✔️ Informasjon gjennomgått og oppdatert i juni 2024 av Pedro Martínez González

I denne delen vil vi fortelle deg hvorfor Du bør IKKE investere i ThinkMarkets. Vi analyserer nettstedet, vi observerer hver eneste detalj og vi undersøker hovedegenskapene som tas i betraktning når du velger en god megler, for eksempel plasseringen, selskapet det tilhører, dets regulering, dets rykte...

Kort sagt VI ANBEFALER DET IKKE. Nedenfor vil vi vise deg viktig informasjon om ThinkMarkets, og vi vil fortelle deg hvorfor vi kom til en slik konklusjon:

Grunnleggende informasjon

🌐 nettstedthinkmarkets.com
🏠 selskap*TF Global Markets (UK) Limited
🇧🇷 reguleringFCA (Storbritannia) – FSA (Seychellene)
📧 Epost[e-postbeskyttet]
📈 PlattformMT4 og MT5
📌 adresseStorbritannia – Seychellene – Saint Lucia

⚠️ ThinkMarkets eies av TF Global Markets (UK) Limited og TF Global Markets Int Limited, selskapet ligger i Storbritannia, Seychellene eller Saint Lucia (bedriftens beliggenhet endres avhengig av hvor klienten befinner seg). Når det gjelder Seychellene eller Saint Lucia, anser vi dette stedet som farlig for deres klienter på grunn av dets mangel på regulering og mangel på seriøsitet. Klienter er ubeskyttet. Selskapet er lokalisert på et sted USIKRE, pass på. ⚠️

Kontotyper

Nå skal vi analysere hvilke typer kontoer som ThinkMarkets tilbyr, i dette tilfellet ser vi at det tilbyr 3 forskjellige typer kontoer:

KontotypeMinimum første innskudd
standard$0
Tenk$0
Profesjonell$0

Informasjon på nettet

Think Markets nettsted

ThinkMarkets gir en grunnleggende forklaring på de finansielle produktene den tilbyr, markedsnyheter og analyser, økonomisk kalender, live-diagrammer, egentlig ikke mye mer enn dette.

Liste over telefonnumre

Storbritannia +44 203 514 2374

Australia +61 3 9093 3400

🚫 ThinkMarkets endelige vurdering 🚫

Til slutt, og med noen få ord, vår anbefaling er: IKKE INVESTER MED ThinkMarkets.

Som vi nevnte tidligere, er det et finansselskap lokalisert på et sted hvor du ikke vil ha beskyttelse fra loven i tilfelle du blir skadet, det vil si at du ikke vil kunne kreve noen hvis en uheldig hendelse inntreffer som det plutselige tapet av midlene dine eller nedleggelse av selskapet.

I tilfelle problemer er det mest sannsynlig at myndighetene i landet ditt ikke vil være i stand til å gjøre noe. Som kunde av dette selskapet er du ubeskyttet!

Å investere med uregulerte meglere eller meglere basert i slike land (som Seychellene) er veldig risikabelt. Det er best å investere hos en regulert megler, basert i et seriøst land.

Oppdateringer

Hva er nytt på ThinkMarkets:

Dato Oppdatering – nyheter
Juli 2023Avhengig av hvor klienten befinner seg, har megleren en veldig dårlig regulering (Seychellene), vi foreslår ekstrem forsiktighet siden vi mener at det er en veldig dårlig og ikke seriøs regulering.

Opiniones de los usuarios

[demokrati id=”5742″]

Hva er din mening? Vi inviterer deg til å samarbeide med oss ​​og stemme. Du kan også legge igjen en kommentar om opplevelsen din med ThinkMarkets.

På slutten av anmeldelsen finner du kundekommentarer.


Hvordan kreve penger svindlet av ThinkMarkets

Hvis det du ønsker er å vite hvordan du kan kreve kapitalen din, hvis du har blitt svindlet, lenger ned i FAQ-delen kan du finne rådene våre.

Slik rapporterer du ThinkMarkets

Hvis du føler deg misfornøyd med tjenesten som tilbys av selskapet, og av en eller annen grunn vil rapportere det, nedenfor, i FAQ-delen, kan du finne den beste måten å rapportere dette selskapet på.

Preguntas Frecuentes

Hvordan kan jeg rapportere ThinkMarkets?

Dette avhenger av hvor du er, du bør gå til finanstilsynet i landet ditt. Skriv oss en kommentar til denne anmeldelsen, så hjelper vi deg.

Er ThinkMarkets en svindel - er det en svindel?

Vi har ikke oppdaget tegn på svindel, men vi var i stand til å oppdage at avhengig av hvor kundene befinner seg, er selskapet basert i et svært utrygt land.

Er ThinkMarkets pålitelig?

Nei, ThinkMarkets er ikke til å stole på: 1) er basert i utrygge land, 2) den har en veldig dårlig regulering 3) Den har ikke et veldig godt rykte på internett. Disse egenskapene gjør selskapet svært upålitelig.

Hvordan få tilbake penger fra ThinkMarkets?

Hvis du vil vite hvordan du kan få tilbake kapitalen din, kan du se det her. Vi forklarer i detalj prosessen med å gjenopprette penger fra et svindelselskap, trinn for trinn.

Finnes det (anbefalt) alternativer til ThinkMarkets?

Ja, selvfølgelig finnes det bedre og tryggere alternativer! Her kan du se meglerne vi anbefaler: rangering av de beste meglerne.

Om forfatteren: Pedro Martinez Gonzalez

Jeg skal fortelle litt om meg selv! Jeg er finansanalytiker og økonom med en mastergrad i finans.
Om studiene mine: Jeg studerte ved universitetet i Salamanca for en grad i økonomi og tok deretter en mastergrad i finans i Madrid.
Ønsker du mer informasjon? Du kan lese mer om meg her i min biografi.

4 kommentarer til «Er ThinkMarkets en svindel? 2023 anmeldelser»

 1. Juan C Svar

  Jeg har operert med dem i litt over et år, og jeg har ikke fått noen nyheter

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Juan, svarer de deg ikke for kapitalen din? Kan du fortelle oss hva som skjer med deg?

   Hilsener.

 2. Eduardo Svar

  Hei, takk for analysen, jeg visste ikke at megleren befinner seg i et utrygt land som Seychellene. Takk skal du ha.

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Hugo.2, takk for at du skrev om ThinkMarkets. For øyeblikket anses denne megleren som veldig usikker (på grunn av Seychellenes regulering).

   Hvis du har mer informasjon om dem, ber vi deg dele den, med alle detaljene du husker.

   Hilsener.

Legg igjen svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *