✔️ Informasjon gjennomgått og oppdatert i juni 2024 av Pedro Martínez González

I denne delen vil vi fortelle deg hvorfor Du bør IKKE investere i Swissquote. Vi analyserer nettstedet, vi observerer hver eneste detalj og vi undersøker hovedegenskapene som tas i betraktning når du velger en god megler, for eksempel plasseringen, selskapet det tilhører, dets regulering, dets rykte...

Kort sagt VI ANBEFALER DET IKKE. Nedenfor vil vi vise deg viktig informasjon om Swissquote, og vi vil fortelle deg hvorfor vi kom til en slik konklusjon:

Grunnleggende informasjon

🌐 nettstedswissquote.com
🏠 selskap*Swissquote Bank Ltd
🇧🇷 reguleringIkke regulert
📧 Eposthar ikke
📈 Plattformegen plattform
📌 adresseSveits

⚠️ Swissquote eies av Swissquote Bank Ltd, selskapet er lokalisert i Sveits, potensielt farlig for sine klienter på grunn av mangel på regulering og mangel på seriøsitet. Klienter er ubeskyttet. Selskapet er lokalisert på et svært utrygt sted, vær forsiktig. ⚠️

Kontotyper

Nå går vi videre til å analysere kontotypene som tilbys av Swissquote, i dette tilfellet observerer vi at det ikke tilbyr kontotyper.

Informasjon på nettet

Swissquote nettsted

Swissquote gir følgende hjelp eller ressurser til tradere eller interesserte parter: en kort forklaring om tjenestene den tilbyr, markedsnyheter og analyser, FAQ-seksjonen, ikke mye annet.

Liste over telefonnumre

+41 44 825 88 88

🚫 Swissquote endelig vurdering 🚫

Til slutt, og med noen få ord, Vår anbefaling er: IKKE INVESTER MED Swissquote.

Som vi nevnte tidligere, er det et finansselskap lokalisert på et sted hvor du ikke vil ha beskyttelse fra loven i tilfelle du blir skadet, det vil si at du ikke vil kunne kreve noen hvis en uheldig hendelse inntreffer som det plutselige tapet av midlene dine eller nedleggelse av selskapet.

I tilfelle problemer er det mest sannsynlig at myndighetene i landet ditt ikke vil være i stand til å gjøre noe. Som kunde av dette selskapet er du ubeskyttet!

Å investere med uregulerte meglere eller meglere basert i slike land er svært risikabelt. Det er best å investere hos en regulert megler, basert i et seriøst land.

Oppdateringer

Swissquote nyheter:

Dato Oppdatering – nyheter
September 2023Vi mottar et stort antall meldinger fra Swissquote-kunder som hevder å ikke kunne ta ut kapitalen sin.

Opiniones de los usuarios

[demokrati id=”8216″]

Hva er din mening? Vi inviterer deg til å samarbeide med oss ​​og stemme. Du kan også legge igjen en kommentar om opplevelsen din med Swissquote.

På slutten av anmeldelsen finner du kundekommentarer.


Hvordan kreve penger svindlet av Swissquote

Hvis det du ønsker er å vite hvordan du kan kreve kapitalen din, hvis du har blitt svindlet, lenger ned i FAQ-delen kan du finne rådene våre.

Slik rapporterer du Swissquote

Hvis du føler deg misfornøyd med tjenesten som tilbys av selskapet, og av en eller annen grunn vil rapportere det, nedenfor, i FAQ-delen, kan du finne den beste måten å rapportere dette selskapet på.

Preguntas Frecuentes

Hvordan kan jeg rapportere Swissquote?

Dette avhenger av hvor du er, du bør gå til finanstilsynet i landet ditt. Skriv oss en kommentar til denne anmeldelsen, så hjelper vi deg.

Er Swissquote en svindel – er det en svindel?

Ja. Vi tror Swissquote er svindel. Vi har mottatt meldinger fra kunder som nevner at de ikke kan ta ut kapitalen, dette bidro til andre svært negative egenskaper ved selskapet.

Er Swissquote pålitelig?

Nei. Swissquote er ikke til å stole på, det er et veldig usikkert selskap: 1) er basert i utrygge land, 2) har et veldig dårlig rykte 3) har mange klager 4) Det er en relativt ny megler uten ansiennitet. Disse egenskapene gjør selskapet svært upålitelig.

Hvordan få tilbake penger fra Swissquote?

Hvis du vil vite hvordan du kan få tilbake kapitalen din, kan du se det her. Vi forklarer i detalj prosessen med å gjenopprette penger fra et svindelselskap, trinn for trinn.

Finnes det (anbefalt) alternativer til Swissquote?

Ja, selvfølgelig finnes det bedre og tryggere alternativer! Her kan du se meglerne vi anbefaler: rangering av de beste meglerne.

Om forfatteren: Pedro Martinez Gonzalez

Jeg skal fortelle litt om meg selv! Jeg er finansanalytiker og økonom med en mastergrad i finans.
Om studiene mine: Jeg studerte ved universitetet i Salamanca for en grad i økonomi og tok deretter en mastergrad i finans i Madrid.
Ønsker du mer informasjon? Du kan lese mer om meg her i min biografi.

7 kommentarer til «Er Swissquote en svindel? Meninger»

 1. Susana Svar

  Hallo! De svindlet meg på et nettsted der jeg satte penger for å generere fortjeneste, for så å ta det ut ba de meg om mer for skatt og dermed svindlet de meg mye penger! Så kontaktet jeg en britisk advokat som løste alt raskt for at jeg skulle få tilbake noen av pengene mine, og det er nettopp med den banken Swissquote nevner, der de sender meg en e-post for å forsikre meg om pengene mine, men ber meg betale 1200 usd for åpningen osv. frigjør pengene mine, som visstnok ble sendt til meg via kryptovalutaer. Alt vekker mye tvil hos meg, og enda mer etter alle pengene de svindlet meg for. Jeg har alle bevisene på hva som skjedde med meg, hvis du kan hjelpe meg ville det vært flott

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Susana, jeg tror de prøvde å lure deg, men jeg tviler sterkt på at de var fra Swissquote siden det er en regulert bank/megler og vi har ikke hatt noen klager på det. Har du e-poster eller nettstedet til enheten som kontaktet deg?

   Hilsener.

 2. FRANCISCO DIAZ GOMEZ Svar

  Hei, god morgen. Jeg skriver for å se om du kan hjelpe meg med noen avgjørelser jeg bør ta angående noen investeringer som jeg har gjort tidligere, som de kalte meg i henhold til internasjonal lov for gjenvinning av kapital, som de fortalte meg at de jobber med banker og de fant kapitalen min i en sveitsisk bank kalt swissquote bank og at jeg måtte åpne en midlertidig konto i en annen bank som er fra England kalt central bank som den sveitsiske banken allerede overførte pengene til kontoen min til sentralbanken problemet er at jeg må sette inn 5000usd for å aktivere kontoen for å kunne foreta uttaket Jeg vet ikke om dette kan være svindel.

  Og det andre problemet er at jeg har er at de ringte meg fra rettslig inndrivelse for en annen gjenvinning av kapital som er fra omega plass for totalt 13300 9700 usd som bare 24750 19000 usd kunne inndrives og fra everfx for totalt 700 XNUMX usd det kan bare få tilbake XNUMX XNUMX usd og disse advokatene brakte søksmålet til lcia, som er den internasjonale domstolen som jeg må betale til retten rundt XNUMX usd for å kunne foreta uttak av disse kapitalene, jeg vet ikke om dette kan også være en svindel eller som kan spørre om disse emnene.

  Atte.

  FRANCISCO DIAZ GOMEZ

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei FRANCISCO, de av internasjonal lov vil fortelle deg at de allerede har fått det tilbake (selvfølgelig vil det være løgn) og de vil fortelle deg å betale 10% eller et annet beløp, du vil betale, du vil ikke ha fått tilbake pengene dine og du må starte på nytt for å få tilbake pengene dine med en SERIØS OG PÅVIST GJENNELSE SOM MYCHARGEBACK.

   Takk for at du deler din erfaring med Abogados online International Law. Dette antatte advokatfirmaet er en svindel. Ikke send dem penger, de ønsker å få så mye penger som mulig fra deg med løgner, de er knyttet til megleren som tidligere LUKKET deg, de kommer ikke til å hjelpe deg, de får deg bare til å se det for å samle inn penger og i til slutt beholder de ALT igjen.

   Hvis du har mer informasjon om selskapet, ber vi deg om å dele den med oss, spesielt hvis det er informasjon du tror kan hjelpe andre mennesker med å investere i dette selskapet.

   Har du navn på rådgivere, numre, e-poster som de har kontaktet deg fra? Husker du hvordan du fant denne megleren i utgangspunktet?

   For å få pengene tilbake, prøv chatten vår eller denne lenken: KREV DINE PENGER, VI HJELPER DEG

   Hilsen

 3. Laura Garces Svar

  Swissquote lar meg ikke ta ut pengene mine

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Laureano Garcés, takk for at du kommenterer Swissquote. Denne megleren er en SCAM. Ikke send dem penger, de ønsker å få så mye penger som mulig med løgner, operasjonene er ikke ekte, de setter ikke pengene i markedet, de bare får det til å se ut og til slutt forteller de deg at du har tapt og de beholder den.

   Hvis du vil ta ut pengene dine, ber de deg om mer for å betale skatt, avgifter, legaliseringer etc. Ikke gjør det! Det er et tydelig tegn på at de vil stjele pengene dine, og de vil ikke returnere noe selv om du betaler.

   Hvis du har mer informasjon om selskapet, ber vi deg om å dele den med oss, spesielt hvis det er informasjon du tror kan hjelpe andre mennesker med å investere i dette selskapet.

   Har du navn på rådgivere, numre, e-poster som de har kontaktet deg fra? Husker du hvordan du fant denne megleren i utgangspunktet?

   For å få pengene tilbake, prøv chatten vår eller denne lenken: KREV DINE PENGER, VI HJELPER DEG

   Hilsener.

Legg igjen svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *