✔️ Informasjon gjennomgått og oppdatert i juni 2024 av Pedro Martínez González

I denne delen vil vi fortelle deg om vi anser at selskapet SIMPLESTATE er et trygt selskap eller et upålitelig selskap. Les hele analysen vår for å finne ut alt!

Vi analyserer nettsiden, observerer hver detalj og undersøker hovedegenskapene som tas i betraktning når vi velger en god megler, for eksempel beliggenheten, selskapet den tilhører, reguleringen, omdømmet...

Nedenfor vil vi vise deg viktig informasjon om SIMPLESTATE, og vi vil fortelle deg hvorfor vi kom til en slik konklusjon:

Grunnleggende informasjon

🌐 nettstedsimplestate.com.ar
🏠 selskap*SIMPLESTATE TRUST (30-71661771-4)
🇧🇷 reguleringTrenger ikke regulering
📧 EpostHar ikke
📈 Plattformegen plattform
📌 adresseArgentina
🕑 Nettstedets alderNettsted registrert: 6. juni 2019
firma typeDirekte kjøp av eiendom

selskap: ⚠️ SIMPLESTATE er eiendom av SIMPLESTATE TRUST (30-71661771-4),

Plassering: SIMPLESTATE nevner å være lokalisert i Argentina, et sted som absolutt IKKE ANBEFALES. Hvis du bestemmer deg for å stole på et selskap basert her, må du vite at pengene dine ikke har noen form for beskyttelse, det er veldig risikabelt, tenk deg om to ganger før du stoler på dette selskapet.

Vi kan allerede fortelle deg at vi er bekymret for flere egenskaper ved dette selskapet.

Hva er SIMPLESTATE?

Etter å ha gjennomført en analyse av selskapets hjemmeside kan vi si det SIMPLESTATE er et direkte kjøp av eiendom.

Kontotyper

Selskapet gir ikke informasjon om å ha ulike typer kontoer.

Informasjon på nettet

simplestate nettsted

Her viser vi deg et skjermbilde av SIMPLESTATE-nettstedet, som er simplestate.com.ar. Fangsten ble gjort i DESEMBER 2023.

Kontakt: telefonnumre og e-post

Dette selskapet oppgir ingen kontaktinformasjon; Ingen e-post eller telefonnummer. Hva betyr dette? At en bedrift ikke oppgir kontaktinformasjon er et veldig dårlig tegn. Tenk deg at du har et problem eller en klage, og du har ingen mulighet til å kontakte dem. Det høres virkelig ille ut, ikke sant?

* ENKEL regulering

Vi har analysert i dybden den nåværende ⚖️ regulatoriske situasjonen ⚖️ som dette selskapet befinner seg i, og vi har kommet til følgende konklusjon:

På grunn av trustens egenskaper og med tanke på at omsettelige verdipapirer ikke tilbys, trenger den ikke regulering.

🚫 Sluttvurdering av SIMPLESTATE 🚫

Som du kan se, har vi utført en detaljert og fullstendig analyse av de viktigste egenskapene til SIMPLESTATE, og vi har kommet til følgende konklusjoner om dette selskapet:

Plassering: De nevner å være lokalisert på et VELDIG UTRYGT sted

regulering: De trenger ikke regulering på grunn av egenskapene til tilliten deres

Utelatelse av enhver form for kontakt med selskapet gir bekymring for tilgjengelighet i hastesituasjoner eller for henvendelser. Denne mangelen kan skape mistillit og en følelse av hjelpeløshet blant klienter dersom de trenger øyeblikkelig hjelp.

SIMPLESTATE, fokusert på direkte kjøp av eiendom, nevner beliggenheten i et område som anses som utrygt, noe som kan reise tvil om sikkerheten til transaksjonene og levedyktigheten til driften.

SIMPLESTATEs begrunnelse for ikke å kreve regulering på grunn av driften gjennom truster og ikke-tilbud av omsettelige verdipapirer reiser spørsmål om beskyttelsen og sikkerheten den tilbyr sine kunder, siden regulering ikke bare beskytter investorer, men også etablerer etiske og operasjonelle standarder.

🚨🚨 Konklusjon: av de nevnte grunnene er konklusjonen vår at det er et veldig lite seriøst og veldig usikkert selskap. Tenk deg nøye om hvis du ønsker å sende penger til et selskap med disse egenskapene. 🚨🚨

ENKEL video

Oppdateringer

SIMPLESTATE nyheter:

Dato Oppdatering – nyheter
--

Opiniones de los usuarios

[demokrati id=”7796″]

Hva er din mening? Vi inviterer deg til å samarbeide med oss ​​og stemme. Du kan også legge igjen en kommentar om opplevelsen din med SIMPLESTATE.

På slutten av anmeldelsen finner du kundekommentarer.


Hvordan kreve penger svindlet av SIMPLESTATE

Hvis det du ønsker er å vite hvordan du kan kreve kapitalen din, hvis du har blitt svindlet, lenger ned i FAQ-delen kan du finne rådene våre.

Hvordan rapportere SIMPLESTATE

Hvis du føler deg misfornøyd med tjenesten som tilbys av selskapet, og av en eller annen grunn vil rapportere det, nedenfor, i FAQ-delen, kan du finne den beste måten å rapportere dette selskapet på.

Preguntas Frecuentes

Finnes det (anbefalt) alternativer til SIMPLESTATE?

Ja, selvfølgelig finnes det bedre og tryggere alternativer! Her kan du se meglerne vi anbefaler: rangering av de beste meglerne.

Hvordan kan jeg rapportere SIMPLESTATE?

Dette avhenger av hvor du er, du bør gå til finanstilsynet i landet ditt. Skriv oss en kommentar til denne anmeldelsen, så hjelper vi deg.

Er SIMPLESTATE pålitelig?

Nei. SIMPLESTATE er ikke pålitelig, det er et veldig usikkert selskap: beliggenheten er usikker. Nettstedet ditt er nytt, noe som betyr at det har liten erfaring og dette er upålitelig. VÆR VELDIG FORSIKTIG MED DENNE TYPE SELSKAPER.

Hvordan få tilbake penger fra SIMPLESTATE?

Hvis du vil vite hvordan du kan få tilbake kapitalen din, kan du se det her. Vi forklarer i detalj prosessen med å gjenopprette penger fra et svindelselskap, trinn for trinn.

Om forfatteren: Pedro Martinez Gonzalez

Jeg skal fortelle litt om meg selv! Jeg er finansanalytiker og økonom med en mastergrad i finans.
Om studiene mine: Jeg studerte ved universitetet i Salamanca for en grad i økonomi og tok deretter en mastergrad i finans i Madrid.
Ønsker du mer informasjon? Du kan lese mer om meg her i min biografi.

8 kommentarer til «Enkelt sagt: MENINGER OG KOMMENTARER – ER DET EN SVINDEL?»

 1. IGNA Svar

  Tusen takk for analysen og for å hjelpe meg med å ta en informert beslutning om selskapet, jeg lurer fortsatt på hva jeg skal gjøre. Men hvis jeg bestemmer meg vil jeg kommentere her igjen. Takk skal du ha.

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei IGNA, takk for kommentaren din. Vi ønsker deg lykke til!

   Hilsener.

 2. Marcos d. Svar

  Takk for kommentarene, jeg tenker på om jeg skal gå inn med simplestate, så jeg leser dem nøye og leser anmeldelsen. Tusen takk igjen.

  Hilsen

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Marcos, en glede å hjelpe deg, vi er her for det du trenger.

   Hilsener.

 3. Carlos Svar

  Jeg har 2 investeringer i simplestate, som begge har avsluttet kontrakten. Den første betalte en liten del av renter og har vært i standby i 8 måneder og ventet på å bli solgt. Den andre er med tidlig uttak, som jeg valgte. Den har Det har gått 80 dager og jeg kan ikke få tilbake kapitalen min, og interessene mine høres heller ikke ut som en svindel eller ponzi-opplegg, hva synes du?

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Carlos, hvis de insisterer, ikke ha det travelt. Kan du sende oss mer informasjon om situasjonen din? Du har forlatt oss veldig bekymret med meldingen din.

 4. Dylan Svar

  Så langt ser jeg ikke noe galt med dette selskapet, er det noen som har mer informasjon? Takk skal du ha

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Dylan, takk for at du kommenterer Simplestate, all informasjon er veldig nyttig for brukerne våre.

   Hvis du har mer informasjon om selskapet, ber vi deg om å dele den med oss, spesielt hvis det er informasjon du tror kan hjelpe andre mennesker med å investere i dette selskapet.

   Hilsener.

Legg igjen svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *