✔️ Informasjon gjennomgått og oppdatert i juni 2024 av Pedro Martínez González

I denne delen vil vi fortelle deg hvorfor vi tror at TeraFX er trygt. Vi analyserer nettstedet, vi observerer hver eneste detalj og vi undersøker hovedegenskapene som tas i betraktning når du velger en god megler, for eksempel plasseringen, selskapet det tilhører, dets regulering, dets rykte...

Kort sagt VI SER ET SERIØST OG ANBEFALT SELSKAP. Nedenfor vil vi vise deg viktig informasjon om TeraFX og fortelle deg hvorfor vi kom til en slik konklusjon:

Grunnleggende informasjon

🌐 nettstedterafx.com
🏠 selskapTera Europe Limited
🇧🇷 reguleringFCA
📧 Epost[e-postbeskyttet]
📈 PlattformMetaTrader 4
📌 adresse Office 701, One Canada Square Canary Wharf, London E14 5AA

TeraFX eies av Tera Europe Limited, firmaet den ligger i Storbritanniaa og er regulert av FCA.

Kontotyper

Nå vil vi analysere hvilke typer kontoer TeraFX tilbyr, i dette tilfellet ser vi at det tilbyr 5 forskjellige typer kontoer:

KontotypeMinimum første innskudd
Våre modulpriser består fleksibelt av dine ønskede moduler og antall brukere. Så du betaler kun for de modulene du faktisk bruker. Prisene er månedlige leiekostnader.$0
Premium$0
ECN$0
pro$0
Bedriftens$0

Informasjon på nettet

Terafx nettsted

TeraFX gir følgende hjelpemidler eller ressurser til handelsmenn eller interesserte parter: en kort forklaring av tjenestene som tilbys, økonomisk kalender, live-diagrammer, markedsnyheter og analyser, avsnitt med ofte stilte spørsmål, blant annet.

Liste over telefonnumre

+44(0)203 048 4764

TeraFX endelig verdivurdering

Til slutt, og med noen få ord, vår anbefaling er: TeraFX er et trygt selskap.

Etter å ha utført en analyse av det aktuelle selskapet, virker det pålitelig for oss: det gir tilgang til et stort antall investeringsmuligheter, det har en moderne plattform, og støtten er utmerket.

Selskapet leverer også et stort antall svært interessante ressurser for folk som er interessert i investeringsverdenen. Vi anbefaler deg å ta en titt!

Selskapet tilbyr også muligheten til å åpne en DEMO-konto og har for tiden forskjellige kampanjer, du må kontakte dem for å finne ut om dem.

Oppdateringer

Nyheter om TeraFX:

Dato Oppdatering – nyheter
For øyeblikket har vi ingen nyheter å dele.

Opiniones de los usuarios

[demokrati id=”6771″]

Hva er din mening? Vi inviterer deg til å samarbeide med oss ​​og stemme. Du kan også legge igjen en kommentar om opplevelsen din med TeraFX.

På slutten av anmeldelsen finner du kundekommentarer.


Hvordan kreve penger til TeraFX

Hvis det du ønsker er å vite hvordan du kan kreve kapitalen din, lenger ned i FAQ-delen kan du finne våre råd.

Hvordan rapportere TeraFX

Hvis du føler deg misfornøyd med tjenesten som tilbys av selskapet, og av en eller annen grunn ønsker å sende inn en klage, nedenfor, i FAQ-delen, kan du finne den beste måten å rapportere dette selskapet på.

Preguntas Frecuentes

Er TeraFX en svindel - er det en svindel?

Etter vår mening er det ikke svindel, vi har ikke klart å oppdage tegn på svindel.

Er TeraFX pålitelig?

Ja, etter vår analyse mener vi at det er en pålitelig og anerkjent megler.

Hvordan kan jeg åpne en konto hos TeraFX?

Her kan du Å åpne en konto med dem.

Hvordan rapportere TeraFX?

Hvis du har noen klager mot denne megleren, kan du skrive til dem til støtte for nettstedet deres, vi inviterer deg også til å legge igjen en kommentar i denne anmeldelsen.

Hvordan kreve penger fra TeraFX?

Hvis du ønsker å ta ut pengene dine fra TeraFX, er det bare å kontakte dem, gjennom support vil de veilede deg til å gjøre kapitaluttaket.

Om forfatteren: Pedro Martinez Gonzalez

Jeg skal fortelle litt om meg selv! Jeg er finansanalytiker og økonom med en mastergrad i finans.
Om studiene mine: Jeg studerte ved universitetet i Salamanca for en grad i økonomi og tok deretter en mastergrad i finans i Madrid.
Ønsker du mer informasjon? Du kan lese mer om meg her i min biografi.

2 kommentarer til «Er TeraFX en svindel? Meninger fra 2023»

 1. Felipe Svar

  De presser meg til å investere her, men jeg vil ikke at de skal stjele pengene mine eller lure meg. Kan du hjelpe meg? Velsignelser.

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Felipe, takk for at du skrev om TeraFX. For øyeblikket regnes denne megleren som en SCAM.

   Hvis du er en klient, ikke gi flere bidrag, deres eneste mål er å stjele fra deg, de manipulerer operasjoner manuelt, de beholder pengene fra når de når deres kontoer, de kommer ikke inn i markedet, alt er forberedt for deg tape eller få deg til å tape pengene dine for å ha en unnskyldning for å beholde dem.

   Hvis du bestemmer deg for å trekke deg og de ber om løsepenger i form av provisjoner, skatter, avgifter, legaliseringer, etc. Betal aldri det! Det er advarselen, fra det øyeblikket må du vite at du er klient hos en svindelmegler, og uansett hvor mye du betaler vil du aldri se pengene dine.

   For å hjelpe andre brukere eller kunder, oppgi så mye informasjon som mulig, forklar hvordan alt skjedde, hvor du så reklamen, hvem som ringte deg, numre du ble oppringt fra, e-poster og alt du tenker på.

   Hvis du ønsker å få tilbake pengene dine, gå til chatten vår eller sjekk skjemaet i denne lenken: KREV DINE PENGER

   Hilsener.

Legg igjen svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *