✔️ Informasjon gjennomgått og oppdatert i juni 2024 av Pedro Martínez González

I denne delen vil vi fortelle deg om vi anser at selskapet SMART+ er et trygt selskap eller et upålitelig selskap. Les hele analysen vår for å finne ut alt!

Vi analyserer nettsiden, observerer hver detalj og undersøker hovedegenskapene som tas i betraktning når vi velger en god megler, for eksempel beliggenheten, selskapet den tilhører, reguleringen, omdømmet...

Nedenfor vil vi vise deg viktig informasjon om SMART+, og vi vil fortelle deg hvorfor vi kom til en slik konklusjon:

Grunnleggende informasjon

🌐 nettstedSmartplus.inc
🏠 selskap*SBC SMARTFUND LIMITED
🇧🇷 reguleringIkke regulert
📧 EpostHar ikke
📈 Plattformegen plattform
📌 adresseGovant Building, 1. etasje, Kumul Highway, Port Vila, Vanuatu.
🕑 Nettstedets alderdesconocido
firma typeFinansakademi.

selskap: ⚠️ SMART+ eies av SBC SMARTFUND LIMITED,

Plassering: SMART+ nevner å være lokalisert i Vanuatu, en plassering som absolutt IKKE ANBEFALES. Hvis du bestemmer deg for å stole på et selskap basert her, må du vite at pengene dine ikke har noen form for beskyttelse, det er veldig risikabelt, tenk deg om to ganger før du stoler på dette selskapet. ||| Vi kan allerede fortelle deg at vi er bekymret for flere egenskaper ved dette selskapet.

Hva er SMART+?

Etter å ha gjennomført en analyse av selskapets hjemmeside kan vi si det SMART+ er et finansakademi.

Kontotyper

Selskapet gir ikke informasjon om å ha ulike typer kontoer.

Informasjon på nettet

Smart+ nettsted

Her viser vi deg et skjermbilde av SMART+-nettstedet, som er smartplus.inc. Fangsten ble gjort i MAI 2023.

Kontakt: telefonnumre og e-post

Dette selskapet oppgir ingen kontaktinformasjon; Ingen e-post eller telefonnummer. Hva betyr dette? At en bedrift ikke oppgir kontaktinformasjon er et veldig dårlig tegn. Tenk deg at du har et problem eller en klage, og du har ingen mulighet til å kontakte dem. Det høres virkelig ille ut, ikke sant?

* SMART+ regulering

Vi har analysert i dybden den nåværende ⚖️ regulatoriske situasjonen ⚖️ som dette selskapet befinner seg i, og vi har kommet til følgende konklusjon:

Siden det er en enhet med akademiske formål og ikke en megler, er ingen regulering nødvendig.

🚫 Endelig SMART+-vurdering 🚫

Som du kan se, har vi utført en detaljert og fullstendig analyse av de viktigste egenskapene til Smart+, og vi har kommet til følgende konklusjoner om dette selskapet:

Plassering: De nevner å være lokalisert på et VELDIG UTRYGT sted

regulering: De trenger ikke regulering for sine akademiske formål.

Selskapet har pyramideegenskaper, vær forsiktig.

Vi la merke til at selskapet tilsynelatende er knyttet til svindelselskaper eller selskaper med svært dårlig rykte.

Husk at selskapet har blitt rapportert av forskjellige finansielle regulatorer (i dette tilfellet CNMV). VÆR EKSTREMT FORSIKTIG.

Selskapet nevner heller ikke noen form for kontakt; Hvis du trenger å kontakte dem for en nødsituasjon, hvordan vil du gjøre det? Vær forsiktig.

Smart+ skiller seg ut som en akademisk institusjon innen finansfeltet med base i Vanuatu, et sted som kan reise visse bekymringer angående økonomisk sikkerhet og beskyttelse. Selv om den ikke fungerer som en finansiell mellommann, er det viktig å tenke på at fravær av regulering kan reise tvil om åpenheten og sikringene den tilbyr til de som bruker tjenestene.

Derfor er det av ytterste viktighet å utføre grundig og uttømmende forskning på ulike aspekter: den spesifikke plasseringen i Vanuatu, det regulatoriske rammeverket som dette finansielle akademiet er underlagt, samt gjennomgå i detalj meninger og erfaringer fra tidligere brukere. Disse handlingene blir avgjørende før du bestemmer deg for å stole på Smart+ for finansielle tjenester.

Vanuatus beliggenhet, selv om det kan reise spørsmål på grunn av sikkerhetsfaktorer, ugyldiggjør ikke nødvendigvis troverdigheten til dette finansakademiet. Det er imidlertid viktig å fordype seg i regulatoriske aspekter og brukermeninger for å få et klarere og mer fullstendig perspektiv på driften og kundebeskyttelsesnivået.

🚨🚨 Konklusjon: av de nevnte grunnene er konklusjonen vår at det er et veldig lite seriøst og veldig usikkert selskap. Tenk deg nøye om hvis du ønsker å sende penger til et selskap med disse egenskapene. 🚨🚨

Oppdateringer

SMART+ nyheter:

Dato Oppdatering – nyheter
Mayo 2023
Vi mottar et stort antall meldinger fra Smart+-kunder som hevder at de ikke kan ta ut kapitalen sin.
Junio ​​2023
Klage på Smart+ fra finansregulator CNMV
August 2023
Smart+ er nært knyttet til Smart Business Corp. y Xifra Group, selskaper anklaget for å ha svindlet sine kunder og med flere klager.

Vi gjør oppmerksom på at selskapet allerede har klager fra finanstilsyn. Vær veldig forsiktig!

Opiniones de los usuarios

[demokrati id=”8921″]

Hva er din mening? Vi inviterer deg til å samarbeide med oss ​​og stemme. Du kan også legge igjen en kommentar om opplevelsen din med SMART+.

På slutten av anmeldelsen finner du kundekommentarer.


Hvordan kreve penger svindlet av SMART+

Hvis det du ønsker er å vite hvordan du kan kreve kapitalen din, hvis du har blitt svindlet, lenger ned i FAQ-delen kan du finne rådene våre.

Slik rapporterer du SMART+

Hvis du føler deg misfornøyd med tjenesten som tilbys av selskapet, og av en eller annen grunn vil rapportere det, nedenfor, i FAQ-delen, kan du finne den beste måten å rapportere dette selskapet på.

Preguntas Frecuentes

Finnes det (anbefalt) alternativer til SMART+?

Ja, selvfølgelig finnes det bedre og tryggere alternativer! Her kan du se meglerne vi anbefaler: rangering av de beste meglerne.

Hvordan kan jeg rapportere SMART+?

Dette avhenger av hvor du er, du bør gå til finanstilsynet i landet ditt. Skriv oss en kommentar til denne anmeldelsen, så hjelper vi deg.

Er SMART+ pålitelig?

Nei. SMART+ er ikke pålitelig, det er et veldig usikkert selskap: beliggenheten i Vanuatu genererer mye mistillit og usikkerhet. Vi kan ikke bekrefte ektheten til nettstedet eller dets alder. Gir dette deg tillit? Selskapet har også pyramidale egenskaper, er knyttet til svindelselskaper og har advarsler fra finansregulatorer. VÆR VELDIG FORSIKTIG

Hvordan få tilbake penger fra SMART+?

Hvis du vil vite hvordan du kan få tilbake kapitalen din, kan du se det her. Vi forklarer i detalj prosessen med å gjenopprette penger fra et svindelselskap, trinn for trinn.

Om forfatteren: Pedro Martinez Gonzalez

Jeg skal fortelle litt om meg selv! Jeg er finansanalytiker og økonom med en mastergrad i finans.
Om studiene mine: Jeg studerte ved universitetet i Salamanca for en grad i økonomi og tok deretter en mastergrad i finans i Madrid.
Ønsker du mer informasjon? Du kan lese mer om meg her i min biografi.

13 kommentarer til «Smart+: meninger og kommentarer – Er det svindel?»

 1. Marcos Lorente Svar

  De ringte meg for å investere, og de lovet meg at jeg ville tjene mye penger. Venner, jeg lyver ikke for dere, jeg prøvde å sette dem inn, men av en eller annen grunn kunne jeg ikke gjøre det. Jeg prøvde å gjøre et innskudd på 25.000 XNUMX, som jeg fortalte deg, på grunn av et problem på internett eller noe jeg ikke kunne gjøre innskuddet. I mellomtiden ønsket jeg å kontakte megleren og jeg lette etter meglerens nettside og kom over disse kommentarene. Jeg ser at jeg var veldig heldig. Så takk alle sammen fordi dere reddet meg fra å sende en stor sum penger til disse svindlende hundene. Tusen takk. Anbefaler du å melde fra til politiet eller hva er best? La oss ikke la dem svindle så ustraffet.

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Marcos, FANTASTISK!!!, så glad du gir oss, en til som har oppnådd det, fra nå av hvis du bestemmer deg for å investere, undersøk meglerne før du betaler med kortet ditt, på vår nettside finner du dem alle, les anmeldelse og kommentarene du finner.

   Hvis du har blitt rammet av samme svindel, vet du allerede veien til gjenoppretting, kontakt CHAT eller klikk her:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hvis du ser etter våre anbefalinger, klikk HER

   Hilsen og flaks.

 2. Ivan Barrea Svar

  Takk så mye! Takket være denne informasjonen fikk jeg tilbake det jeg hadde mistet

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Ivan, FANTASTISK!!!, så glad du gir oss, en til som har oppnådd det, fra nå av hvis du bestemmer deg for å investere, undersøk meglerne før du betaler med kortet ditt, på nettsiden vår finner du dem alle, les anmeldelse og kommentarene du finner.

   Hvis du har blitt rammet av samme svindel, vet du allerede veien til gjenoppretting, kontakt CHAT eller klikk her: KREV DINE PENGER

   Hvis du ser etter våre anbefalinger, klikk HER

   Hilsen og flaks.

 3. Maria Diaz Svar

  De er en del av smart hub og andre kjente svindel på flere nivåer. De blir forfremmet av de samme tyvene. vær forsiktig.

  De betaler i et par måneder og forsvinner så med alle pengene. Og like etter åpner de et nytt selskap. De har gjort dette i årevis, og det er slik de tjener til livets opphold.

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Maria, takk for at du skrev om Smart+ (de er de samme svindlerne fra Smart Hub). For øyeblikket anses denne megleren som en SCAM.

   Hvis du er en klient, ikke gi flere bidrag, deres eneste mål er å stjele fra deg, de manipulerer operasjoner manuelt, de beholder pengene fra når de når deres kontoer, de kommer ikke inn i markedet, alt er forberedt for deg tape eller få deg til å tape pengene dine for å ha en unnskyldning for å beholde dem.

   Hvis du bestemmer deg for å trekke deg og de ber om løsepenger i form av provisjoner, skatter, avgifter, legaliseringer, etc. Betal aldri det! Det er advarselen, fra det øyeblikket må du vite at du er klient hos en svindelmegler, og uansett hvor mye du betaler vil du aldri se pengene dine.

   For å hjelpe andre brukere eller kunder, oppgi så mye informasjon som mulig, forklar hvordan alt skjedde, hvor du så reklamen, hvem som ringte deg, numre du ble oppringt fra, e-poster og alt du tenker på.

   Hvis du ønsker å få tilbake pengene dine, gå til chatten vår eller sjekk skjemaet i denne lenken: KREV DINE PENGER

   Hilsener.

 4. DAVID Svar

  DE LAT DEG IKKE TREKKE, DE ER PROFESJONELLE TYVER, VÆR FORSIKTIG MED DEM!!!

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei DAVID, takk for at du skrev om Smart+. For øyeblikket anses denne megleren som en SCAM.

   Hvis du er en klient, ikke gi flere bidrag, deres eneste mål er å stjele fra deg, de manipulerer operasjoner manuelt, de beholder pengene fra når de når deres kontoer, de kommer ikke inn i markedet, alt er forberedt for deg tape eller få deg til å tape pengene dine for å ha en unnskyldning for å beholde dem.

   Hvis du bestemmer deg for å trekke deg og de ber om løsepenger i form av provisjoner, skatter, avgifter, legaliseringer, etc. Betal aldri det! Det er advarselen, fra det øyeblikket må du vite at du er klient hos en svindelmegler, og uansett hvor mye du betaler vil du aldri se pengene dine.

   For å hjelpe andre brukere eller kunder, oppgi så mye informasjon som mulig, forklar hvordan alt skjedde, hvor du så reklamen, hvem som ringte deg, numre du ble oppringt fra, e-poster og alt du tenker på.

   Hvis du ønsker å få tilbake pengene dine, gå til chatten vår eller sjekk skjemaet i denne lenken: KREV DINE PENGER

   Hilsener.

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Luca, takk for kommentaren til Smart+. For tiden regnes det som en SCAM. CNMV (The Financial Regulator of SPAIN) har satt et varsel på dem for ikke å ha reguleringen for å utføre aktiviteten deres (Se CNMV-lenke).

   Hvis du er en klient, ikke gi flere bidrag, deres eneste mål er å stjele fra deg, de manipulerer operasjoner manuelt, de beholder pengene fra når de når deres kontoer, de kommer ikke inn i markedet, alt er forberedt for deg tape eller få deg til å tape pengene dine for å ha en unnskyldning for å beholde dem.

   Hvis du bestemmer deg for å trekke deg og de ber om løsepenger i form av provisjoner, skatter, avgifter, legaliseringer, etc. Betal aldri det! Det er advarselen, fra det øyeblikket må du vite at du er klient hos en svindelmegler, og uansett hvor mye du betaler vil du aldri se pengene dine.

   For å hjelpe andre brukere eller kunder, oppgi så mye informasjon som mulig, forklar hvordan alt skjedde, hvor du så reklamen, hvem som ringte deg, numre du ble oppringt fra, e-poster og alt du tenker på.

   Hvis du ønsker å få tilbake pengene dine, gå til chatten vår eller sjekk skjemaet i denne lenken: KREV DINE PENGER

   Hilsener.

 5. Emilia Svar

  Dette selskapet er en svindel. Mannen min ble lurt, ikke gjør det, du vil takke meg senere. Hilsener.

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Emiliaa, takk for at du skrev om Smart+. For øyeblikket anses denne megleren som en SCAM.

   Hvis du er en klient, ikke gi flere bidrag, deres eneste mål er å stjele fra deg, de manipulerer operasjoner manuelt, de beholder pengene fra når de når deres kontoer, de kommer ikke inn i markedet, alt er forberedt for deg tape eller få deg til å tape pengene dine for å ha en unnskyldning for å beholde dem.

   Hvis du bestemmer deg for å trekke deg og de ber om løsepenger i form av provisjoner, skatter, avgifter, legaliseringer, etc. Betal aldri det! Det er advarselen, fra det øyeblikket må du vite at du er klient hos en svindelmegler, og uansett hvor mye du betaler vil du aldri se pengene dine.

   For å hjelpe andre brukere eller kunder, oppgi så mye informasjon som mulig, forklar hvordan alt skjedde, hvor du så reklamen, hvem som ringte deg, numre du ble oppringt fra, e-poster og alt du tenker på.

   Hvis du ønsker å få tilbake pengene dine, gå til chatten vår eller sjekk skjemaet i denne lenken: KREV DINE PENGER

   Hilsener.

  • Marcelo Svar

   Takk skal du ha. For forslaget. Kan du gi meg informasjon om typen svindel

Legg igjen svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *