✔️ Informasjon gjennomgått og oppdatert i juni 2024 av Pedro Martínez González

I denne delen vil vi fortelle deg om vi anser at selskapet RONTOXM er et trygt selskap eller et upålitelig selskap. Les hele analysen vår for å finne ut alt!

Vi analyserer nettsiden, observerer hver detalj og undersøker hovedegenskapene som tas i betraktning når vi velger en god megler, for eksempel beliggenheten, selskapet den tilhører, reguleringen, omdømmet...

Nedenfor vil vi vise deg viktig informasjon om RONTOXM, og vi vil fortelle deg hvorfor vi kom til en slik konklusjon:

Grunnleggende informasjon

🌐 nettstedrontoxm.com
🏠 selskap*nevner det ikke
🇧🇷 reguleringIkke regulert
📧 Epost[e-postbeskyttet]
📈 Plattformegen plattform
📌 adressenevner det ikke
🕑 Nettstedets alderNettsted registrert: 4. juli 2023
firma typeKryptovaluta, CFD-er og valutamegler

selskap: RONTOXM nevner ikke hvilket selskap den tilhører. Vær veldig forsiktig, vi merker en tydelig mangel på åpenhet

Plassering: RONTOXM nevner ikke hvor det er lokalisert, å stole på et selskap som ikke nevner hvor det ligger er veldig farlig, vær forsiktig. Vi kan allerede fortelle deg at vi er bekymret for flere egenskaper ved dette selskapet.

Hva er RONTOXM?

Etter å ha gjennomført en analyse av selskapets hjemmeside kan vi si det RONTOXM er en: kryptovaluta, CFD-er og valutamegler.

Kontotyper

Selskapet gir informasjon om disse ulike kontotypene.

Type kontoMinimum førsteinnskudd
Sølv$5,000
Gull$21,000
Platina$51,000 
Diamant$101,000 
Eksklusiv$171,000 

Informasjon på nettet

RONTOXM nettsted

Her presenterer vi et skjermbilde av RONTOXM-nettstedet, som er rontoxm.com. Fangsten ble gjort i OKTOBER 2023

Kontakt: telefonnumre og e-post

Etter å ha utført en analyse av nettstedet:

– Vi har funnet følgende telefonnumre:

+34 633756089 | +34 828807698

– Vi har funnet følgende e-post:

[e-postbeskyttet]

* RONTOXM-regulering

Vi har analysert i dybden den nåværende ⚖️ regulatoriske situasjonen ⚖️ som dette selskapet befinner seg i, og vi har kommet til følgende konklusjon:

Megleren presenterer oss for en svært bekymringsfull situasjon; Den nevner absolutt ingenting om reguleringen. Hva får dette oss til å tenke? Vi snakker om en uregulert megler. Hva betyr det? Dette betyr at meglerens kunder og alle pengene deres er uten noen form for beskyttelse. Det vil si at hvis megleren har dårlige intensjoner, vil du mest sannsynlig ikke kunne gjøre noe for å få tilbake pengene dine. Vær veldig forsiktig med denne typen selskaper. Tenk deg godt om før du sender penger, du sender dem til et selskap uten noen form for regulering eller beskyttelse!

🚫 Sluttvurdering av RONTOXM 🚫

Som du kan se, har vi utført en detaljert og fullstendig analyse av de viktigste egenskapene til RONTOXM, og vi har kommet til følgende konklusjoner om dette selskapet:

Plassering: Det er ikke nevnt hvor den ligger

regulering: De nevner ikke noe om reguleringen, det vil si: vi snakker om et uregulert selskap med en påfallende mangel på klarhet og seriøsitet.

Mangelen på åpenhet angående dette selskapets tilknytning vekker legitime bekymringer om dets troverdighet og seriøsitet. Ved å ikke oppgi detaljer om ditt medlemskap i en annen bedriftsenhet, genereres usikkerhet og uklarhet, avgjørende elementer i det økonomiske feltet hvor tillit er essensielt.

I det spesifikke tilfellet med RONTOXM, en megler spesialisert i valuta- og kryptovalutaoperasjoner, er fraværet av informasjon om dens fysiske plassering urovekkende. Utelatelse av denne relevante informasjonen kan øke mistillit blant potensielle investorer, siden åpenhet angående hovedkvarteret til et selskap er et viktig aspekt for å evaluere dets legitimitet og etablere et grunnleggende nivå av tillit til virksomheten.

Videre er mangelen på omtale om reguleringen et kritisk aspekt å vurdere. Fraværet av regulatoriske detaljer reiser alvorlige spørsmål om RONTOXMs lovlighet og overholdelse av økonomiske forskrifter. Denne utelatelsen antyder muligheten for at selskapet opererer utenfor etablert regelverk, noe som representerer en betydelig risiko for de som vurderer å investere hos dem, siden regulering i finanssektoren garanterer et beskyttelsesrammeverk for investorer og sikrer god praksis etisk og transparent i finansvirksomheten.

🚨🚨 Konklusjon: av de nevnte grunnene er konklusjonen vår at det er et veldig lite seriøst og veldig usikkert selskap. Tenk deg nøye om hvis du ønsker å sende penger til et selskap med disse egenskapene. 🚨🚨

RONTOXM video

Oppdateringer

RONTOXM Nyheter:

Dato Oppdatering – nyheter
Oktober 2023Vi mottar et stort antall meldinger fra RONTOXM-kunder som hevder å ikke kunne ta ut kapitalen sin.
Januar 2024Klage mot RONTOXM fra finansregulator CNMV

Opiniones de los usuarios

[demokrati id=”8743″]

Hva er din mening? Vi inviterer deg til å samarbeide med oss ​​og stemme. Du kan også legge igjen en kommentar om opplevelsen din med RONTOXM.

På slutten av anmeldelsen finner du kundekommentarer.


Hvordan kreve penger svindlet av RONTOXM

Hvis det du ønsker er å vite hvordan du kan kreve kapitalen din, hvis du har blitt svindlet, lenger ned i FAQ-delen kan du finne rådene våre.

Hvordan rapportere RONTOXM

Hvis du føler deg misfornøyd med tjenesten som tilbys av selskapet, og av en eller annen grunn vil rapportere det, nedenfor, i FAQ-delen, kan du finne den beste måten å rapportere dette selskapet på.

Preguntas Frecuentes

Finnes det (anbefalt) alternativer til RONTOXM?

Ja, selvfølgelig finnes det bedre og tryggere alternativer! Her kan du se meglerne vi anbefaler: rangering av de beste meglerne.

Hvordan kan jeg rapportere RONTOXM?

Dette avhenger av hvor du er, du bør gå til finanstilsynet i landet ditt. Skriv oss en kommentar til denne anmeldelsen, så hjelper vi deg.

Er RONTOXM pålitelig?

Nei. RONTOXM er ikke pålitelig, det er et veldig usikkert selskap: de nevner ikke beliggenheten og forteller oss heller ikke noe om reguleringen. Generer dette tillit til deg? Nettstedet ditt er veldig nytt, dette betyr at det ikke har noen erfaring og gjør oss veldig mistillit. VÆR VELDIG FORSIKTIG

Hvordan gjenvinne penger fra RONTOXM?

Hvis du vil vite hvordan du kan få tilbake kapitalen din, kan du se det her. Vi forklarer i detalj prosessen med å gjenopprette penger fra et svindelselskap, trinn for trinn.

Om forfatteren: Pedro Martinez Gonzalez

Jeg skal fortelle litt om meg selv! Jeg er finansanalytiker og økonom med en mastergrad i finans.
Om studiene mine: Jeg studerte ved universitetet i Salamanca for en grad i økonomi og tok deretter en mastergrad i finans i Madrid.
Ønsker du mer informasjon? Du kan lese mer om meg her i min biografi.

26 kommentarer til «RONTOXM: MENINGER OG KOMMENTARER – ER DET EN SVINDEL?»

 1. Jorge Svar

  De er rotter og svindlere, ikke invester med dem med Rontoxm fordi det er et sikkert tap, pengene forsvinner og de svarer aldri fordi de stjeler alt du investerer 😡😡

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Jorge, de returnerer aldri pengene, hvis de forteller deg at du er i gjeld, ikke hør på dem, det hele er løgn med sikte på å stjele fra deg. Takk for at du skrev om RONTOXM (de er de samme svindlerne fra Leotradez og Trades Universal). For øyeblikket regnes denne megleren som en SCAM.

   Hvis du er en klient, ikke gi flere bidrag, deres eneste mål er å stjele fra deg, de manipulerer operasjoner manuelt, de beholder pengene fra når de når deres kontoer, de kommer ikke inn i markedet, alt er forberedt for deg tape eller få deg til å tape pengene dine for å ha en unnskyldning for å beholde dem.

   Hvis du bestemmer deg for å trekke deg og de ber om løsepenger i form av provisjoner, skatter, avgifter, legaliseringer, etc. Betal aldri det! Det er advarselen, fra det øyeblikket må du vite at du er klient hos en svindelmegler, og uansett hvor mye du betaler vil du aldri se pengene dine.

   For å hjelpe andre brukere eller kunder, oppgi så mye informasjon som mulig, forklar hvordan alt skjedde, hvor du så reklamen, hvem som ringte deg, numre du ble oppringt fra, e-poster og alt du tenker på.

   Hvis du ønsker å få tilbake pengene dine, gå til chatten vår eller fyll ut skjemaet i denne lenken: KREV DINE PENGER

   Hilsener.

 2. luis Svar

  RontoxM-svindlere. Ton Tomás, en svindler tvers igjennom. Når du gir dem videre fordi de bare ber deg om å investere og investere, sier du nei og alt endres, de trakasserer deg på telefon og når du begynner å jobbe med kontoen din, åpnes en transaksjon på mystisk vis og du taper alle pengene dine. Svindlere. Og på toppen av det kaller de deg fornærmende svindlere og skurker. Ikke legg inn en cent

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Luis, de returnerer aldri pengene, hvis de forteller deg at du er i gjeld, ikke hør på dem, det hele er løgn med sikte på å stjele fra deg. Takk for at du skrev om RONTOXM (de er de samme svindlerne fra Leotradez og Trades Universal). For øyeblikket regnes denne megleren som en SCAM.

   Hvis du er en klient, ikke gi flere bidrag, deres eneste mål er å stjele fra deg, de manipulerer operasjoner manuelt, de beholder pengene fra når de når deres kontoer, de kommer ikke inn i markedet, alt er forberedt for deg tape eller få deg til å tape pengene dine for å ha en unnskyldning for å beholde dem.

   Hvis du bestemmer deg for å trekke deg og de ber om løsepenger i form av provisjoner, skatter, avgifter, legaliseringer, etc. Betal aldri det! Det er advarselen, fra det øyeblikket må du vite at du er klient hos en svindelmegler, og uansett hvor mye du betaler vil du aldri se pengene dine.

   For å hjelpe andre brukere eller kunder, oppgi så mye informasjon som mulig, forklar hvordan alt skjedde, hvor du så reklamen, hvem som ringte deg, numre du ble oppringt fra, e-poster og alt du tenker på.

   Hvis du ønsker å få tilbake pengene dine, gå til chatten vår eller fyll ut skjemaet i denne lenken: KREV DINE PENGER

   Hilsener.

 3. Pedro Svar

  Hei, investere penger i rontoxm uten å informere meg først, en stor feil, jeg tapte på side 250 og jeg ble stående i negativ retning, da han fortalte meg at han er i gjeld med det, jeg investerte 200 mer nå er jeg ikke i negativt men jeg ønsker å få pengene ut, jeg vet ikke om det er mulig og hvis ikke Det er mulig å gjenopprette det på en eller annen måte for å blokkere det slik at det ikke genererer mer tap. Hilsen, takk

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Pedro, de returnerer aldri pengene, hvis de forteller deg at du er i gjeld, ikke hør på dem, det hele er løgn med sikte på å stjele fra deg. Takk for at du skrev om RONTOXM (de er de samme svindlerne fra Leotradez og Trades Universal). For øyeblikket regnes denne megleren som en SCAM.

   Hvis du er en klient, ikke gi flere bidrag, deres eneste mål er å stjele fra deg, de manipulerer operasjoner manuelt, de beholder pengene fra når de når deres kontoer, de kommer ikke inn i markedet, alt er forberedt for deg tape eller få deg til å tape pengene dine for å ha en unnskyldning for å beholde dem.

   Hvis du bestemmer deg for å trekke deg og de ber om løsepenger i form av provisjoner, skatter, avgifter, legaliseringer, etc. Betal aldri det! Det er advarselen, fra det øyeblikket må du vite at du er klient hos en svindelmegler, og uansett hvor mye du betaler vil du aldri se pengene dine.

   For å hjelpe andre brukere eller kunder, oppgi så mye informasjon som mulig, forklar hvordan alt skjedde, hvor du så reklamen, hvem som ringte deg, numre du ble oppringt fra, e-poster og alt du tenker på.

   Hvis du ønsker å få tilbake pengene dine, gå til chatten vår eller fyll ut skjemaet i denne lenken: KREV DINE PENGER

   Hilsener.

Legg igjen svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *