✔️ Informasjon gjennomgått og oppdatert i juni 2024 av Pedro Martínez González

I denne delen vil vi fortelle deg om vi anser at selskapet YOMIGT er et trygt selskap eller et upålitelig selskap. Les hele analysen vår for å finne ut alt!

Vi analyserer nettsiden, observerer hver detalj og undersøker hovedegenskapene som tas i betraktning når vi velger en god megler, for eksempel beliggenheten, selskapet den tilhører, reguleringen, omdømmet...

Nedenfor vil vi vise deg viktig informasjon om YOMIGT, og vi vil fortelle deg hvorfor vi kom til en slik konklusjon:

Grunnleggende informasjon

🌐 nettsted yomigt.yomigt.com, yomigt.biorega.com, yomigt.com, yomigt.com.ar
🏠 selskap*nevner det ikke
🇧🇷 reguleringIkke regulert
📧 EpostHar ikke
📈 Plattformegen plattform
📌 adressenevner det ikke
🕑 Nettstedets alderNettsteder registrert på: 2. februar 2023, 16. oktober 2018, 2. februar 2023 og 9. september 2023
firma typeAutomatisert investering med kryptovalutaer

Firma: YOMIGT nevner ikke hvilket selskap den tilhører. Vær veldig forsiktig, vi la merke til en tydelig mangel på åpenhet.

Sted: YOMIGT nevner ikke hvor det ligger, å stole på et selskap som ikke nevner hvor det ligger er veldig farlig, vær forsiktig. Vi kan allerede fortelle deg at vi er bekymret for flere egenskaper ved dette selskapet.

Hva er YOMIGT?

Etter å ha gjennomført en analyse av selskapets hjemmeside kan vi si det YOMIGT er et automatisert investeringsselskap (arbitrage bot) med kryptovalutaer,

Kontotyper

Selskapet gir ikke informasjon om å ha ulike typer kontoer.

Informasjon på nettet

YOMIGT nettsted

Her viser vi deg et skjermbilde av YOMIGT-nettstedet, som er yomigt.yomigt.com. Fangsten ble gjort i oktober 2023.

Kontakt: telefonnumre og e-post

Dette selskapet oppgir ingen kontaktinformasjon; Ingen e-post eller telefonnummer. Hva betyr dette? At en bedrift ikke oppgir kontaktinformasjon er et veldig dårlig tegn. Tenk deg at du har et problem eller en klage, og du har ingen mulighet til å kontakte dem. Det høres virkelig ille ut, ikke sant?

*YOMIGT-forskriften

Vi har analysert i dybden den nåværende ⚖️ regulatoriske situasjonen ⚖️ som dette selskapet befinner seg i, og vi har kommet til følgende konklusjon:

Megleren presenterer oss for en svært bekymringsfull situasjon; Den nevner absolutt ingenting om reguleringen. Hva får dette oss til å tenke? Vi snakker om en uregulert megler. Hva betyr det? Dette betyr at meglerens kunder og alle pengene deres er uten noen form for beskyttelse. Det vil si at hvis megleren har dårlige intensjoner, vil du mest sannsynlig ikke kunne gjøre noe for å få tilbake pengene dine. Vær veldig forsiktig med denne typen selskaper. Tenk deg godt om før du sender penger, du sender dem til et selskap uten noen form for regulering eller beskyttelse!

🚫 YOMIGT endelig vurdering 🚫

Som du kan se, har vi utført en detaljert og fullstendig analyse av de viktigste egenskapene til YOMIGT og vi har kommet til følgende konklusjoner om dette selskapet:

Plassering: Det er ikke nevnt hvor den ligger..

regulering: De nevner ikke noe om reguleringen, det vil si: vi snakker om et uregulert selskap med en påfallende mangel på klarhet og seriøsitet

I tillegg til dette har selskapet pyramidale egenskaper, vær forsiktig.

Selskapet nevner heller ikke noen form for kontakt; Hvis du trenger å kontakte dem for en nødsituasjon, hvordan vil du gjøre det? Vær forsiktig.

Dette selskapet nevner ikke hvilket selskap det er en del av, vær forsiktig, det er en klar mangel på seriøsitet og åpenhet.

YOMIGT Det vekker bekymringer for sikkerhet og åpenhet ved ikke å spesifisere plasseringen eller vise detaljer om reguleringen. Denne mangelen på informasjon kan generere usikkerhet blant brukerne, siden plassering og regulering er nøkkelaspekter for å evaluere påliteligheten til en finansiell plattform. Fravær av regulering kan innebære risiko for brukerne siden de ikke har støtte fra tilsynsorganer. Det er viktig å undersøke disse aspektene grundig før du bruker en finansiell plattform for å beskytte investorenes midler og interesser.

🚨🚨 Konklusjon: av de nevnte grunnene er konklusjonen vår at det er et veldig lite seriøst og veldig usikkert selskap. Tenk deg nøye om hvis du ønsker å sende penger til et selskap med disse egenskapene. 🚨🚨

Oppdateringer

Nyheter om YOMIGT:

Dato Oppdatering – nyheter
Oktober 2023Nettsted for automatiserte investeringer med kryptovalutaer, de nevner ingen skatteinformasjon og heller ikke noe om reguleringen deres. De sikrer fortjeneste og avkastning som vi tror er falsk, VI FORESLÅR FORSIKTIGHET.
November 2023Yomigt-kunder nevner at de ikke kan ta ut pengene sine. Vi har mottatt et stort antall meldinger av denne typen.
November 2023I følge meldinger fra klienter: "Lucas Echazu er ansvarlig i Argentina, han er fra Salta"
Desember 2023Ifølge ulike medier i Argentina er flere personer i landet siktet på grunn av Yomigt-svindelen.

Video om YOMIGT

Opiniones de los usuarios

[demokrati id=”8869″]

Hva er din mening? Vi inviterer deg til å samarbeide med oss ​​og stemme. Du kan også legge igjen en kommentar om opplevelsen din med YOMIGT.

På slutten av anmeldelsen finner du kundekommentarer.


Hvordan kreve penger svindlet av YOMIGT

Hvis det du ønsker er å vite hvordan du kan kreve kapitalen din, hvis du har blitt svindlet, lenger ned i FAQ-delen kan du finne rådene våre.

Hvordan rapportere YOMIGT

Hvis du føler deg misfornøyd med tjenesten som tilbys av selskapet, og av en eller annen grunn vil rapportere det, nedenfor, i FAQ-delen, kan du finne den beste måten å rapportere dette selskapet på.

Preguntas Frecuentes

Finnes det (anbefalt) alternativer til YOMIGT?

Ja, selvfølgelig finnes det bedre og tryggere alternativer! Her kan du se meglerne vi anbefaler: rangering av de beste meglerne.

Hvordan kan jeg rapportere YOMIGT?

Dette avhenger av hvor du er, du bør gå til finanstilsynet i landet ditt. Skriv oss en kommentar til denne anmeldelsen, så hjelper vi deg.

Er YOMIGT pålitelig?

Nei. YOMIGT er ikke pålitelig, det er et veldig usikkert selskap: 1) nevne stedssituasjon, 2) nevne reguleringssituasjon 3) nevne alderen på nettstedet 4) o 5) o 6) o 7) valgfritt avhengig av om selskapet har pyramidale egenskaper eller nevner avkastning så høy at vi tror de er falske eller er knyttet til et svindelselskap eller har advarsler fra finanstilsynsmyndigheter

Hvordan få tilbake penger fra YOMIGT?

Hvis du vil vite hvordan du kan få tilbake kapitalen din, kan du se det her. Vi forklarer i detalj prosessen med å gjenopprette penger fra et svindelselskap, trinn for trinn.

Om forfatteren: Pedro Martinez Gonzalez

Jeg skal fortelle litt om meg selv! Jeg er finansanalytiker og økonom med en mastergrad i finans.
Om studiene mine: Jeg studerte ved universitetet i Salamanca for en grad i økonomi og tok deretter en mastergrad i finans i Madrid.
Ønsker du mer informasjon? Du kan lese mer om meg her i min biografi.

32 kommentarer til «YOMIGT: MENINGER OG KOMMENTARER – ER DET EN SVINDEL?»

 1. lykkelig Svar

  TAKK GUD TUSEN TAKK!! JEG PRØVTE Å GJØRE DEM ET INNSKUD PÅ 25.000 XNUMX DOLLAR. TAKK FOR AT JEG SØTE ETTER NAVN PÅ SELSKAPET, OG JEG KOM TIL DISSE KOMMENTARENE FRA FOLK SOM NEVNER AT DE IKKE KAN TA UT KAPITALEN SIN.

  TAKK TIL ALLE MENNESKENE SOM FORLAT SITT VITNESBYR, REDDE DE MEG FRA EN VELDIG STOR HODEPINE. DE HADDE OVERBEVIST MEG PÅ TELEFON.

  SANNHETEN ER AT DE ER VELDIG LØGNERE PÅ TELEFONEN. DE LOVTER DEG TUSEN OG EN TING SOM VISSER Å VÆRE ALLE FALSKE.

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Feliz, FANTASTISK!!!, så glad du gir oss, en til som har oppnådd det, fra nå av hvis du bestemmer deg for å investere, undersøk meglerne før du betaler med kortet ditt, på nettsiden vår finner du dem alle, les anmeldelse og kommentarene du finner.

   Hvis du har blitt rammet av samme svindel, vet du allerede veien til gjenoppretting, kontakt CHAT eller klikk her:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hvis du ser etter våre anbefalinger, klikk HER

   Hilsen og flaks.

 2. Luciano Svar

  Jeg satte inn penger på Yomigt rundt 856.6 USDT i en plattformbegivenhet som var ment å doble ens investering. Og det var der problemene startet, når noen vil trekke tilbake det som ble generert, krasjet appen og jeg klarte aldri å trekke meg. Og nå ber selskapet om at en annen person legges inn som verifisering og at personen investerer 100 USD for å gjenopprette kontoen. Ærlig talt, de bare svindel

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Luciano, det er en svindel, ikke sett inn mer penger. Takk for at du skrev om YOMIGT. For øyeblikket anses denne megleren som en SCAM.

   Hvis du er en klient, ikke gi flere bidrag, deres eneste mål er å stjele fra deg, de manipulerer operasjoner manuelt, de beholder pengene fra når de når deres kontoer, de kommer ikke inn i markedet, alt er forberedt for deg tape eller få deg til å tape pengene dine for å ha en unnskyldning for å beholde dem.

   Hvis du bestemmer deg for å trekke deg og de ber om løsepenger i form av provisjoner, skatter, avgifter, legaliseringer, etc. Betal aldri det! Det er advarselen, fra det øyeblikket må du vite at du er klient hos en svindelmegler, og uansett hvor mye du betaler vil du aldri se pengene dine.

   For å hjelpe andre brukere eller kunder, oppgi så mye informasjon som mulig, forklar hvordan alt skjedde, hvor du så reklamen, hvem som ringte deg, numre du ble oppringt fra, e-poster og alt du tenker på.

   Hvis du ønsker å få tilbake pengene dine, gå til chatten vår eller fyll ut skjemaet i denne lenken: KREV DINE PENGER

   Hilsener.

 3. Carlos Svar

  Hei, god ettermiddag, venn, Yomigt svindlet meg med et godt beløp, han ber meg sette inn mer penger slik at han kan få pengene.

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Carlos, det er en svindel, ikke gå inn. Takk for at du skrev om YOMIGT. For øyeblikket anses denne megleren som en SCAM.

   Hvis du er en klient, ikke gi flere bidrag, deres eneste mål er å stjele fra deg, de manipulerer operasjoner manuelt, de beholder pengene fra når de når deres kontoer, de kommer ikke inn i markedet, alt er forberedt for deg tape eller få deg til å tape pengene dine for å ha en unnskyldning for å beholde dem.

   Hvis du bestemmer deg for å trekke deg og de ber om løsepenger i form av provisjoner, skatter, avgifter, legaliseringer, etc. Betal aldri det! Det er advarselen, fra det øyeblikket må du vite at du er klient hos en svindelmegler, og uansett hvor mye du betaler vil du aldri se pengene dine.

   For å hjelpe andre brukere eller kunder, oppgi så mye informasjon som mulig, forklar hvordan alt skjedde, hvor du så reklamen, hvem som ringte deg, numre du ble oppringt fra, e-poster og alt du tenker på.

   Hvis du ønsker å få tilbake pengene dine, gå til chatten vår eller fyll ut skjemaet i denne lenken: KREV DINE PENGER

   Hilsener.

 4. Patricia Svar

  Hei, jeg investerte i Yomigt-plattformen. Jeg betaler aldri selv. Overhengende svindel. Kryptovalutaer.

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Patricia, takk for at du skrev om YOMIGT. For øyeblikket anses denne megleren som en SCAM.

   Hvis du er en klient, ikke gi flere bidrag, deres eneste mål er å stjele fra deg, de manipulerer operasjoner manuelt, de beholder pengene fra når de når deres kontoer, de kommer ikke inn i markedet, alt er forberedt for deg tape eller få deg til å tape pengene dine for å ha en unnskyldning for å beholde dem.

   Hvis du bestemmer deg for å trekke deg og de ber om løsepenger i form av provisjoner, skatter, avgifter, legaliseringer, etc. Betal aldri det! Det er advarselen, fra det øyeblikket må du vite at du er klient hos en svindelmegler, og uansett hvor mye du betaler vil du aldri se pengene dine.

   For å hjelpe andre brukere eller kunder, oppgi så mye informasjon som mulig, forklar hvordan alt skjedde, hvor du så reklamen, hvem som ringte deg, numre du ble oppringt fra, e-poster og alt du tenker på.

   Hvis du ønsker å få tilbake pengene dine, gå til chatten vår eller fyll ut skjemaet i denne lenken: KREV DINE PENGER

   Hilsener.

  • Xintia Fernandez Svar

   Du hadde helt rett. I dag stengte appen fra ingensteds med alle pengene investert av alle...

Legg igjen svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *