✔️ Informasjon gjennomgått og oppdatert i juni 2024 av Pedro Martínez González

I denne delen vil vi fortelle deg hvorfor Du bør IKKE investere i Tesler-appen. Vi analyserer nettstedet, vi observerer hver eneste detalj og vi undersøker hovedegenskapene som tas i betraktning når du velger en god megler, for eksempel plasseringen, selskapet det tilhører, dets regulering, dets rykte...

Kort sagt VI ANBEFALER DET IKKE. Nedenfor vil vi vise deg viktig informasjon om Tesler App og fortelle deg hvorfor vi kom til en slik konklusjon:

Grunnleggende informasjon

🌐 nettstedtesler-trading.com
🏠 selskapdesconocido
🇧🇷 reguleringIkke regulert
📧 Epost[e-postbeskyttet]
📈 PlattformEgen plattform
📌 adressedesconocido

⚠️ Tesler App nevner ikke hvilket selskap den tilhører, dette er farlig for kunder på grunn av manglende regulering og mangel på seriøsitet. Klienter er ubeskyttet. Stedet til selskapet er ukjent. ⚠️

Kontotyper

Tesler App tilbyr ikke flere kontoer til brukere.

Informasjon på nettet

Nettsted Tesler App

Tesler-appen viser veldig lite gjennomsiktig og gir ikke hjelp eller informasjon til folk hvis de ikke er registrert.

🚫 Sluttevaluering av Tesler App 🚫

Til slutt, og med noen få ord, vår anbefaling er: IKKE INVESTER MED Tesler-appen.

Som vi nevnte tidligere, er det et finansselskap lokalisert på et sted hvor du ikke vil ha beskyttelse fra loven i tilfelle du blir skadet, det vil si at du ikke vil kunne kreve noen hvis en uheldig hendelse inntreffer som det plutselige tapet av midlene dine eller nedleggelse av selskapet.

I tilfelle problemer er det mest sannsynlig at myndighetene i landet ditt ikke vil være i stand til å gjøre noe. Som kunde av dette selskapet er du ubeskyttet!

Å investere med uregulerte meglere eller meglere basert i slike land er svært risikabelt. Det er best å investere hos en regulert megler, basert i et seriøst land.

Tesler App Video Review

Oppdateringer

Nyheter om Tesler App:

Dato Oppdatering – nyheter
April 2021Klage mot Tesler-appen til CNMV: cnmv.es/Portal/ResultadoSearch.aspx?type=1&name=tesle
Juli 2021Klage mot FCAs Tesler-app: www.fca.org.uk/news/warnings/tesler-teslertoday-clone-fca-authorized-firm
Mayo 2023Klage mot Tesler App av BCSC

Opiniones de los usuarios

[demokrati id=”1374″]

Hva er din mening? Vi inviterer deg til å samarbeide med oss ​​og stemme. Du kan også legge igjen en kommentar om opplevelsen din med Tesler-appen.

På slutten av anmeldelsen finner du kundekommentarer.


Hvordan kreve penger svindlet av Tesler-appen

Slik rapporterer du Tesler-appen

Preguntas Frecuentes

Hvordan kan jeg rapportere Tesler-appen?

Dette avhenger av hvor du er, du bør gå til finanstilsynet i landet ditt. Skriv oss en kommentar til denne anmeldelsen, så hjelper vi deg.

Er Tesler App en svindel - er det svindel?

Ja. Vi tror at Tesler-appen er svindel. Vi har mottatt meldinger fra kunder som nevner at de ikke kan ta ut kapitalen, dette bidro til andre svært negative egenskaper ved selskapet.

Er Tesler App pålitelig?

Nei. Tesler-appen er ikke pålitelig, den er et veldig usikkert selskap: 1) er basert i utrygge land, 2) har et veldig dårlig rykte 3) har mange klager 4) Det er en relativt ny megler uten ansiennitet. Disse egenskapene gjør selskapet svært upålitelig.

Hvordan få tilbake penger fra Tesler-appen?

Hvis du vil vite hvordan du kan få tilbake kapitalen din, kan du se det her. Vi forklarer i detalj prosessen med å gjenopprette penger fra et svindelselskap, trinn for trinn.

Finnes det noen (anbefalte) alternativer til Tesler-appen?

Ja, selvfølgelig finnes det bedre og tryggere alternativer! Her kan du se meglerne vi anbefaler: rangering av de beste meglerne.

Om forfatteren: Pedro Martinez Gonzalez

Jeg skal fortelle litt om meg selv! Jeg er finansanalytiker og økonom med en mastergrad i finans.
Om studiene mine: Jeg studerte ved universitetet i Salamanca for en grad i økonomi og tok deretter en mastergrad i finans i Madrid.
Ønsker du mer informasjon? Du kan lese mer om meg her i min biografi.

47 kommentarer til «Tesler App: Vurdering og kommentarer»

 1. José Svar

  DE ER RAPPORTERT AV BCSC, hvordan får jeg pengene mine?

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei José, takk for at du kommenterte Tesler-appen. Denne megleren er en svindel. BCSC (Columbia Financial Regulator) har allerede advart om dem, for svindel og ikke å være regulert (Se BSCS-lenke). Ikke send dem penger, de vil få så mye penger som mulig med løgn, operasjonene er ikke reelle, pengene blir ikke satt på markedet, de viser det bare og til slutt forteller de deg at du har tapt og de behold det.

   Hvis du vil ta ut pengene dine, ber de deg om mer for å betale skatt, avgifter, legaliseringer etc. Ikke gjør det! Det er et tydelig tegn på at de vil stjele pengene dine, og de vil ikke returnere noe selv om du betaler.

   Hvis du har mer informasjon om selskapet, ber vi deg om å dele den med oss, spesielt hvis det er informasjon du tror kan hjelpe andre mennesker med å investere i dette selskapet.

   Har du navn på rådgivere, numre, e-poster som de har kontaktet deg fra? Husker du hvordan du fant denne megleren i utgangspunktet?

   For å få tilbake pengene dine, prøv vår CHAT eller i FORM av denne lenken: KREV DINE PENGER
   Hilsener.

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Luis, det er en glede å ha vært til hjelp, takk for at du skrev.

   Hilsener.

Legg igjen svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *