✔️ Informasjon gjennomgått og oppdatert i juni 2024 av Pedro Martínez González

I denne delen vil vi fortelle deg om vi anser at selskapet TRUCAPITALS er et trygt selskap eller et upålitelig selskap. Les hele analysen vår for å finne ut alt!

Vi analyserer nettsiden, observerer hver detalj og undersøker hovedegenskapene som tas i betraktning når vi velger en god megler, for eksempel beliggenheten, selskapet den tilhører, reguleringen, omdømmet...

Nedenfor vil vi vise deg viktig informasjon om TRUCAPITALS, og vi vil fortelle deg hvorfor vi kom til en slik konklusjon:

Grunnleggende informasjon

🌐 nettstedtrucapitals.com
🏠 selskap*nevner det ikke
🇧🇷 reguleringIkke regulert
📧 Epost[e-postbeskyttet]
📈 Plattformtrucapitals
📌 adresseTijuana f.Kr.
🕑 Nettstedets alderNettstedet registrert: 18. oktober 2020
firma typeInvesteringer

selskap: TRUKAPITALER Den nevner ikke hvilket selskap den tilhører. Vær veldig forsiktig, vi la merke til en tydelig mangel på åpenhet.

Plassering: TRUKAPITALER Den nevner å være lokalisert i Mexico, men vi mener at dette er falsk informasjon, siden den bør reguleres av den meksikanske reguleringsenheten. Lyver de om plasseringen deres?

Hva er TRUCAPITALS?

Etter å ha gjennomført en analyse av selskapets hjemmeside kan vi si det TRUCAPITALS er et selskap som er dedikert til investeringer.

Kontotyper

KontotypeMinimum første innskudd
Viktig$500
Visjonær$3000
pro$15000

Informasjon på nettet

Trucapitals nettsted

Her viser vi deg et skjermbilde av nettstedet TRUCAPITALS, som er Trucapitals.com. Fangsten ble gjort i APRIL 2023.

Kontakt: telefonnumre og e-post

Etter å ha utført en analyse av nettstedet:

– Vi har funnet følgende telefonnummer: +52 664 2837111

– Vi har funnet følgende e-post: [e-postbeskyttet]

* Regulering av TRUCAPITALS

Vi har analysert i dybden den nåværende ⚖️ regulatoriske situasjonen ⚖️ som dette selskapet befinner seg i, og vi har kommet til følgende konklusjon:

Megleren presenterer oss for en svært bekymringsfull situasjon; Den nevner absolutt ingenting om reguleringen. Hva får dette oss til å tenke? Vi snakker om en uregulert megler. Hva betyr det? Dette betyr at meglerens kunder og alle pengene deres er uten noen form for beskyttelse. Det vil si at hvis megleren har dårlige intensjoner, vil du mest sannsynlig ikke kunne gjøre noe for å få tilbake pengene dine. Vær veldig forsiktig med denne typen selskaper. Tenk deg godt om før du sender penger, du sender dem til et selskap uten noen form for regulering eller beskyttelse!

🚫 Sluttvurdering av TRUCAPITALS 🚫

Som du kan se, har vi utført en detaljert og fullstendig analyse av de viktigste egenskapene til Trucapitals, og vi har kommet til følgende konklusjoner om dette selskapet:

Plassering: Den nevner å være lokalisert på et sted som anses som trygt som Mexico, på grunn av dets reguleringsorgan, men vi mener at dette er falsk informasjon som de prøver å lure kunder med.

regulering: De nevner ikke noe om dens regulering, det vil si: vi snakker om et uregulert selskap med en påfallende mangel på klarhet og seriøsitet. På grunn av deres antatte plassering, bør de reguleres av det meksikanske tilsynsorganet.

Dette selskapet nevner ikke hvilket selskap det er en del av, vær forsiktig, det er en klar mangel på seriøsitet og åpenhet.

Trucapitals, med sitt antatte hovedkvarter i Tijuana, Mexico, presenterer seg som et investeringsselskap; Mangelen på detaljert informasjon om reguleringen reiser imidlertid betydelige spørsmål om dens juridiske status og konsistensen av dens oppgitte plassering. Fraværet av regulering under den meksikanske tilsynsenheten, en enhet som skal støtte og regulere selskapets finansielle aktiviteter, skaper bekymring og øker usikkerhet om gyldigheten av dens beliggenhet og lovligheten som finansaktør.

Før du forplikter deg til noen form for investering med Trucapitals, er det viktig å gjennomføre grundig forskning. Denne undersøkelsen må inkludere en grundig gjennomgang som validerer dens juridiske eksistens, bekrefter dens overholdelse av passende økonomiske forskrifter, og inkluderer også en grundig evaluering av erfaringer og meninger som deles av andre brukere som har samhandlet med dette investeringsselskapet. Denne dybdeanalysen blir et viktig skritt for å sikre åpenhet, pålitelighet og sikkerhet i finansoperasjoner.

Mangelen på klarhet i reguleringen og plasseringen av Trucapitals reiser betydelige spørsmål om dens egnethet som en pålitelig finansiell enhet. Åpenhet og sikkerhet er grunnleggende pilarer i investeringsbeslutninger, så det er avgjørende for potensielle investorer å foreta uttømmende undersøkelser om dens legitimitet, regulatoriske status og gjennomgå tidligere erfaringer.

🚨🚨 Konklusjon: av de nevnte grunnene er konklusjonen vår at det er et veldig lite seriøst og veldig usikkert selskap. Tenk deg nøye om hvis du ønsker å sende penger til et selskap med disse egenskapene. 🚨🚨

Oppdateringer

Nyheter om TRUCAPITALS:

Dato Oppdatering – nyheter
April 2023Vi mottar et stort antall meldinger fra Trucapitals kunder som hevder at de ikke kan ta ut kapitalen sin.

Opiniones de los usuarios

[demokrati id=”8921″]

Hva er din mening? Vi inviterer deg til å samarbeide med oss ​​og stemme. Du kan også legge igjen en kommentar om opplevelsen din med TRUCAPITALS.

På slutten av anmeldelsen finner du kundekommentarer.


Hvordan kreve penger svindlet av TRUCAPITALS

Hvis det du ønsker er å vite hvordan du kan kreve kapitalen din, hvis du har blitt svindlet, lenger ned i FAQ-delen kan du finne rådene våre.

Hvordan rapportere TRUCAPITALS

Hvis du føler deg misfornøyd med tjenesten som tilbys av selskapet, og av en eller annen grunn vil rapportere det, nedenfor, i FAQ-delen, kan du finne den beste måten å rapportere dette selskapet på.

Preguntas Frecuentes

Finnes det (anbefalt) alternativer til TRUCAPITALS?

Ja, selvfølgelig finnes det bedre og tryggere alternativer! Her kan du se meglerne vi anbefaler: rangering av de beste meglerne.

Hvordan kan jeg rapportere TRUCAPITALS?

Dette avhenger av hvor du er, du bør gå til finanstilsynet i landet ditt. Skriv oss en kommentar til denne anmeldelsen, så hjelper vi deg.

Er TRUCAPITALS pålitelig?

Nei. TRUCAPITALS er ikke pålitelig, det er et veldig usikkert selskap: beliggenheten i TIjuana, et utrygt sted for økonomi, og mangelen på regulering genererer mye usikkerhet og usikkerhet. Angående nettstedet ditt, upålitelig på grunn av alderen. Skaper dette tillit hos deg? VÆR VELDIG FORSIKTIG

Hvordan få tilbake penger fra TRUCAPITALS?

Hvis du vil vite hvordan du kan få tilbake kapitalen din, kan du se det her. Vi forklarer i detalj prosessen med å gjenopprette penger fra et svindelselskap, trinn for trinn.

Om forfatteren: Pedro Martinez Gonzalez

Jeg skal fortelle litt om meg selv! Jeg er finansanalytiker og økonom med en mastergrad i finans.
Om studiene mine: Jeg studerte ved universitetet i Salamanca for en grad i økonomi og tok deretter en mastergrad i finans i Madrid.
Ønsker du mer informasjon? Du kan lese mer om meg her i min biografi.

42 kommentarer til «Trucapitals: mening og kommentarer – Er det svindel?»

 1. Juan Svar

  Det er ingen måte å få tilbake kapitalen på, de er svindlere, når du krever pengene dine blir de dumme!!!!! De er tyver!!!!

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Juan, hvis du ser at noen sier at de får pengene tilbake så er det usant, det er kommentarer som megleren skriver for å virke til å stole på, ikke tro det, DE GIVER ALDRI PENGENE TILBAKE. Takk for at du skrev om Trucapitals. For øyeblikket anses denne megleren som en SCAM.

   Hvis du er en klient, ikke gi flere bidrag, deres eneste mål er å stjele fra deg, de manipulerer operasjoner manuelt, de beholder pengene fra når de når deres kontoer, de kommer ikke inn i markedet, alt er forberedt for deg tape eller få deg til å tape pengene dine for å ha en unnskyldning for å beholde dem.

   Hvis du bestemmer deg for å trekke deg og de ber om løsepenger i form av provisjoner, skatter, avgifter, legaliseringer, etc. Betal aldri det! Det er advarselen, fra det øyeblikket må du vite at du er klient hos en svindelmegler, og uansett hvor mye du betaler vil du aldri se pengene dine.

   For å hjelpe andre brukere eller kunder, oppgi så mye informasjon som mulig, forklar hvordan alt skjedde, hvor du så reklamen, hvem som ringte deg, numre du ble oppringt fra, e-poster og alt du tenker på.

   Hvis du ønsker å få tilbake pengene dine, gå til chatten vår eller sjekk skjemaet i denne lenken: KREV DINE PENGER

   Hilsener.

 2. Carlos beltran Svar

  Noen reell rettssak mot denne portalen?
  Bevis på dette?

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Carlos, flere klienter har vist oss klager til politiet og søksmål i forskjellige domstoler gjennom advokater, det ser ut til at det allerede er en internasjonal etterforskning i gang for å finne eierne og arbeiderne i selskapet og arrestere dem.

   Hilsener.

 3. pensjonert Svar

  De ranet meg, de vil ikke gi meg tilbake sparepengene mine, jeg er eldre og de lurte meg, hva skal jeg gjøre, de er dårlige mennesker!!!!!!!!

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei pensjonist, hvis du ser at noen sier at de får pengene tilbake så er det usant, det er kommentarer som megleren skriver for å virke til å stole på, ikke tro det, DE GIVER ALDRI PENGENE TILBAKE. Takk for at du skrev om Trucapitals. For øyeblikket anses denne megleren som en SCAM.

   Hvis du er en klient, ikke gi flere bidrag, deres eneste mål er å stjele fra deg, de manipulerer operasjoner manuelt, de beholder pengene fra når de når deres kontoer, de kommer ikke inn i markedet, alt er forberedt for deg tape eller få deg til å tape pengene dine for å ha en unnskyldning for å beholde dem.

   Hvis du bestemmer deg for å trekke deg og de ber om løsepenger i form av provisjoner, skatter, avgifter, legaliseringer, etc. Betal aldri det! Det er advarselen, fra det øyeblikket må du vite at du er klient hos en svindelmegler, og uansett hvor mye du betaler vil du aldri se pengene dine.

   For å hjelpe andre brukere eller kunder, oppgi så mye informasjon som mulig, forklar hvordan alt skjedde, hvor du så reklamen, hvem som ringte deg, numre du ble oppringt fra, e-poster og alt du tenker på.

   Hvis du ønsker å få tilbake pengene dine, gå til chatten vår eller sjekk skjemaet i denne lenken: KREV DINE PENGER

   Hilsener.

 4. EDGAR A Svar

  Hei alle sammen . Jeg har investert med jevne mellomrom i 1 år. Ifølge tilliten jeg har til en investorvenn i Colombia. Dessverre har det ikke vært mulig å motta returen planlagt til august 2023. Mange unnskyldninger. Jeg har allerede gitt meg til å forstå at det er en svindel. Jeg håper folk leser disse klagene og ikke går i disse fellene. IKKE stol på å oppnå svært lønnsom avkastning. Vi har alltid visst det, men ambisjoner påvirker vår sunne fornuft.

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei EDGAR, hvis du ser at noen sier at de får pengene tilbake så er det usant, det er kommentarer som megleren skriver for å virke til å stole på, ikke tro det, DE GIVER ALDRI PENGENE TILBAKE. Takk for at du skrev om Trucapitals. For øyeblikket anses denne megleren som en SCAM.

   Hvis du er en klient, ikke gi flere bidrag, deres eneste mål er å stjele fra deg, de manipulerer operasjoner manuelt, de beholder pengene fra når de når deres kontoer, de kommer ikke inn i markedet, alt er forberedt for deg tape eller få deg til å tape pengene dine for å ha en unnskyldning for å beholde dem.

   Hvis du bestemmer deg for å trekke deg og de ber om løsepenger i form av provisjoner, skatter, avgifter, legaliseringer, etc. Betal aldri det! Det er advarselen, fra det øyeblikket må du vite at du er klient hos en svindelmegler, og uansett hvor mye du betaler vil du aldri se pengene dine.

   For å hjelpe andre brukere eller kunder, oppgi så mye informasjon som mulig, forklar hvordan alt skjedde, hvor du så reklamen, hvem som ringte deg, numre du ble oppringt fra, e-poster og alt du tenker på.

   Hvis du ønsker å få tilbake pengene dine, gå til chatten vår eller sjekk skjemaet i denne lenken: KREV DINE PENGER

   Hilsener.

 5. Heldig mann Svar

  TAKK GUD TUSEN TAKK!! JEG PRØVTE Å GJØRE DEM ET INNSKUD PÅ 25.000 XNUMX DOLLAR. TAKK FOR AT JEG SØTE ETTER NAVN PÅ SELSKAPET, OG JEG KOM TIL DISSE KOMMENTARENE FRA FOLK SOM NEVNER AT DE IKKE KAN TA UT KAPITALEN SIN.

  TAKK TIL ALLE MENNESKENE SOM FORLAT SITT VITNESBYR, REDDE DE MEG FRA EN VELDIG STOR HODEPINE. DE HADDE OVERBEVIST MEG PÅ TELEFON.

  SANNHETEN ER AT DE ER VELDIG LØGNERE PÅ TELEFONEN. DE LOVTER DEG TUSEN OG EN TING SOM VISSER Å VÆRE ALLE FALSKE.

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Lucky, FANTASTISK!!!, så glad du gir oss, en til som har oppnådd det, fra nå av hvis du bestemmer deg for å investere, undersøk meglerne før du betaler med kortet ditt, på nettsiden vår finner du dem alle, les anmeldelse og kommentarene du finner.

   Hvis du har blitt rammet av samme svindel, vet du allerede veien til gjenoppretting, kontakt CHAT eller klikk her:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hvis du ser etter våre anbefalinger, klikk HER

   Hilsen og flaks.

 6. Sebastian Gonzalo Svar

  Hei alle sammen, jeg klarte å få tilbake kapitalen min takket være denne analysen! Velsignelser!

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Sebastian, FANTASTISK!!!, så glad du gir oss, en til som har oppnådd det, fra nå av hvis du bestemmer deg for å investere, undersøk meglerne før du betaler med kortet ditt, på vår nettside finner du dem alle, les anmeldelse og kommentarene du finner.

   Hvis du har blitt rammet av samme svindel, vet du allerede veien til gjenoppretting, kontakt CHAT eller klikk her: KREV DINE PENGER

   Hvis du ser etter våre anbefalinger, klikk HER

   Hilsen og flaks.

 7. Cece Svar

  Jeg har prøvd å få pengene mine tilbake, og de oppfører seg gale med pengene mine. Det er virkelig veldig frustrerende og får meg til å føle meg 100% som om det er en svindel. Så jeg vet ikke hva jeg gjør galt eller om du kan fortelle meg hvordan jeg skal trekke meg fordi jeg forteller deg at jeg har sendt alt de ber om, og bare når dagen kommer da de skal betale meg har de alltid en ny unnskyldning... Nå gidder de ikke engang å svare og ignorere alle meldingene mine, så etter min erfaring føler jeg i det minste at det er en svindel. Jeg snakker åpenbart til deg om MIN erfaring. Og så langt har det vært en forferdelig opplevelse.

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Cece, hvis du ser at noen sier at de får pengene tilbake så er det usant, det er kommentarer som megleren skriver for å virke til å stole på, ikke tro det, DE GIVER ALDRI PENGENE TILBAKE. Takk for at du skrev om Trucapitals. For øyeblikket anses denne megleren som en SCAM.

   Hvis du er en klient, ikke gi flere bidrag, deres eneste mål er å stjele fra deg, de manipulerer operasjoner manuelt, de beholder pengene fra når de når deres kontoer, de kommer ikke inn i markedet, alt er forberedt for deg tape eller få deg til å tape pengene dine for å ha en unnskyldning for å beholde dem.

   Hvis du bestemmer deg for å trekke deg og de ber om løsepenger i form av provisjoner, skatter, avgifter, legaliseringer, etc. Betal aldri det! Det er advarselen, fra det øyeblikket må du vite at du er klient hos en svindelmegler, og uansett hvor mye du betaler vil du aldri se pengene dine.

   For å hjelpe andre brukere eller kunder, oppgi så mye informasjon som mulig, forklar hvordan alt skjedde, hvor du så reklamen, hvem som ringte deg, numre du ble oppringt fra, e-poster og alt du tenker på.

   Hvis du ønsker å få tilbake pengene dine, gå til chatten vår eller sjekk skjemaet i denne lenken: KREV DINE PENGER

   Hilsener.

  • Sebastian Ojeda Svar

   De er ekte rotter, de beholder sparepengene dine, de administrerer plattformen og later som du vant, og til slutt returnerer de ingenting, de beholder alle pengene...ROTTER!!!!

   • Anbefaltbrokers.com

    Hei Sebastian, hvis du ser at noen sier at de får pengene tilbake så er det usant, det er kommentarer som megleren skriver for å virke til å stole på, ikke tro det, DE GIVER ALDRI PENGENE TILBAKE. Takk for at du skrev om Trucapitals. For øyeblikket anses denne megleren som en SCAM.

    Hvis du er en klient, ikke gi flere bidrag, deres eneste mål er å stjele fra deg, de manipulerer operasjoner manuelt, de beholder pengene fra når de når deres kontoer, de kommer ikke inn i markedet, alt er forberedt for deg tape eller få deg til å tape pengene dine for å ha en unnskyldning for å beholde dem.

    Hvis du bestemmer deg for å trekke deg og de ber om løsepenger i form av provisjoner, skatter, avgifter, legaliseringer, etc. Betal aldri det! Det er advarselen, fra det øyeblikket må du vite at du er klient hos en svindelmegler, og uansett hvor mye du betaler vil du aldri se pengene dine.

    For å hjelpe andre brukere eller kunder, oppgi så mye informasjon som mulig, forklar hvordan alt skjedde, hvor du så reklamen, hvem som ringte deg, numre du ble oppringt fra, e-poster og alt du tenker på.

    Hvis du ønsker å få tilbake pengene dine, gå til chatten vår eller sjekk skjemaet i denne lenken: KREV DINE PENGER

    Hilsener.

Legg igjen svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *