✔️ Informasjon gjennomgått og oppdatert i juni 2024 av Pedro Martínez González

Assistere finansvurderinger

Analyse på Assist Finance

➡️ I denne delen skal vi analysere Assistere finans (også kalt med navnet: assist-finance.com), Det handler om en selskap som tilbyr finansielle tjenester. Anbefales Assist Finance virkelig for å foreta en investering? Er det bedre å ikke investere med dette selskapet? Er det en trygg megler? Er en gotcha? Vi hjelper deg med å bestemme det.

deretter finner du følgende: meninger om Assist Finance ✅, krav, klager, erfaringer, analyse av de viktigste egenskapene til dette selskapet (oppdatert 2022), og viktigst av alt: Er Assist Finance et trygt nettsted? ⛔ Kan vi stole på dette selskapet? ✅ Vil vi kunne ta ut pengene våre? Alt dette og mer i denne anmeldelsen om dette investeringsselskapet.

Få pengene tilbake - vi hjelper deg

 

ℹ️ Viktig informasjon: Hvem tilhører det? Hvor er du? Er du en regulert megler?

 • ❌ Assist Finance nevner ikke det juridiske navnet på bedriften din.
 • ❌ Når det gjelder beliggenheten, ifølge nettstedet, er selskapet basert i Frankrike, selv om det ikke er noen gyldig informasjon som bekrefter dette, mener vi at den er falsk.
 • ❌ Hvis vi analyserer sikkerheten, merker vi at Assist Finance ikke nevner noen regulering.

MERK FØLGENDE: Assist Finance er en megler IKKE REGULERT.

📌 husk: det beste (og sikreste) alternativet er regulerte meglere, da de må oppfylle svært strenge krav. Å jobbe med en uregulert megler er svært risikabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nå fortsetter vi med å analysere kontotyper som tilbys av Assist Finance, i dette tilfellet fant vi ikke informasjon som indikerer eksistensen av dem.

La plattform å operere som Assist Finance bruker er: sin egen plattform.

 

Ressurser | Nettsted

 

Her skal vi undersøke de forskjellige ressurser og hjelpemidler for næringsdrivende som Assist Finance oppgir på sin nettside. Vi tror at ressursene og hjelpen som gis på nettsiden kan være en stor fordel for megleren.

Assist Finance nettsted
Assist Finance nettsted

Assist Finance gir følgende hjelp eller ressurser til tradere eller interesserte parter: en forklaring av tjenestene den tilbyr, markedsnyheter og analyser, FAQ-seksjonen, ikke mye annet.

Få pengene tilbake - vi hjelper deg

 

En annen informasjon Assistere finans

 

🔻 Vi vil gi deg litt mer informasjon i tilfelle du ønsker å kontakte selskapet, eller se nettsiden selv. 🔻

Kanskje du lurer på hvorfor vi vurderte Assist Finance. Vi gjør denne anmeldelsen og vurderingen, fordi vi mottar forskjellige meldinger og kommentarer som ber om påliteligheten til det aktuelle selskapet. Vi liker å tro at vurderingssiden vår hjelpe investorer, gir nøkkelinformasjon om selskapet, avslører vi informasjon som enhver investor burde vite før du er tilbøyelig eller ikke, ved å investere i et selskap av investering.

Du er en representant for dette selskapet? Vi anbefaler at du legger igjen en kommentar som svarer på kundens bekymringer.

Verdivurdering på Assistere finans

Avslutningsvis denne delen, etter vår mening: tror vi at Assist Finance-selskapet er pålitelig? Bør du investere pengene dine i selskapet? Er de et anbefalt selskap? ⭐ Analyse av 2022

❌ Etter å ha undersøkt det, vi anbefaler deg å være forsiktig, siden det er et ulovlig selskap, klart etablert for å ta penger fra folk gjennom triks og feller. Det er ikke veldig gjennomsiktig, siden det ikke tilbyr juridisk informasjon, det viser ikke data om registreringen og det mangler også regulering (uregulert selskap). ❌


Kort sagt: virker ikke som en god idé vi foreslår å være forsiktig.

MERK FØLGENDE!: i juli 2022 IWC lagt til Assist Finance til listen din uredelige finansselskaper, for å handle uten autorisasjon. VI FORESLÅER EKSTRE FORSIKTIG

➡️ Link til warning️ CBI juli 2022 advarsel


Vårt råd: vi anbefaler alltid å jobbe bare med behørig regulerte selskaper, Er det ikke bedre å ha beskyttelse av en god regulator? Er det verdt risikoen hvis det er mye tryggere alternativer å investere? Hvorfor investere hos en uregulert eller dårlig regulert megler, når du kan investere hos en megler regulert av en seriøs regulator?

📌 Ikke glem: Et av få tiltak som sikrer kundenes penger er meglerreguleringMed andre ord er det sannsynligvis det viktigste trekket for enhver megler; HAR GOD REGULERING. God regulering betyr at det er en myndighet som kunder i tilfelle misforståelser eller problemer kan sende inn en klage. 📌

Hva er din mening? Har du handlet med denne megleren? Er du kunde? Tror du ikke vår mening er riktig? Vi inviterer deg til å samarbeide med oss ​​og stemme også Legg igjen en kommentar på vårt nettsted med din erfaring med denne megleren.

 

🔻🔻 Vi lar en avstemning være åpen slik at handelsmenn, kunder og meglerbrukere kan stemme. 🔻🔻

 

[demokrati id=”5004″]

 

Om forfatteren: Pedro Martinez Gonzalez

Jeg skal fortelle litt om meg selv! Jeg er finansanalytiker og økonom med en mastergrad i finans.
Om studiene mine: Jeg studerte ved universitetet i Salamanca for en grad i økonomi og tok deretter en mastergrad i finans i Madrid.
Ønsker du mer informasjon? Du kan lese mer om meg her i min biografi.

2 kommentarer til «Assist Finance: Vurdering og anmeldelser»

 1. Dario Mira Svar

  Det er et uredelig selskap, det har allerede blitt avslørt av CBI of Ireland

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Dario Miro, takk for at du kommenterer Assist Finance. Denne megleren er en SCAM. Ikke send dem penger, de ønsker å få så mye penger som mulig med løgner, operasjonene er ikke ekte, de setter ikke pengene i markedet, de bare får det til å se ut og til slutt forteller de deg at du har tapt og de beholder den.

   Hvis du vil ta ut pengene dine, ber de deg om mer for å betale skatt, avgifter, legaliseringer etc. Ikke gjør det! Det er et tydelig tegn på at de vil stjele pengene dine, og de vil ikke returnere noe selv om du betaler.

   Hvis du har mer informasjon om selskapet, ber vi deg om å dele den med oss, spesielt hvis det er informasjon du tror kan hjelpe andre mennesker med å investere i dette selskapet.

   Har du navn på rådgivere, numre, e-poster som de har kontaktet deg fra? Husker du hvordan du fant denne megleren i utgangspunktet?

   For å få pengene tilbake, prøv chatten vår eller denne lenken: KREV DINE PENGER
   Hilsener.

Legg igjen svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *