✔️ Informasjon gjennomgått og oppdatert i juni 2024 av Pedro Martínez González

I denne delen vil vi fortelle deg hvorfor Du bør IKKE investere i Robomarkets. Vi analyserer nettstedet, vi observerer hver eneste detalj og vi undersøker hovedegenskapene som tas i betraktning når du velger en god megler, for eksempel plasseringen, selskapet det tilhører, dets regulering, dets rykte...

Kort sagt VI ANBEFALER DET IKKE. Nedenfor vil vi vise deg viktig informasjon om Robomarkets, og vi vil fortelle deg hvorfor vi kom til en slik konklusjon:

Grunnleggende informasjon

🌐 nettstedrobomarkets.es | robomarkets.it (Italia), robomarkets.com/de/ (Tyskland), robomarkets.com/se/ (Sverige) og robomarkets.pt (Portugal)
🏠 selskapRobo Markets Ltd
🇧🇷 reguleringCySEC
📧 Epost[e-postbeskyttet]
📈 PlattformMT4–MT5
📌 adresse169-171 Arch. Makarios III Ave., etasje 8, 3027, Limassol, Kypros.

⚠️ Robomarkets eies av RoboMarkets LTD, selskapet er lokalisert på Kypros, et potensielt farlig skatteparadis for sine klienter på grunn av dets manglende regulering og mangel på seriøsitet. Klienter er ubeskyttet. ⚠️

Kontotyper

Nå vil vi analysere hvilke typer kontoer som Robomarkets tilbyr, i dette tilfellet ser vi at det tilbyr 5 forskjellige typer kontoer:

KontotypeMinimum første innskudd
Prime€ / $ 100
ECN€ / $ 100
RTrader€ / $ 100
prosent€ / $ 100
ProStandard€ / $ 100

Informasjon på nettet

Robo Markets nettsted

Robomarkets gir en grunnleggende forklaring om de finansielle produktene den tilbyr, markedsnyheter og analyser, økonomisk kalender, aktivakalkulator, personlige erfaringer, egentlig ikke mye mer enn dette.

Liste over telefonnumre

 • + 80055445529
 • +357 25 123275

🚫 Sluttevaluering av Robomarkets 🚫

Til slutt, og med noen få ord, vår anbefaling er: IKKE INVESTER MED Robomarkets.

Som vi nevnte tidligere, er det et finansselskap lokalisert på et sted hvor du ikke vil ha beskyttelse fra loven i tilfelle du blir skadet, det vil si at du ikke vil kunne kreve noen hvis en uheldig hendelse inntreffer som det plutselige tapet av midlene dine eller nedleggelse av selskapet.

I tilfelle problemer er det mest sannsynlig at myndighetene i landet ditt ikke vil være i stand til å gjøre noe. Som kunde av dette selskapet er du ubeskyttet!

Å investere med uregulerte meglere eller meglere basert i slike land er svært risikabelt. Det er best å investere hos en regulert megler, basert i et seriøst land.

videoanmeldelse av RoboMarkets

Oppdateringer

Nyheter om Robomarkets:

Dato Oppdatering – nyheter
-Robomarkets er assosiert med RoboForex (Spansk versjon) I tillegg, avhengig av kundens plassering, vil de jobbe med et eller annet selskap.

Opiniones de los usuarios

[demokrati id=”910′”]

Hva er din mening? Vi inviterer deg til å samarbeide med oss ​​og stemme. Du kan også legge igjen en kommentar om opplevelsen din med .

På slutten av anmeldelsen finner du kundekommentarer.


Hvordan kreve penger svindlet av Robomarkets

Hvis det du ønsker er å vite hvordan du kan kreve kapitalen din, hvis du har blitt svindlet, lenger ned i FAQ-delen kan du finne rådene våre.

Slik rapporterer du Robomarkets

Hvis du føler deg misfornøyd med tjenesten som tilbys av selskapet, og av en eller annen grunn vil rapportere det, nedenfor, i FAQ-delen, kan du finne den beste måten å rapportere dette selskapet på.

Preguntas Frecuentes

Hvordan kan jeg rapportere Robomarkets?

Dette avhenger av hvor du er, du bør gå til finanstilsynet i landet ditt. Skriv oss en kommentar til denne anmeldelsen, så hjelper vi deg.

Er Robomarkets en svindel - er det en svindel?

Ja. Vi tror at Robomarkets er svindel. Vi har mottatt meldinger fra kunder som nevner at de ikke kan ta ut kapitalen, dette bidro til andre svært negative egenskaper ved selskapet.

Er Robomarkets pålitelig?

Nei. Robomarkets er ikke pålitelig, det er et veldig usikkert selskap: 1) er basert i utrygge land, 2) har et veldig dårlig rykte 3) har mange klager 4) Det er en relativt ny megler uten ansiennitet. Disse egenskapene gjør selskapet svært upålitelig.

Hvordan få tilbake penger fra Robomarkets?

Hvis du vil vite hvordan du kan få tilbake kapitalen din, kan du se det her. Vi forklarer i detalj prosessen med å gjenopprette penger fra et svindelselskap, trinn for trinn.

Finnes det (anbefalt) alternativer til Robomarkets?

Ja, selvfølgelig finnes det bedre og tryggere alternativer! Her kan du se meglerne vi anbefaler: rangering av de beste meglerne.

Om forfatteren: Pedro Martinez Gonzalez

Jeg skal fortelle litt om meg selv! Jeg er finansanalytiker og økonom med en mastergrad i finans.
Om studiene mine: Jeg studerte ved universitetet i Salamanca for en grad i økonomi og tok deretter en mastergrad i finans i Madrid.
Ønsker du mer informasjon? Du kan lese mer om meg her i min biografi.

2 kommentarer til «Er Robomarkets en svindel? Meninger fra 2023»

 1. olga Svar

  Hei meglere anbefalt til meg ringte meg og jeg leter etter informasjon om denne robomarkets megleren, jeg setter pris på informasjon og erfaringer om dem

  jeg salutt

  • Anbefalt Brokers Svar

   Hei Olga, tusen takk for at du deler opplevelsen din med RoboMarkets.

   Hvis du har mer informasjon om selskapet, ber vi deg om å dele den med oss, spesielt hvis det er informasjon du tror kan hjelpe andre mennesker med å investere i dette selskapet.

   Har du navn på rådgivere, numre, e-poster som de har kontaktet deg fra? Husker du hvordan du fant denne megleren i utgangspunktet?

   Hilsen

Legg igjen svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *