✔️ Informasjon gjennomgått og oppdatert i juni 2024 av Pedro Martínez González

I denne delen vil vi fortelle deg om vi anser at selskapet SISTEMA DORADO er et trygt selskap eller et upålitelig selskap. Les hele analysen vår for å finne ut alt!

Vi analyserer nettsiden, observerer hver detalj og undersøker hovedegenskapene som tas i betraktning når vi velger en god megler, for eksempel beliggenheten, selskapet den tilhører, reguleringen, omdømmet...

Nedenfor vil vi vise deg viktig informasjon om SISTEMA DORADO, og vi vil fortelle deg hvorfor vi kom til en slik konklusjon:

Grunnleggende informasjon

🌐 nettstedSystemadorado.com
🏠 selskap*nevner det ikke
🇧🇷 reguleringIkke regulert
📧 Epost[e-postbeskyttet]
📈 Plattformegen plattform
📌 adressenevner det ikke
🕑 Nettstedets alderNettstedet registrert: 25. januar 2020
firma typeUtdanningsplattform

selskap: SISTEMA DORADO nevner ikke hvilket selskap den tilhører. Vær veldig forsiktig, vi la merke til en tydelig mangel på åpenhet.

Plassering: SISTEMA DORADO nevner ikke hvor det ligger, å stole på et selskap som ikke nevner hvor det ligger er veldig farlig, vær forsiktig. Vi kan allerede fortelle deg at vi er bekymret for flere egenskaper ved dette selskapet.

Hva er GOLDEN SYSTEM?

Etter å ha gjennomført en analyse av selskapets hjemmeside kan vi si det SISTEMA DORADO er en pedagogisk plattform for digital markedsføring.

Kontotyper

Avhengig av type konto, varierer typen støtte som vil bli mottatt, samt pedagogiske ressurser og handelsverktøy som mottas.

Type kontoMinimum førsteinnskudd
StartpakkeIkke nevnt
GrunnpakkeIkke nevnt
MellompakkeIkke nevnt
Avansert pakkeIkke nevnt
Pro PackIkke nevnt
ElitepakkeIkke nevnt
PakkemesterIkke nevnt
EkspertpakkeIkke nevnt

Informasjon på nettet

Golden System nettsted

Her viser vi deg et skjermbilde av nettstedet SISTEMA DORADO, som er Sistema Dorado.com. Fangsten ble gjort i APRIL 2023

Kontakt: telefonnumre og e-post

Etter å ha utført en analyse av nettstedet:

 • Vi har ikke funnet et telefonnummer
 • Vi har funnet kontakten på Telegram: https://t.me/+MXwohYcoojEwYTk5

* Regulering av GOLDEN SYSTEM

Vi har analysert i dybden den nåværende ⚖️ regulatoriske situasjonen ⚖️ som dette selskapet befinner seg i, og vi har kommet til følgende konklusjon:

Gyldent systemSom en pedagogisk plattform trenger den ikke regulering slik en megler ville.

🚫 Sluttevaluering av SISTEMA DORADO 🚫

Som du kan se, har vi utført en detaljert og fullstendig analyse av de viktigste egenskapene til Sistema Dorado, og vi har kommet til følgende konklusjoner om dette selskapet:

Plassering: Det er ikke nevnt hvor den ligger

regulering: som vi nevnte ovenfor, Gyldent system det trenger ikke å være regulert av en finanstilsynsmyndighet.

Selskapet har pyramideegenskaper, vær forsiktig.

Dette selskapet nevner ikke hvilket selskap det er en del av, vær forsiktig, det er en klar mangel på seriøsitet og åpenhet.

Sistema Dorado presenterer seg selv som en pedagogisk plattform, selv om sikkerhetsnivået er betydelig begrenset, gitt at det ikke gir detaljer om den geografiske plasseringen. Fraværet av denne informasjonen kan skape mistillit eller reise spørsmål om dens legitimitet og operasjonelle åpenhet. I tillegg kan mangelen på omtale av spesifikke forskrifter tyde på at det ikke er underlagt offentlige forskrifter, spesielt ettersom det er et selskap som ikke fungerer som megler.

Det er viktig å merke seg at selv om Sistema Dorado ikke fungerer som megler, antyder strukturen og egenskapene visse likheter med et pyramidespill. Denne typen oppsett kan utgjøre potensielle risikoer for de som er involvert i utdannings- eller treningsprogrammene dine. Derfor er det viktig å utvise forsiktighet og nøye vurdere denne strukturen før du tar noen beslutninger eller deltar i dens pedagogiske aktiviteter, og det er klokt å grundig undersøke og verifisere driftsmodellen og erfaringene til andre brukere for å evaluere troverdigheten og ektheten til denne plattformen. pedagogisk.

🚨🚨 Konklusjon: av de nevnte grunnene er konklusjonen vår at det er et veldig lite seriøst og veldig usikkert selskap. Tenk deg nøye om hvis du ønsker å sende penger til et selskap med disse egenskapene. 🚨🚨

Oppdateringer

Nyheter om GOLDEN SYSTEM:

Dato Oppdatering – nyheter
-Ingen nyheter

Opiniones de los usuarios

[demokrati id=”8921″]

Hva er din mening? Vi inviterer deg til å samarbeide med oss ​​og stemme. Du kan også legge igjen en kommentar om opplevelsen din med SISTEMA DORADO.

På slutten av anmeldelsen finner du kundekommentarer.


Hvordan kreve penger svindlet av SISTEMA DORADO

Hvis det du ønsker er å vite hvordan du kan kreve kapitalen din, hvis du har blitt svindlet, lenger ned i FAQ-delen kan du finne rådene våre.

Hvordan rapportere SISTEMA DORADO

Hvis du føler deg misfornøyd med tjenesten som tilbys av selskapet, og av en eller annen grunn vil rapportere det, nedenfor, i FAQ-delen, kan du finne den beste måten å rapportere dette selskapet på.

Preguntas Frecuentes

Finnes det (anbefalt) alternativer til SISTEMA DORADO?

Ja, selvfølgelig finnes det bedre og tryggere alternativer! Her kan du se meglerne vi anbefaler: rangering av de beste meglerne.

Hvordan kan jeg rapportere SISTEMA DORADO?

Dette avhenger av hvor du er, du bør gå til finanstilsynet i landet ditt. Skriv oss en kommentar til denne anmeldelsen, så hjelper vi deg.

Er SISTEMA DORADO pålitelig?

Nei. SISTEMA DORADO er ikke pålitelig, det er et veldig usikkert selskap: de nevner ikke noe om beliggenheten, og det er ikke regulert fordi det ikke er en megler. Angående nettstedet ditt, det er relativt nytt, genererer dette tillit til deg? I tillegg til dette har den pyramidale egenskaper. VÆR VELDIG FORSIKTIG.

Hvordan få tilbake penger fra SISTEMA DORADO?

Hvis du vil vite hvordan du kan få tilbake kapitalen din, kan du se det her. Vi forklarer i detalj prosessen med å gjenopprette penger fra et svindelselskap, trinn for trinn.

Om forfatteren: Pedro Martinez Gonzalez

Jeg skal fortelle litt om meg selv! Jeg er finansanalytiker og økonom med en mastergrad i finans.
Om studiene mine: Jeg studerte ved universitetet i Salamanca for en grad i økonomi og tok deretter en mastergrad i finans i Madrid.
Ønsker du mer informasjon? Du kan lese mer om meg her i min biografi.

27 kommentarer til «Golden System: mening og kommentarer - Er det en svindel?»

 1. Daniela Svar

  I går, 14, betalte jeg 11 USDT gjennom Binance for det antatte kjøpet av et digitalt markedsføringskurs i gyldent system. Når betalingen var utført, sluttet personen å svare, navnet hans er Didier Cordova, WhatsApp-nummeret hans +2023 80 57, Instagram-brukernavnet hans er https://instagram.com/didiercordobaa?igshid=OGQ321ZDc5548801ODk5ZA==, binance-IDen til til foreta betalingen er 2

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Daniela, be om pengene dine tilbake for å bekrefte at de er et seriøst selskap, de vil ikke returnere noe, ikke invester mer, det er en svindel.

   Hilsen

 2. Malory Svar

  I går investerte jeg i et kurs med en verdi av COP$ 190.000 XNUMX på Sistema Dorado-plattformen, og jenta fra begynnelsen var vennlig og så forsvant hun og ga meg ingen form for respons.

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Malory, takk for at du skrev om Sistema Dorado. Denne megleren/skolen er en svindel. Ikke send dem penger, de ønsker å få så mye penger som mulig fra deg med løgner, de ender opp med å sende deg til en alliert megler der operasjonene ikke er ekte, de setter ikke pengene i markedet, de viser det bare og til slutt forteller de deg at du har tapt, og de beholder det.
   Hvis du har mer informasjon om selskapet, ber vi deg om å dele den med oss, spesielt hvis det er informasjon du tror kan hjelpe andre mennesker med å investere i dette selskapet.

   Har du navn på rådgivere, numre, e-poster som de har kontaktet deg fra? Husker du hvordan du fant denne megleren i utgangspunktet?

   For å få pengene tilbake, prøv chatten vår eller denne lenken: KREV DINE PENGER, VI HJELPER DEG

   Hilsen

Legg igjen svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *