✔️ Informasjon gjennomgått og oppdatert i juni 2024 av Pedro Martínez González

I denne delen vil vi fortelle deg hvorfor Du bør IKKE investere i Tango Trading. Vi analyserer nettstedet, vi observerer hver eneste detalj og vi undersøker hovedegenskapene som tas i betraktning når du velger en god megler, for eksempel plasseringen, selskapet det tilhører, dets regulering, dets rykte...

Kort sagt VI ANBEFALER DET IKKE. Nedenfor vil vi vise deg viktig informasjon om Tango Trading, og vi vil fortelle deg hvorfor vi kom til en slik konklusjon:

Grunnleggende informasjon

🌐 nettstedtangotrading.co – tangotrading.mx
🏠 selskapnevner det ikke
🇧🇷 reguleringIkke regulert
📧 Epost[e-postbeskyttet]
📈 PlattformTangohandel
📌 adresseMexico City, DF, Mexico (vi tror det er falskt)

⚠️ Tango Trading er ikke oppført i noe register og den publiserte adressen tilsvarer ikke noe finansselskap. De nevner heller ikke hvilket selskap de tilhører. Klienter er ubeskyttet, selskapet er lite transparent. ⚠️

Kontotyper

Nå vil vi analysere hvilke typer kontoer som Tango Trading tilbyr, i dette tilfellet ser vi at det tilbyr 3 forskjellige typer kontoer:

KontotypeMinimum første innskudd
mycel$250
harmoni$1,000
Exodus$5,000

Informasjon på nettet

Tango Trading nettsted

Tango Trading gir en grunnleggende forklaring på de finansielle produktene den tilbyr, markedsnyheter og analyser, økonomisk kalender, aktivakalkulator, egentlig ikke mye mer enn dette.

Liste over telefonnumre

 • + 525590630117

🚫 Endelig evaluering av Tango Trading 🚫

Til slutt, og med noen få ord, vår anbefaling er: IKKE INVESTER MED Tango Trading.

Som vi nevnte tidligere, er det et finansselskap lokalisert på et sted hvor du ikke vil ha beskyttelse fra loven i tilfelle du blir skadet, det vil si at du ikke vil kunne kreve noen hvis en uheldig hendelse inntreffer som det plutselige tapet av midlene dine eller nedleggelse av selskapet.

I tilfelle problemer er det mest sannsynlig at myndighetene i landet ditt ikke vil være i stand til å gjøre noe. Som kunde av dette selskapet er du ubeskyttet!

Å investere med uregulerte meglere eller meglere basert i slike land er svært risikabelt. Det er best å investere hos en regulert megler, basert i et seriøst land.

Videoanmeldelse av Tango Trading

Oppdateringer

Nyheter om Tango Trading:

Dato Oppdatering – nyheter
-Ingen nyheter for øyeblikket

Opiniones de los usuarios

[demokrati id=”6839″]

Hva er din mening? Vi inviterer deg til å samarbeide med oss ​​og stemme. Du kan også legge igjen en kommentar om opplevelsen din med .

På slutten av anmeldelsen finner du kundekommentarer.


Hvordan kreve penger svindlet av Tango Trading

Hvis det du ønsker er å vite hvordan du kan kreve kapitalen din, hvis du har blitt svindlet, lenger ned i FAQ-delen kan du finne rådene våre.

Hvordan rapportere Tango Trading

Hvis du føler deg misfornøyd med tjenesten som tilbys av selskapet, og av en eller annen grunn vil rapportere det, nedenfor, i FAQ-delen, kan du finne den beste måten å rapportere dette selskapet på.

Preguntas Frecuentes

Hvordan kan jeg rapportere Tango Trading?

Dette avhenger av hvor du er, du bør gå til finanstilsynet i landet ditt. Skriv oss en kommentar til denne anmeldelsen, så hjelper vi deg.

Er Tango Trading en svindel - er det en svindel?

Ja. Vi tror at Tango Trading er svindel. Vi har mottatt meldinger fra kunder som nevner at de ikke kan ta ut kapitalen, dette bidro til andre svært negative egenskaper ved selskapet.

Er Tango Trading pålitelig?

Nei. Tango Trading er ikke pålitelig, det er et veldig usikkert selskap: 1) er basert i utrygge land, 2) har et veldig dårlig rykte 3) har mange klager 4) det er en relativt ny megler uten ansiennitet 5) det er ikke nevnt hvilket selskap den tilhører. Disse egenskapene gjør selskapet svært upålitelig.

Hvordan få tilbake penger fra Tango Trading?

Hvis du vil vite hvordan du kan få tilbake kapitalen din, kan du se det her. Vi forklarer i detalj prosessen med å gjenopprette penger fra et svindelselskap, trinn for trinn.

Finnes det (anbefalt) alternativer til Tango Trading?

Ja, selvfølgelig finnes det bedre og tryggere alternativer! Her kan du se meglerne vi anbefaler: rangering av de beste meglerne.

Om forfatteren: Pedro Martinez Gonzalez

Jeg skal fortelle litt om meg selv! Jeg er finansanalytiker og økonom med en mastergrad i finans.
Om studiene mine: Jeg studerte ved universitetet i Salamanca for en grad i økonomi og tok deretter en mastergrad i finans i Madrid.
Ønsker du mer informasjon? Du kan lese mer om meg her i min biografi.

62 kommentarer til «Er Tango Trading en svindel? Meninger fra 2023»

 1. Luis Fernando kirkebarnehager Svar

  De svindlet meg i TANGO TRADING, vær forsiktig med skurkene ledet av ROY JIMENEZ OG FABIO LEAL, de trakasserer deg for å investere og så betaler de ikke ut fortjenesten til deg, de beholder pengene dine, de er profesjonelle svindlere

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Luis Fernando, du kan få tilbake pengene, snakk med chatten vår og de vil ringe deg for å vurdere saken din. Takk for at du skrev om Tango Trading. For øyeblikket anses denne megleren som en SCAM.

   Hvis du er en klient, ikke gi flere bidrag, deres eneste mål er å stjele fra deg, de manipulerer operasjoner manuelt, de beholder pengene fra når de når deres kontoer, de kommer ikke inn i markedet, alt er forberedt for deg tape eller få deg til å tape pengene dine for å ha en unnskyldning for å beholde dem.

   Hvis du bestemmer deg for å trekke deg og de ber om løsepenger i form av provisjoner, skatter, avgifter, legaliseringer, etc. Betal aldri det! Det er advarselen, fra det øyeblikket må du vite at du er klient hos en svindelmegler, og uansett hvor mye du betaler vil du aldri se pengene dine.

   For å hjelpe andre brukere eller kunder, oppgi så mye informasjon som mulig, forklar hvordan alt skjedde, hvor du så reklamen, hvem som ringte deg, numre du ble oppringt fra, e-poster og alt du tenker på.

   Hvis du ønsker å få tilbake pengene dine, gå til chatten vår eller sjekk skjemaet i denne lenken: KREV DINE PENGER

   Hilsener.

Legg igjen svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *