✔️ Informasjon gjennomgått og oppdatert i juni 2024 av Pedro Martínez González

I denne delen vil vi fortelle deg hvorfor Du bør IKKE investere i Tickmill. Vi analyserer nettstedet, vi observerer hver eneste detalj og vi undersøker hovedegenskapene som tas i betraktning når du velger en god megler, for eksempel plasseringen, selskapet det tilhører, dets regulering, dets rykte...

Kort sagt VI ANBEFALER DET IKKE. Nedenfor vil vi vise deg viktig informasjon om Tickmill, og vi vil fortelle deg hvorfor vi kom til en slik konklusjon:

Grunnleggende informasjon

🌐 nettstedtickmill.com
🏠 selskapTickmill Group (Tickmill UK Ltd – Tickmill Europe Ltd – Tickmill South Africa (PTY) Ltd – Tickmill Ltd – Tickmill Asia ltd)
🇧🇷 reguleringFCA – CySEC – FSCA – FSA
📧 Epost[e-postbeskyttet] - [e-postbeskyttet] (Latin-Amerika)
📈 PlattformMetaTrader 4 – MetaTrader 5 – Webtrader
📌 adresse3. etasje, 27 – 32 Old Jewry, London, England, EC2R 8DQ – Kedron 9, Mesa Geitonia, 4004 Limassol, Kypros – The Pavilion, Cnr Dock and Portswood Rd, V andA Waterfront, 8001, Cape Town – 3, F28-F29 Eden Plaza, Eden Island, Mahe, Seychellene

⚠️ Tickmill Group består av flere selskaper lokalisert i ulike deler av planeten og regelverket varierer avhengig av hvor kunden befinner seg. For latinamerikanske kunder er regulering praktisk talt ikke-eksisterende, så vår anbefaling til latinamerikanere er å unngå denne megleren. ⚠️

Kontotyper

Nå vil vi analysere kontotypene som tilbys av Tickmill, i dette tilfellet ser vi at den tilbyr 3 forskjellige typer kontoer:

KontotypeMinimum første innskudd
klassisk$0
pro$0
VIP$50.000

Informasjon på nettet

tickmill nettsted 2

Tickmill gir en grunnleggende forklaring på de finansielle produktene den tilbyr, markedsnyheter og analyser, økonomisk kalender, aktivakalkulator, live-diagrammer, pedagogisk seksjon, FAQ-seksjon, personlige erfaringer, blant andre.

Liste over telefonnumre

 • +248 434 7072 (Latin-Amerika)
 • +44 203 835 5105 (Storbritannia)

🚫 Endelig Tickmill-verdivurdering 🚫

Til slutt, og i et nøtteskall, for brukere bosatt i Latin-Amerika, vår anbefaling er: IKKE INVESTER MED Tickmill.

Som vi nevnte tidligere, er det et finansselskap lokalisert på et sted hvor du ikke vil ha beskyttelse fra loven i tilfelle du blir skadet, det vil si at du ikke vil kunne kreve noen hvis en uheldig hendelse inntreffer som det plutselige tapet av midlene dine eller nedleggelse av selskapet.

I tilfelle problemer er det mest sannsynlig at myndighetene i landet ditt ikke vil være i stand til å gjøre noe. Som kunde av dette selskapet er du ubeskyttet!

Å investere med uregulerte meglere eller meglere basert i slike land er svært risikabelt. Det er best å investere hos en regulert megler, basert i et seriøst land.

Oppdateringer

Nyheter om Tickmill:

Dato Oppdatering – nyheter
-Ingen nyheter for øyeblikket

Opiniones de los usuarios

[demokrati id=”1096″]

Hva er din mening? Vi inviterer deg til å samarbeide med oss ​​og stemme. Du kan også legge igjen en kommentar om opplevelsen din med .

På slutten av anmeldelsen finner du kundekommentarer.


Hvordan kreve penger svindlet av Tickmill

Hvis det du ønsker er å vite hvordan du kan kreve kapitalen din, hvis du har blitt svindlet, lenger ned i FAQ-delen kan du finne rådene våre.

Hvordan rapportere Tickmill

Hvis du føler deg misfornøyd med tjenesten som tilbys av selskapet, og av en eller annen grunn vil rapportere det, nedenfor, i FAQ-delen, kan du finne den beste måten å rapportere dette selskapet på.

Preguntas Frecuentes

Hvordan kan jeg rapportere Tickmill?

Dette avhenger av hvor du er, du bør gå til finanstilsynet i landet ditt. Skriv oss en kommentar til denne anmeldelsen, så hjelper vi deg.

Er Tickmill en svindel - er det en svindel?

Ja, vi kan fortelle deg at for Latin-Amerika har den plassering og regulering i et VELDIG UTRYGT land.

Er Tickmill pålitelig?

Nei. Tickmill er ikke til å stole på, det er et veldig usikkert selskap: 1) er basert i utrygge land, 2) (for latinamerikanske kunder) er et UREGULERERT selskap 3) Den har mange klager. Disse egenskapene gjør selskapet svært upålitelig.

Hvordan få tilbake penger fra Tickmill?

Hvis du vil vite hvordan du kan få tilbake kapitalen din, kan du se det her. Vi forklarer i detalj prosessen med å gjenopprette penger fra et svindelselskap, trinn for trinn.

Finnes det (anbefalt) alternativer til Tickmill?

Ja, selvfølgelig finnes det bedre og tryggere alternativer! Her kan du se meglerne vi anbefaler: rangering av de beste meglerne.

Om forfatteren: Pedro Martinez Gonzalez

Jeg skal fortelle litt om meg selv! Jeg er finansanalytiker og økonom med en mastergrad i finans.
Om studiene mine: Jeg studerte ved universitetet i Salamanca for en grad i økonomi og tok deretter en mastergrad i finans i Madrid.
Ønsker du mer informasjon? Du kan lese mer om meg her i min biografi.

16 kommentarer til «Tickmill: Vurdering og kommentarer»

 1. luis Svar

  Hei venn. Fortell meg hva du kan fortelle meg om FXTM-megleren, er det en pålitelig megler eller er det en svindel. Jeg håper du kan hjelpe meg. Takk skal du ha

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Luis, du kan lese en anmeldelse i denne lenken: FXTM.

   Hilsener.

 2. luis Svar

  ok venn og om anbefalingen fra noen meglere der de jobber pengene til personen du forteller meg, kjenner du noen eller ikke. Takk.

 3. luis vargas Svar

  Takk venn, jeg har allerede funnet ut om denne megleren og den har ikke gode referanser, jeg var i ferd med å investere pengene mine hos dem, og gudskjelov gjorde jeg det ikke fordi jeg ville ha angret senere. Hva kan du fortelle meg om global trader atf, det er positive kommentarer og andre negative om denne megleren, og jeg vil også vite om du kan anbefale en megler der man kan investere pengene sine og de forvalter det på den måten de anser best for en. Jeg har hørt at det er spesielt i USA, men jeg har ikke vært så heldig å finne ut hvem de er. Jeg håper du kan hjelpe meg med det jeg skriver til deg. Gratulerer med arbeidet du gjør, du må være forsiktig når du vet hvordan å investere Gratulerer.

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Luis, du kan se anmeldelsen i denne lenken: Handle ATF. Enhver kommentar legger den der.

   Hilsener.

 4. luis Svar

  Wow, jeg leste allerede kommentarene om UMARKETS, jeg var i ferd med å sende dem penger for alt de tilbød meg. Takk i alle fall. Jeg vil gjerne vite om GLOBAL TRADER ATF, de sier at det sponser det argentinske landslaget som en krok for det jeg ser er .Jeg vil gjerne vite om denne megleren er seriøs eller en svindel siden det for noen måneder siden ble sagt negative ting om dem som svindlere osv. og nå når jeg leser ser jeg at de snakker veldig godt om dem, jeg vet ikke om de forbedret tjenesten eller ikke. Jeg ville være takknemlig hvis du ville kommentere dem. Tusen takk.

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Luis, du kan se anmeldelsen i denne lenken: Handle ATF. Enhver kommentar legger den der.

   Hilsener.

 5. luis Svar

  Jeg vil gjerne vite om MARKETS-megleren, er denne megleren trygg eller ikke? God morgen

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Luis, det er mange meglere som har ordet MARKEDS, har du nettsiden for å vite hvilken du snakker om?

   Hilsener.

 6. luis Svar

  Det jeg skrev i går var til en viss nytte fordi sannheten var at jeg ble forvirret over det de skrev om hvorvidt det var en anbefalt megler eller ikke. Vær så snill å se det godt neste gang du publiserer noe. Jeg gratulerer deg for arbeidet du gjør for det beste for alle oss som leter etter en seriøs og ansvarlig megler.Jeg gratulerer deg.

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Luis, det er det vi er her for, det kan alltid være en feil, men heldigvis har vi brukere som deg som ikke nøler med å skrive for å kommentere, tusen takk!

   Hilsener.

 7. Vero Svar

  Jeg takker for anmeldelsen, jeg lette etter mer informasjon om tickmill

  • Anbefalt Brokers Svar

   Hei Vero, takk for kommentaren til Tickmill. Denne megleren anbefales, vi har ikke mottatt noen klager på dem og så langt har vi kunnet se at de jobber seriøst og profesjonelt.

   Hvis du har mer informasjon om selskapet, ber vi deg om å dele den med oss, spesielt hvis det er informasjon du tror kan hjelpe andre mennesker med å investere i dette selskapet.

   For å få pengene tilbake, prøv chatten vår eller denne lenken: KREV DINE PENGER, VI HJELPER DEG

   Hilsener.

   • Rohness

    Hvorfor anbefaler de denne Tickmill-megleren i artikkelen, men anklager ham for svindel i kommentarfeltet,
    Oppdater anmeldelsene dine, forklar, er det svindel eller ikke?

   • Anbefaltbrokers.com

    Hei rohness, kommentaren er oppdatert, det er en anbefalt megler.

    Hilsener.

Legg igjen svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *