✔️ Informasjon gjennomgått og oppdatert i juni 2024 av Pedro Martínez González

I denne delen vil vi fortelle deg hvorfor Du bør IKKE investere i QuantumAI. Vi analyserer nettstedet, vi observerer hver detalj og vi undersøker hovedegenskapene som tas i betraktning når du velger en god megler å investere. Det vi fant var ikke gode tegn.

Nedenfor vil vi vise deg viktig informasjon om QuantumAI, og vi vil fortelle deg hvorfor vi kom til en slik konklusjon:

Grunnleggende informasjon

🌐 nettstedquantum-ai-trading.com | quantum-ai.trading | quantum-ai.io |
thequantumai.app | the-quantum-ai.com
🏠 selskapdesconocido
🇧🇷 reguleringIkke regulert
📧 EpostHar ikke
📈 PlattformQuantum AI
📌 adressedesconocido

Hva er Quantum AI?

Til å begynne, QuantumAI er ikke en megler i seg selvDet er snarere et nettsted som brukes av forskjellige investeringsselskaper for å få informasjon fra alle personene som registrerer seg gjennom registreringsskjemaet på denne nettsiden.

Dataene vil deretter bli sendt til verdipapirforetak (vanligvis VELDIG UTRYGG) for å markedsføre seg selv ved å bruke annonsering veldig aggressivt. Ringer vanligvis uønskede og veldig aggressive, og inviterer folk til å investere penger for å angivelig generere fortjeneste raskt og uten risiko.

Nettsteder som ligner på denne finnes i overflod, så vi hjelper deg med å oppdage dem og unngå å falle i svindel.

surfer på nettet

Quantum AI nettsted

Alle disse sidene vi snakker om deler en viss likhet, en liten presentasjon og et registreringsskjema på begynnelsen av hovedsiden. Der inviterer de brukeren til å registrere seg ved å tilby dem en rask og enkel registrering, enkel inntjening og høy avkastning, og prøver å fremstå så vennlig som mulig.

Men hvis du går til vilkårene og betingelsene for bruk av nettstedet vil du se at de ikke forklarer absolutt ingenting om hvordan de gjennomfører forhandlingene, hvilken plattform som skal brukes eller hvor vi skal sette inn pengene våre eller hvor forsikret de er. De vil heller ikke si hvilket selskap som driver siden eller hvor den er registrert.

Det er at de ikke engang er selskaper registrert og overvåket av noen reguleringsenhet, så vi anbefaler deg å være godt informert før du legger inn data på et nettsted som ligner på disse.

Quantum AI Video Review

Oppdateringer

Nyheter om QuantumAI:

Dato Oppdatering – nyheter
Oktober 2021Klage mot QuantumAI av FMA (Østerrike).
September 2023Klage mot QuantumAI av AMF (Frankrike).
November 2023Klage mot QuantumAI av CySEC (Kypros).
Desember 2023Klage mot QuantumAI av finansregulator CNMV

Opiniones de los usuarios

[demokrati id=”4784″]

Hva er din mening? Vi inviterer deg til å samarbeide med oss ​​og stemme. Du kan også legge igjen en kommentar om opplevelsen din med QuantumAI.

På slutten av anmeldelsen finner du kundekommentarer.

Sluttvurdering av QuantumAI

En pocas palabras, vår anbefaling er: IKKE INVESTER MED QuantumAI.

Det er et selskap som ikke nevner absolutt noen skattedata, ifølge kundemeldinger, etter registrering hos QuantumAI, vil de begynne å ringe deg fra forskjellige meglere og uregulerte investeringsselskaper for å oppmuntre deg til å investere penger (VÆR VELDIG FORSIKTIG MED HVEM DU GIR DINE DATA).

I tilfelle problemer er det mest sannsynlig at myndighetene i landet ditt ikke vil være i stand til å gjøre noe. Som kunde av dette selskapet er du ubeskyttet!

Å investere med uregulerte meglere eller meglere basert i slike land er svært risikabelt. Det er best å investere hos en regulert megler, basert i et seriøst land.


Hvordan kreve penger svindlet av QuantumAI?

Hvis det du ønsker er å vite hvordan du kan kreve kapitalen din, hvis du har blitt svindlet, lenger ned i FAQ-delen kan du finne rådene våre.

Hvordan rapportere QuantumAI?

Hvis du føler deg misfornøyd med tjenesten som tilbys av selskapet, og av en eller annen grunn vil rapportere det, nedenfor, i FAQ-delen, kan du finne den beste måten å rapportere dette selskapet på.

Preguntas Frecuentes

Hvordan kan jeg rapportere QuantumAI?

Dette avhenger av hvor du er, du bør gå til finanstilsynet i landet ditt. Skriv oss en kommentar til denne anmeldelsen, så hjelper vi deg.

Er QuantumAI en svindel - er det en svindel?

Ja. Vi tror at QuantumAI er svindel. Vi har mottatt meldinger fra kunder som nevner at de ikke kan ta ut kapitalen, dette bidro til andre svært negative egenskaper ved selskapet.

Er QuantumAI pålitelig?

Nei. QuantumAI er ikke pålitelig, det er et veldig usikkert selskap: 1) Den nevner ikke skatteinformasjon eller hvor den er basert, 2) har et veldig dårlig rykte 3) har mange klager 4) Det er et relativt nytt selskap uten ansiennitet. 5) I følge meldinger fra QuantumAI-kunder vil de etter registrering ringe deg fra farlige meglere (uten regulering). Disse egenskapene gjør selskapet svært upålitelig.

Hvordan gjenvinne penger fra QuantumAI?

Hvis du vil vite hvordan du kan få tilbake kapitalen din, kan du se det her. Vi forklarer i detalj prosessen med å gjenopprette penger fra et svindelselskap, trinn for trinn.

Finnes det (anbefalt) alternativer til QuantumAI?

Ja, selvfølgelig finnes det bedre og tryggere alternativer! Her kan du se meglerne vi anbefaler: rangering av de beste meglerne.

Om forfatteren: Pedro Martinez Gonzalez

Jeg skal fortelle litt om meg selv! Jeg er finansanalytiker og økonom med en mastergrad i finans.
Om studiene mine: Jeg studerte ved universitetet i Salamanca for en grad i økonomi og tok deretter en mastergrad i finans i Madrid.
Ønsker du mer informasjon? Du kan lese mer om meg her i min biografi.

8 kommentarer til «Er QuantumAI.trade en svindel? Meninger fra 2023»

 1. Mariano Svar

  De har ringt meg på mobilen i flere måneder, og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre lenger. Kan du hjelpe meg?

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Mariano, fremfor alt, blokker alle numrene deres og ikke svar på dem, de er svindlere.

   Hilsener.

 2. Martiniano Castrillo Svar

  DET ER RAPPORTERT AV CNMV!! VÆR VELDIG FORSIKTIG, DE ER SLUMMERE!!

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Martiniano Castrillo, takk for at du skrev om QuantumAI.trade. Denne megleren regnes som en SCAM. CNMV (spansk finanstilsynsmyndighet) har lagt et varsel på dem, for mangel på regulering og for å lure kundene deres (Se CNMV-lenke).

   Vi foreslår å IKKE sende penger, de lyver for å stjele fra deg, operasjonene er fiktive, pengene blir aldri krysset med markedet, de simulerer det og til slutt merker de deg og sier at du har mistet alt og de beholder det som vei.

   Hvis når du ber om uttak, ber de deg om mer for å betale provisjoner, skatter, avgifter, legaliseringer osv. Gjør det aldri! Det er en klar advarsel om at du er klient hos en svindelmegler, og selv om du betaler, vil de aldri returnere pengene dine.

   All informasjonen du gir om selskapet vil hjelpe de som er berørt av denne megleren, forklare i detalj hvordan alt skjedde, hvilken reklame du så, navnene på rådgiveren din, numre, e-poster som de har kontaktet deg fra, etc.

   For å få pengene tilbake, snakk med vår CHAT eller fyll ut skjemaet på denne lenken: KREV DINE PENGER

   Hilsener.

 3. Ann Svar

  Det samme har skjedd med meg som med walter, cnmv har allerede gitt en advarsel, jeg vil være oppmerksom

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Ana, takk for at du kommenterer QuantumAl.trade. Denne megleren er en SCAM. CNMV (spansk finanstilsynsmyndighet) har allerede advart om dem, på grunn av svindel og ikke er regulert (Se CNMV-lenke). Ikke send dem penger, de vil få så mye penger som mulig med løgn, operasjonene er ikke reelle, pengene blir ikke satt på markedet, de viser det bare og til slutt forteller de deg at du har tapt og de behold det.

   Hvis du vil ta ut pengene dine, ber de deg om mer for å betale skatt, avgifter, legaliseringer etc. Ikke gjør det! Det er et tydelig tegn på at de vil stjele pengene dine, og de vil ikke returnere noe selv om du betaler.

   Hvis du har mer informasjon om selskapet, ber vi deg om å dele den med oss, spesielt hvis det er informasjon du tror kan hjelpe andre mennesker med å investere i dette selskapet.

   Har du navn på rådgivere, numre, e-poster som de har kontaktet deg fra? Husker du hvordan du fant denne megleren i utgangspunktet?

   For å få pengene tilbake, prøv chatten vår eller denne lenken: KREV DINE PENGER, VI HJELPER DEG

   Hilsener.

 4. Walter Svar

  Jeg la inn 250 dollar for å teste, men siden jeg ikke så saken godt ba jeg dem om å trekke den tilbake, 2 uker har gått og jeg gjenoppretter ikke noe

  • Anbefalt Brokers Svar

   Hei Walter, takk for informasjonen din om QuantumAI.trade. Denne megleren er en svindel. Ikke send dem penger, de vil få så mye penger som mulig med løgn, operasjonene er ikke reelle, pengene blir ikke satt på markedet, de viser det bare og til slutt forteller de deg at du har tapt og de behold det.

   Hvis du har mer informasjon om selskapet, ber vi deg om å dele den med oss, spesielt hvis det er informasjon du tror kan hjelpe andre mennesker med å investere i dette selskapet.

   Har du navn på rådgivere, numre, e-poster som de har kontaktet deg fra? Husker du hvordan du fant denne megleren i utgangspunktet?

   For å få pengene tilbake, prøv chatten vår eller denne lenken: KREV DINE PENGER, VI HJELPER DEG

   Hilsener.

Legg igjen svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *