✔️ Informasjon gjennomgått og oppdatert i juni 2024 av Pedro Martínez González

I denne delen vil vi fortelle deg hvorfor Du bør IKKE investere i Solain. Vi analyserer nettstedet, vi observerer hver eneste detalj og vi undersøker hovedegenskapene som tas i betraktning når du velger en god megler, for eksempel plasseringen, selskapet det tilhører, dets regulering, dets rykte...

Kort sagt VI ANBEFALER DET IKKE. Nedenfor vil vi vise deg viktig informasjon om Solain, og vi vil fortelle deg hvorfor vi kom til en slik konklusjon:

Grunnleggende informasjon

🌐 nettstedsolain.im
🏠 selskap*nevner ikke det
🇧🇷 reguleringIkke regulert
📧 Epost[e-postbeskyttet]
📈 Plattformegen plattform
📌 adressenevner ikke det

⚠️ Solain nevner ikke hvem som eier det, selskapet nevner ikke hvor ligger, potensielt farlig for sine klienter på grunn av mangel på regulering og mangel på seriøsitet. Klienter er ubeskyttet. Selskapet er lokalisert på et svært utrygt sted, vær forsiktig. ⚠️

Kontotyper

Nå skal vi analysere kontotypene som Solain tilbyr, i dette tilfellet ser vi at de ikke tilbyr kontotyper

Informasjon på nettet

Solains nettsted
soca nettsted

Solain gir en grunnleggende forklaring på de finansielle produktene den tilbyr, nyheter og markedsanalyser, egentlig ikke så mye mer enn dette.

Liste over telefonnumre

For øyeblikket har vi ikke funnet telefonnumre.

🚫 Sluttevaluering av Solain 🚫

Til slutt, og med noen få ord, vår anbefaling er: IKKE INVESTER MED Solain.

Som vi nevnte tidligere, er det et finansselskap lokalisert på et sted hvor du ikke vil ha beskyttelse fra loven i tilfelle du blir skadet, det vil si at du ikke vil kunne kreve noen hvis en uheldig hendelse inntreffer som det plutselige tapet av midlene dine eller nedleggelse av selskapet.

I tilfelle problemer er det mest sannsynlig at myndighetene i landet ditt ikke vil være i stand til å gjøre noe. Som kunde av dette selskapet er du ubeskyttet!

Å investere med uregulerte meglere eller meglere basert i slike land er svært risikabelt. Det er best å investere hos en regulert megler, basert i et seriøst land.

Oppdateringer

Nyheter om Solain:

Dato Oppdatering – nyheter
Mars 2023Vi mottar et stort antall meldinger fra Solain-kunder som hevder at de ikke kan ta ut kapitalen sin.
Juli 2023Selskapet er for tiden kjent som SOCA

Opiniones de los usuarios

[demokrati id=”7399″]

Hva er din mening? Vi inviterer deg til å samarbeide med oss ​​og stemme. Du kan også legge igjen en kommentar om opplevelsen din med Solain.

På slutten av anmeldelsen finner du kundekommentarer.


Hvordan kreve penger svindlet av Solain

Hvis det du ønsker er å vite hvordan du kan kreve kapitalen din, hvis du har blitt svindlet, lenger ned i FAQ-delen kan du finne rådene våre.

Hvordan rapportere Solain

Hvis du føler deg misfornøyd med tjenesten som tilbys av selskapet, og av en eller annen grunn vil rapportere det, nedenfor, i FAQ-delen, kan du finne den beste måten å rapportere dette selskapet på.

Preguntas Frecuentes

Hvordan kan jeg rapportere Solain?

Dette avhenger av hvor du er, du bør gå til finanstilsynet i landet ditt. Skriv oss en kommentar til denne anmeldelsen, så hjelper vi deg.

Er Solain en svindel - er det en svindel?

Ja, vi tror at Solain er svindel. Vi har mottatt meldinger fra kunder som nevner at de ikke kan ta ut kapitalen, dette bidro til andre svært negative egenskaper ved selskapet.

Er Solain pålitelig?

Nei. Solain er ikke pålitelig, det er et veldig usikkert selskap: 1) er basert i utrygge land, 2) har et veldig dårlig rykte 3) har mange klager 4) Det er en relativt ny megler uten ansiennitet. Disse egenskapene gjør selskapet svært upålitelig.

Hvordan få tilbake penger fra Solain?

Hvis du vil vite hvordan du kan få tilbake kapitalen din, kan du se det her. Vi forklarer i detalj prosessen med å gjenopprette penger fra et svindelselskap, trinn for trinn.

Finnes det (anbefalt) alternativer til Solain?

Ja, selvfølgelig finnes det bedre og tryggere alternativer! Her kan du se meglerne vi anbefaler: rangering av de beste meglerne.

Om forfatteren: Pedro Martinez Gonzalez

Jeg skal fortelle litt om meg selv! Jeg er finansanalytiker og økonom med en mastergrad i finans.
Om studiene mine: Jeg studerte ved universitetet i Salamanca for en grad i økonomi og tok deretter en mastergrad i finans i Madrid.
Ønsker du mer informasjon? Du kan lese mer om meg her i min biografi.

34 kommentarer til «Solain er en svindel? Meninger fra 2023»

 1. JHON ESCUDERO Svar

  SOLAIN – SOCA er en svindel, de presenterer sertifikater for å være regulert når de ikke er det. Her i Colombia frøs de USDT-en vår og konverterte den til en magisk valuta: SOCA...Som ikke er verdt noe...Så ba de oss løse ut kontoen for et beløp større enn 100 dollar og deretter de som ikke hadde pengene kansellerte deres tilgang til sjekken.

  Så ble SOCAS oppfunnet og de ber om 30 dollar for å låse opp og ta ut pengene, men ingenting av dette er sant... Som meg er det mange brukere som har mistet investeringen sin og tiden sin... Jeg vil vite hva kan gjøres for å få tilbake pengene under hensyntagen til disse TYVENE er fortsatt aktive på Telegram og på SOCAS-plattformen.

  Du kan gi meg informasjon.

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei JHON, det er en PONZI-ordning, mange kunder mottar allerede ikke pengene sine, be om et totalt uttak og du vil kunne bekrefte det. Takk for at du skrev om Solain. For øyeblikket regnes denne megleren som en SCAM.

   Hvis du er en klient, ikke gi flere bidrag, deres eneste mål er å stjele fra deg, de manipulerer operasjoner manuelt, de beholder pengene fra når de når deres kontoer, de kommer ikke inn i markedet, alt er forberedt for deg tape eller få deg til å tape pengene dine for å ha en unnskyldning for å beholde dem.

   Hvis du bestemmer deg for å trekke deg og de ber om løsepenger i form av provisjoner, skatter, avgifter, legaliseringer, etc. Betal aldri det! Det er advarselen, fra det øyeblikket må du vite at du er klient hos en svindelmegler, og uansett hvor mye du betaler vil du aldri se pengene dine.

   For å hjelpe andre brukere eller kunder, oppgi så mye informasjon som mulig, forklar hvordan alt skjedde, hvor du så reklamen, hvem som ringte deg, numre du ble oppringt fra, e-poster og alt du tenker på.

   Hvis du ønsker å få tilbake pengene dine, gå til chatten vår eller sjekk skjemaet i denne lenken: KREV DINE PENGER

   Hilsener.

  • Nathalia Svar

   Det er sant, i begynnelsen ba de om løsepenger på 100 USD for å bli Soca, så ba de om et beløp på 30 USD for antatte skatter og stengte den gamle Solain-lenken for å opprette en ny Soca-lenke. For noen dager siden sa de at de erklærte seg konkurs og at for å bli likvidert må de gi 200 til 40 USD mer. Det er en fullstendig svindel og på Telegram har de mer enn to grupper med samme informasjon. Jeg vil gjerne vite hva som kan gjøres for å få tilbake de investerte pengene.

   • Anbefaltbrokers.com

    Hei Nathalia, hvis du ønsker å få tilbake pengene dine, gå til chatten vår eller sjekk skjemaet i denne lenken: KREV DINE PENGER

    Hilsener.

Legg igjen svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *