✔️ Informasjon gjennomgått og oppdatert i juni 2024 av Pedro Martínez González

I denne delen vil vi fortelle deg hvorfor Du bør IKKE investere i Zigber. Vi analyserer nettstedet, vi observerer hver eneste detalj og vi undersøker hovedegenskapene som tas i betraktning når du velger en god megler, for eksempel plasseringen, selskapet det tilhører, dets regulering, dets rykte...

Kort sagt VI ANBEFALER DET IKKE. Nedenfor vil vi vise deg viktig informasjon om Zigber, og vi vil fortelle deg hvorfor vi kom til en slik konklusjon:

Grunnleggende informasjon

🌐 nettstedzigber.com
🏠 selskap*Belana Group LLC
🇧🇷 reguleringIkke regulert
📧 Eposthar ikke
📈 PlattformMT4 og Webtrader
📌 adresseSuite 305, Griffith Corporate Centre, Beachmont, Kingstown – Saint Vincent og Grenadinene

⚠️ Zigber eies av Belana Group LLC, selskapet ligger i Saint Vincent og Grenadinene, et potensielt farlig skatteparadis for sine klienter på grunn av dets manglende regulering og mangel på seriøsitet. Klienter er ubeskyttet. Selskapet er lokalisert på et svært utrygt sted, vær forsiktig. ⚠️

Kontotyper

Nå vil vi analysere hvilke typer kontoer Zigber tilbyr, i dette tilfellet ser vi at det tilbyr 3 forskjellige typer kontoer:

KontotypeMinimum første innskudd
standard$0
Premium$0
VIP$0

Informasjon på nettet

Zigbers nettside

Zigber gir en grunnleggende forklaring på de finansielle produktene han tilbyr, markedsnyheter og analyser, live-diagrammer, egentlig ikke så mye mer enn dette.

Liste over telefonnumre

For øyeblikket har vi ikke funnet telefonnumre.

🚫 Zigbers endelige vurdering 🚫

Til slutt, og med noen få ord, vår anbefaling er: IKKE INVESTER MED Zigber.

Som vi nevnte tidligere, er det et finansselskap lokalisert på et sted hvor du ikke vil ha beskyttelse fra loven i tilfelle du blir skadet, det vil si at du ikke vil kunne kreve noen hvis en uheldig hendelse inntreffer som det plutselige tapet av midlene dine eller nedleggelse av selskapet.

I tilfelle problemer er det mest sannsynlig at myndighetene i landet ditt ikke vil være i stand til å gjøre noe. Som kunde av dette selskapet er du ubeskyttet!

Å investere med uregulerte meglere eller meglere basert i slike land er svært risikabelt. Det er best å investere hos en regulert megler, basert i et seriøst land.

Oppdateringer

Nyheter om Zigber:

Dato Oppdatering – nyheter
Februar 2023Ifølge kundemeldinger er Zigber knyttet til MillenniumOneEt selskap med dårlig rykte. VI FORESLÅR FORSIKTIGHET.
Junio ​​2023Megleren Zigber blir fordømt av regulatorisk enhet CNMV
Junio ​​2023
Megleren Zigber blir fordømt av reguleringsenhet BAFIN

Opiniones de los usuarios

[demokrati id=”6416″]

Hva er din mening? Vi inviterer deg til å samarbeide med oss ​​og stemme. Du kan også legge igjen en kommentar om opplevelsen din med Zigber.

På slutten av anmeldelsen finner du kundekommentarer.


Hvordan kreve penger svindlet av Zigber

Hvis det du ønsker er å vite hvordan du kan kreve kapitalen din, hvis du har blitt svindlet, lenger ned i FAQ-delen kan du finne rådene våre.

Slik rapporterer du Zigber

Hvis du føler deg misfornøyd med tjenesten som tilbys av selskapet, og av en eller annen grunn vil rapportere det, nedenfor, i FAQ-delen, kan du finne den beste måten å rapportere dette selskapet på.

Preguntas Frecuentes

Hvordan kan jeg rapportere Zigber?

Dette avhenger av hvor du er, du bør gå til finanstilsynet i landet ditt. Skriv oss en kommentar til denne anmeldelsen, så hjelper vi deg.

Er Zigber en svindel - er det en svindel?

Ja, vi tror at Zigber er svindel. Vi har mottatt meldinger fra kunder som nevner at de ikke kan ta ut kapitalen, dette bidro til andre svært negative egenskaper ved selskapet.

Er Zigber pålitelig?

Nei. Zigber er ikke til å stole på, det er et veldig usikkert selskap: 1) er basert i utrygge land, 2) har et veldig dårlig rykte 3) har mange klager 4) Det er en relativt ny megler uten ansiennitet. Disse egenskapene gjør selskapet svært upålitelig.

Hvordan få tilbake penger fra Zigber?

Hvis du vil vite hvordan du kan få tilbake kapitalen din, kan du se det her. Vi forklarer i detalj prosessen med å gjenopprette penger fra et svindelselskap, trinn for trinn.

Finnes det (anbefalt) alternativer til Zigber?

Ja, selvfølgelig finnes det bedre og tryggere alternativer! Her kan du se meglerne vi anbefaler: rangering av de beste meglerne.

Om forfatteren: Pedro Martinez Gonzalez

Jeg skal fortelle litt om meg selv! Jeg er finansanalytiker og økonom med en mastergrad i finans.
Om studiene mine: Jeg studerte ved universitetet i Salamanca for en grad i økonomi og tok deretter en mastergrad i finans i Madrid.
Ønsker du mer informasjon? Du kan lese mer om meg her i min biografi.

29 kommentarer til «Er Zigber en svindel? Meninger fra 2023»

 1. Jose Miguel Svar

  Både Zigber og Capital Invest og følgende advokater lurer plott og sier at kontoen din er blokkert i en blokkjede hvor det er løgn. Vær forsiktig!

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Jose Miguel, vi er enige med deg og jeg tror at du vil hjelpe mange mennesker med å unngå denne svindelen hvis du forteller oss om disse advokatene du nevner, åpenbart er de falske advokater og de ønsker å utvide svindelen og stjele mer penger, gjør du har nettsidene eller e-postene til advokatene? Hvis du sender dem til oss, kan vi lage anmeldelser om dem for å unngå flere svindel.

   Hilsener.

 2. Dugg Svar

  Hallo
  Dette er nettsiden til de internasjonale advokatene Abbey & Masaveu, de sier at jeg må gjøre en enkelt betaling på €149 før jeg starter for interne utgifter. Jeg trenger å vite om noen har noen referanse til dette advokatfirmaet.
  https://internasjonalt. advokat/firmaet/

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Rocio, det lukter ikke godt, jeg tror det er en svindel, men vi vil fortsatt få etterforskningsteamet vårt til å gjennomgå det og finne sannheten. For øyeblikket anbefaler jeg deg ikke å betale noe.

   Hilsener.

 3. Dugg Svar

  Hallo
  Hvis noen har erfaring med internasjonale advokater kalt Abbey & Masaveu, må du dele med meg hvis jeg skulle stole på dem, takk

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Rocío, hvis de insisterer, ikke ha det travelt, ikke send penger, svindlere legger vanligvis mye press på deg slik at du ikke tenker. Vi vurderer flere anmeldelser for øyeblikket, men vi vil sette din som en prioritet for å kunne vurdere denne megleren. Kan du gi oss nettsiden? Takk skal du ha.

 4. Dugg Svar

  Hallo
  Kan noen fortelle meg om jeg kan stole på noen internasjonale advokater som heter Abbey&Masaveu, hvis noen har erfaring med disse advokatene, vil jeg gjerne at de deler sine erfaringer med meg.

  • Anbefaltbrokers.com Svar

   Hei Rocío, hvis de insisterer, ikke ha det travelt, ikke send penger, svindlere legger vanligvis mye press på deg slik at du ikke tenker. Vi vurderer flere anmeldelser for øyeblikket, men vi vil sette din som en prioritet for å kunne vurdere denne megleren. Kan du gi oss nettsiden? Takk skal du ha.

Legg igjen svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *