✔️ Informasjon gjennomgått og oppdatert i juni 2024 av Pedro Martínez González

Kommentarer om Replica Master

 

➡️ I denne delen vi vil analysere Master's Replica (også kalt med navnet: replicamaster.online), Det er en aksjehandelsplattform. Er Replica Master virkelig anbefalt å foreta en investering? Eller er det bedre å ikke investere med dette selskapet? ⛔ Er det et trygt sted? Er en gotcha? Vi hjelper deg med å bestemme det. ✅

deretter finner du følgende: meninger om Replica Master ✅, krav, klager 😡, erfaringer 📝, analyse 📊 av de viktigste egenskapene til dette selskapet (oppdatert 2022), og det viktigste: Er Replica Master ⚠️ et trygt nettsted? ⛔ Kan vi stole på dette selskapet? ✅ Vil vi kunne ta ut pengene våre? Alt dette og mer i denne anmeldelsen om dette investeringsselskapet.


Få pengene tilbake - vi hjelper deg

 


ℹ️ Viktig informasjon: Hvem tilhører det? Hvor er du? Er du en regulert megler?

Master's Replica nevner å være en del av: Asintia Corporate SL

❌ Når det gjelder din plassering, er selskapet basert i Spania.

❌ Hvis vi analyserer din sikkerhet, observerer vi at Replica Master har ikke noen form for regulering.

MERK FØLGENDE: Replica Master er et nettsted IKKE REGULERT. ⚠

📌 husk: det beste (og sikreste) alternativet er regulerte meglere, siden de må oppfyller veldig strenge krav. Å jobbe med en uregulert megler er veldig risikabelt. 📌

 

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nå fortsetter vi med å analysere hvilke typer kontoer den tilbyr Master's Replica, i dette tilfellet, vi fant ikke informasjon som indikerer eksistensen av forskjellige typer kontoer.

La plattform å operere som Replica Master tilbyr er: egen plattform.

 

Ressurser | Nettsted

 

Her skal vi undersøke de forskjellige ressurser og hjelpemidler for den handelsmannen som Master's Replica gir på nettstedet sitt. Vi tror at ressursene og hjelpen som tilbys på nettstedet kan være a stort poeng til fordel for megleren.

Replica Masters nettsted
Replica Masters nettsted

Master's Replica gir følgende hjelpemidler eller ressurser til handelsmenn eller interesserte parter: en kort forklaring av tjenestene som tilbys, velkomstbonus, FAQ-seksjon, ikke mye mer.

 

Få pengene tilbake - vi hjelper deg

 

En annen informasjon Master's Replica

 

🔻 Vi vil forlate deg noe mer enn informasjon hvis du vil kontakte selskapet, eller se nettstedet selv. 🔻

🌏 Nettsted: replicamaster.online

📞 Telefonnummer: har ikke

📧 E-post: [e-postbeskyttet]

Kanskje du lurer på hvorfor vi anmelder Replica Master. Vi gjør denne anmeldelsen og vurderingen, fordi vi mottar forskjellige meldinger og kommentarer som ber om påliteligheten til det aktuelle selskapet. Vi liker å tro at vurderingssiden vår hjelpe investorer, gir nøkkelinformasjon om selskapet, avslører vi informasjon som enhver investor burde vite før du er tilbøyelig eller ikke, ved å investere i et selskap av investering.

Du er en representant for dette selskapet? Vi anbefaler at du legger igjen en kommentar som svarer på kundens bekymringer.

 

Verdivurdering på Master's Replica

Avslutter med denne delen, etter vår mening: Tror vi at Replica Master-selskapet er pålitelig? Bør du investere pengene dine i selskapet? Er de et anbefalt selskap? ⭐ Analyse av 2022 ⭐

Etter at du har undersøkt det, anbefaler vi vær forsiktig, siden det er en ulovlig selskap, klart angitt for å ta penger fra folk gjennom bedrag og juks. Det er veldig litt gjennomsiktig, vel det tilbyr ikke juridisk informasjon, ikke vis data om din registrering i tillegg til mangler regulering (uregulert selskap). ❌


📛 Kort sagt: Det virker ikke som en god idé, vi anbefaler å være forsiktig. 📛

ATTENTION ⛔: i januar 2022 CNMV la til Replica Master til listen din falske finansielle selskaper, for å handle uten autorisasjon. VI FORESLÅER EKSTRE FORSIKTIG

➡️ Link til CNMV januar 2022 advarsel

MERK FØLGENDE!: selskapet Master's Replica er knyttet til GPP, ProfitOrl y Parallelt, selskaper med et veldig dårlig rykte og advart av regulatoriske enheter.⛔ VI FORESLÅER EKSTRE FORSIKTIG


Vårt råd: vi anbefaler alltid å jobbe bare med behørig regulerte selskaper, Er det ikke bedre å ha beskyttelse av en god regulator? Er det verdt risikoen hvis det er mye tryggere alternativer å investere? Hvorfor investere hos en uregulert eller dårlig regulert megler, når du kan investere hos en megler regulert av en seriøs regulator?

 

 

📌 Ikke glem: Et av få tiltak som sikrer kundenes penger er meglerreguleringMed andre ord er det sannsynligvis det viktigste trekket for enhver megler; HAR GOD REGULERING. God regulering betyr at det er en myndighet som kunder i tilfelle misforståelser eller problemer kan sende inn en klage. 📌

Hva er din mening? Har du handlet med denne megleren? Er du kunde? Tror du ikke vår mening er riktig? Vi inviterer deg til å samarbeide med oss ​​og stemme også Legg igjen en kommentar på vårt nettsted med din erfaring med denne megleren.

 

🔻🔻 Vi lar en avstemning være åpen slik at handelsmenn, kunder og meglerbrukere kan stemme. 🔻🔻 

 

[demokrati id=”3312″]

 

Om forfatteren: Pedro Martinez Gonzalez

Jeg skal fortelle litt om meg selv! Jeg er finansanalytiker og økonom med en mastergrad i finans.
Om studiene mine: Jeg studerte ved universitetet i Salamanca for en grad i økonomi og tok deretter en mastergrad i finans i Madrid.
Ønsker du mer informasjon? Du kan lese mer om meg her i min biografi.

49 kommentarer til «Replica Master: Vurdering og kommentarer»

 1. Xavier Svar

  Hei alle sammen, jeg var ansatt i dette selskapet. Jobben min var å ringe en liste over telefonnumre som de ga meg gjennom et Excel-ark. Vi måtte prøve å tiltrekke kunder til å investere (i mitt tilfelle) i ORL (Free Replication Orders). Når klienten gikk med på å investere penger, var det sjefene våre som tok ansvar for å svindle folk. De kontaktet meg gjennom en LinkedIn-annonse og senere på WhatsApp. De fikk meg til å kjøpe et forhåndsbetalt kort som de skulle betale meg månedlig. De forteller deg at den første uken er trening og så gir de deg kontrakten, men nei, treningen varer en dag og resten av dagene bruker vi på å ringe. De fortalte meg at for å prøve å overbevise kundene, ville jeg få dem til å gå inn på nettsiden til https://profitorl.com slik at kunden skulle se at den virkelig eksisterer og tro det, men jeg, som jobber med databehandling, skjønte at det var en svindel siden det virkelig er en shabby nettside. Jeg fant på unnskyldningen at jeg hadde funnet en annen jobb i tilfelle de vennligst kunne returnere pengene for det forhåndsbetalte kortet jeg hadde betalt for og for de 3 dagene jeg jobbet, og de fortalte meg at ja, de ville betale meg innen 3 dager. Etter 3 dager fortalte de meg at de ville betale meg om 15 dager og da svarte de ikke igjen. Jeg truet de som ansatte meg og blokkerte meg. Jeg har 2 telefonnumre for arbeidere bortsett fra e-poster og ekte navn, siden de utgir seg for å være personer som ikke er det. Arbeidet vårt ble gjort 100 % online og vi fikk ikke på noe tidspunkt se ansiktene til "sjefene" til tross for at vi hadde kameraet på hele tiden under videosamtaler. Eventuelle spørsmål, kontakt meg.

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Javier, takk for at du skrev om Replica Master. For øyeblikket regnes denne megleren som en SCAM.

   Hvis du er en klient, ikke gi flere bidrag, deres eneste mål er å stjele fra deg, de manipulerer operasjoner manuelt, de beholder pengene fra når de når deres kontoer, de kommer ikke inn i markedet, alt er forberedt for deg tape eller få deg til å tape pengene dine for å ha en unnskyldning for å beholde dem.

   Hvis du bestemmer deg for å trekke deg og de ber om løsepenger i form av provisjoner, skatter, avgifter, legaliseringer, etc. Betal aldri det! Det er advarselen, fra det øyeblikket må du vite at du er klient hos en svindelmegler, og uansett hvor mye du betaler vil du aldri se pengene dine.

   For å hjelpe andre brukere eller kunder, oppgi så mye informasjon som mulig, forklar hvordan alt skjedde, hvor du så reklamen, hvem som ringte deg, numre du ble oppringt fra, e-poster og alt du tenker på.

   Hvis du ønsker å få tilbake pengene dine, gå til chatten vår eller sjekk denne lenken: KREV DINE PENGER

   Hilsener.

  • M. Paz Svar

   Hei Javier. Jeg skulle ønske jeg kunne snakke med deg. Jeg vil sette stor pris på det. Jeg er sammen med en advokat og vi skal sende inn en klage. Jo mer informasjon jo bedre. Ta kontakt i dette FORUM

   • Anbefaltbrokers.com

    Hei M.Paz, saksøk denne megleren, men hvis du ønsker å få pengene tilbake, er det raskeste å kontakte chatten vår, slik at de kan vurdere saken din og sette i gang. Takk for at du skrev om Replica Master. For øyeblikket regnes denne megleren som en SCAM.

    Hvis du er en klient, ikke gi flere bidrag, deres eneste mål er å stjele fra deg, de manipulerer operasjoner manuelt, de beholder pengene fra når de når deres kontoer, de kommer ikke inn i markedet, alt er forberedt for deg tape eller få deg til å tape pengene dine for å ha en unnskyldning for å beholde dem.

    Hvis du bestemmer deg for å trekke deg og de ber om løsepenger i form av provisjoner, skatter, avgifter, legaliseringer, etc. Betal aldri det! Det er advarselen, fra det øyeblikket må du vite at du er klient hos en svindelmegler, og uansett hvor mye du betaler vil du aldri se pengene dine.

    For å hjelpe andre brukere eller kunder, oppgi så mye informasjon som mulig, forklar hvordan alt skjedde, hvor du så reklamen, hvem som ringte deg, numre du ble oppringt fra, e-poster og alt du tenker på.

    Hvis du ønsker å få tilbake pengene dine, gå til chatten vår eller sjekk denne lenken: KREV DINE PENGER

    Hilsener.

  • Anonym Svar

   Hei, de siste 3 månedene har de utgitt seg som et "selskap" som heter certus value, og i går sparket de oss med påstand om problemer i statskassen og at de neste uke betaler oss det de skylder, heldigvis har jeg vært der i to dager. Heller ikke på noe tidspunkt ser vi ansiktene deres, noe som i seg selv allerede er en alarm, hilsen!

   • Anbefaltbrokers.com

    Hei Anonym, kan du hjelpe oss med mer informasjon? Hvor jobbet du fra? Er Certus Value en ny megler eller er det et kundesenterselskap som ansetter deg? Har du nettsidene? Vet du navnet på en av sjefene dine ?

    Jeg håper du kan hjelpe oss med å avdekke denne svindelen, fremgang gjøres kun med modige mennesker som deg, som er ærlige og vet verdien av innsats og arbeid.

    Hilsener.

 2. Maria Paz Svar

  Buenas tardes. Jeg ønsket å kunne kontakte andre berørt av REPLICA MASTER på e-post, jeg er i hendene på en advokat, men jeg vil gjerne snakke med andre berørte. De kan også gi min e-post.

  Takk

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Maria, alle de som har hatt dårlige erfaringer med denne megleren, vennligst skriv i dette forumet alle detaljer om hvordan alt skjedde. Hvis du ønsker å få pengene tilbake, gå til vår chat eller sjekk denne lenken: KREV DINE PENGER

   Hilsener.

  • Laura Svar

   Hallo!! Jeg jobbet med dem og for å gjøre saken verre fikk jeg en venn til å investere (jeg er dum) jeg kan gi mer informasjon og jeg har en advokat i prosessen

   • Anbefaltbrokers.com

    Hei Laura, takk for at du skrev, med informasjonen du gir vil du hjelpe mange mennesker, vennligst forklar alt du vet i detalj slik at vi kan finne disse svindlerne og at politiet plasserer dem der de fortjener.

    Hilsener.

 3. Men Svar

  Jeg har også vært et offer for Replica Master. I dag fortsetter jeg å ha samtaler på WhatsApp der de hver uke eller måned forsikrer meg om at de vil betale meg noe. Og ingenting.
  Jeg har telefoner som de fortsetter å bruke
  Men jeg har heller ikke hørt gode løsninger via min charge back.
  Hvis noen vet om noen mulighet for å slå seg sammen... gå for dem

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Ale, takk for at du skrev om Replica Master. For øyeblikket anses denne megleren som en SCAM.

   Hvis du er en klient, ikke gi flere bidrag, deres eneste mål er å stjele fra deg, de manipulerer operasjoner manuelt, de beholder pengene fra når de når deres kontoer, de kommer ikke inn i markedet, alt er forberedt for deg tape eller få deg til å tape pengene dine for å ha en unnskyldning for å beholde dem.

   Hvis du bestemmer deg for å trekke deg og de ber om løsepenger i form av provisjoner, skatter, avgifter, legaliseringer, etc. Betal aldri det! Det er advarselen, fra det øyeblikket må du vite at du er klient hos en svindelmegler, og uansett hvor mye du betaler vil du aldri se pengene dine.

   For å hjelpe andre brukere eller kunder, oppgi så mye informasjon som mulig, forklar hvordan alt skjedde, hvor du så reklamen, hvem som ringte deg, numre du ble oppringt fra, e-poster og alt du tenker på.

   Hvis du ønsker å få tilbake pengene dine, gå til chatten vår eller sjekk denne lenken: KREV DINE PENGER

   Hilsener.

 4. JOAQUIN Svar

  Hei, jeg er en annen berørt av Inparallel. Jeg har sendt inn en klage til retten og jeg vil gjerne utvide klagen med flere berørte personer som har blitt lurt av replicamaster eller av inparallel eller av sergio muñoz melo. Advokaten min sier at jo mer berørt vi blir med, jo bedre er det å vinne saken. Takk så mye.

  Jeg er Joaquín og jeg har vært utsatt for svindel fra Inparallel-selskapet, som visstnok var en mesterkopi før. Jeg vil gjerne kontakte noen av kommentatorene som har lagt ut innlegg, som også har vært utsatt for svindel fra dette selskapet. Begge kommentatorene har uttrykt ønske om å kontakte andre for å slå seg sammen. Jeg sender e-posten min videre slik at disse personene kan kontakte meg, e-posten min er [e-postbeskyttet]
  Takk og hilsen.

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei JOAQUÍN, vi oppfordrer alle berørte til å ta kontakt for å gi informasjon eller bli med i søksmålet, hvis du kan gi detaljer om søksmålet for domstolene og i hvilken by som kan hjelpe. Takk for at du kommenterer Replica Master. Denne megleren er en SCAM (de er de samme Inparallel-svindlerne). Ikke send dem penger, de ønsker å få så mye penger som mulig med løgner, operasjonene er ikke ekte, de setter ikke pengene i markedet, de bare får det til å se ut og til slutt forteller de deg at du har tapt og de beholder den.

   Hvis du vil ta ut pengene dine, ber de deg om mer for å betale skatt, avgifter, legaliseringer etc. Ikke gjør det! Det er et tydelig tegn på at de vil stjele pengene dine, og de vil ikke returnere noe selv om du betaler.

   Hvis du har mer informasjon om selskapet, ber vi deg om å dele den med oss, spesielt hvis det er informasjon du tror kan hjelpe andre mennesker med å investere i dette selskapet.

   Har du navn på rådgivere, numre, e-poster som de har kontaktet deg fra? Husker du hvordan du fant denne megleren i utgangspunktet?

   For å få pengene tilbake, prøv chatten vår eller denne lenken: KREV DINE PENGER, VI HJELPER DEG

   Hilsener.

   • JOAQUIN

    Hallo. Takk for svaret.
    Jeg har sendt inn klagen i Madrid.

   • Anbefaltbrokers.com

    Hei JOAQUIN, for de som ønsker å registrere seg eller bli med i søksmålet i Madrid, skriv til oss for å prøve å aktivere et felles søksmål ved hjelp av Joaquins advokat.

    Hilsener.

   • JOAQUIN

    Hei Raquel, jeg heter Joaquín, jeg har lagt inn e-posten min i kommentarfeltet. Skriv til meg.
    Takk og hilsen.

 5. Thomas Svar

  Ikke invester i dette selskapet fordi det beholder pengene dine. De investerer det ikke, og for å beholde det forteller de kundene at de har mistet det i en handel. Først var de Asintia, deretter Replica Master og nå Inparallel ledet av Sergio Muñoz Melo som nekter å betale investorer og blir forfulgt av Securities Commission for uredelig aktivitet. De berørte fordømmer tillater dem ikke å beholde pengene dine, gå til politiet og anmeld denne mannen som ikke har noen skrupler når det kommer til å lure folk. Hvis du nettopp har investert i inparallel, vil du sikkert innse at noe ikke er riktig for deg, rapporter det. Nok av svindlere som leker med folks liv til å leve av dem eller skape andre virksomheter med pengene deres

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Ricardo, tusen takk for informasjonen, vi vet allerede hvordan disse kriminelle fungerer. Takk for at du kommenterer Replica Master. Denne megleren er en SCAM (de er de samme Inparallel-svindlerne). Ikke send dem penger, de ønsker å få så mye penger som mulig med løgner, operasjonene er ikke ekte, de setter ikke pengene i markedet, de bare får det til å se ut og til slutt forteller de deg at du har tapt og de beholder den.

   Hvis du vil ta ut pengene dine, ber de deg om mer for å betale skatt, avgifter, legaliseringer etc. Ikke gjør det! Det er et tydelig tegn på at de vil stjele pengene dine, og de vil ikke returnere noe selv om du betaler.

   Hvis du har mer informasjon om selskapet, ber vi deg om å dele den med oss, spesielt hvis det er informasjon du tror kan hjelpe andre mennesker med å investere i dette selskapet.

   Har du navn på rådgivere, numre, e-poster som de har kontaktet deg fra? Husker du hvordan du fant denne megleren i utgangspunktet?

   For å få pengene tilbake, prøv chatten vår eller denne lenken: KREV DINE PENGER, VI HJELPER DEG

   Hilsener.

 6. Daniel Svar

  Hei folkens, dette selskapet svindlet meg også, de presser dere til å investere og så har dere ingen mulighet til å få tilbake pengene. De er umerkelige.
  Jeg vil gjerne vite om det er en måte å rapportere og få pengene tilbake på?

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Daniel, takk for kommentaren om Replica Master. Denne megleren er en SCAM. Ikke send dem penger, de ønsker å få så mye penger som mulig med løgner, operasjonene er ikke ekte, de setter ikke pengene i markedet, de bare får det til å se ut og til slutt forteller de deg at du har tapt og de beholder den.

   Hvis du vil ta ut pengene dine, ber de deg om mer for å betale skatt, avgifter, legaliseringer etc. Ikke gjør det! Det er et tydelig tegn på at de vil stjele pengene dine, og de vil ikke returnere noe selv om du betaler.

   Hvis du har mer informasjon om selskapet, ber vi deg om å dele den med oss, spesielt hvis det er informasjon du tror kan hjelpe andre mennesker med å investere i dette selskapet.

   Har du navn på rådgivere, numre, e-poster som de har kontaktet deg fra? Husker du hvordan du fant denne megleren i utgangspunktet?

   For å få pengene tilbake, prøv chatten vår eller denne lenken: KREV DINE PENGER, VI HJELPER DEG

   Hilsener.

 7. Alberto Svar

  Nå kaller de seg inparallelle, men de er de samme.

  Vær veldig forsiktig med disse svindlerne.

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Alberte, tusen takk for hjelpen, vi vil vurdere og oppdatere anmeldelsen, har du Inparallel-nettstedet?

   Hilsener.

   • Alberto

    Ja, det er denne. Det er nesten en copy paste av den andre med de samme tekstene.

    https://inparallel.es/

   • Anbefaltbrokers.com

    Hei Alberto, takk for at du kommenterer Inparallel. Denne megleren er en SCAM. Ikke send dem penger, de ønsker å få så mye penger som mulig med løgner, operasjonene er ikke ekte, de setter ikke pengene i markedet, de bare får det til å se ut og til slutt forteller de deg at du har tapt og de beholder den.

    Du kan lese anmeldelsen hans på denne lenken: Parallelt

    Hvis du vil ta ut pengene dine, ber de deg om mer for å betale skatt, avgifter, legaliseringer etc. Ikke gjør det! Det er et tydelig tegn på at de vil stjele pengene dine, og de vil ikke returnere noe selv om du betaler.

    Hvis du har mer informasjon om selskapet, ber vi deg om å dele den med oss, spesielt hvis det er informasjon du tror kan hjelpe andre mennesker med å investere i dette selskapet.

    Har du navn på rådgivere, numre, e-poster som de har kontaktet deg fra? Husker du hvordan du fant denne megleren i utgangspunktet?

    For å få pengene tilbake, prøv chatten vår eller denne lenken: KREV DINE PENGER, VI HJELPER DEG

    Hilsener.

   • Ricardo

    De kalles nå Inparallel. De investerer aldri pengene, de beholder dem som om de stjal dem fra lommeboken din. De berørte og jeg er også, du kan kontakte meg og jeg vil fortelle deg hvem du må rapportere og alle dataene til den personen slik at politiet har dem når du sender inn klagen og også advokatene dine. Jeg har fordømt det på kriminelle måter, men du må vite hvem du skal saksøke. Jeg kan ikke si mer her, for selv over å stjele truer de. De leker og tenker at de ikke kan rapporteres fordi det ikke er data om dem. Jeg har dem til alle de berørte. Jeg stiller dem privat til din disposisjon. Vær forsiktig med noen mennesker som skriver og hevder å være advokater osv fordi de ikke er det, og du kan forestille deg...
    Meld fra fordi du får pengene tilbake.

   • Anbefaltbrokers.com

    Hei Ricardo, tusen takk for informasjonen, vi vet allerede hvordan disse kriminelle fungerer. Takk for at du kommenterer Replica Master. Denne megleren er en SCAM (nå kaller de seg Inparallel). Ikke send dem penger, de ønsker å få så mye penger som mulig med løgner, operasjonene er ikke ekte, de setter ikke pengene i markedet, de bare får det til å se ut og til slutt forteller de deg at du har tapt og de beholder den.

    Hvis du vil ta ut pengene dine, ber de deg om mer for å betale skatt, avgifter, legaliseringer etc. Ikke gjør det! Det er et tydelig tegn på at de vil stjele pengene dine, og de vil ikke returnere noe selv om du betaler.

    Hvis du har mer informasjon om selskapet, ber vi deg om å dele den med oss, spesielt hvis det er informasjon du tror kan hjelpe andre mennesker med å investere i dette selskapet.

    Har du navn på rådgivere, numre, e-poster som de har kontaktet deg fra? Husker du hvordan du fant denne megleren i utgangspunktet?

    For å få pengene tilbake, prøv chatten vår eller denne lenken: KREV DINE PENGER, VI HJELPER DEG

    Hilsener.

   • Ricardo

    Gi meg en e-post fordi informasjonen jeg har, forsikrer jeg at du kan hjelpe mange berørte. Jeg har allerede rapportert dem. Jeg kan ikke fortelle deg mer her, for de truer meg selv ovenfra. Det er informasjon som inkriminerer dem uten å gi noen grunn til tvil. Jeg ønsker å hjelpe alle menneskene som har falt i hendene på dette selskapet og en viss gentleman.

   • Anbefaltbrokers.com

    Hei Ricardo, du kan sende denne informasjonen skriftlig direkte til dette FORUMET eller du kan sende informasjonen til vår KONTAKT-seksjon Vi ser frem til denne informasjonen.

    Hilsen

   • JOAQUIN

    Hei Ricardo, jeg er en annen berørt og fordømmende. Jeg er interessert i å kontakte deg, fortell meg hvordan jeg ikke skal legge dataene våre offentlig. Takk og hilsen

   • JOAQUIN

    Hei Ricardo. Jeg har kontaktet brokersrecomendados.com gjennom deres private skjema som er i KONTAKT, og jeg har autorisert dem til å gi deg min e-post for å komme i kontakt. Du kan spørre dem direkte. Jubel

   • JOAQUIN

    Hei Ricardo.
    Jeg vil gjerne at du tar kontakt med meg slik at du, hvis mulig, kan gi meg all informasjonen du har og utvide straffesøksmålet jeg angir mot disse svindlerne. Vi er allerede flere berørte i kontakt. Vennligst dette er min e-post: [e-postbeskyttet]
    Takk og venter på svar.
    Hilsen

 8. javier jimenez Svar

  Bra, jeg har telefonadresser og navn, du kan ringe meg.

  hilsen

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Javier, all informasjon vil være til stor hjelp for alle som har blitt svindlet og for å forhindre at fremtidige klienter blir svindlet.

   Hilsener.

  • JOAQUIN Svar

   Hei Javier Jimenez, jeg er en annen berørt og jeg fordømmer. Jeg er interessert i å kontakte deg, fortell meg hvordan jeg ikke skal offentliggjøre dataene våre. Takk og hilsen

  • JOAQUIN Svar

   Hei igjen Javier Jimenez. Jeg har kontaktet brokersrecomendados.com gjennom deres private kontaktskjema på samme side, og jeg har autorisert dem til å gi deg min e-post for å komme i kontakt. Du kan spørre dem direkte. Jubel

 9. Roxana Aliaga Svar

  Jeg har blitt svindlet av Replica Master! Jeg har investert mye penger, og de vil ikke la meg ta det ut! Tror du at CNMV-klagen vil bidra til å få tilbake pengene?

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Roxana Aliaga, takk for kommentaren om Replica Master. Denne megleren er en SCAM. CNMV (Financial Regulator of Spain) har allerede advart om dem, på grunn av svindel og ikke er regulert (Se link). Ikke send dem penger, de vil få så mye penger som mulig med løgn, operasjonene er ikke reelle, pengene blir ikke satt på markedet, de viser det bare og til slutt forteller de deg at du har tapt og de behold det.

   Hvis du vil ta ut pengene dine, ber de deg om mer for å betale skatt, avgifter, legaliseringer etc. Ikke gjør det! Det er et tydelig tegn på at de vil stjele pengene dine, og de vil ikke returnere noe selv om du betaler.

   Hvis du har mer informasjon om selskapet, ber vi deg om å dele den med oss, spesielt hvis det er informasjon du tror kan hjelpe andre mennesker med å investere i dette selskapet.

   Har du navn på rådgivere, numre, e-poster som de har kontaktet deg fra? Husker du hvordan du fant denne megleren i utgangspunktet?

   For å få pengene tilbake, prøv chatten vår eller denne lenken: KREV DINE PENGER, VI HJELPER DEG

   Hilsener.

   • Xavier

    Hei gode, jeg har også falt inn i replica master-nettverkene, alt de sier er sant, de tar ikke hensyn til deg, og du kan aldri få pengene tilbake. De forteller deg at du må gjøre 27 trekk. Og når du tror de er ferdige, forteller de deg at du har fått 1, av latter.

   • Anbefaltbrokers.com

    Hei Javier, takk for at du kommenterer Replica Master. Denne megleren er en SCAM. Ikke send dem penger, de ønsker å få så mye penger som mulig med løgner, operasjonene er ikke ekte, de setter ikke pengene i markedet, de bare får det til å se ut og til slutt forteller de deg at du har tapt og de beholder den.

    Hvis du vil ta ut pengene dine, ber de deg om mer for å betale skatt, avgifter, legaliseringer etc. Ikke gjør det! Det er et tydelig tegn på at de vil stjele pengene dine, og de vil ikke returnere noe selv om du betaler.

    Hvis du har mer informasjon om selskapet, ber vi deg om å dele den med oss, spesielt hvis det er informasjon du tror kan hjelpe andre mennesker med å investere i dette selskapet.

    Har du navn på rådgivere, numre, e-poster som de har kontaktet deg fra? Husker du hvordan du fant denne megleren i utgangspunktet?

    For å få pengene tilbake, prøv chatten vår eller denne lenken: KREV DINE PENGER, VI HJELPER DEG

    Hilsener.

   • Alejandra

    Jeg er også berørt av disse upresentablene
    Jeg vil gjerne slutte meg til den påstanden

   • Anbefaltbrokers.com

    Hei Alejandra, takk for at du skrev om Replica Master. For øyeblikket regnes denne megleren som en SCAM.

    Hvis du er en klient, ikke gi flere bidrag, deres eneste mål er å stjele fra deg, de manipulerer operasjoner manuelt, de beholder pengene fra når de når deres kontoer, de kommer ikke inn i markedet, alt er forberedt for deg tape eller få deg til å tape pengene dine for å ha en unnskyldning for å beholde dem.

    Hvis du bestemmer deg for å trekke deg og de ber om løsepenger i form av provisjoner, skatter, avgifter, legaliseringer, etc. Betal aldri det! Det er advarselen, fra det øyeblikket må du vite at du er klient hos en svindelmegler, og uansett hvor mye du betaler vil du aldri se pengene dine.

    For å hjelpe andre brukere eller kunder, oppgi så mye informasjon som mulig, forklar hvordan alt skjedde, hvor du så reklamen, hvem som ringte deg, numre du ble oppringt fra, e-poster og alt du tenker på.

    Hvis du ønsker å få tilbake pengene dine, gå til chatten vår eller sjekk denne lenken: KREV DINE PENGER

    Hilsener.

  • javier jimenez Svar

   Bra, jeg har telefonadresser og navn, du kan ringe meg.

   hilsen

  • javier jimenez Svar

   Hei Roxana, jeg heter Javier Jimenez, vi kan kontakte deg for å snakke om dette selskapet, som har svindlet meg, for å se om vi kan gjøre noe.
   Hilsen

   • Anbefaltbrokers.com

    Hei Javier, all informasjon du har om dem er bedre å dele for å forhindre at fremtidige kunder faller inn i nettverkene deres. Takk for at du kommenterer Replica Master. Denne megleren er en SCAM. Ikke send dem penger, de ønsker å få så mye penger som mulig med løgner, operasjonene er ikke ekte, de setter ikke pengene i markedet, de bare får det til å se ut og til slutt forteller de deg at du har tapt og de beholder den.

    Hvis du vil ta ut pengene dine, ber de deg om mer for å betale skatt, avgifter, legaliseringer etc. Ikke gjør det! Det er et tydelig tegn på at de vil stjele pengene dine, og de vil ikke returnere noe selv om du betaler.

    Hvis du har mer informasjon om selskapet, ber vi deg om å dele den med oss, spesielt hvis det er informasjon du tror kan hjelpe andre mennesker med å investere i dette selskapet.

    Har du navn på rådgivere, numre, e-poster som de har kontaktet deg fra? Husker du hvordan du fant denne megleren i utgangspunktet?

    For å få pengene tilbake, prøv chatten vår eller denne lenken: KREV DINE PENGER, VI HJELPER DEG

    Hilsener.

Legg igjen svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *