✔️ Informasjon gjennomgått og oppdatert i juni 2024 av Pedro Martínez González

sax aksjeanmeldelser

Saxo aksjeanalyse

➡️ I denne delen skal vi analysere saksofonlager (også kalt med navnet: sax-stock.com), Det handler om en Forex, Cryptocurrency og CFD megler. Er Saxo Stock virkelig anbefalt for investering? Er det bedre å ikke investere med dette selskapet? Er det en trygg megler? Er en gotcha? Vi hjelper deg med å bestemme det.

deretter finner du følgende: meninger om Saxo Stock ✅, krav, klager, erfaringer, analyse av de viktigste egenskapene til dette selskapet (oppdatert 2022), og viktigst av alt: Er Saxo Stock et trygt nettsted? ⛔ Kan vi stole på dette selskapet? ✅ Vil vi kunne ta ut pengene våre? Alt dette og mer i denne anmeldelsen om dette investeringsselskapet.

Få pengene tilbake - vi hjelper deg

 

ℹ️ Viktig informasjon: Hvem tilhører det? Hvor er du? Er du en regulert megler?

 • Saxo Stock nevner å være en del av Sax Stock Inc.
 • Angående din plassering, er selskapet basert i Storbritannia ifølge nettstedet, selv om det ikke er gyldig informasjon som bekrefter dette, mener vi at det er falske data.
 • Hvis vi analyserer sikkerheten din, merker vi at Saxo Stock ikke nevner noen regulering.

MERK FØLGENDE: Saxo Stock er en megler IKKE REGULERT.

📌 husk: det beste (og sikreste) alternativet er regulerte meglere, da de må oppfylle svært strenge krav. Å jobbe med en uregulert megler er svært risikabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nå fortsetter vi med å analysere kontotyper som tilbys av Saxo Stock, i dette tilfellet merker vi at det ikke tilbyr kontotyper.

La plattform å operere som Saxo Stock bruker er: Webtrader.

 

Ressurser | Nettsted

 

Her skal vi undersøke de forskjellige ressurser og hjelpemidler for traderen som Saxo Stock oppgir på sin nettside. Vi tror at ressursene og hjelpen som gis på nettsiden kan være en stor fordel for megleren.

sax aksje nettsted
Saxo Stocks nettsted

Saxo Stock gir følgende hjelp eller ressurser til tradere eller interesserte parter: vi ser noen forklaringer av produktene som Saxo Stock tilbyr, forklaring av grunnleggende konsepter for investeringsverdenen, egentlig ikke så mye mer.

Få pengene tilbake - vi hjelper deg

 

En annen informasjon saksofonlager

 

🔻 Vi vil gi deg litt mer informasjon i tilfelle du ønsker å kontakte selskapet, eller se nettsiden selv. 🔻

 • 🌏 Nettsted: saxo-stock.com
 • 📞 Telefonnummer: (+44) 07766816810
 • 📧 E-post: [e-postbeskyttet]

Kanskje du lurer på hvorfor vi anmelder Saxo Stock. Vi gjør denne anmeldelsen og vurderingen, fordi vi mottar forskjellige meldinger og kommentarer som ber om påliteligheten til det aktuelle selskapet. Vi liker å tro at vurderingssiden vår hjelpe investorer, gir nøkkelinformasjon om selskapet, avslører vi informasjon som enhver investor burde vite før du er tilbøyelig eller ikke, ved å investere i et selskap av investering.

Du er en representant for dette selskapet? Vi anbefaler at du legger igjen en kommentar som svarer på kundens bekymringer.

Verdivurdering på saksofonlager

Avslutter denne delen, etter vår mening: tror vi at Saxo Stock-selskapet er pålitelig? Bør du investere pengene dine i selskapet? Er de et anbefalt selskap? ⭐ Analyse av 2022

❌ Etter å ha undersøkt det, vi anbefaler deg å være forsiktig, siden det er et ulovlig selskap, klart etablert for å ta penger fra folk gjennom triks og feller. Det er ikke veldig gjennomsiktig, siden det ikke tilbyr juridisk informasjon, det viser ikke data om registreringen og det mangler også regulering (uregulert selskap). ❌


Kort sagt: virker ikke som en god idé vi foreslår å være forsiktig.

MERK FØLGENDE!: i mai 2022 CONSOB la til Saxo Stock til listen din uredelige finansselskaper, for å handle uten autorisasjon. VI FORESLÅER EKSTRE FORSIKTIG

➡️ Link til CONSOBs advarsel for️ for mai 2022

MERK FØLGENDE!: i april 2023 FCA la til Saxo Stock til listen din uredelige finansselskaper, for å handle uten autorisasjon. VI FORESLÅER EKSTRE FORSIKTIG

➡️ Link til ⚠️ FCA april 2023-advarsel

MERK FØLGENDE: megleren saksofonlager er knyttet til Finex Stock.VI FORESLÅER EKSTRE FORSIKTIG


Vårt råd: vi anbefaler alltid å jobbe bare med behørig regulerte selskaper, Er det ikke bedre å ha beskyttelse av en god regulator? Er det verdt risikoen hvis det er mye tryggere alternativer å investere? Hvorfor investere hos en uregulert eller dårlig regulert megler, når du kan investere hos en megler regulert av en seriøs regulator?

📌 Ikke glem: Et av få tiltak som sikrer kundenes penger er meglerreguleringMed andre ord er det sannsynligvis det viktigste trekket for enhver megler; HAR GOD REGULERING. God regulering betyr at det er en myndighet som kunder i tilfelle misforståelser eller problemer kan sende inn en klage. 📌

Hva er din mening? Har du handlet med denne megleren? Er du kunde? Tror du ikke vår mening er riktig? Vi inviterer deg til å samarbeide med oss ​​og stemme også Legg igjen en kommentar på vårt nettsted med din erfaring med denne megleren.

 

🔻🔻 Vi lar en avstemning være åpen slik at handelsmenn, kunder og meglerbrukere kan stemme. 🔻🔻

 

[demokrati id=”4562″]

 

Om forfatteren: Pedro Martinez Gonzalez

Jeg skal fortelle litt om meg selv! Jeg er finansanalytiker og økonom med en mastergrad i finans.
Om studiene mine: Jeg studerte ved universitetet i Salamanca for en grad i økonomi og tok deretter en mastergrad i finans i Madrid.
Ønsker du mer informasjon? Du kan lese mer om meg her i min biografi.

2 kommentarer til «Saxo Stock: evaluering og kommentarer»

 1. juli-45 Svar

  Hei, jeg har et problem med dette selskapet, jeg ønsker å ta ut pengene mine og de svarer meg ikke...

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Juli-45, takk for kommentaren til Saxo Stock. Denne megleren er en SCAM. Ikke send dem penger, de ønsker å få så mye penger som mulig med løgner, operasjonene er ikke ekte, de setter ikke pengene i markedet, de bare får det til å se ut og til slutt forteller de deg at du har tapt og de beholder den.

   Hvis du vil ta ut pengene dine, ber de deg om mer for å betale skatt, avgifter, legaliseringer etc. Ikke gjør det! Det er et tydelig tegn på at de vil stjele pengene dine, og de vil ikke returnere noe selv om du betaler.

   Hvis du har mer informasjon om selskapet, ber vi deg om å dele den med oss, spesielt hvis det er informasjon du tror kan hjelpe andre mennesker med å investere i dette selskapet.

   Har du navn på rådgivere, numre, e-poster som de har kontaktet deg fra? Husker du hvordan du fant denne megleren i utgangspunktet?

   For å få pengene tilbake, prøv chatten vår eller denne lenken: KREV DINE PENGER, VI HJELPER DEG

   Hilsener.

Legg igjen svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *