✔️ Informasjon gjennomgått og oppdatert i juni 2024 av Pedro Martínez González

I denne delen vil vi fortelle deg om vi anser at selskapet SMART HUB er et trygt selskap eller et upålitelig selskap. Les hele analysen vår for å finne ut alt!

Vi analyserer nettsiden, observerer hver detalj og undersøker hovedegenskapene som tas i betraktning når vi velger en god megler, for eksempel beliggenheten, selskapet den tilhører, reguleringen, omdømmet...

Nedenfor vil vi vise deg viktig informasjon om SMART HUB og fortelle deg hvorfor vi kom til en slik konklusjon:

Grunnleggende informasjon

🌐 nettstedmysmarthub.com
🏠 selskap*nevner det ikke
🇧🇷 reguleringIkke regulert
📧 EpostHar ikke
📈 Plattformdesconocido
📌 adressedesconocido
🕑 Nettstedets alderNettsted registrert: 13. juni 2018

selskap: SMART HUB nevner ikke hvilket selskap den tilhører.

Plassering: SMART HUB nevner ikke hvor den er lokalisert, å stole på et selskap som ikke nevner hvor den ligger er veldig farlig, vær forsiktig. Vi kan allerede fortelle deg at vi er bekymret for flere egenskaper ved dette selskapet.

Hva er SMART HUB?

 Smart Hub nevner ikke navnet på selskapet som driver det, og vi fant ingen informasjon om det. Han har også blitt beskyldt for å drive et pyramidespill. Klienter er ubeskyttet. Du investerer også i forskjellige finansielle produkter gjennom Smart Plus-eksperthandlere. De selger et medlemskap der du visstnok vil tjene noe sånt som 2% per måned.

Kontotyper

Selskapet gir ikke informasjon om å ha ulike typer kontoer.

Informasjon på nettet

Smart Hub nettsted

Her viser vi deg et skjermbilde av SMART HUB-nettstedet, som er mysmarthub.com. Fangsten ble gjort i NOVEMBER 2022.

Kontakt: telefonnumre og e-post

Dette selskapet oppgir ingen kontaktinformasjon; Ingen e-post eller telefonnummer. Hva betyr dette? At en bedrift ikke oppgir kontaktinformasjon er et veldig dårlig tegn. Tenk deg at du har et problem eller en klage, og du har ingen mulighet til å kontakte dem. Det høres virkelig ille ut, ikke sant?

* SMART HUB-regulering

Vi har analysert i dybden den nåværende ⚖️ regulatoriske situasjonen ⚖️ som dette selskapet befinner seg i, og vi har kommet til følgende konklusjon:

Megleren presenterer oss for en svært bekymringsfull situasjon; Den nevner absolutt ingenting om reguleringen. Hva får dette oss til å tenke? Vi snakker om en uregulert megler. Hva betyr det? Dette betyr at meglerens kunder og alle pengene deres er uten noen form for beskyttelse. Det vil si at hvis megleren har dårlige intensjoner, vil du mest sannsynlig ikke kunne gjøre noe for å få tilbake pengene dine. Vær veldig forsiktig med denne typen selskaper. Tenk deg godt om før du sender penger, du sender dem til et selskap uten noen form for regulering eller beskyttelse!

🚫 SMART HUB endelig vurdering 🚫

Som du kan se, har vi utført en detaljert og fullstendig analyse av de viktigste funksjonene til Smart Hub, og vi har kommet til følgende konklusjoner om dette selskapet:

Plassering: Det er ikke nevnt hvor den ligger

regulering: De nevner ikke noe om reguleringen, det vil si: vi snakker om et uregulert selskap med en påfallende mangel på klarhet og seriøsitet.

I tillegg til dette har selskapet pyramidale egenskaper, vær forsiktig.

Vi la merke til at selskapet tilsynelatende er knyttet til svindelselskaper eller selskaper med svært dårlig rykte.

De nevner avkastning så god at vi tror de er falske.

Tilstedeværelsen av pyramidale kjennetegn i selskapsstrukturen er alarmerende og bør være en grunn til forsiktighet. Denne typen egenskaper kan indikere en ordning som prioriterer rekruttering av nye medlemmer fremfor å tilby ekte produkter eller tjenester. I tillegg har vi lagt merke til tilsynelatende koblinger til selskaper som har vært knyttet til svindel eller har et svært negativt rykte, noe som vekker alvorlige bekymringer om integriteten til Smart Hub.

Mangelen på kontaktinformasjon er et annet bekymringsfullt aspekt. Hvordan kan du kontakte selskapet i nødstilfeller hvis de ikke har klare kontaktmuligheter? Denne mangelen på kommunikasjonskanaler tyder på manglende forpliktelse til kundestøtte og bør betraktes som et advarselsskilt for potensielle brukere.

Smart Hub, et selskap som mangler detaljer om sin plassering og regulering, reiser alvorlige spørsmål om legitimiteten. Utelatelsen av disse essensielle dataene, kombinert med mangelen på åpenhet om deres virksomhetstilknytning, fremhever mangel på seriøsitet og åpenhet. Disse aspektene, lagt til de påståtte koblingene til selskaper med dårlig rykte, setter spørsmålstegn ved troverdigheten og sikkerheten til dette selskapet.

🚨🚨 Konklusjon: av de nevnte grunnene er konklusjonen vår at det er et veldig lite seriøst og veldig usikkert selskap. Tenk deg nøye om hvis du ønsker å sende penger til et selskap med disse egenskapene. 🚨🚨

Smart Hub-video

Oppdateringer

SMART HUB-nyheter:

Dato Oppdatering – nyheter
November 2022Vi har mottatt meldinger fra kunder som forsikrer at Smart Hub fungerer sammen med Smart Business Corp.

Opiniones de los usuarios

[demokrati id=”8921″]

Hva er din mening? Vi inviterer deg til å samarbeide med oss ​​og stemme. Du kan også legge igjen en kommentar om opplevelsen din med SMART HUB.

På slutten av anmeldelsen finner du kundekommentarer.


Hvordan kreve penger svindlet av SMART HUB

Hvis det du ønsker er å vite hvordan du kan kreve kapitalen din, hvis du har blitt svindlet, lenger ned i FAQ-delen kan du finne rådene våre.

Slik rapporterer du SMART HUB

Hvis du føler deg misfornøyd med tjenesten som tilbys av selskapet, og av en eller annen grunn vil rapportere det, nedenfor, i FAQ-delen, kan du finne den beste måten å rapportere dette selskapet på.

Preguntas Frecuentes

Finnes det (anbefalt) alternativer til SMART HUB?

Ja, selvfølgelig finnes det bedre og tryggere alternativer! Her kan du se meglerne vi anbefaler: rangering av de beste meglerne.

Hvordan kan jeg rapportere SMART HUB?

Dette avhenger av hvor du er, du bør gå til finanstilsynet i landet ditt. Skriv oss en kommentar til denne anmeldelsen, så hjelper vi deg.

Er SMART HUB pålitelig?

Nei. SMART HUB er ikke til å stole på, det er et veldig usikkert selskap: de nevner ikke plassering og mangler tydeligvis regulering. I tillegg til dette har det påståtte selskapet pyramidekarakteristikker og er knyttet til andre svindelselskaper. VÆR VELDIG FORSIKTIG.

Hvordan få tilbake penger fra SMART HUB?

Hvis du vil vite hvordan du kan få tilbake kapitalen din, kan du se det her. Vi forklarer i detalj prosessen med å gjenopprette penger fra et svindelselskap, trinn for trinn.

Om forfatteren: Pedro Martinez Gonzalez

Jeg skal fortelle litt om meg selv! Jeg er finansanalytiker og økonom med en mastergrad i finans.
Om studiene mine: Jeg studerte ved universitetet i Salamanca for en grad i økonomi og tok deretter en mastergrad i finans i Madrid.
Ønsker du mer informasjon? Du kan lese mer om meg her i min biografi.

14 kommentarer til «Smart Hub: mening og kommentarer - Er det en svindel?»

 1. Joan-1 Svar

  Jeg ville takke deg for analysen som gjorde at jeg kunne få tilbake investeringen min. Takk skal du ha!

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Juana, FANTASTISK!!!, så glad du gir oss, en til som har oppnådd det, fra nå av hvis du bestemmer deg for å investere, undersøk meglerne før du betaler med kortet ditt, på vår nettside finner du dem alle, les anmeldelse og kommentarene du finner.

   Hvis du har blitt rammet av samme svindel, vet du allerede veien til gjenoppretting, kontakt CHAT eller klikk her: KREV DINE PENGER

   Hvis du ser etter våre anbefalinger, klikk HER

   Hilsen og flaks.

 2. frelser Svar

  En intern medarbeider fra smart hub fortalte meg at de demonterer kontorer og at de kommer til å dra med alle pengene, hvis de ikke tar ut pengene sine før slutten av juli vil de ikke motta noe, de vil miste alt, trekk nå !!!

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Salvadora, takk for at du skrev om Smart Hub (de er de samme svindlerne fra Smart Busines Corp). For øyeblikket anses denne megleren som en SCAM.

   Hvis du er en klient, ikke gi flere bidrag, deres eneste mål er å stjele fra deg, de manipulerer operasjoner manuelt, de beholder pengene fra når de når deres kontoer, de kommer ikke inn i markedet, alt er forberedt for deg tape eller få deg til å tape pengene dine for å ha en unnskyldning for å beholde dem.

   Hvis du bestemmer deg for å trekke deg og de ber om løsepenger i form av provisjoner, skatter, avgifter, legaliseringer, etc. Betal aldri det! Det er advarselen, fra det øyeblikket må du vite at du er klient hos en svindelmegler, og uansett hvor mye du betaler vil du aldri se pengene dine.

   For å hjelpe andre brukere eller kunder, oppgi så mye informasjon som mulig, forklar hvordan alt skjedde, hvor du så reklamen, hvem som ringte deg, numre du ble oppringt fra, e-poster og alt du tenker på.

   Hvis du ønsker å få tilbake pengene dine, gå til chatten vår eller sjekk skjemaet i denne lenken: KREV DINE PENGER

   Hilsener.

  • JAZZ Svar

   Hilsen, hvor pålitelig er informasjonen de ga deg? For jeg så akkurat at de la en kampanje nettopp som slutter 31. juli.

   • Anbefaltbrokers.com

    Hei, de prøver sikkert å få mest mulig penger før selskapet går konkurs, det er en vanlig taktikk å få maksimalt ressursnivå før du drar med pengene til alle investorene.

 3. LUISITO VARGAS Svar

  DE ER DE SAMME TYVENE FRA SMART BUSINESS CORP SOM ENDRET NAVN, VÆR VELDIG FORSIKTIG MED DEM, DE ER SLUMPERE. DE SKAPER EN VIRKSOMHET, LUKKER ALLE, SÅ ENDRER DE NAVN PÅ VIRKSOMHETEN OG FORTSETTER SCAMME. DE BEHOLDER SLIK VED Å STJELE OG STJELE FRA ALLE RUNDT DEM.

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei LUISITO, takk for at du skrev om Smart Hub. For øyeblikket anses denne megleren som en SCAM.

   Hvis du er en klient, ikke gi flere bidrag, deres eneste mål er å stjele fra deg, de manipulerer operasjoner manuelt, de beholder pengene fra når de når deres kontoer, de kommer ikke inn i markedet, alt er forberedt for deg tape eller få deg til å tape pengene dine for å ha en unnskyldning for å beholde dem.

   Hvis du bestemmer deg for å trekke deg og de ber om løsepenger i form av provisjoner, skatter, avgifter, legaliseringer, etc. Betal aldri det! Det er advarselen, fra det øyeblikket må du vite at du er klient hos en svindelmegler, og uansett hvor mye du betaler vil du aldri se pengene dine.

   For å hjelpe andre brukere eller kunder, oppgi så mye informasjon som mulig, forklar hvordan alt skjedde, hvor du så reklamen, hvem som ringte deg, numre du ble oppringt fra, e-poster og alt du tenker på.

   Hvis du ønsker å få tilbake pengene dine, gå til chatten vår eller sjekk skjemaet i denne lenken: KREV DINE PENGER

   Hilsener.

 4. Gustavo Gomez Delgado Svar

  Hvorfor endret smart business corp navnet til smart hub?

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Gustavo, for å fortsette å svindle med det nye navnet uten at kundene ser all informasjonen på sosiale nettverk og nettet.

   Hilsener.

 5. sophis Svar

  Dette selskapet vil ikke la deg trekke deg. De svindlet mannen min, ikke gjør det, du vil takke meg senere. Hilsener.

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Sofis, takk for at du skrev om Smart Hub. For øyeblikket anses denne megleren som en SCAM.

   Hvis du er en klient, ikke gi flere bidrag, deres eneste mål er å stjele fra deg, de manipulerer operasjoner manuelt, de beholder pengene fra når de når deres kontoer, de kommer ikke inn i markedet, alt er forberedt for deg tape eller få deg til å tape pengene dine for å ha en unnskyldning for å beholde dem.

   Hvis du bestemmer deg for å trekke deg og de ber om løsepenger i form av provisjoner, skatter, avgifter, legaliseringer, etc. Betal aldri det! Det er advarselen, fra det øyeblikket må du vite at du er klient hos en svindelmegler, og uansett hvor mye du betaler vil du aldri se pengene dine.

   For å hjelpe andre brukere eller kunder, oppgi så mye informasjon som mulig, forklar hvordan alt skjedde, hvor du så reklamen, hvem som ringte deg, numre du ble oppringt fra, e-poster og alt du tenker på.

   Hvis du ønsker å få tilbake pengene dine, gå til chatten vår eller sjekk skjemaet i denne lenken: KREV DINE PENGER

   Hilsener.

Legg igjen svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *