billionaire-trade.com/
  (og tilhører PRIMUS LTD)

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Ruben, hvis du skriver flere detaljer om hvordan alt skjedde vil du kunne hjelpe andre mennesker. Takk for at du skrev om Primus LTD (eier av svindelen kalt Billionaire Trade). For øyeblikket anses denne megleren som en SCAM.

   Hvis du er en klient, ikke gi flere bidrag, deres eneste mål er å stjele fra deg, de manipulerer operasjoner manuelt, de beholder pengene fra når de når deres kontoer, de kommer ikke inn i markedet, alt er forberedt for deg tape eller få deg til å tape pengene dine for å ha en unnskyldning for å beholde dem.

   Hvis du bestemmer deg for å trekke deg og de ber om løsepenger i form av provisjoner, skatter, avgifter, legaliseringer, etc. Betal aldri det! Det er advarselen, fra det øyeblikket må du vite at du er klient hos en svindelmegler, og uansett hvor mye du betaler vil du aldri se pengene dine.

   For å hjelpe andre brukere eller kunder, oppgi så mye informasjon som mulig, forklar hvordan alt skjedde, hvor du så reklamen, hvem som ringte deg, numre du ble oppringt fra, e-poster og alt du tenker på.

   Hvis du ønsker å få tilbake pengene dine, gå til chatten vår eller sjekk skjemaet i denne lenken: KREV DINE PENGER

   Hilsener.

 3. Richard Svar

  For et par dager siden ble jeg svindlet av denne plattformen etter at jeg satte inn nybegynnerpakken for €279, jeg ble tildelt en trader i begynnelsen, jeg hadde en god avtale og så fortalte hun meg at jeg måtte investere summen av €5000 jeg fortalte henne at jeg Han ikke hadde det beløpet og at han bare var en lønnet person med minstelønn i Spania og at han ønsket å gå sakte og være forsiktig når han fortalte ham dette, jenta var veldig opprørt. Hvordan skulle han gi meg lønnsomhet hvis jeg ikke investerte?Så fortalte jeg ham om posisjonen min at jeg ville gå sakte, han ble veldig opprørt og fortalte meg at jeg dro. Han la på og han la faktisk på meg. Etter 3 dager tok han kontakt med meg igjen og fortalte at han så at jeg gjorde bevegelser og fortalte det. Hvis jeg tapte kapital og kom i gjeld med selskapet skulle jeg være forsiktig, da sperret de kontoen min og ingen svarer meg Konklusjon: De er tyver og jeg forstår ikke hvorfor YouTube, som var det sosiale nettverket jeg tok kontakt med denne plattformen, lager ikke et filter og oppdager hva de ekte og ærlige selskapene skal annonsere på et anerkjent selskap som YouTube

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Richard, hvis du skriver flere detaljer om hvordan alt skjedde, kan du hjelpe andre mennesker. Takk for at du skrev om Primus LTD. For øyeblikket anses denne megleren som en SCAM.

   Hvis du er en klient, ikke gi flere bidrag, deres eneste mål er å stjele fra deg, de manipulerer operasjoner manuelt, de beholder pengene fra når de når deres kontoer, de kommer ikke inn i markedet, alt er forberedt for deg tape eller få deg til å tape pengene dine for å ha en unnskyldning for å beholde dem.

   Hvis du bestemmer deg for å trekke deg og de ber om løsepenger i form av provisjoner, skatter, avgifter, legaliseringer, etc. Betal aldri det! Det er advarselen, fra det øyeblikket må du vite at du er klient hos en svindelmegler, og uansett hvor mye du betaler vil du aldri se pengene dine.

   For å hjelpe andre brukere eller kunder, oppgi så mye informasjon som mulig, forklar hvordan alt skjedde, hvor du så reklamen, hvem som ringte deg, numre du ble oppringt fra, e-poster og alt du tenker på.

   Hvis du ønsker å få tilbake pengene dine, gå til chatten vår eller sjekk skjemaet i denne lenken: KREV DINE PENGER

   Hilsener.

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Martin, hvis du skriver flere detaljer om hvordan alt skjedde kan du hjelpe andre mennesker. Takk for at du skrev om Primus LTD. For øyeblikket anses denne megleren som en SCAM.

   Hvis du er en klient, ikke gi flere bidrag, deres eneste mål er å stjele fra deg, de manipulerer operasjoner manuelt, de beholder pengene fra når de når deres kontoer, de kommer ikke inn i markedet, alt er forberedt for deg tape eller få deg til å tape pengene dine for å ha en unnskyldning for å beholde dem.

   Hvis du bestemmer deg for å trekke deg og de ber om løsepenger i form av provisjoner, skatter, avgifter, legaliseringer, etc. Betal aldri det! Det er advarselen, fra det øyeblikket må du vite at du er klient hos en svindelmegler, og uansett hvor mye du betaler vil du aldri se pengene dine.

   For å hjelpe andre brukere eller kunder, oppgi så mye informasjon som mulig, forklar hvordan alt skjedde, hvor du så reklamen, hvem som ringte deg, numre du ble oppringt fra, e-poster og alt du tenker på.

   Hvis du ønsker å få tilbake pengene dine, gå til chatten vår eller sjekk skjemaet i denne lenken: KREV DINE PENGER

   Hilsener.

 4. Manuel Svar

  Primus Ltd eller Primus fx er en svindel som er organisert spesielt for å stjele pengene dine. Du legger inn et startbeløp, så investerer de fra datamaskinen din gjennom Anydesk, de får deg til å se at alt er veldig lønnsomme investeringer og de ber deg om mer penger og mer. Når du nekter å investere mer, oppstår problemet fordi du ikke får tilbake det du har investert, langt mindre det de har fått deg til å se at du har tjent. Det er viktig å stanse denne røveren som opptrer totalt ustraffet.

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Manuel, takk for at du skrev om Primus LTD. For øyeblikket anses denne megleren som en SCAM.

   Hvis du er en klient, ikke gi flere bidrag, deres eneste mål er å stjele fra deg, de manipulerer operasjoner manuelt, de beholder pengene fra når de når deres kontoer, de kommer ikke inn i markedet, alt er forberedt for deg tape eller få deg til å tape pengene dine for å ha en unnskyldning for å beholde dem.

   Hvis du bestemmer deg for å trekke deg og de ber om løsepenger i form av provisjoner, skatter, avgifter, legaliseringer, etc. Betal aldri det! Det er advarselen, fra det øyeblikket må du vite at du er klient hos en svindelmegler, og uansett hvor mye du betaler vil du aldri se pengene dine.

   For å hjelpe andre brukere eller kunder, oppgi så mye informasjon som mulig, forklar hvordan alt skjedde, hvor du så reklamen, hvem som ringte deg, numre du ble oppringt fra, e-poster og alt du tenker på.

   Hvis du ønsker å få tilbake pengene dine, gå til chatten vår eller sjekk skjemaet i denne lenken: KREV DINE PENGER

   Hilsener.

Legg igjen svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *