✔️ Informasjon gjennomgått og oppdatert i juni 2024 av Pedro Martínez González

I denne delen skal vi analysere selskapet Statkraft, er det trygt?. Vi analyserer nettstedet, vi observerer hver eneste detalj og vi undersøker hovedegenskapene som tas i betraktning når du velger en god megler, for eksempel plasseringen, selskapet det tilhører, dets regulering, dets rykte...

Kort sagt PÅ TIDSPUNKET FOR AT ANMELDELSEN OPPRETTES, SYNET DET IKKE Å VÆRE INGEN TEGN PÅ SVINDEL. Nedenfor vil vi vise deg viktig informasjon om Statkraft, og vi vil fortelle deg hvorfor vi kom til en slik konklusjon:

Grunnleggende informasjon

🌐 nettstedstatkraft.com
🏠 selskapStatkraft AS
🇧🇷 reguleringikke regulert
📧 Epost[e-postbeskyttet]
📈 Plattformegen plattform
📌 adressePostboks 200 Lilleaker, NO-0216 Oslo, Norge

Statkraft eies av selskapet Statkraft AS ligger i Norge.

Kontotyper

Vi går nå videre til å analysere kontotypene som Statkraft tilbyr, i dette tilfellet ser vi at de ikke tilbyr kontotyper.

Informasjon på nettet

Statkrafts hjemmeside

Statkraft gir en grunnleggende forklaring på de finansielle produktene de tilbyr, nyheter og markedsanalyser, egentlig ikke så mye mer enn det.

Liste over telefonnumre

 • +47 24 06 70 00

Statkrafts endelige verdivurdering

Til slutt, og med noen få ord, Vår anbefaling er: Statkraft er et selskap hvor vi ikke har merket tegn til svindel. Vi foreslår også forsiktighet.

Selv om vi ikke har funnet noen dårlige anmeldelser, negative kommentarer eller andre tegn på svindelselskaper, anbefaler vi deg alltid å være forsiktig i investeringsverdenen og med pengene dine! Det skader aldri å være forsiktig og undersøke selskapet på egenhånd!

Oppdateringer

Nyheter om Statkraft:

Dato Oppdatering – nyheter
For øyeblikket har vi ingen nyheter å dele.

Opiniones de los usuarios

[demokrati id=”7095″]

Hva er din mening? Vi inviterer deg til å samarbeide med oss ​​og stemme. Du kan også legge igjen en kommentar om din erfaring med Statkraft.

På slutten av anmeldelsen finner du kundekommentarer.


Hvordan kreve penger til Statkraft

Hvis det du ønsker er å vite hvordan du kan kreve kapitalen din, lenger ned i FAQ-delen kan du finne våre råd.

Slik rapporterer du Statkraft

Hvis du føler deg misfornøyd med tjenesten som tilbys av selskapet, og av en eller annen grunn ønsker å sende inn en klage, nedenfor, i FAQ-delen, kan du finne den beste måten å rapportere dette selskapet på.

Preguntas Frecuentes

Er Statkraft en svindel – er det en svindel?

Etter vår mening er det ikke svindel, vi har ikke klart å oppdage tegn på svindel.

Er Statkraft pålitelig?

Etter vår analyse mener vi at det er et vanlig/normalt selskap, vi merker ikke tegn til svindel. Husk også å være forsiktig med pengene dine og hvor du investerer dem.

Hvordan rapportere Statkraft?

Hvis du har noen klager mot denne megleren, kan du skrive til dem til støtte for nettstedet deres, vi inviterer deg også til å legge igjen en kommentar i denne anmeldelsen.

Hvordan kreve penger fra Statkraft?

Hvis du ikke kan få pengene tilbake, legg igjen en kommentar, så hjelper vi deg. Du kan også besøke denne siden som forklarer hvordan du får pengene tilbake.

Om forfatteren: Pedro Martinez Gonzalez

Jeg skal fortelle litt om meg selv! Jeg er finansanalytiker og økonom med en mastergrad i finans.
Om studiene mine: Jeg studerte ved universitetet i Salamanca for en grad i økonomi og tok deretter en mastergrad i finans i Madrid.
Ønsker du mer informasjon? Du kan lese mer om meg her i min biografi.

4 kommentarer til «Er Statkraft en svindel? Meninger fra 2023»

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Kiara.34, takk for at du skrev om Statkraft. Denne megleren regnes som en SCAM. AMF (den franske finanstilsynsmyndigheten) har lagt et varsel på dem, for manglende regulering og for å villede kundene deres.

   Vi foreslår å IKKE sende penger, de lyver for å stjele fra deg, operasjonene er fiktive, pengene blir aldri krysset med markedet, de simulerer det og til slutt merker de deg og sier at du har mistet alt og de beholder det som vei.

   Hvis når du ber om uttak, ber de deg om mer for å betale provisjoner, skatter, avgifter, legaliseringer osv. Gjør det aldri! Det er en klar advarsel om at du er klient hos en svindelmegler, og selv om du betaler, vil de aldri returnere pengene dine.

   All informasjonen du gir om selskapet vil hjelpe de som er berørt av denne megleren, forklare i detalj hvordan alt skjedde, hvilken reklame du så, navnene på rådgiveren din, numre, e-poster som de har kontaktet deg fra, etc.

   For å få pengene tilbake, snakk med vår CHAT eller fyll ut skjemaet på denne lenken: KREV DINE PENGER

   Hilsener.

 1. Daniela Svar

  Dette selskapet er en bløff. Jeg forsikrer deg, jeg prøver fortsatt å trekke meg og jeg kan ikke, ikke gjør det, du vil takke meg senere. Hilsener.

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Daniela, takk for at du skrev om Statkraft. For øyeblikket anses denne megleren som en SCAM.

   Hvis du er en klient, ikke gi flere bidrag, deres eneste mål er å stjele fra deg, de manipulerer operasjoner manuelt, de beholder pengene fra når de når deres kontoer, de kommer ikke inn i markedet, alt er forberedt for deg tape eller få deg til å tape pengene dine for å ha en unnskyldning for å beholde dem.

   Hvis du bestemmer deg for å trekke deg og de ber om løsepenger i form av provisjoner, skatter, avgifter, legaliseringer, etc. Betal aldri det! Det er advarselen, fra det øyeblikket må du vite at du er klient hos en svindelmegler, og uansett hvor mye du betaler vil du aldri se pengene dine.

   For å hjelpe andre brukere eller kunder, oppgi så mye informasjon som mulig, forklar hvordan alt skjedde, hvor du så reklamen, hvem som ringte deg, numre du ble oppringt fra, e-poster og alt du tenker på.

   Hvis du ønsker å få tilbake pengene dine, gå til chatten vår eller sjekk skjemaet i denne lenken: KREV DINE PENGER

   Hilsener.

Legg igjen svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *