✔️ Informasjon gjennomgått og oppdatert i juni 2024 av Pedro Martínez González

I denne delen vil vi fortelle deg hvorfor Du bør IKKE investere i YuanPay Group. Vi analyserer nettstedet, vi observerer hver detalj og vi undersøker hovedegenskapene som tas i betraktning når du velger en god megler å investere. Det vi fant var ikke gode tegn.

Nedenfor vil vi vise deg viktig informasjon om YuanPay Group, og vi vil fortelle deg hvorfor vi kom til en slik konklusjon:

Grunnleggende informasjon

🌐 nettstedyuanpaygroup.org | yuanpaygroup.com | yuan-pay-group.net | yuan-pay-group.app | yuanpaygroup.site
🏠 selskapdesconocido
🇧🇷 reguleringIkke regulert
📧 EpostHar ikke
📈 PlattformYuanPay
📌 adressedesconocido

Hva er Yuan Pay Group?

Til å begynne med er ikke YuanPay Group en megler selv, det er snarere et nettsted som brukes av forskjellige meglere og investeringsselskaper for å skaffe nye kunder.

Kunder registrerer seg gjennom et skjema, ved hjelp av aggressiv reklame, disse dataene sendes deretter til forskjellige meglere. Nettsteder som ligner på dette finnes i spar, så er disse typene nettsider trygge?

surfer på nettet

YuanPay Groups nettsted

Alle disse sidene vi snakker om deler en viss likhet, en liten presentasjon og et registreringsskjema på begynnelsen av hovedsiden. Der inviterer de brukeren til å registrere seg og tilbyr dem en rask og enkel registrering, enkel inntjening og høy avkastning, og prøver å fremstå så vennlig og trygg som mulig.

Men hvis du går til vilkårene og betingelsene for bruk av nettstedet vil du se at de ikke forklarer absolutt ingenting om hvordan de gjennomfører forhandlingene, hvilken plattform som skal brukes eller hvor vi skal sette inn pengene våre eller hvor forsikret de er. De vil heller ikke si hvilket selskap som driver siden eller hvor den er registrert eller lokalisert.

Det er at de ikke engang er selskaper registrert og overvåket av noen reguleringsenhet. VÆR VELDIG FORSIKTIG.

Videoanmeldelse av Yuan Pay Group

Oppdateringer

Nyheter om YuanPay Group:

Dato Oppdatering – nyheter
November 2021Klage mot YuanPay Group of FMA (Østerrike).
April 2023Klage mot YuanPay Group of finansregulator CNMV

Opiniones de los usuarios

[demokrati id=”783″]

Hva er din mening? Vi inviterer deg til å samarbeide med oss ​​og stemme. Du kan også legge igjen en kommentar om opplevelsen din med YuanPay Group.

På slutten av anmeldelsen finner du kundekommentarer.

Endelig verdivurdering av YuanPay Group

En pocas palabras, vår anbefaling er: IKKE STOL på YuanPay Group.

Som vi nevnte tidligere, er det en nettside som ikke nevner hvor den ligger eller hvilket selskap den tilhører, det vil si at du ikke vil kunne kreve noen dersom en uheldig hendelse inntreffer, som for eksempel plutselig tap av midlene dine eller nedleggelsen av selskapet.

I tilfelle problemer er det mest sannsynlig at myndighetene i landet ditt ikke vil være i stand til å gjøre noe. Som kunde av dette selskapet er du ubeskyttet!

Å gi personopplysninger til denne typen nettsteder eller selskaper er svært utrygt. Vær oppmerksom på hvem du gir din personlige kontaktinformasjon! Det er best at du tenker deg godt om hvis du ønsker å oppgi informasjon som telefonnummer, navn eller e-post.


Hvordan kreve penger svindlet av YuanPay Group?

Hvis det du ønsker er å vite hvordan du kan kreve kapitalen din, hvis du har blitt svindlet, lenger ned i FAQ-delen kan du finne rådene våre.

Hvordan rapportere YuanPay Group?

Hvis du føler deg misfornøyd med tjenesten som tilbys av selskapet, og av en eller annen grunn vil rapportere det, nedenfor, i FAQ-delen, kan du finne den beste måten å rapportere dette selskapet på.

Preguntas Frecuentes

Hvordan kan jeg rapportere YuanPay Group?

Dette avhenger av hvor du er, du bør gå til finanstilsynet i landet ditt. Skriv oss en kommentar til denne anmeldelsen, så hjelper vi deg.

Er YuanPay Group en svindel - er det svindel?

Ja. Vi mener at YuanPay Group er svindel. Denne typen nettsider er knyttet til meglere og investeringsselskaper SCAM (svindel) og er svært utrygge.

Er YuanPay Group pålitelig?

Nei. YuanPay Group er ikke til å stole på, det er et veldig usikkert selskap: 1) nevner ikke hvor den er basert (de nevner ikke hvilket selskap den tilhører, 2) har et veldig dårlig rykte 3) har mange klager 4) er knyttet til uredelige verdipapirforetak. Disse egenskapene gjør selskapet svært upålitelig.

Hvordan få tilbake penger fra YuanPay Group?

Hvis du vil vite hvordan du kan få tilbake kapitalen din, kan du se det her. Vi forklarer i detalj prosessen med å gjenopprette penger fra et svindelselskap, trinn for trinn.

Finnes det (anbefalt) alternativer til YuanPay Group?

Ja, selvfølgelig finnes det bedre og tryggere alternativer! Her kan du se meglerne vi anbefaler: rangering av de beste meglerne.

Om forfatteren: Pedro Martinez Gonzalez

Jeg skal fortelle litt om meg selv! Jeg er finansanalytiker og økonom med en mastergrad i finans.
Om studiene mine: Jeg studerte ved universitetet i Salamanca for en grad i økonomi og tok deretter en mastergrad i finans i Madrid.
Ønsker du mer informasjon? Du kan lese mer om meg her i min biografi.

12 kommentarer til «Er YuanPay Group en svindel? Meninger fra 2023»

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hola Dani, es difícil, ya que son estafadores y su objetivo es convencerte sea como sea, pero debes ir bloqueando numeros de ellos y algunos de nuestros usuarios nos han comentado de decir que no tienes trabajo, que te van a sacar de tu casa y que debes mucho dinero al banco, ellos lo anotarán en su base de datos y quizas no molesten tanto.

   Hilsener.

 1. Luca Svar

  De blir fordømt av CNMV, VÆR VELDIG FORSIKTIG.

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Luca, takk for at du kommenterer YuanPay. For tiden regnes det som en SCAM. CNMV (The Financial Regulator of SPAIN) har satt et varsel på dem for ikke å ha reguleringen for å utføre aktiviteten deres (Se CNMV-lenke).

   Hvis du er en klient, ikke gi flere bidrag, deres eneste mål er å stjele fra deg, de manipulerer operasjoner manuelt, de beholder pengene fra når de når deres kontoer, de kommer ikke inn i markedet, alt er forberedt for deg tape eller få deg til å tape pengene dine for å ha en unnskyldning for å beholde dem.

   Hvis du bestemmer deg for å trekke deg og de ber om løsepenger i form av provisjoner, skatter, avgifter, legaliseringer, etc. Betal aldri det! Det er advarselen, fra det øyeblikket må du vite at du er klient hos en svindelmegler, og uansett hvor mye du betaler vil du aldri se pengene dine.

   For å hjelpe andre brukere eller kunder, oppgi så mye informasjon som mulig, forklar hvordan alt skjedde, hvor du så reklamen, hvem som ringte deg, numre du ble oppringt fra, e-poster og alt du tenker på.

   Hvis du ønsker å få tilbake pengene dine, gå til chatten vår eller sjekk skjemaet i denne lenken: KREV DINE PENGER

   Hilsener.

 2. hu Svar

  SOM JEG ER KINESER, SER JEG BARE ETTER DEN OFFISIELLE KINA-SIDEN, FORDI DEN HAR BLITT MERKT I 2020 YUAN PLAY GROUP EN SVINDEL, også bruker Kina ikke e_Yuan, men e-CNY

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei hu, takk for informasjonen og takk for at du bidrar med kunnskapen din for å hjelpe andre mennesker, når du gjør godt, gir livet det tilbake.

   Hilsener.

 3. er gammel Svar

  https ://yuan-paygroup .com/ er en side som lurer brukerne sine ved å tilby å kjøpe digital yuan, og det den gjør er å henvise deg til mange meglere som ringer deg uopphørlig. Vi ble enige om å registrere oss for en av dem kalt https ://5markets .co/ først ba de oss legge inn 250 usd i krypto, og så ba en person som angivelig heter alisse oss om å installere et program for å veilede meg programmet heter anydesk og det er fjernt, de tvinger deg til å overføre et beløp på 5000 usd for å kjøpe valutaen. Da returnerer de ALDRI beløpet du betalte, de FORANDRER DEG VED Å ALLTID BE OM MER. Totalt svindlet de meg 5000 dollar.

  https ://yuan-paygroup .com (https ://yuan-paygroup .com/)
  Yuan Pay Group ™ – Offisielt nettsted 【Oppdatert for 2022】
  Yuan Pay Group letter veksten din. Yuan Pay Group har vært i tidlig testing i årevis på dette tidspunktet, så vi er veldig glade for å kunngjøre at den endelig er klar til å gå. E-Yuan vokser i en enestående hastighet i Kina. Klokken tikker på mulighetenes vindu, så handle raskt!

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei isolda, takk for at du kommenterer YuanPay Group. Denne megleren er en SCAM. Ikke send dem penger, de ønsker å få så mye penger som mulig med løgner, operasjonene er ikke ekte, de setter ikke pengene i markedet, de bare får det til å se ut og til slutt forteller de deg at du har tapt og de beholder den.
   Hvis du vil ta ut pengene dine, ber de deg om mer for å betale skatt, avgifter, legaliseringer etc. Ikke gjør det! Det er et tydelig tegn på at de vil stjele pengene dine, og de vil ikke returnere noe selv om du betaler.

   Hvis du har mer informasjon om selskapet, ber vi deg om å dele den med oss, spesielt hvis det er informasjon du tror kan hjelpe andre mennesker med å investere i dette selskapet.

   Har du navn på rådgivere, numre, e-poster som de har kontaktet deg fra? Husker du hvordan du fant denne megleren i utgangspunktet?

   For å få pengene tilbake, prøv chatten vår eller denne lenken: KREV DINE PENGER, VI HJELPER DEG

   Hilsener.

 4. Aigars Paikens Svar

  Etter en veldig dyp graving klarte jeg å finne adressen deres –

  Yuan Pay Group LTD
  Trust Company Complex
  Majuro
  Marshalløyene MH 9690

  Og for deres antatte meglervirksomhet –
  For Trade Ltd
  Michelin -huset
  81 Fulham Rd
  London SW3 6RD

  Den informasjonen kan heller ikke verifiseres 100 %, hvem vet...
  Se filmen «The laundromat» – øyeåpning!

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Aigars, de ringer vanligvis fra et annet sted. Takk for at du kommenterer YuanPay Team. Denne megleren er en SCAM. Ikke send dem penger, de ønsker å få så mye penger som mulig med løgner, operasjonene er ikke ekte, de setter ikke pengene i markedet, de bare får det til å se ut og til slutt forteller de deg at du har tapt og de beholder den.
   Hvis du vil ta ut pengene dine, ber de deg om mer for å betale skatt, avgifter, legaliseringer etc. Ikke gjør det! Det er et tydelig tegn på at de vil stjele pengene dine, og de vil ikke returnere noe selv om du betaler.

   Hvis du har mer informasjon om selskapet, ber vi deg om å dele den med oss, spesielt hvis det er informasjon du tror kan hjelpe andre mennesker med å investere i dette selskapet.

   Har du navn på rådgivere, numre, e-poster som de har kontaktet deg fra? Husker du hvordan du fant denne megleren i utgangspunktet?

   For å få pengene tilbake, prøv chatten vår eller denne lenken: KREV DINE PENGER, VI HJELPER DEG

   Hilsener.

 5. Esteban Svar

  JEG VIL TA UT PENGENE MINE OG MINE UTTREKNINGSFORSPØRSELER BLIR IKKE BESVART, DE ER SLUMPERE, HVORDAN KAN JEG GJØRE FOR Å FÅ DET TILBAKE?

  • Anbefalt Brokers Svar

   Hei Esteban, takk for at du kommenterer YuanPay Group. Denne megleren er en SCAM. Ikke send dem penger, de ønsker å få så mye penger som mulig med løgner, operasjonene er ikke ekte, de legger ikke pengene på markedet, de viser det bare og til slutt forteller de deg at du har tapt og de beholder den.

   Hvis du vil ta ut pengene dine, ber de deg om mer for å betale skatt, avgifter, legaliseringer etc. IKKE gjør det! Det er et tydelig tegn på at de vil stjele pengene dine, og de vil ikke returnere noe selv om du betaler.

   Hvis du har mer informasjon om selskapet, ber vi deg om å dele den med oss, spesielt hvis det er informasjon du tror kan hjelpe andre mennesker med å investere i dette selskapet.

   Har du navn på rådgivere, numre, e-poster som de har kontaktet deg fra? Husker du hvordan du fant denne megleren i utgangspunktet?

   For å få pengene tilbake, prøv chatten vår eller denne lenken: KREV DINE PENGER, VI HJELPER DEG

   Hilsener.

Legg igjen svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *