✔️ Informasjon gjennomgått og oppdatert i juni 2024 av Pedro Martínez González

I denne delen vil vi fortelle deg hvorfor Du bør IKKE investere i finansiell visdom. Vi analyserer nettstedet, vi observerer hver eneste detalj og vi undersøker hovedegenskapene som tas i betraktning når du velger en god megler, for eksempel plasseringen, selskapet det tilhører, dets regulering, dets rykte...

Kort sagt VI ANBEFALER DET IKKE. Deretter vil vi vise deg viktig informasjon om finansiell visdom, og vi vil fortelle deg hvorfor vi kom til en slik konklusjon:

Grunnleggende informasjon

🌐 nettstedfinancial-wisdom.com
🏠 selskap*Luis Manuel og Jasson Vargas Ramirez (sittende)
🇧🇷 reguleringIkke regulert
📧 Eposthar ikke
📈 Plattformegen plattform
📌 adresseMexico (Adresse: Avenida Insurgentes Sur #730 kontor 114 oberst del Valle, ordførerens kontor Benito Juárez CDMX. Plassering på Google Maps

⚠️ Financial Wisdom eies av Luis Manuel og Jasson Vargas Ramirez (eier), firmaet er lokalisert i Mexico, et potensielt farlig skatteparadis for sine klienter på grunn av dets manglende regulering og mangel på seriøsitet. Klienter er ubeskyttet. Selskapet er lokalisert på et svært utrygt sted, vær forsiktig. ⚠️

Kontotyper

Nå skal vi analysere hvilke typer kontoer som Financial Wisdom tilbyr, i dette tilfellet observerer vi at det ikke tilbyr typer kontoer.

Informasjon på nettet

Financial Wisdom nettsted

Financial Wisdom gir en forklaring om tjenestene den tilbyr, FAQ-seksjonen, ikke mye annet.

Liste over telefonnumre

55 22 71 43 29

🚫 Sluttvurdering av finansiell visdom 🚫

Til slutt, og med noen få ord, vår anbefaling er: IKKE INVESTER MED økonomisk visdom.

Som vi nevnte tidligere, er det et finansselskap lokalisert på et sted hvor du ikke vil ha beskyttelse fra loven i tilfelle du blir skadet, det vil si at du ikke vil kunne kreve noen hvis en uheldig hendelse inntreffer som det plutselige tapet av midlene dine eller nedleggelse av selskapet.

I tilfelle problemer er det mest sannsynlig at myndighetene i landet ditt ikke vil være i stand til å gjøre noe. Som kunde av dette selskapet er du ubeskyttet!

Å investere med uregulerte meglere eller meglere basert i slike land er svært risikabelt. Det er best å investere hos en regulert megler, basert i et seriøst land.

Oppdateringer

Nyheter om finansiell visdom:

Dato Oppdatering – nyheter
Mars 2022Selskapet er knyttet til Lagunas Private Fund SAPI de CV, NETZWERKK og FEM-WORK, tilsynelatende meksikanske selskaper.

Opiniones de los usuarios

[demokrati id=”2267″]

Hva er din mening? Vi inviterer deg til å samarbeide med oss ​​og stemme. Du kan også legge igjen en kommentar om din erfaring med Financial Wisdom.

På slutten av anmeldelsen finner du kundekommentarer.


Hvordan kreve penger svindlet av finansiell visdom

Hvis det du ønsker er å vite hvordan du kan kreve kapitalen din, hvis du har blitt svindlet, lenger ned i FAQ-delen kan du finne rådene våre.

Hvordan rapportere økonomisk visdom

Hvis du føler deg misfornøyd med tjenesten som tilbys av selskapet, og av en eller annen grunn vil rapportere det, nedenfor, i FAQ-delen, kan du finne den beste måten å rapportere dette selskapet på.

Preguntas Frecuentes

Hvordan kan jeg rapportere til Financial Wisdom?

Dette avhenger av hvor du er, du bør gå til finanstilsynet i landet ditt. Skriv oss en kommentar til denne anmeldelsen, så hjelper vi deg.

Er finansiell visdom en svindel - er det en svindel?

Vi mener at det er et svært usikkert selskap og ikke anbefalt.

Er Financial Wisdom pålitelig?

Nei. Financial Wisdom er ikke pålitelig, det er et veldig usikkert selskap: 1) er basert i utrygge land, 2) har et veldig dårlig rykte 3) har mange klager 4) Det er en relativt ny megler uten ansiennitet. Disse egenskapene gjør selskapet svært upålitelig.

Hvordan få tilbake penger fra Financial Wisdom?

Hvis du vil vite hvordan du kan få tilbake kapitalen din, kan du se det her. Vi forklarer i detalj prosessen med å gjenopprette penger fra et svindelselskap, trinn for trinn.

Finnes det (anbefalt) alternativer til finansiell visdom?

Ja, selvfølgelig finnes det bedre og tryggere alternativer! Her kan du se meglerne vi anbefaler: rangering av de beste meglerne.

Utelukkelse av garantier og ansvar

Lederne av Brokersrecomendados.com tilbyr ingen garanti angående lovligheten, påliteligheten, nøyaktigheten, fullstendigheten, aktualiteten og nytten av innholdet som er publisert på nettstedet.

Etableringen av hyperlenker, lenker eller utvekslinger innebærer på ingen måte eksistensen av relasjoner mellom lederne av Brokersrecomendados.com og eierne av nettsidene som nevnte lenker er etablert med, og heller ikke aksept og godkjenning av innholdet eller tjenestene deres.

Lederne av Brokersrecomendados.com påtar seg ikke noe ansvar for nettstedene som er koblet til fra dette nettstedet og har ikke kapasitet til å kontrollere om det vises nettsteder blant dem hvis innhold kan være ulovlig, ulovlig, i strid med moral eller gode skikker, eller upassende. . Derfor må brukeren utvise ekstrem forsiktighet når han evaluerer og bruker informasjonen, innholdet og tjenestene som er tilgjengelige på de koblede sidene.

Lederne av Brokersrecomendados.com fraskriver seg alt ansvar for meldinger, evalueringer, nyheter og informasjon publisert av brukere og tredjeparter, med brukere eller tredjeparter som alene er ansvarlige for nevnte innhold.

Selskapet forbeholder seg retten til å foreta de modifikasjonene det anser som nødvendige i de generelle bruksvilkårene, så vel som i de mulige spesielle betingelsene (hvis noen) hvis det anses nødvendig.

Om forfatteren: Pedro Martinez Gonzalez

Jeg skal fortelle litt om meg selv! Jeg er finansanalytiker og økonom med en mastergrad i finans.
Om studiene mine: Jeg studerte ved universitetet i Salamanca for en grad i økonomi og tok deretter en mastergrad i finans i Madrid.
Ønsker du mer informasjon? Du kan lese mer om meg her i min biografi.

55 kommentarer til «Er finansiell visdom en svindel? 2023 anmeldelser»

 1. leonor garcia Svar

  De investerer ikke, de stjeler, de forteller deg at de ikke kan få pengene fordi de risikerer å tape alt. Dette er adressen der den er. . Vær forsiktig . Financial Wisdom, Av Paseo de la Reforma 250-Piso 8, Juárez, Cuauhtémoc, CDMX, Av Paseo de la Reforma 250-Piso 8, Juárez, Cuauhtémoc, CDMX, Mexico City, Ciudad de México 06600, México 52, +55. 4901 5996

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Leonor, TAKK FOR AT DU GI ADRESSE, nå vet vi hvor vi kan gå for å kreve pengene som disse tyvene har svindlet fra oss, de er på Av Paseo de la Reforma 250-etasje 8, Juárez, Cuauhtémoc, CDMX, Mexico. City, Ciudad fra Mexico 06600, Mexico, med telefonnummer +52 55 4901 5996. Ikke tro på noe de forteller deg, de er frekke, løgnere og manipulatorer og jobber med det eneste målet å stjele fra deg. Takk for kommentaren om Financial Wisdom. Denne megleren er en SCAM. Ikke send dem penger, de ønsker å få så mye penger som mulig fra deg med løgner, operasjonene er ikke ekte, de legger ikke pengene i markedet, de viser det bare og til slutt forteller de deg at du har tapt og de beholder den.

   Hvis du vil ta ut pengene dine, ber de deg om mer for å betale skatt, avgifter, legaliseringer etc. Ikke gjør det! Det er et tydelig tegn på at de vil stjele pengene dine, og de vil ikke returnere noe selv om du betaler.

   Hvis du har mer informasjon om selskapet, ber vi deg om å dele den med oss, spesielt hvis det er informasjon du tror kan hjelpe andre mennesker med å investere i dette selskapet.

   Har du navn på rådgivere, numre, e-poster som de har kontaktet deg fra? Husker du hvordan du fant denne megleren i utgangspunktet?

   For å få pengene tilbake, prøv chatten vår eller denne lenken: KREV DINE PENGER, VI HJELPER DEG

   Hilsener.

 2. DONOVAN GONZALEZ S. Svar

  Hei, som jeg leste i anmeldelsen din, er den knyttet til LAGUNAS PRIVATE FUND SAPI DE C.V. Vet du noe om dette selskapet?
  Takk.

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei DONOVAN, vi undersøker, når vi har nyheter vil vi publisere det, all hjelp fra våre brukere er velkommen.

   Hilsener.

   • FC

    Det er svindel, siden 2023 har de ikke returnert pengene mine og Luis Vargas og Cintia Coss svarer ikke på meldingene mine. De ga meg bare avkastning for to kvartaler, og de ønsker ikke å returnere kapitalen min. Ikke invester og rapporter

   • Anbefaltbrokers.com

    Hei FC, ikke tro på noe de forteller deg, de er frekke, løgnere og manipulatorer og jobber med det eneste målet å stjele fra deg. Takk for kommentaren om Financial Wisdom. Denne megleren er en SCAM. Ikke send dem penger, de ønsker å få så mye penger som mulig fra deg med løgner, operasjonene er ikke ekte, de setter ikke pengene i markedet, de viser det bare og til slutt forteller de deg at du har tapt og de beholder den.

    Hvis du vil ta ut pengene dine, ber de deg om mer for å betale skatt, avgifter, legaliseringer etc. Ikke gjør det! Det er et tydelig tegn på at de vil stjele pengene dine, og de vil ikke returnere noe selv om du betaler.

    Hvis du har mer informasjon om selskapet, ber vi deg om å dele den med oss, spesielt hvis det er informasjon du tror kan hjelpe andre mennesker med å investere i dette selskapet.

    Har du navn på rådgivere, numre, e-poster som de har kontaktet deg fra? Husker du hvordan du fant denne megleren i utgangspunktet?

    For å få pengene tilbake, prøv chatten vår eller denne lenken: KREV DINE PENGER, VI HJELPER DEG

    Hilsener.

 3. april Olivares Svar

  I en svindel!! Ikke invester, de beholder pengene dine. Du mottar fortjeneste i 3 måneder (som ikke engang er en fjerdedel av investeringen din), og så forteller de deg at ut av strategi og ikke å sette aksjemarkedet i fare, vil de slutte å sette inn overskudd. Videre, når kontrakten er inngått, lar de deg ikke ta ut pengene dine, det er en total svindel!!

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei April, ikke tro på noe de forteller deg, de er frekke, løgnere og manipulatorer, og de jobber med det eneste målet å stjele fra deg. Takk for kommentaren om Financial Wisdom. Denne megleren er en SCAM. Ikke send dem penger, de ønsker å få så mye penger som mulig fra deg med løgner, operasjonene er ikke ekte, de setter ikke pengene i markedet, de viser det bare og til slutt forteller de deg at du har tapt og de beholder den.

   Hvis du vil ta ut pengene dine, ber de deg om mer for å betale skatt, avgifter, legaliseringer etc. Ikke gjør det! Det er et tydelig tegn på at de vil stjele pengene dine, og de vil ikke returnere noe selv om du betaler.

   Hvis du har mer informasjon om selskapet, ber vi deg om å dele den med oss, spesielt hvis det er informasjon du tror kan hjelpe andre mennesker med å investere i dette selskapet.

   Har du navn på rådgivere, numre, e-poster som de har kontaktet deg fra? Husker du hvordan du fant denne megleren i utgangspunktet?

   For å få pengene tilbake, prøv chatten vår eller denne lenken: KREV DINE PENGER, VI HJELPER DEG

   Hilsener.

 4. april Olivares Svar

  Det er svindel!! Ikke invester pengene dine, de gir deg fortjeneste i 3 måneder og så forteller de deg at det ikke er likviditet og at "for ikke å sette alles aksjemarked i fare" kan du ikke ta ut pengene dine selv når i henhold til kontrakten tiden er allerede utløpt. Det har gått 7 måneder siden avtalt dato for kontrakten min gikk ut, og jeg kan ikke få pengene mine tilbake. De er upålitelige, de lurer, de svindler og de er ikke regulert.

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei April, ikke tro på noe de forteller deg, de er frekke, løgnere og manipulatorer, og de jobber med det eneste målet å stjele fra deg. Takk for kommentaren om Financial Wisdom. Denne megleren er en SCAM. Ikke send dem penger, de ønsker å få så mye penger som mulig fra deg med løgner, operasjonene er ikke ekte, de setter ikke pengene i markedet, de viser det bare og til slutt forteller de deg at du har tapt og de beholder den.

   Hvis du vil ta ut pengene dine, ber de deg om mer for å betale skatt, avgifter, legaliseringer etc. Ikke gjør det! Det er et tydelig tegn på at de vil stjele pengene dine, og de vil ikke returnere noe selv om du betaler.

   Hvis du har mer informasjon om selskapet, ber vi deg om å dele den med oss, spesielt hvis det er informasjon du tror kan hjelpe andre mennesker med å investere i dette selskapet.

   Har du navn på rådgivere, numre, e-poster som de har kontaktet deg fra? Husker du hvordan du fant denne megleren i utgangspunktet?

   For å få pengene tilbake, prøv chatten vår eller denne lenken: KREV DINE PENGER, VI HJELPER DEG

   Hilsener.

 5. Du vet Svar

  Financial Wisdom er en null pålitelig virksomhet, de er ikke tydelige med sine kontrakter eller forretningsbetingelser. De prøver å hjernevaske deg med teoretisk informasjon om selvforbedring og personlig utvikling, selv om de også deler økonomisk utdanning, er det ikke til stor nytte fordi det de vil gjøre er å beholde pengene dine.

  Luis Vargas er en løgner, frekk og en tyv!

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Yasknow, ikke tro på noe de forteller deg, de er frekke, løgnere og manipulatorer, og de jobber med det eneste målet å stjele fra deg. Takk for kommentaren om Financial Wisdom. Denne megleren er en SCAM. Ikke send dem penger, de ønsker å få så mye penger som mulig fra deg med løgner, operasjonene er ikke ekte, de setter ikke pengene i markedet, de viser det bare og til slutt forteller de deg at du har tapt og de beholder den.

   Hvis du vil ta ut pengene dine, ber de deg om mer for å betale skatt, avgifter, legaliseringer etc. Ikke gjør det! Det er et tydelig tegn på at de vil stjele pengene dine, og de vil ikke returnere noe selv om du betaler.

   Hvis du har mer informasjon om selskapet, ber vi deg om å dele den med oss, spesielt hvis det er informasjon du tror kan hjelpe andre mennesker med å investere i dette selskapet.

   Har du navn på rådgivere, numre, e-poster som de har kontaktet deg fra? Husker du hvordan du fant denne megleren i utgangspunktet?

   For å få pengene tilbake, prøv chatten vår eller denne lenken: KREV DINE PENGER, VI HJELPER DEG

   Hilsener.

 6. Daniel Brown Svar

  De sluttet å betale for flere måneder siden... du må være veldig forsiktig fordi de allerede gir opp nye sosiale grunner til å fortsette å svindle. En av dem er SAVI Financial som drives av Claudia Santibañez, tidligere partner til direktøren for Sabiduría Financiera.

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Daniel, takk for denne viktige informasjonen, vi vil gjøre en anmeldelse så snart som mulig.

   Hilsener.

  • René López Svar

   Før "Financial Wisdom" var de Netzwerkk, et selskap som var dedikert til å skaffe føderal støtte. Mange tapte penger siden de måtte betale for å få et prosjekt hos staten, men flere kommenterer at de beholdt pengene. Med det de stjal og kanskje noe føderal støtte som de klarte å skaffe seg (hvitvasking av penger) dannet de Financial Wisdom, som er en Ponzi-ordning

Legg igjen svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *