✔️ Informasjon gjennomgått og oppdatert i juni 2024 av Pedro Martínez González

I denne delen vil vi fortelle deg hvorfor Du bør IKKE investere i Scope Markets. Vi analyserer nettstedet, vi observerer hver eneste detalj og vi undersøker hovedegenskapene som tas i betraktning når du velger en god megler, for eksempel plasseringen, selskapet det tilhører, dets regulering, dets rykte...

Kort sagt VI ANBEFALER DET IKKE. Nedenfor vil vi vise deg viktig informasjon om Scope Markets, og vi vil fortelle deg hvorfor vi kom til en slik konklusjon:

Grunnleggende informasjon

🌐 nettstedscopemarkets.com | scopemarkets.eu
🏠 selskap*Scope Markets Ltd
🇧🇷 reguleringIFSC
📧 Epost[e-postbeskyttet]
📈 PlattformMetaTrader 4 og MetaTrader 5
📌 adresseBelize

⚠️ Scope Markets eies av Scope Markets Ltd, selskapet er lokalisert i Belize, potensielt farlig for sine klienter på grunn av mangel på regulering og mangel på seriøsitet. Klienter er ubeskyttet. ⚠️

Kontotyper

Scope Markets tilbyr ikke forskjellige kontoer for handel.

Informasjon på nettet

scope markets nettsted 2

Scope Markets gir en kort forklaring om tjenestene det tilbyr, markedsnyheter og analyser, pedagogisk seksjon med e-bøker, videoer, opplæringsprogrammer og kalendere, FAQ-seksjon, ikke mye annet.

Liste over telefonnumre

 • +44 2030 516959

🚫 Scope Markets endelige verdivurdering 🚫

Til slutt, og med noen få ord, vår anbefaling er: IKKE INVESTER MED Scope Markets.

Som vi nevnte tidligere, er det et finansselskap lokalisert på et sted hvor du ikke vil ha beskyttelse fra loven i tilfelle du blir skadet, det vil si at du ikke vil kunne kreve noen hvis en uheldig hendelse inntreffer som det plutselige tapet av midlene dine eller nedleggelse av selskapet.

I tilfelle problemer er det mest sannsynlig at myndighetene i landet ditt ikke vil være i stand til å gjøre noe. Som kunde av dette selskapet er du ubeskyttet!

Å investere med uregulerte meglere eller meglere basert i slike land er svært risikabelt. Det er best å investere hos en regulert megler, basert i et seriøst land.

Oppdateringer

Nyheter om Scope Markets:

Dato Oppdatering – nyheter
August 2023Meglere dow500Turbohandelfoptradedow300DowbrokerFinanssenterEnkel500MINDSTEOmfangsmarkederTechInvestDowTrade y DowFx, er nettsteder som tilhører eller er nært knyttet til Turbo Trading Ltd, et ulovlig selskap lokalisert i Mexico City, som har et stort antall klager mot seg for alle svindelene som er begått. VI FORESLÅR EKSTREMT FORSIKTIGHET

Opiniones de los usuarios

[demokrati id=”6697″]

Hva er din mening? Vi inviterer deg til å samarbeide med oss ​​og stemme. Du kan også legge igjen en kommentar om opplevelsen din med Scope Markets.

På slutten av anmeldelsen finner du kundekommentarer.


Hvordan kreve penger svindlet av Scope Markets

Hvis det du ønsker er å vite hvordan du kan kreve kapitalen din, hvis du har blitt svindlet, lenger ned i FAQ-delen kan du finne rådene våre.

Hvordan rapportere Scope Markets

Hvis du føler deg misfornøyd med tjenesten som tilbys av selskapet, og av en eller annen grunn vil rapportere det, nedenfor, i FAQ-delen, kan du finne den beste måten å rapportere dette selskapet på.

Preguntas Frecuentes

Hvordan kan jeg rapportere Scope Markets?

Dette avhenger av hvor du er, du bør gå til finanstilsynet i landet ditt. Skriv oss en kommentar til denne anmeldelsen, så hjelper vi deg.

Er Scope Markets en svindel – er det en svindel?

Ja. Vi mener at Scope Markets er svindel. Vi har mottatt meldinger fra kunder som nevner at de ikke kan ta ut kapitalen, dette bidro til andre svært negative egenskaper ved selskapet.

Er Scope Markets pålitelig?

Nei. Scope Markets er ikke til å stole på, det er et veldig usikkert selskap: 1) er basert i utrygge land, 2) har et veldig dårlig rykte 3) har mange klager 4) Det er en relativt ny megler uten ansiennitet. Disse egenskapene gjør selskapet svært upålitelig.

Hvordan gjenvinne penger fra Scope Markets?

Hvis du vil vite hvordan du kan få tilbake kapitalen din, kan du se det her. Vi forklarer i detalj prosessen med å gjenopprette penger fra et svindelselskap, trinn for trinn.

Finnes det (anbefalte) alternativer til Scope Markets?

Ja, selvfølgelig finnes det bedre og tryggere alternativer! Her kan du se meglerne vi anbefaler: rangering av de beste meglerne.

Om forfatteren: Pedro Martinez Gonzalez

Jeg skal fortelle litt om meg selv! Jeg er finansanalytiker og økonom med en mastergrad i finans.
Om studiene mine: Jeg studerte ved universitetet i Salamanca for en grad i økonomi og tok deretter en mastergrad i finans i Madrid.
Ønsker du mer informasjon? Du kan lese mer om meg her i min biografi.

148 kommentarer til «Er Scope Markets en svindel? Meninger»

 1. Antony. Svar

  Hei, jeg minner alle berørte om at Dow500, Turbo Trading, Foptrade, Dow300, DowBroker, FinanCenter, Simple500, SMINVEST, Scope Markets, TechInvest, DowTrade og DowFx alle er en del av det samme selskapet og ifølge undersøkelser mistenker vi at de er i Ciudad de Mexico.

  Min idé er at blant alle disse selskapene går alle vi som er berørt sammen og saksøker sammen. Jeg tror at hvis vi går sammen kan vi få myndighetene til å bevege seg og virkelig gjøre noe mot disse netttyvene. Skriv meg her de som vil oppnå noe. Hilsener.

  Antony.

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Antonio, takk for at du skrev om Scope Markets. For øyeblikket regnes denne megleren som en SCAM (Dow500, Turbo Trading, Foptrade, Dow300, DowBroker, FinanCenter, Simple500, SMINVEST, Scope Markets, TechInvest, DowTrade og DowFx er en del av en kriminell gruppe dedikert til internasjonal svindel).

   Hvis du er en klient, ikke gi flere bidrag, deres eneste mål er å stjele fra deg, de manipulerer operasjoner manuelt, de beholder pengene fra når de når deres kontoer, de kommer ikke inn i markedet, alt er forberedt for deg tape eller få deg til å tape pengene dine for å ha en unnskyldning for å beholde dem.

   Hvis du bestemmer deg for å trekke deg og de ber om løsepenger i form av provisjoner, skatter, avgifter, legaliseringer, etc. Betal aldri det! Det er advarselen, fra det øyeblikket må du vite at du er klient hos en svindelmegler, og uansett hvor mye du betaler vil du aldri se pengene dine.

   For å hjelpe andre brukere eller kunder, oppgi så mye informasjon som mulig, forklar hvordan alt skjedde, hvor du så reklamen, hvem som ringte deg, numre du ble oppringt fra, e-poster og alt du tenker på.

   Hvis du ønsker å få tilbake pengene dine, gå til chatten vår eller sjekk denne lenken: KREV DINE PENGER

   Hilsener.

 2. Ariel Svar

  Takk venner for informasjonen, mychargeback hvis den er pålitelig og de hjalp meg med å få pengene mine tilbake, det var relativt enkelt, jeg anbefaler det

  • Anbefalt Brokers Svar

   Hei Ariel, Flott !!!, Tusen takk for advarselen, vi er veldig glade for at du har oppnådd det, vær forsiktig hvis du investerer igjen, sjekk meglerne før du stoler på en, her har vi nesten alle.

   For andre som ønsker å få pengene tilbake, bør de prøve å snakke med chatten vår eller klikke på denne lenken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hvis du vil se vår rangering av de anbefalte meglerne 2021, klikk HER

   Hilsen og flaks.

 3. Bernard Svar

  De fortsetter å skuffe, vær forsiktig, de markerte meg i går, og de opererer på samme måte, og de endret navn.

  • Anbefalt Brokers Svar

   Hei Bernardo, hvordan endret du navnet ditt? Hva er ditt nye navn? Hvordan vet du dette?

  • Scope Markets Team Svar

   Hei isbael,
   Takk for kommentaren din. Vi vil gjerne høre mer om opplevelsen din, slik at vi kan bruke tilbakemeldingen din til å levere en enda bedre opplevelse neste gang. Ta kontakt med [e-postbeskyttet] med ytterligere kommentarer eller forslag du vil dele. Igjen, takk for at du tok deg tid til å gjennomgå SCOPEMARKETS!

 4. SEBASTIAN Svar

  De har allerede byttet navn nå de er SMINVEST.COM vær forsiktig

  • Anbefalt Brokers Svar

   Hei Sebastian, hvorfor nevner du at de er de samme menneskene som MINDSTE?

   Hilsener.

   • SEBASTIAN

    De sendte meg en antatt e-post med navnet scopemarkets og i juridiske termer vises scopemarkets ltd.

   • Anbefalt Brokers

    Tusen takk for denne informasjonen ESTEBAN.

 5. ARM Svar

  jævla svindlere ……. de vet ikke hvem de rotet med

Legg igjen svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *