✔️ Informasjon gjennomgått og oppdatert i juni 2024 av Pedro Martínez González

TOLTECHFX Kommentarer

I denne seksjonen vi vil analysere megleren Social Branders (også kalt branders.social), er en megler for finansiell rådgivning og nettverksmarkedsføring. Er Social Branders virkelig anbefalt å foreta en investering? Eller er det bedre å ikke investere med dette selskapet? Er det en trygg megler? Er en gotcha? Vi hjelper deg med å bestemme det.

➡️ I denne delen finner du: meninger om sosiale merkevarer ✅, hevder 😡, ogxopplevelser 📝, tilanalyse 📊 av de viktigste egenskapene til dette selskapet (oppdatert 2022), og det viktigste: Er det Social Branders ⚠️ en trygg megler? Kan vi stole på dette selskapet? Kan vi ta ut pengene våre? Alt dette og mer i denne anmeldelsen av dette investeringsselskapet.

Få pengene tilbake - vi hjelper deg

Vi utfører denne gjennomgangen og vurderingen på grunn av det faktum at vi mottar forskjellige meldinger og kommentarer som spør om påliteligheten til det aktuelle selskapet. ¿Du er en representant for dette selskapet? Legg igjen en kommentar som svarer på kundens bekymringer.

Viktig informasjon: Hvem tilhører det? Hvor er du? Er du en regulert megler?

Megleren nevner å være en del av: Branders Inc.

Når det gjelder hans plassering, Megleren nevner å være basert i: USA (dette er sannsynligvis falskt siden det ikke nevner detaljer om beliggenheten, og det er heller ikke regulert av det amerikanske organet).

Hvis vi analyserer reguleringen av megleren: de nevner ingenting om å være en regulert megler, noe som får oss til å tenke at det er en uregulert megler. 

Hvis vi nå analyserer kontotyper som tilbys av Social Branders, merker vi oss at den ikke gir informasjon om å ha forskjellige kontotyper.

Las plattformer å operere som Social Branders tilbyr er: Social Branders -plattformen.

Vi vil nå analysere de forskjellige ressursene og hjelpemidlene for handelsmenn som Social Branders tilbyr på nettstedet. Vi tror at ressursene og hjelpen som tilbys på nettstedet kan være et poeng til fordel for megleren.

Social Branders nettsted
Social Branders nettsted

Social Branders gir egentlig ikke hjelp eller ressurser til handelsmenn eller interesserte, bare noen få videoopplæringer for å forstå hva denne megleren handler om.

Få pengene tilbake - vi hjelper deg

| Annen informasjon om Sosiale merkevarer |

Vi gir deg litt mer informasjon i tilfelle du vil kontakte selskapet, eller se nettstedet for deg selv.

Nettsted: branders.social

Telefon: har ikke.

elektronisk post: [e-postbeskyttet]

Du lurer kanskje på hvorfor vi gjorde en anmeldelse av Social Branders. Det er fordi vi har mottatt noen meldinger fra kunder som spør om selskapet, og vi liker å tro at vår vurderingsside hjelper investorer, ved å gi viktig informasjon om selskapet, avslører vi informasjon som alle investorer bør vite før de lener seg eller ikke, for Invest med et investeringsselskap.

>>> Vurdering på Sosiale merkevarer <<

Avslutter med denne delen, etter vår mening Tror vi at Social Branders -selskapet er pålitelig? Bør du investere pengene dine hos selskapet?

Sannheten er at vi anbefaler forsiktighet, fordi: det er en uregulert megler, vi vet ikke hvor den egentlig er basert. Når vi leter etter anmeldelser om Social Branders fant vi ut at Socia Branders har blitt klassifisert som et "spøkelsesselskap". Vi foreslår å være forsiktig. 

Vi anbefaler alltid å jobbe bare med riktig regulerte selskaper, er det ikke bedre å ha beskyttelse av en god regulator? Er det verdt risikoen hvis det er mye tryggere alternativer å investere?

Oppdatert: Fernando Duarte basert i Mexico, denne svindelen har hatt utallige endringer i handelsoperasjoner ved å gå inn i kunstig intelligens med metaverse og NFT. VI FORESLÅR FORSIKTIGHET

Du må forstå at et av de få tiltakene som virkelig sikrer kundenes penger, er reguleringen av megleren, det vil si at det sannsynligvis er det viktigste i enhver megler; AT DET HAR EN GOD REGULERING, IKKE LATES. God regulering betyr at det er en autoritet som kunder i tilfelle misforståelser eller problemer kan klage på.

Hva er din mening? Har du handlet med denne megleren? Er du kunde? Tror du vår mening ikke er riktig? Vi inviterer deg til å samarbeide med oss ​​og stemme, du kan også legge igjen en kommentar på nettstedet vårt med din erfaring hvis du er klient hos megleren.

Vi lar en avstemning være åpen slik at handelsmenn, kunder og meglerbrukere kan stemme.

[demokrati id=”515″]
Om forfatteren: Pedro Martinez Gonzalez

Jeg skal fortelle litt om meg selv! Jeg er finansanalytiker og økonom med en mastergrad i finans.
Om studiene mine: Jeg studerte ved universitetet i Salamanca for en grad i økonomi og tok deretter en mastergrad i finans i Madrid.
Ønsker du mer informasjon? Du kan lese mer om meg her i min biografi.

8 kommentarer til «Social Branders: Vurdering og kommentarer»

 1. Javier Eraso Svar

  Administrerende direktør for sosiale merkevarer er Fernando Duarte med base i Mexico, denne svindelen har hatt utallige endringer i handelsoperasjoner, gått inn i kunstig intelligens med metaverse og NFT og til og med e-handel, men ingenting fungerte og investeringene gikk praktisk talt tapt fordi de aldri vokste

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Javier, takk for at du deler opplevelsen din med Social Branders. Denne megleren er en SCAM. Ikke send dem penger, de ønsker å få så mye penger som mulig fra deg med løgner, operasjonene er ikke ekte, de setter ikke pengene i markedet, de viser det bare og til slutt forteller de deg at du har tapt og de beholder den. De prøver alltid å manipulere deg, de vil ikke returnere pengene dine, ikke engang de første pengene, og heller ikke hvis du sender dem senere vil du ikke se dem lenger, prøv å klage gjennom chatten vår.
   Hvis du har mer informasjon om selskapet, ber vi deg om å dele den med oss, spesielt hvis det er informasjon du tror kan hjelpe andre mennesker med å investere i dette selskapet.

   Har du navn på rådgivere, numre, e-poster som de har kontaktet deg fra? Husker du hvordan du fant denne megleren i utgangspunktet?

   For å få pengene tilbake, prøv chatten vår eller denne lenken: KREV DINE PENGER, VI HJELPER DEG

   Hilsener.

 2. Betty Svar

  Jeg reddet meg selv fra å falle i fellen til Social Branders takket være deg, takk anbefalte meglere!!!! hold deg på den måten!!!!

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Betty, takk for at du skrev og for at du oppmuntret oss.

   Hilsener.

 3. gildardo ortiz Svar

  Hei, jeg var registrert i sosiale merkevarefirmaer, det jeg vet er at de tilbyr råd på forskjellige områder, inkludert live og innspilte handelsklasser og en månedlig avgift på 99 dollar betales for å ha tilgang til den informasjonen.
  Hvis du rekrutterer folk, tjener du en provisjon på 20 % av verdien som betales (av de 99 dollarene som den nye studenten betaler), men de bruker populære meglere for å operere. IQ Option ble anbefalt til meg og læreren brukte den samme i timene. Jeg betalte bare for én måned og kunne ikke betale mer.

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Gildardo, du vet ikke lenger hva du skal finne på for å lure kundene dine, takk for at du deler opplevelsen din med IQ OPTION. IQ OPTION -megleren er en svindel. Hvis du har mer informasjon om selskapet, ber vi deg om å dele den med oss, spesielt hvis det er informasjon du tror kan hjelpe andre mennesker som investerer med dette selskapet.

   Du kan lese en anmeldelse om dem her: IQ Option

   Har du navn på rådgivere, numre, e-poster som de har kontaktet deg fra? Husker du hvordan du fant denne megleren i utgangspunktet?

   For å få pengene tilbake, prøv chatten vår eller denne lenken:  KREV DINE PENGER, VI HJELPER DEG

   Hilsener.

 4. Miguel Svar

  god morgen jeg vil gjerne ha mening fra noen som allerede har prøvd sosiale merkevaretjenester ... det virker interessant, men så mange av disse selskapene ender med å lure at jeg allerede er litt mistenksom

  • Anbefalt Brokers Svar

   Hei Migue, takk for at du deler opplevelsen din med Social Branders. Denne megleren er en svindel. Ikke send dem penger, de vil få så mye penger som mulig med løgn, operasjonene er ikke reelle, de setter ikke pengene på markedet, de viser dem bare og til slutt forteller de deg at du har tapt og de beholder det. De prøver alltid å manipulere deg, de vil ikke returnere pengene dine, verken den første eller hvis du sender dem senere, vil du ikke se det lenger, prøv å kreve gjennom chatten vår.
   Hvis du har mer informasjon om selskapet, ber vi deg om å dele den med oss, spesielt hvis det er informasjon du tror kan hjelpe andre mennesker med å investere i dette selskapet.

   Har du navn på rådgivere, numre, e-poster som de har kontaktet deg fra? Husker du hvordan du fant denne megleren i utgangspunktet?

   For å få pengene tilbake, prøv chatten vår eller denne lenken: KREV DINE PENGER, VI HJELPER DEG

   Hilsener.

Legg igjen svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *