✔️ Informasjon gjennomgått og oppdatert i juni 2024 av Pedro Martínez González

I denne delen vil vi fortelle deg om vi anser at selskapet YOX er et trygt selskap eller et upålitelig selskap. Les hele analysen vår for å finne ut alt!

Vi analyserer nettsiden, observerer hver detalj og undersøker hovedegenskapene som tas i betraktning når vi velger en god megler, for eksempel beliggenheten, selskapet den tilhører, reguleringen, omdømmet...

Nedenfor vil vi vise deg viktig informasjon om YOX, og vi vil fortelle deg hvorfor vi kom til en slik konklusjon:

Grunnleggende informasjon

🌐 nettstedyox.mx
🏠 selskap*Yox Holding SA av CV
🇧🇷 reguleringIkke regulert
📧 Epost[e-postbeskyttet]
📈 PlattformYOX
📌 adresseMexico
🕑 Nettstedets alderNettsted registrert: 9. mai 2016
firma typeSportshandel

selskap: ⚠️ YOX eies av Yox Holding SA de CV,

Plassering: Selskapet nevner å være lokalisert i Mexico.

Hva er YOX?

Etter å ha gjennomført en analyse av selskapets hjemmeside kan vi si det YOX er et sportshandelsselskap.

Kontotyper

Selskapet gir ikke informasjon om å ha ulike typer kontoer.

Informasjon på nettet

Yox nettsted

Her viser vi deg et skjermbilde av nettstedet YOX, som er yox.mx. Fangsten ble gjort i SEPTEMBER 2021.

Kontakt: telefonnumre og e-post

Etter å ha utført en analyse av nettstedet:

– Vi har funnet følgende telefonnummer: 800 2690 969

– Vi har funnet følgende e-post: [e-postbeskyttet]

*YOX-regulering

Vi har analysert i dybden den nåværende ⚖️ regulatoriske situasjonen ⚖️ som dette selskapet befinner seg i, og vi har kommet til følgende konklusjon:

Megleren presenterer oss for en svært bekymringsfull situasjon; Den nevner absolutt ingenting om reguleringen. Hva får dette oss til å tenke? Vi snakker om en uregulert megler. Hva betyr det? Dette betyr at meglerens kunder og alle pengene deres er uten noen form for beskyttelse. Det vil si at hvis megleren har dårlige intensjoner, vil du mest sannsynlig ikke kunne gjøre noe for å få tilbake pengene dine. Vær veldig forsiktig med denne typen selskaper. Tenk deg godt om før du sender penger, du sender dem til et selskap uten noen form for regulering eller beskyttelse!

🚫 YOX sluttvurdering 🚫

Som du kan se, har vi utført en detaljert og fullstendig analyse av de viktigste egenskapene til Yox, og vi har kommet til følgende konklusjoner om dette selskapet:

Plassering: Den nevner å være lokalisert på et sted som anses som trygt, for eksempel Mexico.

regulering: De nevner ikke noe om reguleringen, det vil si: vi snakker om et uregulert selskap med en påfallende mangel på klarhet og seriøsitet.

Husk at selskapet har blitt rapportert av forskjellige finansielle regulatorer (i dette tilfellet CNBV). Ti EKSTREMT FORSIKTIG.

Yox presenterer seg som et sportshandelsselskap og fremhever sin beliggenhet i Mexico, et land som generelt anses som trygt å operere på finansområdet.

Mangelen på detaljer om reguleringen skaper en ekstra bekymring: ikke å være under tilsyn av den meksikanske finansregulatoren eller andre anerkjente reguleringsorganer, reiser det bekymringer om fraværet av sikkerhetstiltak og kontroller som kan påvirke beskyttelsen av investorenes interesser.

. Utelatelse av informasjon om dets regulatoriske rammeverk kan gjøre at enkelte handelsmenn motvillige til å engasjere seg med et selskap som ikke følger de regulatoriske standardene som er etablert i finansnæringen. Denne mangelen på åpenhet kan også reise spørsmål om sannheten til funksjonen, noe som øker tvilen om enhetens ærlighet og troverdighet.

🚨🚨 Konklusjon: av de nevnte grunnene er konklusjonen vår at det er et veldig lite seriøst og veldig usikkert selskap. Tenk deg nøye om hvis du ønsker å sende penger til et selskap med disse egenskapene. 🚨🚨

Oppdateringer

Nyheter om YOX:

Dato Oppdatering – nyheter
Mars 2022Klage mot YOX av finansregulator CNBV

Vi gjør oppmerksom på at selskapet allerede har klager fra finanstilsyn. Vær veldig forsiktig!

Opiniones de los usuarios

[demokrati id=”8921″]

Hva er din mening? Vi inviterer deg til å samarbeide med oss ​​og stemme. Du kan også legge igjen en kommentar om opplevelsen din med YOX.

På slutten av anmeldelsen finner du kundekommentarer.


Hvordan kreve penger svindlet av YOX

Hvis det du ønsker er å vite hvordan du kan kreve kapitalen din, hvis du har blitt svindlet, lenger ned i FAQ-delen kan du finne rådene våre.

Slik rapporterer du YOX

Hvis du føler deg misfornøyd med tjenesten som tilbys av selskapet, og av en eller annen grunn vil rapportere det, nedenfor, i FAQ-delen, kan du finne den beste måten å rapportere dette selskapet på.

Preguntas Frecuentes

Finnes det (anbefalt) alternativer til YOX?

Ja, selvfølgelig finnes det bedre og tryggere alternativer! Her kan du se meglerne vi anbefaler: rangering av de beste meglerne.

Hvordan kan jeg rapportere YOX?

Dette avhenger av hvor du er, du bør gå til finanstilsynet i landet ditt. Skriv oss en kommentar til denne anmeldelsen, så hjelper vi deg.

Er YOX ​​pålitelig?

Nei. YOX er ikke til å stole på, det er et veldig usikkert selskap: dets sannsynlige falske plassering og mangel på regulering forårsaker mye usikkerhet og økonomisk usikkerhet. I tillegg til dette har den klager fra finansregulatorer som CNBV. VÆR NØYE!

Hvordan få tilbake penger fra YOX?

Hvis du vil vite hvordan du kan få tilbake kapitalen din, kan du se det her. Vi forklarer i detalj prosessen med å gjenopprette penger fra et svindelselskap, trinn for trinn.

Om forfatteren: Pedro Martinez Gonzalez

Jeg skal fortelle litt om meg selv! Jeg er finansanalytiker og økonom med en mastergrad i finans.
Om studiene mine: Jeg studerte ved universitetet i Salamanca for en grad i økonomi og tok deretter en mastergrad i finans i Madrid.
Ønsker du mer informasjon? Du kan lese mer om meg her i min biografi.

33 kommentarer til «Yox: mening og kommentarer – Er det svindel?»

 1. Alex Carma Svar

  Hei, kan du hjelpe meg med å rapportere YOX for å få tilbake kapitalen min?

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Alex, hvis du ønsker å få tilbake pengene dine, gå til chatten vår eller fyll ut skjemaet i denne lenken: KREV DINE PENGER

   Hilsener.

 2. Luis Carlos Borrego Aguilar Svar

  Hei, jeg må få tilbake pengene mine investert i yox

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Luis Carlos, hvis du ønsker å få tilbake pengene dine, gå til chatten vår eller fyll ut skjemaet i denne lenken: KREV DINE PENGER

   Hilsener.

 3. Ivana CordobA Svar

  Jeg vil uttrykke min takknemlighet for analysen og gjenvinningen av investeringen min

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Ivana, FANTASTISK!!!, så glad du gir oss, en til som har oppnådd det, fra nå av hvis du bestemmer deg for å investere, undersøk meglerne før du betaler med kortet ditt, på vår nettside finner du dem alle, les anmeldelse og kommentarene du finner.

   Hvis du har blitt rammet av samme svindel, vet du allerede veien til gjenoppretting, kontakt CHAT eller klikk her: KREV DINE PENGER

   Hvis du ser etter våre anbefalinger, klikk HER

   Hilsen og flaks.

  • Mario og Svar

   God ettermiddag Ivan,
   Jeg har en livslang venn som inviterer meg til å investere i Yox. Hvilke vanskeligheter eller problemer hadde du med dette selskapet, at du bestemte deg for ikke å fortsette med dem?
   Hva synes du var verst? Du fikk pengene tilbake, etter hva jeg forstår kan det ta lang tid å få pengene tilbake?

   Jeg vil gjerne at du forteller meg om din erfaring

Legg igjen svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *