✔️ Informasjon gjennomgått og oppdatert i juli 2024 av Brokersrecomendados.com

I denne delen av rapporten vil vi vurdere om Stridehorisont Det er et pålitelig eller usikkert selskap. Les vår detaljerte analyse for å lære mer!

Under vår nettstedsanalyse inspiserer vi grundig alle aspekter og undersøker nøkkelegenskapene som tas i betraktning når du velger en god megler, for eksempel dens beliggenhet, morselskapet, dets regulering og dets omdømme.

Nedenfor vil vi vise deg viktig informasjon om Stridehorizon, og vi vil fortelle deg hvorfor vi kom til en slik konklusjon:

Grunnleggende informasjon

🌐 nettstedstridehorizon.com
🏠 selskap*Nevner å være en del av Stridehorizon LTD
🇧🇷 regulering Nevner ikke å være regulert
📧 Epost[e-postbeskyttet]
📈 Plattformegen plattform
📌 adresseNevner å være lokalisert i USA
🕑 Nettstedets alderNettsted registrert på: 2023-10-25
firma typeKryptovaluta megler

Selskap: ⚠️ Stridehorizon eies av Stridehorizon LTD.

Beliggenhet: ⚠️ Ifølge selskapet er dets beliggenhet i USA, men vi har alvorlige tvil om nøyaktigheten av denne uttalelsen.

Etter en detaljert analyse har vi konkludert med at det er flere kjennetegn ved dette selskapet som gir oss bekymring.

Hva er Stridehorizon?

Etter å ha gjennomført en analyse av selskapets hjemmeside kan vi si det Stridehorizon er en: kryptovaluta-megler.

Kontotyper

Selskapet gir ikke informasjon om å ha ulike typer kontoer.

Informasjon på nettet

stridehorizon nettsted

Her viser vi deg et skjermbilde av nettstedet Stridehorizon, som er stridehorizon.com. Fangsten ble gjort i juni 2024.

Kontakt: telefonnumre og e-post

Selskapet tilbyr ingen kontaktmidler; Ingen e-post eller telefonnummer. Hva innebærer dette? At de ikke tilbyr kontaktformer er svært mistenkelig. Hvis noe går galt, vil du ikke kunne kontakte dem. Høres ganske alarmerende ut, ikke sant?

Stridehorisontregulering

Vi har analysert i dybden den nåværende ⚖️ regulatoriske situasjonen ⚖️ som dette selskapet befinner seg i, og vi har kommet til følgende konklusjon:

Meglerens mangel på åpenhet angående reguleringen er alarmerende. Hvilke konklusjoner kan vi trekke? Vi har å gjøre med en uregulert megler. Hvilke risikoer innebærer dette? Det innebærer at meglerens kunder og deres midler er i en sårbar situasjon. Hvis megleren handler uredelig, er det sannsynlig at du ikke vil kunne få tilbake pengene dine. Vi anbefaler at du er svært forsiktig når du har å gjøre med denne typen selskaper. Tenk deg nøye om før du sender penger, du stoler på et selskap uten regulering eller beskyttelse!

🚫 Endelig vurdering av Stridehorizon 🚫

Som du kan se, har vi utført en detaljert og fullstendig analyse av de viktigste egenskapene til Stridehorizon, og vi har kommet til følgende konklusjoner om dette selskapet:

Sted: De rapporterer at de befinner seg i USA, et sted som anses som trygt, men det ser ut til at denne informasjonen kan være misvisende og ikke helt nøyaktig for kundene.

regulering: Mangelen på åpenhet om reguleringen innebærer at dette selskapet ikke er regulert, noe som indikerer en betydelig mangel på seriøsitet og profesjonalitet.

Husk at selskapet har blitt rapportert av forskjellige finanstilsynsmyndigheter (i dette tilfellet FCA, den britiske regulatoren). Bruk EKSTREMT FORSIKTIGHET.

Stridehorizon presenterer seg som en kryptovalutamegler som hevder å være lokalisert i USA, et land kjent for sin sikkerhet. Det er imidlertid en sterk mistanke om at denne informasjonen kan være villedende og ikke helt nøyaktig for potensielle kunder. Mangelen på åpenhet angående den faktiske plasseringen vekker tvil om sannheten til denne første uttalelsen.

Videre gir Stridehorizon ikke detaljer om reguleringen, noe som tyder på at den opererer uten regulatorisk tilsyn. Denne mangelen på klarhet og åpenhet på regulatorisk område indikerer en betydelig mangel på seriøsitet og profesjonalitet fra selskapets side. Det er viktig at Stridehorizon har blitt rapportert av flere finansielle regulatorer, inkludert det britiske FCA.

🚨🚨 Konklusjon: av de nevnte grunnene er konklusjonen vår at det er et veldig lite seriøst og veldig usikkert selskap. Tenk deg nøye om hvis du ønsker å sende penger til et selskap med disse egenskapene. 🚨🚨

Oppdateringer

Stridehorizon News:

Dato Oppdatering – nyheter
Juni 2024Klage mot Stridehorizon finansregulator FCA

Vi gjør oppmerksom på at selskapet allerede har klager fra finanstilsyn. Vær veldig forsiktig!

Opiniones de los usuarios

[demokrati id=”8921″]

Hva er din mening? Vi inviterer deg til å samarbeide med oss ​​og stemme. Du kan også legge igjen en kommentar om opplevelsen din med Stridehorizon.

På slutten av anmeldelsen finner du kundekommentarer.


Fremgangsmåte for å kreve penger svindlet av Stridehorisont

Hvis du har vært utsatt for svindel og trenger å vite hvordan du kan kreve pengene dine, kan du finne rådene våre i avsnittet med ofte stilte spørsmål nedenfor.

Hvordan rapportere Stridehorizon

Hvis du føler deg misfornøyd med tjenesten som tilbys av selskapet og ønsker å sende inn en klage, nedenfor i FAQ-delen viser vi deg den beste måten å gjøre det på.

Preguntas Frecuentes

Finnes det (anbefalt) alternativer til Stridehorizon?

Ja, selvfølgelig finnes det bedre og tryggere alternativer! Her kan du se meglerne vi anbefaler: rangering av de beste meglerne.

Hvordan kan jeg rapportere Stridehorizon?

Dette avhenger av hvor du er, du bør gå til finanstilsynet i landet ditt. Skriv oss en kommentar til denne anmeldelsen, så hjelper vi deg.

Er Stridehorizon pålitelig?

Nei. Stridehorizon er ikke til å stole på, det er et veldig usikkert selskap: det hevder å være basert i USA, et land kjent for sin sikkerhet. Det er imidlertid usikkerhet om sannheten til denne påstanden på grunn av mangelen på spesifikke detaljer om plasseringen. Fraværet av informasjon om reguleringen vekker også bekymring, noe som antyder at selskapet kan operere uten å være under regulatorisk tilsyn, noe som reflekterer mangel på åpenhet og faglig engasjement. I tillegg er det viktig å merke seg at Stridehorizon har vært gjenstand for klager fra finansregulatorer, inkludert UK FCA. Det anbefales å utvise ekstrem forsiktighet før du involverer deg i dette selskapet.

Hvordan få tilbake penger fra Stridehorizon?

Hvis du vil vite hvordan du kan få tilbake kapitalen din, kan du se det her. Vi forklarer i detalj prosessen med å gjenopprette penger fra et svindelselskap, trinn for trinn.

Om forfatteren: Anbefaltbrokers.com