✔️ Informasjon gjennomgått og oppdatert i juni 2024 av Pedro Martínez González

Kommentarer på td365.com I denne seksjonen vi vil analysere td365.com (også kalt med navnet: td365.com), er en megler av Forex, Criptomonedas y CFDer. Er td365.com virkelig anbefalt å foreta en investering? Eller er det bedre å ikke investere med dette selskapet? ⛔ Er det en trygg megler? Er en gotcha? Vi hjelper deg med å bestemme det. ✅ ➡️ I denne delen finner du følgende: meninger om td365.com ✅, krav, klager 😡, erfaringer 📝, analyse 📊 av de viktigste egenskapene til dette selskapet (oppdatert 2022), og det viktigste: Er det td365.com ⚠️ en trygg megler? ⛔ Kan vi stole på dette selskapet? ✅ Vil vi kunne ta ut pengene våre? Alt dette og mer i denne anmeldelsen om dette investeringsselskapet. Få pengene tilbake - vi hjelper deg

Viktig informasjon: Hvem tilhører det? Hvor er du? Er du en regulert megler?

❌ td365.com nevner å være del av: ukjent ❌ Når det gjelder din plassering, er selskapet basert i Bahamas. ❌ Hvis vi analyserer din sikkerhet, observerer vi at td365.com den har ingen form for regulering.

ATTENTION: td365.com er en megler IKKE REGULERT. ⚠

📌 huskeRegulerte meglere er det beste (og sikreste) alternativet, ettersom de må oppfylle svært strenge krav. Å jobbe med en uregulert megler er veldig risikabelt. 📌

Kontotyper | Investeringsplattform

Nå vil vi se hvilke typer kontoer den tilbyr td365.com, i dette tilfellet, vi fant ikke informasjon som indikerer eksistensen av ulike typer kontoer. De plattform å operere som td365.com tilbyr er: egen plattform og MT4.

Ressurser | Nettsted

Her skal vi undersøke de forskjellige ressurser og hjelpemidler for traderen som td365.com tilbyr på sin nettside. Vi tror at ressursene og hjelpen som tilbys på nettsiden kan være et godt poeng i meglerens fordel.
Td365.com nettsted
Td365.com nettsted
td365.com gir følgende hjelpemidler eller ressurser til handelsmenn eller interesserte parter: en forklaring på markedene den opererer på, kalkulatorer, økonomisk kalender, opplæringsprogrammer, analyse, utdanningsdel, ofte stilte spørsmål, blant andre.

Få pengene tilbake - vi hjelper deg

🌐 Annen informasjon om td365.com 🌐

🔻 Vi gir deg litt mer informasjon i tilfelle du vil kontakte selskapet, eller se nettstedet for deg selv. 🔻 🌏 Nettsted: td365.com 📞 Telefonnummer: + 44 203 180 5566 📧 E-post: [e-postbeskyttet].

Du lurer kanskje på hvorfor vi gjorde en anmeldelse på td365.com. Vi gjennomfører denne gjennomgangen og vurderingen, på grunn av at vi mottar ulike meldinger og kommentarer som spør om påliteligheten til det aktuelle selskapet. Vi liker å tro at vurderingssiden vår hjelper investorer, gir nøkkelinformasjon om selskapet, vi avslører informasjon som enhver investor bør vite før de bestemmer seg for å investere i et investeringsselskap eller ikke.

Er du en representant for dette selskapet? Vi anbefaler at du legger igjen en kommentar som svarer på kundens bekymringer.

➡️ Vurdering på td365.com ⬅️

Avslutter med denne delen, etter vår mening Tror vi at selskapet td365.com er pålitelig? Bør du investere pengene dine med selskapet? Er de et anbefalt selskap? ⭐Analyse av 2022 Etter å ha undersøkt denne megleren, anbefaler vi deg å være forsiktig, ettersom det er et ulovlig selskap, klart etablert for å ta penger fra folk gjennom bedrag og juks. Det er veldig ugjennomsiktig, siden det nesten ikke tilbyr juridisk informasjon, ikke viser data om registrering og mangler regulering (ikke-regulert selskap). ❌

Oppmerksomhet ⛔ : i mars 2023 har CNMV lagt til td365.com til listen over falske finansielle selskaper for å handle uten autorisasjon. ⛔ VI FORESLÅER EKSTRE FORSIKTIG

➡️ Lenke til CNMV-varselet fra mars 2023

📛 Kort sagt: Det virker ikke som en god idé, vi foreslår å være forsiktig. 📛


Våre råd: vi anbefaler alltid å jobbe bare med behørig regulerte selskaper, Er det ikke bedre å ha beskyttelse av en god regulator? Er det verdt risikoen hvis det er mye tryggere alternativer å investere? Hvorfor investere hos en uregulert eller dårlig regulert megler, når du kan investere hos en megler regulert av en seriøs regulator?
📌 Ikke glem: et av få tiltak som forsikrer kundenes penger, er reguleringen av megleren, det vil si at det sannsynligvis er det viktigste kjennetegnet for enhver megler; HAR GOD REGULERING. God regulering betyr at det er en autoritet som kunder i tilfelle misforståelser eller problemer kan klage på. 📌

Hva er din mening? Har du handlet med denne megleren? Er du kunde? Tror du vår mening ikke er riktig? Vi inviterer deg til å samarbeide med oss ​​og stemme, også legge igjen en kommentar på nettstedet vårt med din erfaring med denne megleren.

🔻🔻 Vi lar en avstemning være åpen slik at handelsmenn, kunder og meglerbrukere kan stemme. 🔻🔻

[demokrati id=”2322″]
Om forfatteren: Pedro Martinez Gonzalez

Jeg skal fortelle litt om meg selv! Jeg er finansanalytiker og økonom med en mastergrad i finans.
Om studiene mine: Jeg studerte ved universitetet i Salamanca for en grad i økonomi og tok deretter en mastergrad i finans i Madrid.
Ønsker du mer informasjon? Du kan lese mer om meg her i min biografi.

4 kommentarer til «td365.com: vurdering og kommentarer»

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Lola, takk for at du skrev om td365.com. Denne megleren regnes som en SCAM. CNMV (spansk finanstilsynsmyndighet) har lagt et varsel på dem, for mangel på regulering og for å lure kundene deres ().

   Vi foreslår å IKKE sende penger, de lyver for å stjele fra deg, operasjonene er fiktive, pengene blir aldri krysset med markedet, de simulerer det og til slutt merker de deg og sier at du har mistet alt og de beholder det som vei.

   Hvis når du ber om uttak, ber de deg om mer for å betale provisjoner, skatter, avgifter, legaliseringer osv. Gjør det aldri! Det er en klar advarsel om at du er klient hos en svindelmegler, og selv om du betaler, vil de aldri returnere pengene dine.

   All informasjonen du gir om selskapet vil hjelpe de som er berørt av denne megleren, forklare i detalj hvordan alt skjedde, hvilken reklame du så, navnene på rådgiveren din, numre, e-poster som de har kontaktet deg fra, etc.

   For å få pengene tilbake, snakk med vår CHAT eller fyll ut skjemaet på denne lenken: KREV DINE PENGER

   Hilsener.

 1. Tom Svar

  De tok alle pengene mine fra meg, jeg kan fortsatt ikke få dem tilbake!!

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Tom, takk for kommentaren på td365.com. Denne megleren er en SCAM. Ikke send dem penger, de ønsker å få så mye penger som mulig med løgner, operasjonene er ikke ekte, de setter ikke pengene på markedet, de viser det bare og til slutt forteller de deg at du har tapt og de beholder den.

   Hvis du vil ta ut pengene dine, ber de deg om mer for å betale skatt, avgifter, legaliseringer etc. Ikke gjør det! Det er et tydelig tegn på at de vil stjele pengene dine, og de vil ikke returnere noe selv om du betaler.

   Hvis du har mer informasjon om selskapet, ber vi deg om å dele den med oss, spesielt hvis det er informasjon du tror kan hjelpe andre mennesker med å investere i dette selskapet.

   Har du navn på rådgivere, numre, e-poster som de har kontaktet deg fra? Husker du hvordan du fant denne megleren i utgangspunktet?

   For å få pengene tilbake, prøv chatten vår eller denne lenken: KREV DINE PENGER, VI HJELPER DEG

   Hilsener.

Legg igjen svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *